Vége a 11. hétnek is. Bár nem vagytok olyan aktívak mint korábban, azért én elemzem a hetemet.
Aukciós liga:
4-8-as vereség. Várható volt a listavezető ellen, bár az az igazság, hogy 2 statisztika is minimumokon múlt. 6-6 azért jobban tetszett volna. De ez van, irány tovább. A PO szereplés egyenlőre stabil, sajnos a ligaelsőség esélye szépen lassan elúszik.
A héten Veszprém Warriors ellen csatázok. Bízom a jó szereplésben és a győzelemben.
Keeper liga:
Sajnos a jóslatom beigazolódni látszik.

3-9-es sima vereség egy amúgy számomra verhető csapat ellen. Megjöttek a hírek is. Anderson 8 hét out. CP3-Anderson-Chandler-Lopez-Williams ötös elvesztése a PO szereplésem elvesztése is egyben. Pedig 2 hete még reális esélyem volt akár a ligaelsőségre is. Így változik meg minden egyik napról a másikra.
Viszont így pár emberkének felcsillanhat a szeme a PO-ba jutást illetően.
A héten se számítok sok jóra. Meglátjuk. A vak is ezt mondta.
Ilyen nincs. 11 hét alatt egyetlen egyszer se felejtettem beállítani a csapataimat, erre tessék. Főleg Lowry parádés teljesítménye fog igazán hiányozni ráadásul keeperben ahol amúgy is hadilábon állok a statokkal...
ESPN:
11W.

Konkrétan a héten nem lett volna ellenfelem. Sőt. Volt, hogy 2 csapat összeredménye sem lett volna elég ellenem.

Ez a hét is hozható Kanty ellen. Ejjjejjjj. Sose gondoltam volna, hogy pont ESPN-ben fog ennyire jól menni.
Viszont most elkezdtem parázni is. Félek a fényes alapszakasz után, nehogy egy hatalmas pofára esés legyen a PO-ban.
Mert a PO így 7 héttel az alapszakasz vége előtt biztos.