Igen, őszintén szólva böktem egy csoportban lévő BOT-csapattal felérő stadionjára. Lényegében mindegy, mondjuk hendikeppel indulok.MichaaBee írta:De sajnos rosszul vagytok.Toni, nem rossz véletlenül nekünk egy miskolci stadion?
Ahogy látom Te is miskolci vagy, és egy miskolci stadionba hívtál ki engem, én meg elfogadtam, mert csak utána néztem meg a stadiont.Na mindegy, nincs lehetőség a változtatásra, legközelebb elfogadás előtt nézd meg a stadiont.
![]()
Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sajnos az én terveimnek eléggé keresztbe tesz ez a dolog. Én amikor elkezdtem játszani, mellékskill edzéssel kezdtem, esetemben Átadással és ehhez edzek most gólszerzést. Most tartok ott, hogy az 5 alap edzett játékosomból van 2remek-jó és 3 jó-jó. Mind nagyszerű-jó-ra akartam edzeni és eladni 300 fölött, ami simán kivitelezhető lett volna, de így az edzés gyorsulás miatt és azért, mert nagyszerűig simán felmegy minden valszeg örülhetek a fejemnek, ha 200-akat megkapok értük, ami barátok között is 500 bukta. Ez pedig egy olyan fiatal csapatnak, mint az enyém iszonyatosan sok. Gyakorlatilag a 2 szezonomból 1 szezont bukok ezzel a sz*rral.MichaaBee írta:Nem olyan vészes. Amikor először megláttam, akkor nagyon ideges voltam, de mostmár sikerült értelmeznem és szerintem nem borzasztó. Legalábbis a hosszútávú stratégiát nem befolyásolja döntően szerintem.Cumbee írta:Na úgy nézem, hogy aki hosszú távú stratégiára építette a csapatát, az most nem lesz túl boldog...
csekkdíz
Lesznek itt gondok a csapatépítéssel ismét. Ez még durvább változtatás szerintem, mint a mérkőzésmotoré volt.
Vélemények?
Három probléma van vele:
a) az edzésgyorsulás és árcsökkenés miatt felborulhat az edzésterv.
b) az idős játékosok alacsony fizetésére és használhatóságára nem lehet már építeni, mert hamar esik titáni felett a képességük.
c) legfeljebb 30 fős lehet a személyzet + ügynök
Egyébként nem mondom, hogy rossz ez a rendszer, de engem most nagyon megszopat. Ha ezt tudom előre, akkor nem edzek átadást, gyorsan felrántom nagyszerűre a gsz-t utána meg beleteszek annyi átadást, hogy év elejére jöjjön ki a szintlépés, eladom oszt cső, simán jól járhattam volna.
Nem olyan vészes. Amikor először megláttam, akkor nagyon ideges voltam, de mostmár sikerült értelmeznem és szerintem nem borzasztó. Legalábbis a hosszútávú stratégiát nem befolyásolja döntően szerintem.Cumbee írta:Na úgy nézem, hogy aki hosszú távú stratégiára építette a csapatát, az most nem lesz túl boldog...
csekkdíz
Lesznek itt gondok a csapatépítéssel ismét. Ez még durvább változtatás szerintem, mint a mérkőzésmotoré volt.
Vélemények?
Három probléma van vele:
b) az idős játékosok alacsony fizetésére és használhatóságára nem lehet már építeni, mert hamar esik titáni felett a képességük.
Idő és pénz arányban nem fogunk szerintem rosszabbul járni. Hiába fognak kevesebbet érni a kiedzett játékosaink, a kívánt szintet hamarabb el fogjuk érni velük, így marad idő a kieg edzésére, amivel kb ugyanannyit fognak érni a játékosok, mint ezelőtt kieg nélkül.
Ez így most elég zavaros, ezért itt egy példa durva számokkal:
Veszek egy 17 éves kevés napost, 4 szezonig tervezem edzeni és X bevételre számítok. A kívánt szintet már 3 szezon után eléri, de itt még kevesebbet ér az új rendszerben, viszont a tervezetthez képest van plusz 1 szezonom, amiben még kieget kaphat, s így eléri árban az eredetileg tervezett szintet, tehát az X bevételt.
Lerövidítve: egységnyi idő alatt még mindig kb. ugyanannyit lehet egy játékosból kihozni. Csak annyi változott, hogy nem 1 képességet, hanem 2 képességet kell neki edzeni. Az új rendszer komplexebb és jobban átgondolt edzéstervet igényel, ami nem feltétlenül rossz.
Ez nagyon betett nekem, dehát ez van. Arra próbálnak sarkallni, hogy magunk edzük ki a csapatunkat és ne csak piacra edzünk és aztán idősebb játékosokkal erősítsünk. Nem tetszik, de ez van, meg lehet oldani. A hosszútávú stratégiába annyira nem szól bele, max annyi, hogy jobban át kell majd gondolnunk az edzéstervet.
Ez a legzavaróbb szerintem. Alapból van mindenkinek 10 segédedzője, emellett 4-6 szóvivő minum, legalább 6 sportpszichológus az erős önbizalomhoz és még néhány gyúró. Ez így önmagában kb 20-25, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy sérülés esetén sok orvos is kell. Aztán rebesgetnek valamit az ügynökök bevezetéséről, hogy korlátozzák az átigazolások számát (hogy ne lehessen kereskedelemből megélni). Nagyon szűkös lesz, de ez van, új kihívás.

