2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jóhogysoadroli írta:Valaki nyomja a Timeshift-el? Nekem nagyon bejön!
nem rossz játék, de egyrészt elég nagy a gépigénye, rövid és nekem a vége nem tetszett....valami mást is betehettek volnaLM10 írta:Ki tolta/tolja a Star Wars Ultimate Sith editon-t? Milyen a játék?
Egyértelműen ezt a videókari okozza... Próbálkozz meg egy driver újratelepítéssel vagy frissitéssel, ha így sem menne, akkor DirectX legújabbat is rakd fel, ha ezután se menne írj és kitaláljukFCBMessi19 írta:Letöltötteme a cod modern warfare 2-őt megy is a játék de viszont mindenhol ilyen krix-krax betüket ir amit lehetetlen elolvasni..
nem rossz is game, de ha időlassítós fps akkor a fear 1,2 etalon!soadroli írta:Valaki nyomja a Timeshift-el? Nekem nagyon bejön!
Frontlines: Fuel of war (nem napjaink de közeljövő: 2030), egy BF-modder csapat készítette, ennek megfelelően hasonlít is ráBarcaádám írta:üdv mindenkinek.
valaki tudna ajánlani olyan háborús(esetleg kommandós) fps-t ami modern korban játszódik (napjaink)és nem code of honor 3 nem cod és battlefield?
Hát sztem ízlés kérdése.. Nekem bejött.LM10 írta:Ki tolta/tolja a Star Wars Ultimate Sith editon-t? Milyen a játék?
Azóta már irtam másik hsz-tyaya01 írta:the pirates bayFCBMessi19 írta:Helló pls valaki tudna ide vagy PÜ-ben küldeni egy torrent linket honnan tudnám letölteni a COD 6-ot? Nagyon megköszönném.
the pirates bayFCBMessi19 írta:Helló pls valaki tudna ide vagy PÜ-ben küldeni egy torrent linket honnan tudnám letölteni a COD 6-ot? Nagyon megköszönném.
Ja! De sztem akkor is kumma jó!forcabarca95 írta:Végig toltam a cod 6, egy picit szerintem rövid volt
Én igen, Messa néven, 1. világban.Carles Puyol Saforcada írta:üdv
ki az aki közületek klánháborúzik?
Amúgy gondolkozok rajta, hogy elpasszoljam e a 360-am és vegyek egy PS3-at. Mert hiába van most is 40 játékom, csa a fifával megmég 1-2 offline sokáig játszható játékkal tolom(meg tesóm gta4-ezik). És a live is előfizetéses, ráadásul ott a ban veszély.Capon írta: Hát számomra nem volt kérdés a PS. Nekem nem kell annyi játék mert mikor régebben is 50-60 játékom volt ugyan azzal a 4-5el játszottam. Az volt a fontos, hogy neten ingyen előfizú nélkül tudjak tolni haverokkal mert szerintem az úgy a legjobb. Egyedül amúgy is keveset játszom.
Max az újabb játékokat nem egyből veszem meg hanem pár hónapos késéssel. de ezeket az árakat mi szerint találják ki? Egész elképezstő. Ha 5ezerért adnák a játékokat biztos vagyok benne, hogy jobban megérné nekik.
Hát számomra nem volt kérdés a PS. Nekem nem kell annyi játék mert mikor régebben is 50-60 játékom volt ugyan azzal a 4-5el játszottam. Az volt a fontos, hogy neten ingyen előfizú nélkül tudjak tolni haverokkal mert szerintem az úgy a legjobb. Egyedül amúgy is keveset játszom.szajko írta:Ezért vettem Xbox360-at PS3 helyett.Capon írta:Cod új részért és a Dirt 2-öt kinéztem PS3-ra mondom meglepem vele magamat karira. Aztán megnéztem mennyibe kerülnek. Hát csodálom, hogy nem égtek ki a pixelek a monitoromon 13-16ropi mindkettő. Ezeket kiknek akarják eladni? Majd várok vele és megveszem valakitől neten harmad áron.![]()
Amúgy néz körül vaterán meg ilyesmi oldalakon... 5-6 ezerért szerintem találsz. Vagyis haverom 1 hete vette meg a cod6-ot 5 ezerért vaterán.
Ezért vettem Xbox360-at PS3 helyett.Capon írta:Cod új részért és a Dirt 2-öt kinéztem PS3-ra mondom meglepem vele magamat karira. Aztán megnéztem mennyibe kerülnek. Hát csodálom, hogy nem égtek ki a pixelek a monitoromon 13-16ropi mindkettő. Ezeket kiknek akarják eladni? Majd várok vele és megveszem valakitől neten harmad áron.