Slither írta:Gareth Tello írta:
Csak mondjuk vannak páran, akik ugyan aktívak, foglalkoznak rendesen a csapatukkal, de a fórumon, illetve ebben a topikban nem annyira vannak jelen. Az meg nem biztos, hogy jó lenne, ha egy trade-nél egy-két ember álláspontjára kellene várni napokat.

Egyébként én is a vétórendszer átalakítása mellett vagyok, mert ez így tényleg röhejes már néha.
Ugyanugy lenne hatarido a vetozasra (csak mondjuk 3-5 napra lenne emelve). Ha addig nem jon eleg veto akkor ugyanugy atmegy a csere. Ha meg eleg beleegyezo szavazat jon, akkor elobb is at lehet engedni a csereket. Igy a viszonylag kiegyensulyozott cserek hamar atmehetnenek, a neccesebbekre van ido atgondolni. Es nem itt a forumon csinalnam, hanem minden tradehez csinalnank yahoon egy topikot es ott menne a diszkurzus, es akkor nem keverednek a hsz-ek.

Na ez a Yahoos fórumot támogatom, nekem is ez jutott most eszembe, így akkor könnyebben követni lehet majd a dolgokat. Annyi, hogy én a mostani 3 napon nem nagyon emelnék, maximum 4-re, de szerintem fölösleges, nem számítok rá, hogy az emberek hosszú távon beírogatják majd, hogy részükről mehet a csere, szóval erre alapozva megemelni az alap határidőt szerintem fölösleges. 3 nap alatt aki akar tud reklamálni, ha most ennyiszer tudtak az emberek gombot nyomogatni, akkor azzal a lendülettel fórumra is írhatnak majd. Aki 3 nap alatt nem tud rászánni 5 percet a vétóra annak nem kell vétóznia, mert akkor annyira nem is fontos. Annyi még a kérdésem, hogy minden nap fel tudsz te nézni majd? Csak mert régebben voltak gondok, hogy időnként nem voltál és nem tudtál átengedni 1-1 cserét, vagy már csak este tudtad átengedni. Ja és működhet akkor az 50%-os arány? Tehát keeperben 6 vétó kell, simában 7.
Még annyi, hogy pls ne tököljünk sokat ennek az eldöntésével, 1 hónapja ki lett találva ez a rendszer és azóta nem történt semmi. Ma vitassuk meg és változzon végre valami, mert nekem pl az eddigi szenvedés full elvette a kedvem már a játéktól. Milyen már az, hogy nem magamnak, meg a másik félnek találjuk ki a cseréket, hanem annak a 4-5 embernek, aki vétózik.
Gareth Tello írta:Kanty
Válaszolok majd. Sry mindenkitől, az elmúlt másfél hónapban egyrészt eléggé el voltam havazva más dolgokkal és elég kevés energiám maradt a cserélgetésekre, másrészt mondom ez a vétózgatás teljesen érdektelenné tette számomra a dolgokat, de most elég sok időm felszabadult, szóval ismét belevetem magam a sűrűjébe.
Gareth Tello írta:(DMC-ék meg úgyis keepelve lesznek, legfeljebb nem Cumbee-nál.)
Oszt mikóó mondtam én neked olyat, hogy az a valaki biztosan nem te leszel?

Azt írtam amit mindenki másnak, hogy AS gála utánig eldöntöm, hogy mi legyen velük és akkor szólok neked is, ahogy mindenki másnak, hogy ki elérhető. A legjobb ajánlat pedig viheti majd. Te az 1/1-eddel nem indultál volna rossz pozícióból, arról nem tehetek, hogy türelmetlen vagy.
Gareth Tello írta:Auction League: grat a győzelemhez, Cumbee, nagy csata volt.
FGM: 269-265
FTM: 133-130
AST: 165-168
Mindhárom százalékos kategóriában kikaptam, ez azért sokatmondó.
Hallod nem gyengén tele volt a gatya.

A CP3 csere előtt ránéztem azért a sorsolásra, láttam, hogy a következő hetekben középcsapatokkal játszok csak, mondom akkor legyen, erre múlt héten nézem a csapatod és kb lehidaltam. Nagyon durván jó formában voltak mostanában a játékosaid, szóval konkrétan sima vereségre számítottam. Így azért kicsit meglepetés hogy győztem, bár azt a pár kategóriát még hozhattam volna pluszban, hogy teljes legyen a boldogság.