Remélem nagyjából érthető volt mindenkinek, ha van kérdés, szívesen próbálok rá választ adni.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
A tapasztalati fejlődéshez minden esetben 26-28 tapasztalati pont kell. A bajnoki ad 1-et, a kupameccs 2-t, a barimeccs 0,1-et, a nemzetközi barimeccs 0,2-t. Alltiden meg tudod nézni, hogy eddig hány tapasztalati pontot szerzett, s ez alapján ki tudod számolni, hogy mennyi kell neki a következő szintig.ElBartimaeus írta:Valaki nem tudja, hogy megfelelő tapasztalatról kb hány pont kell (ha a bajnokit vesszük 1-nek) a jó szinthez?
És katasztrofális vezetői képességű játékosból milyen edzőt lehet képezni? (Mert csapnivalónál rosszabbat nem lehet venni... És akkor kiképezném és elpasszolnám, ha azt lehet.)
A vezetői képesség nem befolyásolja, hogy mennyibe kerül edzőt képezni a játékosból, azt csupán a tapasztalat határozza meg. Egyébként egyáltalán nem éri meg, mivel az edzőt (ha már volt a csapatod edzője), nem tudod eladni, csak kirúgni.
szerk.:
De sajnos rosszul vagytok.Toni, nem rossz véletlenül nekünk egy miskolci stadion?
Ahogy látom Te is miskolci vagy, és egy miskolci stadionba hívtál ki engem, én meg elfogadtam, mert csak utána néztem meg a stadiont.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.06.21. 20:39:50-kor.
H a t t r i c k
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
18-22 éves "jó" játékszervezésű játékosokat venne valaki?
Aki igen írjon PÜ-ben, árban megtudunk egyezni
szerk.: és még csütörtökön fog fejlődni egy 20éves "jó" játékszervezésű, remekre
Azt is eladom, ha kell valakinek 
Aki igen írjon PÜ-ben, árban megtudunk egyezni

szerk.: és még csütörtökön fog fejlődni egy 20éves "jó" játékszervezésű, remekre

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- levproff
- Director del Fútbol
Toni, nem rossz véletlenül nekünk egy miskolci stadion?
Ahogy látom Te is miskolci vagy, és egy miskolci stadionba hívtál ki engem, én meg elfogadtam, mert csak utána néztem meg a stadiont.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Na úgy nézem, hogy aki hosszú távú stratégiára építette a csapatát, az most nem lesz túl boldog...
csekkdíz
Vélemények?
csekkdíz
Vélemények?
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Valaki nem tudja, hogy megfelelő tapasztalatról kb hány pont kell (ha a bajnokit vesszük 1-nek) a jó szinthez?
És katasztrofális vezetői képességű játékosból milyen edzőt lehet képezni? (Mert csapnivalónál rosszabbat nem lehet venni... És akkor kiképezném és elpasszolnám, ha azt lehet.
)
És katasztrofális vezetői képességű játékosból milyen edzőt lehet képezni? (Mert csapnivalónál rosszabbat nem lehet venni... És akkor kiképezném és elpasszolnám, ha azt lehet.

- banok
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
ismét eladó a ma délelőtt húzott ifim
Balázs Jenőfi (290415135)
17 éves és 14 napos, következő születésnap: 2010-09-25
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-06-19 óta)
TSI: 940
Fizetés: 78 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Határidő: 2010-06-22 17:44
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
Balázs Jenőfi (290415135)
17 éves és 14 napos, következő születésnap: 2010-09-25
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-06-19 óta)
TSI: 940
Fizetés: 78 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Határidő: 2010-06-22 17:44
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Előre szólok, hogy most pár hétig nem leszek itthon, de megpróbálok majd azért net közelbe kerülni és megoldani a gampert, de annyit kérnék, hogy ha lehet, akkor engem hívjatok ki és ne nekem kelljen, megoldni a másik keresgélését, mert nem nagyon akarok majd ezzel foglalkozni, amikor ott vagyunk haverokkal, minél gyorsabban lerendezném és sokat segítene, ha kihívnának előre.
Köszi. (Persze csak akkor igaz ez, ha nem esek ki.
)
Más: A mai ifi meccsem után remek híreket láttam: 3 játékosom is szintet lépett: kettő átadásból és egy játékszervezésből és emlékszem, hogy a múltkor, amikor ez a kp-m szintet lépett, akkor 1 meccsen belül a másik is fejlődött.
Úgyhogy ha minden jól megy, akkor elég sok igen jól képzett ifim lesz idény végére 17 évesen, néhány naposan. 

