Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, őszintén szólva böktem egy csoportban lévő BOT-csapattal felérő stadionjára. Lényegében mindegy, mondjuk hendikeppel indulok.MichaaBee írta:De sajnos rosszul vagytok.Toni, nem rossz véletlenül nekünk egy miskolci stadion?
Ahogy látom Te is miskolci vagy, és egy miskolci stadionba hívtál ki engem, én meg elfogadtam, mert csak utána néztem meg a stadiont.Na mindegy, nincs lehetőség a változtatásra, legközelebb elfogadás előtt nézd meg a stadiont.
![]()
Sajnos az én terveimnek eléggé keresztbe tesz ez a dolog. Én amikor elkezdtem játszani, mellékskill edzéssel kezdtem, esetemben Átadással és ehhez edzek most gólszerzést. Most tartok ott, hogy az 5 alap edzett játékosomból van 2remek-jó és 3 jó-jó. Mind nagyszerű-jó-ra akartam edzeni és eladni 300 fölött, ami simán kivitelezhető lett volna, de így az edzés gyorsulás miatt és azért, mert nagyszerűig simán felmegy minden valszeg örülhetek a fejemnek, ha 200-akat megkapok értük, ami barátok között is 500 bukta. Ez pedig egy olyan fiatal csapatnak, mint az enyém iszonyatosan sok. Gyakorlatilag a 2 szezonomból 1 szezont bukok ezzel a sz*rral.MichaaBee írta:Nem olyan vészes. Amikor először megláttam, akkor nagyon ideges voltam, de mostmár sikerült értelmeznem és szerintem nem borzasztó. Legalábbis a hosszútávú stratégiát nem befolyásolja döntően szerintem.Cumbee írta:Na úgy nézem, hogy aki hosszú távú stratégiára építette a csapatát, az most nem lesz túl boldog...
csekkdíz
Lesznek itt gondok a csapatépítéssel ismét. Ez még durvább változtatás szerintem, mint a mérkőzésmotoré volt.
Vélemények?
Három probléma van vele:
a) az edzésgyorsulás és árcsökkenés miatt felborulhat az edzésterv.
b) az idős játékosok alacsony fizetésére és használhatóságára nem lehet már építeni, mert hamar esik titáni felett a képességük.
c) legfeljebb 30 fős lehet a személyzet + ügynök
Nem olyan vészes. Amikor először megláttam, akkor nagyon ideges voltam, de mostmár sikerült értelmeznem és szerintem nem borzasztó. Legalábbis a hosszútávú stratégiát nem befolyásolja döntően szerintem.Cumbee írta:Na úgy nézem, hogy aki hosszú távú stratégiára építette a csapatát, az most nem lesz túl boldog...
csekkdíz
Lesznek itt gondok a csapatépítéssel ismét. Ez még durvább változtatás szerintem, mint a mérkőzésmotoré volt.
Vélemények?
A tapasztalati fejlődéshez minden esetben 26-28 tapasztalati pont kell. A bajnoki ad 1-et, a kupameccs 2-t, a barimeccs 0,1-et, a nemzetközi barimeccs 0,2-t. Alltiden meg tudod nézni, hogy eddig hány tapasztalati pontot szerzett, s ez alapján ki tudod számolni, hogy mennyi kell neki a következő szintig.ElBartimaeus írta:Valaki nem tudja, hogy megfelelő tapasztalatról kb hány pont kell (ha a bajnokit vesszük 1-nek) a jó szinthez?
És katasztrofális vezetői képességű játékosból milyen edzőt lehet képezni? (Mert csapnivalónál rosszabbat nem lehet venni... És akkor kiképezném és elpasszolnám, ha azt lehet.)
De sajnos rosszul vagytok.Toni, nem rossz véletlenül nekünk egy miskolci stadion?
Ahogy látom Te is miskolci vagy, és egy miskolci stadionba hívtál ki engem, én meg elfogadtam, mert csak utána néztem meg a stadiont.
Igen:FtcSikiHun írta:Szóval aki már kiesett, az köthet le barátságos meccset már jövőhétre?MichaaBee írta:...
...a csoportkört 3. vagy 4. helyen záró csapatok számára véget ért a kupa...
Hát most regisztráltam megnézni...pokemon77 írta:Sziasztok!
Van itt valaki aki ismeri a Managerzone-t is? Mi a különbség a két játék között?
Szóval aki már kiesett, az köthet le barátságos meccset már jövőhétre?MichaaBee írta:...