Gamez - Kedvencek játékok
szerintem az egyik legfrankóbb ilyen netes játék a gladiatus.
még régebben játszottam vele pár hónapot,aztán abbahagytam,de nem szüntettem meg a karit,szóval ha valakinek kell,szóljon nyugodtan.
erős karakterről van szó,50-es szintű,jó cuccokkal,jó skillekkel.
ha érdekel valakit,írjon.
még régebben játszottam vele pár hónapot,aztán abbahagytam,de nem szüntettem meg a karit,szóval ha valakinek kell,szóljon nyugodtan.
erős karakterről van szó,50-es szintű,jó cuccokkal,jó skillekkel.
ha érdekel valakit,írjon.
www.ilovetorrents.com =>freeregesszajko írta:Nem tudtok valami jóféle oldalt ahonnan lehet leszedni 360-ra játékokat?
Fizetős is jó, lehetőleg olcsó...
- 18UvB85
- Barça B
- Kapcsolat:
ikariam, seafighkudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
Travian nem tetszett, klánháborút elég sokáig nyomtam, de azt is meguntam.
The West se tetszett, mostmár csak hattrick meg mybrute van,de a mybrute-ot is unom.
Mit tudnátok még ajánlani ezeken kívül?

No brain, no pain. No pain, no game.

Call of Juarez 2: Bound in Blood, western akció, most jött ki (én még csak az első részt tolom, de az jó)LM10 írta:Tud vki ajánlani vmi ujabb és jó játékot? Stratégiai, mászkálós, akció mind1. Most a Harry Potter új részét próbáltam, de még 1 napja sincs meg és végig vittem..eléggé rövid játék.
Arma 2 (kritika: http://pcdome.hu/cikk/2480/arma_2_pc)
és egy kevésbe ismert tavaly akció: Frontlines: Fuel of war (http://pcdome.hu/cikk/2225/frontlines_fuel_of_war_pc), Battlefield rajongóknak kötelező
Köszi, ezt kipróbálom 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
hodito.hukudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
The West se tetszett, mostmár csak hattrick meg mybrute van,de a mybrute-ot is unom.
Nem tudtok valami jóféle oldalt ahonnan lehet leszedni 360-ra játékokat?

ezt a címet nekem visszadobja about:blank-kal

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ugyan nem stratégiai, de régebben elhülyéskedtem vele jó ideig.kudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?

Link Nevelhetsz Trabantot, BMW-t, VW Bogarat, és Ferrarit is, 4 különböző szerveren. Nem túl bonyolult játék, bár elég nehéz elkezdeni a fejlődést, de ha már egyszer beindul, onnan lehet élvezni. Tudsz hozzájuk az ócskásnál venni a légszűrőtől kezdve, a trabant jelvényen, a nitrón át még elsősegélydobozt is.

Bár ha jól tudom, hamarosan változni fog valamit az oldal, de attól még szabad regisztráció van. Használjátok egészséggel.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- lui1698
- Llegenda del Barça
itt nézz szét, hátha találsz vmit:MQuC írta:Hello. PS2-re szeretnék autóversenyt. Mik az ujabbak? Rally és Forma 1 érdekelne.
http://www.gamespot.com/ps2/index.html

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
Lehet hogy hulyeseget mondok de szerintem 2 lemezes es be kell mountold a felenel a masikat is es akkor fog mukodni.tenkl írta:Most próbálom feltelepíteni a Test Drive Unlimitedet, beadom Daemon Toolsba a virtuális lemezt, föl is ismeri, elkezdi telepíteni, de a telepítés felénél megáll, és kéri a lemezt.Ez vajon mitől lehet?
Katt az aláírásomrakudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?

kudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
játsz a honfoglalóval

Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Barcaádám
- Capitá del Barça
Perrero:
1. sztem az editor sz.r, vagy nincs belőve az autómentés, ne editort használjm ha bundázni akarsz, hanem "trainert" gamecopyworld.com on nézelődj
2. az M3as bömbi csak akkor lesz ha az egész karrier kész. illetve nem tudom h az MWbe vagy másik NFSbe, de 1 ilyen trainer cuccossal fel lehet oldani a kocsikat[/quote]
Köszi a segítséget!!
öö mi az a trainer?
az mire jó?

1. sztem az editor sz.r, vagy nincs belőve az autómentés, ne editort használjm ha bundázni akarsz, hanem "trainert" gamecopyworld.com on nézelődj
2. az M3as bömbi csak akkor lesz ha az egész karrier kész. illetve nem tudom h az MWbe vagy másik NFSbe, de 1 ilyen trainer cuccossal fel lehet oldani a kocsikat[/quote]
Köszi a segítséget!!

öö mi az a trainer?

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Barcaádám
- Capitá del Barça
Vaki profi NFS játékostól Segítség kéne!
El kezdtem a most wanted-et és már razoré a kocsi és nyertem egy versenyt szal már belekezdtem a játékba..
ezután a lexust befestettem elmentettem a garázsba és kiléptem.
aztán ki akartam próbálni a save editort hogy jó-e elindítom a játékot karrier menübe beloadolom és betölti oda ahol razorral versenyzek..
miéééért??[auto_cenzúra] ez az editor?mükszik egyáltalán? vagy mi a baj?
UI: másik kérdés:
Haverom jáccik a játékkal legyőzte razort és 79%nál jár
minden kocsit meg lehet venni de a a BMW M3 nincs a 32 kocsi között miért?
El kezdtem a most wanted-et és már razoré a kocsi és nyertem egy versenyt szal már belekezdtem a játékba..
ezután a lexust befestettem elmentettem a garázsba és kiléptem.
aztán ki akartam próbálni a save editort hogy jó-e elindítom a játékot karrier menübe beloadolom és betölti oda ahol razorral versenyzek..
miéééért??[auto_cenzúra] ez az editor?mükszik egyáltalán? vagy mi a baj?
UI: másik kérdés:
Haverom jáccik a játékkal legyőzte razort és 79%nál jár
minden kocsit meg lehet venni de a a BMW M3 nincs a 32 kocsi között miért?

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Én ajánlom neked a Rainbowsix vegas 2-t. Nagyon jó játék. Én személyesen a legjobb FPS-nek tarom. (az Unreal Tournament utánMr. Master írta:Sziasztok, nem vagyok otthon az utóbbi években annyira a számitogépes játékok terén és azt kérdezném meg, hogy az utóbbi egy-másfél mi volt az az FPS meg autószimulátor, amit be kéne szereznem? most a suli végeztével rámszakadt rengeteg szabadidő na meg kedv, hogy bepótoljam valamennyire a lemaradásom

Vagy van még egy nagyon perverz játék a Left 4 dead. Zombis. Kegyetlen hangulatú játék.
Autósnak talán jó lehet a Burnout Paradise. De meg ott van a Flatout sorozat is. Az ilyen roncsderbis.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Köszi szépen a segitséget srácok! Akkor nemsokára beszerzésre indulok. Egy core duo 2 gigás procim van meg egy geforce 9600M és négy giga ram laptopban. Szerintem ez azért elég kevés lesz a gridhez ezen a szinten
Valami más autós játékot tudnátok esetleg ajánlani? 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------