2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valaki?bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h pl. itt is szoktatok rendezni Fifa 11 online bajnokságot. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Emlegettek egy gameranger nevű programot, gondolom ez a másolt játékokra vonatkozik, ha nekem eredeti game-m van akkor is betudok szállni? (gondolom igen, de lehet tévedek ezért kérdezem)
Vagy ez egy teljesen más program és mindenkinek le kell töltenie, h a bajnokságot megszervezzék?
2. Ha benevezek egy ilyenre a meccsnél meg van adva, h te pl. dec. 28-n 16.00kor legyél gépnél, mert akkor kezdődik a meccsed, v akkor ha látom, h fent van és letudok nyomni vele egy meccset a bajnokságból?
Előre is köszi![]()
Köszi!Jeliztem is Bundesligára,meg felvettelek msn-re is!!!messideco írta:Itt van pl. bajnokságXsNoDeX írta:www.xsnodex.gportal.hu
Ha jól emlékszem, van a CM10 file menüjében regeneráló parancs. Nem vagyok benne biztos, de lehet.barca0417 írta:A fifa 10-hez (eredeti) szedtem le Debrecen, és Sahtar patch-et, a creaton master-el bele is importáltam, legalábbis ki írta hogy kész, viszont a játékban nem voltak benne.
Valaki tudna segíteni mi a teendő? Valahol olvastam, hogy regenerálni kell a Fifát, de azt nem tudom mi, illetve a creaton master programhoz sem értek még annyira. Tudna valaki tanácsokat adni?
Itt van pl. bajnokságXsNoDeX írta:www.xsnodex.gportal.hu
Köszi'ozsimiki írta:játékbeállítások, játékbéli billentyűzet, és az LB nevű ikonnál amit állítasz azzalultrasur írta:Melyik billentyűvel lehet játékost váltani?nekem pl R-re van.
koma, gyűjtsd össze a kérdéseid,és egyben zúdítsd le nyugodtan
játékbeállítások, játékbéli billentyűzet, és az LB nevű ikonnál amit állítasz azzalultrasur írta:Melyik billentyűvel lehet játékost váltani?
óemdzsídaffy írta:nagyon egyszerű. a reallal megnyerek egy szezont+kupát,az kb 130milla. essien,ribery,fabregas,maicon,pato+az alap csapat. csak így már nem élvezetes,így többet ilyet nem csinálok:D
most a dortmunddal kezdtem egy szezont és nagyon élvezem.tetszik a mezük:D
+van egy szezonom a tottenhammal: gomez-rafael,lucio,david luiz,bale-lass,modric,ganso,lenon,benzema,pato. a padon van dinho is.
nagyon egyszerű. a reallal megnyerek egy szezont+kupát,az kb 130milla. essien,ribery,fabregas,maicon,pato+az alap csapat. csak így már nem élvezetes,így többet ilyet nem csinálok:DMessiFan írta:Haverom 100 millióért vette meg a MU-ba 300ezres fizetéssel +15% gólprémium.
És így néz ki a kerete: Casillas-Rafael-Piqué-Vidic-Ramos-Anderson-Courquff-Iniesta-Messi-Rooney-Ronaldo
Hogy a francba csinálta?
én ugyan csak xbox verzióról tudok nyilatkozni,de ott reális a dolog,ugyanis szólnak bizonyos játékosok,hogy ők hűségesek a klubjukhoz és elmehetek a francba. őket sehogy sem lehet leigazolni egyelőre.Corvy írta:Nemtudja vki mit kell csinálni ahhoz h. Messit lebírjam igazolni? Horibilis összeget és fizetést ajánlottam érte. A klub elfogadja, Messi viszont nem :S
vkinek sikerült már?
Mégis hova akarod igazolni? Madridba?Corvy írta:Nemtudja vki mit kell csinálni ahhoz h. Messit lebírjam igazolni? Horibilis összeget és fizetést ajánlottam érte. A klub elfogadja, Messi viszont nem :S
vkinek sikerült már?
gólok utáni prémiumot is növelted?Corvy írta:Nemtudja vki mit kell csinálni ahhoz h. Messit lebírjam igazolni? Horibilis összeget és fizetést ajánlottam érte. A klub elfogadja, Messi viszont nem :S
vkinek sikerült már?
Köszi!ozsimiki írta:következő meccs,stb,stb,stb és lesz egy olyan lehetőség,h játékbeállítás, elég egyszer belőni,mivel automata mentés van ugye.ultrasur írta:Ma kezdtem el fifázni így eztazt még nem tudok.
Hogy tudom a menedzser módban a játékmenet erősségét félprofirol profira állítani?
következő meccs,stb,stb,stb és lesz egy olyan lehetőség,h játékbeállítás, elég egyszer belőni,mivel automata mentés van ugye.ultrasur írta:Ma kezdtem el fifázni így eztazt még nem tudok.
Hogy tudom a menedzser módban a játékmenet erősségét félprofirol profira állítani?