Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
www.ilovetorrents.com =>freeregesszajko írta:Nem tudtok valami jóféle oldalt ahonnan lehet leszedni 360-ra játékokat?
Fizetős is jó, lehetőleg olcsó...
ikariam, seafighkudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
Travian nem tetszett, klánháborút elég sokáig nyomtam, de azt is meguntam.
The West se tetszett, mostmár csak hattrick meg mybrute van,de a mybrute-ot is unom.
Mit tudnátok még ajánlani ezeken kívül?
Call of Juarez 2: Bound in Blood, western akció, most jött ki (én még csak az első részt tolom, de az jó)LM10 írta:Tud vki ajánlani vmi ujabb és jó játékot? Stratégiai, mászkálós, akció mind1. Most a Harry Potter új részét próbáltam, de még 1 napja sincs meg és végig vittem..eléggé rövid játék.
hodito.hukudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
The West se tetszett, mostmár csak hattrick meg mybrute van,de a mybrute-ot is unom.
Ugyan nem stratégiai, de régebben elhülyéskedtem vele jó ideig.kudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
itt nézz szét, hátha találsz vmit:MQuC írta:Hello. PS2-re szeretnék autóversenyt. Mik az ujabbak? Rally és Forma 1 érdekelne.
Lehet hogy hulyeseget mondok de szerintem 2 lemezes es be kell mountold a felenel a masikat is es akkor fog mukodni.tenkl írta:Most próbálom feltelepíteni a Test Drive Unlimitedet, beadom Daemon Toolsba a virtuális lemezt, föl is ismeri, elkezdi telepíteni, de a telepítés felénél megáll, és kéri a lemezt.Ez vajon mitől lehet?
Katt az aláírásomrakudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
kudu írta:Tudnátok ajánlani valami online stratégiai, vagy valamilyen böngészős játékot?
Én ajánlom neked a Rainbowsix vegas 2-t. Nagyon jó játék. Én személyesen a legjobb FPS-nek tarom. (az Unreal Tournament utánMr. Master írta:Sziasztok, nem vagyok otthon az utóbbi években annyira a számitogépes játékok terén és azt kérdezném meg, hogy az utóbbi egy-másfél mi volt az az FPS meg autószimulátor, amit be kéne szereznem? most a suli végeztével rámszakadt rengeteg szabadidő na meg kedv, hogy bepótoljam valamennyire a lemaradásom