Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A csapatod oldalán. Ott van a csapatnév és mellette zárójelben az azonosító.forlán10 írta:Az azonosítót hol lehet megnézni??
Indulj el időben és akkor igen.Vajon én Romániából időben odaérek a helyszínre?
Természetesen nem.csabooo írta:És az baj hogy ha nem épp acélos csapattal álsz ki ?![]()
Bárki jelentkezhet, aki eurbacán vagy madridistán fent van és rendelkezik aktív hattrickes csapattal.fanbarca írta:Erre bárki, akár én is jelentkezhetek?
Mikor lesznek a meccsek?
Nem tragédia.fanbarca írta:Végül megoldódott, és egy számomra is meglepően jó meccset játszottam, a csoport 2 helyezettjét, aki zsinórban 3 meccset nyert, 4-0-val lemostam a pályáról, csak sajnos kidőlt 2 játékosom, és ellened, Michabee nem tud játszani 3 kulcsemberem .....
Nézd meg a rendszerjelentéseket!fanbarca írta:Zajlik a meccsem, de a HT Livenál nem írja az eseményeket, pedig fel van véve a listára, mi a baj?
1. A szezon végén lehet, de a szurkolók 3%-a távozik miatta.csabooo írta:Lenne pár kérdésem:
1.nem lehet a csapatom nevét meg változtatni ?![]()
2.mezt hogy lehet csinálni a csapatomnak ?
3.kb mennyi idő ameddig a játékosom szintet lép, vagy ezt hol tudom meg nézni ?
köszi előreis.
Nem, de azt garantálom, hogy ilyenre soha nem lesz szükséged.fanbarca írta:Tehát ha valaki meccs közben rosszul teljesít, nem tudom lehívni?
Tehát ha valaki meccs közben rosszul teljesít, nem tudom lehívni?messideco írta:De, csak abban az esetben, ha a meccs előtt 15 perccel az utasításoknál jelöltél cserét. Be lehet állítani, hogy ki helyére és hányadik percben álljon be, támadó, védekező mentalitásban játtszon, vagy ne változtasson. Remélem tudtam segítenifanbarca írta: meccs közben nem lehet cserélgetni?
De, csak abban az esetben, ha a meccs előtt 15 perccel az utasításoknál jelöltél cserét. Be lehet állítani, hogy ki helyére és hányadik percben álljon be, támadó, védekező mentalitásban játtszon, vagy ne változtasson. Remélem tudtam segítenifanbarca írta: meccs közben nem lehet cserélgetni?
A lakcímedet megadhatod nyugodtan. Max egy picit sarkíthatsz rajta. Pl. ha a Virág utca 18-ban laksz, akkor megadhatod a szomszédos Akác utca 23-at (feltéve, hogy nem létezik a 23-as szám, azért más lakcímét ne add meg.fanbarca írta:A menedszerképzőt? Asszem befejeztem .....
Nem lesz baj ha megadom az érvényes lakcímemet?
A menedszerképzőt? Asszem befejeztem .....MichaaBee írta:Ezért soha nem fogsz értékelhető mennyiségű pénzt kapni.fanbarca írta:Liviu Voda![]()
Egyébként a mentorprogramot felkerested már?