Más: A mai ifi meccsem után remek híreket láttam: 3 játékosom is szintet lépett: kettő átadásból és egy játékszervezésből és emlékszem, hogy a múltkor, amikor ez a kp-m szintet lépett, akkor 1 meccsen belül a másik is fejlődött.

Igen:FtcSikiHun írta:Szóval aki már kiesett, az köthet le barátságos meccset már jövőhétre?MichaaBee írta:...
...a csoportkört 3. vagy 4. helyen záró csapatok számára véget ért a kupa...
@Matyi: Azért töröltük el, mert nem lett volna sok értelme annak, hogy a csoportkörben kiesett csapatok akármelyikje nagyobb dicsőségben részesüljön, mint a legjobb 8 között kiesett team. Elég furcsa lenne, ha a 17. helyezettet konkrétan megadnánk, míg 5-16. hely között egy kalap alá vennénk a csapatokat.

H a t t r i c k
Bocsi de nem voltam elég érthető. A Managerzone-t ismerem, inkább a Hatrick érdekelne, jobban mondva hogy mi a különbség a kettő között.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát most regisztráltam megnézni...pokemon77 írta:Sziasztok!
Van itt valaki aki ismeri a Managerzone-t is? Mi a különbség a két játék között?

Az elején kell választani, hogy foci vagy jégkorong.
Nekem jobban tetszik a Hattrick, de lehet, csak én vagyok így vele

Sziasztok!
Van itt valaki aki ismeri a Managerzone-t is? Mi a különbség a két játék között?
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Szóval aki már kiesett, az köthet le barátságos meccset már jövőhétre?MichaaBee írta:...

GAMPERESEK FIGYELEM!
Elkészült a nyolcaddöntő párosítása. IDE kattintva megtekinthetitek. Akinek esetleg nem nyitná meg, az a csatolt dokumentumban is megtekintheti
A mérkőzéseket innentől kezdve mindig kupaszabályokkal kell lekötni semleges pályára! A korábban elmaradott meccsekből tanulva fokozottan szeretnénk kérni mindenkit, hogy ne várjon a másik csapat kihívására, hanem azonnal hívja ki ő maga! Az egyenes kiesés szakaszban elmaradt meccsek pótlására ugyanis nincs lehetőség.
Az eredeti tervvel ellentétben sajnos nem lesz alsóág, tehát a csoportkört 3. vagy 4. helyen záró csapatok számára véget ért a kupa, azonban a szezon végére tervezett Eurobarca-Madridista challenge-en továbbra is gond nélkül résztvehetnek.
Üdvözlettel: A szervezők
--------------------------------------------------------------------------------
@Puyol05: Jelezhetted volna hamarabb is, de így sincs belőle probléma, mivel csak a 3. és 4. helyről döntött volna.
Elkészült a nyolcaddöntő párosítása. IDE kattintva megtekinthetitek. Akinek esetleg nem nyitná meg, az a csatolt dokumentumban is megtekintheti
A mérkőzéseket innentől kezdve mindig kupaszabályokkal kell lekötni semleges pályára! A korábban elmaradott meccsekből tanulva fokozottan szeretnénk kérni mindenkit, hogy ne várjon a másik csapat kihívására, hanem azonnal hívja ki ő maga! Az egyenes kiesés szakaszban elmaradt meccsek pótlására ugyanis nincs lehetőség.
Az eredeti tervvel ellentétben sajnos nem lesz alsóág, tehát a csoportkört 3. vagy 4. helyen záró csapatok számára véget ért a kupa, azonban a szezon végére tervezett Eurobarca-Madridista challenge-en továbbra is gond nélkül résztvehetnek.
Üdvözlettel: A szervezők
--------------------------------------------------------------------------------
@Puyol05: Jelezhetted volna hamarabb is, de így sincs belőle probléma, mivel csak a 3. és 4. helyről döntött volna.

H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
MichaaBee!!!
már múlthét szerdán kihívtam a "KATALÁN UNITED" nevű csapatot, és azóta nem fogadta el. bocsi, hogy ilyen késők szólok, csak eddig vártam, hogy hátha elfogadja, de nem tette! amúgy nekünk ez egy elmaradt meccsünk lenne. szóval akkor kihívok vki mást, mert nem szeretnék edzést veszteni.
már múlthét szerdán kihívtam a "KATALÁN UNITED" nevű csapatot, és azóta nem fogadta el. bocsi, hogy ilyen késők szólok, csak eddig vártam, hogy hátha elfogadja, de nem tette! amúgy nekünk ez egy elmaradt meccsünk lenne. szóval akkor kihívok vki mást, mert nem szeretnék edzést veszteni.