Fifa, PES, FM
- faithnomore
- Entrenador del Barça
az enyém mindenkit lever!
Utaka- Schneider
csere: Henrique- Nugent
Portsmouth-al vagyok, nemsokára írok egy kicsit többet a 2 szezonomról
Utaka- Schneider
csere: Henrique- Nugent
Portsmouth-al vagyok, nemsokára írok egy kicsit többet a 2 szezonomról
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem akarok sztárcsapatot építeni me gálom 11-et, próbálok reálisan igazolni, és ésszerűen. Pl olaszbajnokságba keresek először ha akarok venni játékost, így találtam Sánchezt, ugye ő Chilei, elég jól tolja, 5-ös a trükk, meg 4,5-ös a fölötte lévő, meg van egy külön képessége is. 15 misiért megérte.Messithebest írta:Na akkor figyeld az enyémet: Messi,Pato,Benzema kezdőben,csere Hazard,Agüero és Neymar,tartalékba pedig Pedro,Bojan,Ibra,Villa. Mondjuk ebből Bojanon kívűl mind megválnék,de nem veszik megFernando írta:Toivonen, Oazzini, Guberti, Podolski, nem hangzik rosszul
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- sjay
- Entrenador del Barça
Csak te a Barcával, ő pedig a Samp-al van, azért nem mind1.Messithebest írta:Na akkor figyeld az enyémet: Messi,Pato,Benzema kezdőben,csere Hazard,Agüero és Neymar,tartalékba pedig Pedro,Bojan,Ibra,Villa. Mondjuk ebből Bojanon kívűl mind megválnék,de nem veszik megFernando írta:Toivonen, Oazzini, Guberti, Podolski, nem hangzik rosszul
ON:
Kezdtem egy karriert a Barcával.(Természetesen

Érkeztek:
Ramsey 10 misi From Arsenal
Cardozo 15 misi From Benfica
Neymar 17 misi From Chor.
Neuer 15 misi From Schalke 04
Macheda 10 misi From UTD
Távoztak:
Bojan

Pedro

Valdes

Felállásom:
Neuer
Alves-Pique-Puyol-Abidal
Thiago
Iniesta Xavi
Messi
Villa Neymar
Jelenleg 2. vagyok az Espanyol mögött, Villa lesérült, szóval helyette Macheda nyomja. Cardozo egy kaka igazolás volt, őt valószínűleg eladom. Thiago pedig meglepően jól teljesít szűrőként, és onnan osztogatja a labdákat

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na akkor figyeld az enyémet: Messi,Pato,Benzema kezdőben,csere Hazard,Agüero és Neymar,tartalékba pedig Pedro,Bojan,Ibra,Villa. Mondjuk ebből Bojanon kívűl mind megválnék,de nem veszik megFernando írta:Toivonen, Oazzini, Guberti, Podolski, nem hangzik rosszul

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Fernando
- Llegenda del Barça
Na nyári átigazolási szezon. Sampdoria. Visszajött kölcsönből Stankevicius és még jópáran, egyedül Mustacchio-t tartottam meg és Dessena-t, mindkettőt kölcsönadtam. Megvettem Santon-t jobbhátvédnek, mert Zauri csak kölcsönbe volt itt, és Sánchezt az Udineseből jobbszellőre. Eléggé erősödtem velük, plusz sikerült megyegeznek a Köln-el, már csak Podolski-val kell, és akkor tudnám alaposan rotálni a támadószekciót (Toivonen, Oazzini, Guberti, Podolski, nem hangzik rosszul), ajánlatot tetten nég Holtby-ért is. 19 évesen baromis sok potenciál van benne. Nálam 77-es a játékban. 7,5 millióért árulják, 10 ért megpróbáltam.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- barca_bome
- Jugador d'estrella
A Deco - Giuly párost lehet elhozom télen! A jó öreg Ludovic hol is játszik éppen PSG?
Bár nem hiszem, hogy el lehet hozni, mert kb hamarosan visszavonul...
Deco - Giuly - Chamakh, ez a három név lesz téli átigazolási időszakban tervbe véve!
Meg nézzük mit tudnak az öreg fiúk (Deco, Giuly). Chamakh viszont nem tudom hova fér be, mert Villa most nagyon jó középen, de még Pedro is lövi szép számmal a gólokat a bal szélről. Most Messivel nem annyira érzem a játékot, bár sajnálnám eladni őt!
Ui.: Megvan az első vereségem a bajnokságban. A Villarreal ellen 0-0 volt sokáig, majd a 83. percben Villával megszereztem a vezetést. Ezután a 90. percben és a hosszabbítás perceiben 2 gólt is kaptam, 1-2. Az egyik szabályos kontra gól volt, a második viszont kapufáról pattant ki (átemelte a támadó a labdát Lloris kapus felett) és ugyan nem lassítottam vissza, de én teljesen úgy láttam, hogy egyértelműen nem volt bent. Nos nem tudom, de lehet, hogy bunda is van a FIFA11-ben? Mindenesetre érdekes volt!
Ja és ezután egy kicsit pipa voltam és idegenben vertem meg a Sevillát, igaz csak 0-2-re, de a játék képe alapján lehetett volna sokkal több is a javamra.
Ja és továbbra is a Barcával vagyok, ha nem lenne egyértelmű az írásom alapján!

