Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jogos, elnézést, a Yahoo sokszor nálam sem működik hibamentesen, meg bevallom, az aukciós ligára gyakrabban nézek rá, lévén ott még van valamennyi esélyem a PO-ra.Bob_Marley írta:Gareth Tello legyél kedves csapatot állítani!!!
Nagyon nem mindegy, hogy ki milyen eredményeket ér el, saját magad meg a többiekkel szemben sem fair, ha lehagysz embereket. Most például ellenem vezetnél, de tegnap lent hagytál a padon 59 pontot meg 22 pattanót. Vagy akkor keressünk valakit, mert ez így nem jó. Baromi szoros a PO-ért a csata, s akkor simán feladsz kategóriákat az ellenfelednek....
Átnézegettem a Kamaj elleni 4-7-es vereségem részleteit, 5 statban (FG%, FT%, 3PTM, 3PT%, REB) csak minimálisan maradtam alul.Hat kategóriában lenne hova fejlődnöm (13.FGM, 11.FG%, 14.FTM, 13.PTS, 10.REB, 9.ST), jövőre ezeket a saját csapatomnál alaposan átrágom.varnagykrisztian írta:Aukciós liga (12. WEEK)
A 4W után egy 4-7-es zacsi lett a vége a Debrecen Grizzlies ellen, miután az utolsó előtti nap 7-5-ös vezetésnél ránéztem a 7. nap játéknapjára egyértelművé vált hogy vereség lesz ennek a hétnek az eredménye.Kíváncsian várom a 13. hét végeredményét a liga első NBAiley ellen......vajon kinek hoz szerencsét a 13-as szám.
Én tudtam, de mostanában nálam is nagyon sok gond volt vele. Próbáld meg a Start Active Players gombot az szerintem működni fog. Vagy másik böngésző esetleg...kanty írta:Csak velem szórakozik a yahoo? Nem tudok csapatot állítani.
Sajnálom de ettől nekem nem lesz jobb...Gareth Tello írta:Neo, kezdek felzárkózni hozzád, már ami a sérülteket illeti...![]()
Akkor majd még faragok rajta és jelentkezem...MessiFan írta:Melo sajnálom, de ez nekem nem éri meg annyira, hogy elfogadjam.
Amúgy most már így toljuk? Csak mert alapból nem tudok vétózni...Slither írta:En is vetoznam, csak nem akartam felhozni, mert megint en leszek az akadekoskodo.Game90 írta:Keeper-ben ezt a cserét csak én vétóznám?
Nem is értem mire gondolsz. És a fő, hogy mindegyik csak 1-2 napra dőlt ki.Gareth Tello írta:Neo, neked meg látom, kevés sérülted van.
LehetGame90 írta:GT! Múlt héten vertél volna, ha nem felejted el 2x is beállítani a csapatodat?
Hát aki lopja az internetet...kamaj írta:talán mostanra már sikerült rendes internetet találnom
Grat!fcbarca0827 írta: Még az NFL Fantasyhoz visszakanyarodva:
Kicsit azért rosszul esett, hogy senki nem gratulált a 12:1-es alapszakasz győzelmemért.