Csak annyit akarok kérdezni hogy aki már a harmadik szezon után jár, nézze már meg nekem Thiago szintjét. Mert én csak a második szezon elején járok és 75-ös még mindig. De van egy asszem 19/20 éves középpályásom aki 87-es és csak 10 millió volt

Panathinaikos CAM 13-14-ért első évben megveheted,nagyon megérimessideco írta:Ninis melyik csapatban van, és milyen poszton játszik, mennyibe kerül?
Akkor érdemes lesz leigazolni őket, már régóta tervezemL.Messi 10 írta:Rafael és Fabio a testvérpár az MU-ból nekem 97-97-re fejlődtek fel 4,5 év alatt.
Az szép,nálam Aly Cissokho és Ninis ők is bőven 90 felett vannak márL.Messi 10 írta:Rafael és Fabio a testvérpár az MU-ból nekem 97-97-re fejlődtek fel 4,5 év alatt.
Hát ez aztán baromi hasznos, beírt a keresőbe 2 feltételt, életkort és a, hogy milyenek az értékei és kidobott neki több száz nevet. Ez sok mindenre nem jó szerintem. Inkább a fejlődés a lényeg.
Koszi,most mar megy.Amugy nem lesz iden FIFA 11 bajnoksag?ozsimiki írta:semmit, elindul neked is a játék,belép automatikusan a lan szobába,ahol kis idő múlva látod a szobát,és belépsz. onnantól ő indítja el megint,és választhatsz csapatot.Leomessi14 írta:Ezen a gamerangeren,ha joinolok valakinek a szobajara es beinditja a jatekot azutan mit kell csinaljak?
term az elején amikor automata elindul a gém, akkor a profilt (ha van mentve) te töltöd be,de teljesen egyértelmű lesz minden.
semmit, elindul neked is a játék,belép automatikusan a lan szobába,ahol kis idő múlva látod a szobát,és belépsz. onnantól ő indítja el megint,és választhatsz csapatot.Leomessi14 írta:Ezen a gamerangeren,ha joinolok valakinek a szobajara es beinditja a jatekot azutan mit kell csinaljak?
Átigazolásba megkeresed azt a játékost akit fel akarsz venni és ráenter kiadja h vásárlás stb. és ott van jobb alsó sarokba h további lehetőségek arra kétszer katt az egérrel és ott van h játékos felvétele a szűkített listára. Remélem érthető voltam.Messidona10 írta:Szűkített listára hogyan tudok játékosokat felvenni (Fifa 11)? Még mindig senki?