Bár nem hiszem, hogy el lehet hozni, mert kb hamarosan visszavonul...

Deco - Giuly - Chamakh, ez a három név lesz téli átigazolási időszakban tervbe véve!
Meg nézzük mit tudnak az öreg fiúk (Deco, Giuly). Chamakh viszont nem tudom hova fér be, mert Villa most nagyon jó középen, de még Pedro is lövi szép számmal a gólokat a bal szélről. Most Messivel nem annyira érzem a játékot, bár sajnálnám eladni őt!

Ui.: Megvan az első vereségem a bajnokságban. A Villarreal ellen 0-0 volt sokáig, majd a 83. percben Villával megszereztem a vezetést. Ezután a 90. percben és a hosszabbítás perceiben 2 gólt is kaptam, 1-2. Az egyik szabályos kontra gól volt, a második viszont kapufáról pattant ki (átemelte a támadó a labdát Lloris kapus felett) és ugyan nem lassítottam vissza, de én teljesen úgy láttam, hogy egyértelműen nem volt bent. Nos nem tudom, de lehet, hogy bunda is van a FIFA11-ben? Mindenesetre érdekes volt!

Ja és ezután egy kicsit pipa voltam és idegenben vertem meg a Sevillát, igaz csak 0-2-re, de a játék képe alapján lehetett volna sokkal több is a javamra.

Ja és továbbra is a Barcával vagyok, ha nem lenne egyértelmű az írásom alapján!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.10.09. 17:18:24-kor.
Neuer,Adler,De Gea...messideco írta:Esetleg valaki egy kapust ajánlana, nem muszáj világklasszis szintű legyen, Pinto pótlására kellene (Mino kölcsönben lesz még pár évig)?
Hogyne tetszene Deco
. Csak a gépet játék előtt szinte mindig újra kell indítanom
, nem tudom mi lehet a baja.
Megfigyeltétek, hogy milyen gyakoriak a sérülések? Eddig Messi, Ini és Pedro is már volt sérült, az ellenfelek közül minden harmadik meccsen lennt marad valaki
. Tetszik ez, mert van realitása.
Esetleg valaki egy kapust ajánlana, nem muszáj világklasszis szintű legyen, Pinto pótlására kellene (Mino kölcsönben lesz még pár évig)?

Megfigyeltétek, hogy milyen gyakoriak a sérülések? Eddig Messi, Ini és Pedro is már volt sérült, az ellenfelek közül minden harmadik meccsen lennt marad valaki

Esetleg valaki egy kapust ajánlana, nem muszáj világklasszis szintű legyen, Pinto pótlására kellene (Mino kölcsönben lesz még pár évig)?
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Köszi a segítséget, télen meg is veszem akkor a marokkóit!Messithebest írta:Ebbe az elején én is beleestem,valszeg mikor ott volt megnyomtad az Y gombot és az az h felveszi kívánságlistára és akkor nekem is eltűnt. Szal a megoldás: Keresésnél szimplán annyit állits,hogy a "kivánságlistán"-t tedd Igenre,és akkor keress. Ott lesz majd Chamakh. És ott van az Y-nal el tudod távolitani a listáról,és megint látható lesz,és le tudod igazolni.

