Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A GT-s cseretek utan atallunk az uj veto rendszerre. Nem akarok egy csere kozben atallitani a dolgot mert az +3 nap varakozas lenne nektek.neobarca írta: Végül akkor mi lett ezzel a vétó rendszerrel? Lesz valami változás?
De!MessiFan írta:Melo! Ugye nem gondoltad komolyan ezt a csereajánlatot?![]()
Még ha el is fogadnám azonnal vétóznák![]()
Én ugyanígy vagyok. Mindkét részével.kamaj írta:Én benne vagyok a rendszer átalakításában. Ja és én még nem nyomtam még soha vétóra.
+1!Slither írta: Vetozasnal sztem a csereben resztvevoknek nincs szavazatuk, ok nyilvan atengednek, hiszen ok kotottek meg az uzletet. Igy keeperben 10 ember vetozhat, ha azoknak a felenek nem tetszik az mar sztem eleg (a mostani 4 szavazathoz kepest jobb).
Ha a többiek megszavazzák (csak ne legyen ez is 2 hónapBob_Marley írta:Második elnöknek meg legyen Game90.
Itt a pont! Tényleg vicc, hogy eljutottunk odáig, hogy pl a MI esetünkben nem GT-nek vagy nekem kell megfeleljen a MI cserénk, hanem a liga többi emberének.Cumbee írta:Azt viszont nem értem, hogy a 2 fél szava miért nem számít semmit? Pont hogy az ő szavazatuk a lényeg, már miért ne vennénk őket figyelembe? Nehogy már pont a 2 illetékest vegyük ki a rendszerből és inkább azok döntsenek helyettük akiknek pont semmi közük nincs egyébként a cseréhez.
Áhh teljesen hülye vagyok, a nagy agyalásban már sikerült összezavarnom magam.Slither írta:A cserek ategedesenel tok mindegy hogy ranezzek-e vagy sem, mert a beallitott hatarido utan ugyis atmennek a cserek. Csak veto eseten kene annulalnom a csereket, de azokat utoag is vissza tudom allitani. De siman felvehetunk egy co-commissionert (ahogy idny elejen is javasoltam), aztan a 2 ember kozul vki ugyis benez.Cumbee írta: Annyi még a kérdésem, hogy minden nap fel tudsz te nézni majd? Csak mert régebben voltak gondok, hogy időnként nem voltál és nem tudtál átengedni 1-1 cserét, vagy már csak este tudtad átengedni. Ja és működhet akkor az 50%-os arány? Tehát keeperben 6 vétó kell, simában 7.
Még annyi, hogy pls ne tököljünk sokat ennek az eldöntésével, 1 hónapja ki lett találva ez a rendszer és azóta nem történt semmi. Ma vitassuk meg és változzon végre valami, mert nekem pl az eddigi szenvedés full elvette a kedvem már a játéktól. Milyen már az, hogy nem magamnak, meg a másik félnek találjuk ki a cseréket, hanem annak a 4-5 embernek, aki vétózik.
Vetozasnal sztem a csereben resztvevoknek nincs szavazatuk, ok nyilvan atengednek, hiszen ok kotottek meg az uzletet. Igy keeperben 10 ember vetozhat, ha azoknak a felenek nem tetszik az mar sztem eleg (a mostani 4 szavazathoz kepest jobb).
Sima ligaban sztem felesleges bevezetni, mert ott sokkal kevesbe aktivak az emberek, heti 1-2 alakalommal lepnek be hogy beallitsak a csapatukat aztan annyi, meg amugy is kevesebb veto van ott, tobb hajmereszto csere is atment mar ott.
Igaz! Nyilván! Thx! De a 4/10 sem korrekt. MIn. 5 vagy 6. a 2-est is anno 50%-tól adták meg. Ha ezt korábban tudtam volna... És most nem feltétlen a saját esetem miatt mondom...Bob_Marley írta:neo a pontosítás kedvéért 4/10-
Most elég volt 4 ebrer vétózása a VÉTÓHOZ? Mostmár akkor értek mindent.Slither írta:a mostani 4 szavazathoz kepest jobb)
A cserek ategedesenel tok mindegy hogy ranezzek-e vagy sem, mert a beallitott hatarido utan ugyis atmennek a cserek. Csak veto eseten kene annulalnom a csereket, de azokat utoag is vissza tudom allitani. De siman felvehetunk egy co-commissionert (ahogy idny elejen is javasoltam), aztan a 2 ember kozul vki ugyis benez.Cumbee írta: Annyi még a kérdésem, hogy minden nap fel tudsz te nézni majd? Csak mert régebben voltak gondok, hogy időnként nem voltál és nem tudtál átengedni 1-1 cserét, vagy már csak este tudtad átengedni. Ja és működhet akkor az 50%-os arány? Tehát keeperben 6 vétó kell, simában 7.
