víscaelbarca!forever írta:MessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.
én is így vagyok ezzel

egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani

velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki

pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ?

Nekem világklasszison, ha megy a játék (tehát mondjuk már két-három nap óta mindennap játszom 1-2 meccset), akkor a világklasszis nem akadály. Legendáson tudtam első próbálkozásra 2-1-re nyerni a barcával valami kis csapat ellen,de az nem volt díszmenet

Kimaradt csomó helyzetük, a labda is többet volt náluk és az utolsó percben lőttem Messivel harmincról egy bombát

Mindenesetre a világklasszis megoldható, csak gyakorolni kell. Ha finom és kis cseleket akarsz megcsinálni ( itt nem a trükkökről van szó,mert az bill-en nem tudok,hanem arról, hogy elvidd mellette), akkor sprint nélkül tedd lassabban, úgy lehet azért szlalomozni, ha nem is fifa10 szerűen ( mondjuk az nem volt élethű). A sebességet akkor kell nyomni, amikor már terület van előtted. És vigyázni kell, mert a védők jól helyezkednek, könnyen beléjük futhatsz. Egyébként az egyérintőzést javaslom még, ha jól helyekre passzolsz az működik. Legtöbb gólt úgy tudom szerezni, ha a 16-osnál is "barca-zom" és körömpasszokat adok. Már néha irreális, hogy mennyit lehet így passzolni. A szereléseknél valóban nem élethű, hogy te nem csinálhatod, amit ők, de ez a játék legalább nehéz. A 10-ben unalmas volt legendáson is 6-0, meg 7-0-ra nyerni a nagy csapatok ellen is.