Még annyi, hogy pls ne tököljünk sokat ennek az eldöntésével, 1 hónapja ki lett találva ez a rendszer és azóta nem történt semmi. Ma vitassuk meg és változzon végre valami, mert nekem pl az eddigi szenvedés full elvette a kedvem már a játéktól. Milyen már az, hogy nem magamnak, meg a másik félnek találjuk ki a cseréket, hanem annak a 4-5 embernek, aki vétózik.
Nem akartam/akarok annyira a végére hagyni mindent.Cumbee írta:Oszt mikóó mondtam én neked olyat, hogy az a valaki biztosan nem te leszel?Azt írtam amit mindenki másnak, hogy AS gála utánig eldöntöm, hogy mi legyen velük és akkor szólok neked is, ahogy mindenki másnak, hogy ki elérhető. A legjobb ajánlat pedig viheti majd. Te az 1/1-eddel nem indultál volna rossz pozícióból, arról nem tehetek, hogy türelmetlen vagy.
![]()
Őszintén szólva reménykedtem egy győzelemben, mert pár emberem valóban elég komolyan belelendült az utóbbi időszakban, aztán vezettem is párszor hét közben, de a végét sajnos nem bírtam szuflával.Cumbee írta:Hallod nem gyengén tele volt a gatya.A CP3 csere előtt ránéztem azért a sorsolásra, láttam, hogy a következő hetekben középcsapatokkal játszok csak, mondom akkor legyen, erre múlt héten nézem a csapatod és kb lehidaltam. Nagyon durván jó formában voltak mostanában a játékosaid, szóval konkrétan sima vereségre számítottam. Így azért kicsit meglepetés hogy győztem, bár azt a pár kategóriát még hozhattam volna pluszban, hogy teljes legyen a boldogság.
Na ez a Yahoos fórumot támogatom, nekem is ez jutott most eszembe, így akkor könnyebben követni lehet majd a dolgokat. Annyi, hogy én a mostani 3 napon nem nagyon emelnék, maximum 4-re, de szerintem fölösleges, nem számítok rá, hogy az emberek hosszú távon beírogatják majd, hogy részükről mehet a csere, szóval erre alapozva megemelni az alap határidőt szerintem fölösleges. 3 nap alatt aki akar tud reklamálni, ha most ennyiszer tudtak az emberek gombot nyomogatni, akkor azzal a lendülettel fórumra is írhatnak majd. Aki 3 nap alatt nem tud rászánni 5 percet a vétóra annak nem kell vétóznia, mert akkor annyira nem is fontos. Annyi még a kérdésem, hogy minden nap fel tudsz te nézni majd? Csak mert régebben voltak gondok, hogy időnként nem voltál és nem tudtál átengedni 1-1 cserét, vagy már csak este tudtad átengedni. Ja és működhet akkor az 50%-os arány? Tehát keeperben 6 vétó kell, simában 7.Slither írta:Ugyanugy lenne hatarido a vetozasra (csak mondjuk 3-5 napra lenne emelve). Ha addig nem jon eleg veto akkor ugyanugy atmegy a csere. Ha meg eleg beleegyezo szavazat jon, akkor elobb is at lehet engedni a csereket. Igy a viszonylag kiegyensulyozott cserek hamar atmehetnenek, a neccesebbekre van ido atgondolni. Es nem itt a forumon csinalnam, hanem minden tradehez csinalnank yahoon egy topikot es ott menne a diszkurzus, es akkor nem keverednek a hsz-ek.Gareth Tello írta: Csak mondjuk vannak páran, akik ugyan aktívak, foglalkoznak rendesen a csapatukkal, de a fórumon, illetve ebben a topikban nem annyira vannak jelen. Az meg nem biztos, hogy jó lenne, ha egy trade-nél egy-két ember álláspontjára kellene várni napokat.Egyébként én is a vétórendszer átalakítása mellett vagyok, mert ez így tényleg röhejes már néha.
Válaszolok majd. Sry mindenkitől, az elmúlt másfél hónapban egyrészt eléggé el voltam havazva más dolgokkal és elég kevés energiám maradt a cserélgetésekre, másrészt mondom ez a vétózgatás teljesen érdektelenné tette számomra a dolgokat, de most elég sok időm felszabadult, szóval ismét belevetem magam a sűrűjébe.Gareth Tello írta:Kanty
Oszt mikóó mondtam én neked olyat, hogy az a valaki biztosan nem te leszel?Gareth Tello írta:(DMC-ék meg úgyis keepelve lesznek, legfeljebb nem Cumbee-nál.)
Hallod nem gyengén tele volt a gatya.Gareth Tello írta:Auction League: grat a győzelemhez, Cumbee, nagy csata volt.
FGM: 269-265
FTM: 133-130
AST: 165-168
Mindhárom százalékos kategóriában kikaptam, ez azért sokatmondó.![]()
Én is!Gareth Tello írta:Neo, válaszoltam
Amennyiben van mód arra, hogy hamarabb is átmenjen 1-1 csere akkor részemről is rendben van. Itt én nem is a mostanitól, hanem inkább a deadline előtti időszaktó félek...Slither írta:Igy a viszonylag kiegyensulyozott cserek hamar atmehetnenek, a neccesebbekre van ido atgondolni.