-
- Director del Fútbol
Na és hogy tetszik Deco? Egyébként annyiban én is beszámolok, hogy már egy szezont lenyomtam, ahol bajnok lettem és kupagyőztes. Egyelőre profi szinten játszom, bár azt hiszem kezdem kinőni, már hiányzik, hogy legyen egy két döntetlenem és vereségem:) Az első szezonban ezek azért voltak. Akkor nem igazoltam senkit. Most pedig eladtam Abidalt és fiatalítottam Clichy-vel, hogy legyen egy viszonylag jó balhátvédem. Maxwell csere, de elég sokat játszik, beugrósként balhátvédnek és a középpályára is. Emellett Decot és Neymart vettem még meg. Távozott Jeffren a csatársorból,mert nem igazán fejlődik a játékban, pedig rengeteget játszott az első szezonban. A jobb és balhátvéd cserék Maxwell és Adriano személyében adottak, KH-nek pedig tökéletesen szuperál eddig Milito és Muniesa. Annak ellenére, hogy Muniesa még csak 71 vagy 72-es szeretek vele játszani, mert gyors kh viszonylatban. A középpályán a kezdő adott, a második sorom pedig Mascherano-Keita-Deco, de ilyen kevéssé kreatív üzemmódban nem nagyon szoktam játszani, ha pihentetni akarok, akkor igyekszem úgy, hogy a Xavi-Ini kettősből egy a pályán legyen, vagy bedobok valakit a JDS-Thiago kettősből, bár ők fejlődhetnének jobban. Elől pedig a Messi-Villa-Pedro sor adott, a cseréik pedig Bojan és Neymar, itt is úgy rotálok, hogy a három kezdősosem ül egyszerre, mert akkor nincs megfelelő pótlás (kivéve, ha Init feldobom balszélsőnek). Eddig vezetem simán a bajnokságot, 9 vagy 10 meccsem volt, mindet megnyertem és kb 3-as gólátlagom van, emellett kaptam kb 5-öt. A bl-ben pedig 3-ból 3 győzelem. Pool és porto van a csoportomban, illetve még egy román csapat, de nem ugrik be a nevük. A Poolt és a Porto-t idegenben vertem, az előbbivel azért megszenvedtem. Ellenük 2-1 a Porto ellen 5-2 (úgy, hogy Xavi-Ini-Messi csak egy félidőt játszott,mert előtte 3 nappal egy kemény bajnokim volt,amit végigjátszottak). Otthon pedig 3-0-ra vertem a románokat. Szóval lehet megemelem világklasszisra a szinte, mert kezd gyerekjátékká válni. Talán még egy-két hónapot lenyomok így, hogy ne legyen túl nagy ugrás a világklasszis, mert még a végén kirúgnakmessideco írta:Igéretemhez híven beszámolok a menedzser módomról. Első lépésként kölcsönadtam Jds-t, Muniesat meg Jeffrent, majd igazoltam egy fiatal támadót T.Menezt a tehetségkutatóm segítségével. A csapatot a szájam íze szerint alakítottam, így a télen érkezett Deco és Marquez, valamint távozott Milito, de Keita és Abidal távozását is lehet kalkulálni.
Kezdőm: VV-Adriano,Puyol,Piqué,Maxwell-Busi,Xavi,Ini-Pedro,Villa,Messi
cserék: Bojan,Deco,Mascherano,Thiago,D.Alves,T.Menez,Abidal,Keita, Pinto
Egyelőre vezetem a bajnokságot, legutóbbi eredményem a Mallorca elleni 8-0:D

A keretem egész pontosan: Kezdő: Valdes-Alves,Puyol,Pique,Clichy-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Villa,Pedro
Keret többi tagja: Maxwell,Mascherano,Keita,Bojan,Milito, Adriano,Deco,Thiago,Pinto, Muniesa,Ruben Mino,Neymar,JDS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2010.10.09. 14:27:26-kor.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Halihó!
Van egy kis gondom a játékkal kapcsolatban: Eddig olyan gondom volt, hogy nem jelent meg a menü csak egy fekete képernyő, ezt kiküszöböltem azzal, hogy lejjebb vettem a grafot, és így már okés, megcsináltam a csapatomat minden elrendeztem. És amikor játszanám a meccset az egész játék valami olyan szinten akad mintha p1-es géppel akarnék rajta játszani...:S Pedig mondom a grafika okés. A rendszerem meg így néz ki.: 2 giga ram, 1 giga videókártya, 2,01 proci. Az utóbbi miatt lehet? Vagy milyen megoldás van erre?
Segítsetek légyszi!
Van egy kis gondom a játékkal kapcsolatban: Eddig olyan gondom volt, hogy nem jelent meg a menü csak egy fekete képernyő, ezt kiküszöböltem azzal, hogy lejjebb vettem a grafot, és így már okés, megcsináltam a csapatomat minden elrendeztem. És amikor játszanám a meccset az egész játék valami olyan szinten akad mintha p1-es géppel akarnék rajta játszani...:S Pedig mondom a grafika okés. A rendszerem meg így néz ki.: 2 giga ram, 1 giga videókártya, 2,01 proci. Az utóbbi miatt lehet? Vagy milyen megoldás van erre?
Segítsetek légyszi!

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ebbe az elején én is beleestem,valszeg mikor ott volt megnyomtad az Y gombot és az az h felveszi kívánságlistára és akkor nekem is eltűnt. Szal a megoldás: Keresésnél szimplán annyit állits,hogy a "kivánságlistán"-t tedd Igenre,és akkor keress. Ott lesz majd Chamakh. És ott van az Y-nal el tudod távolitani a listáról,és megint látható lesz,és le tudod igazolni.barca_bome írta: Ja és tegnap meg akartam venni Chamakh-ot a Barcába, de valamit nyomtam és eltűnt a játékoslistáról. Sem az Arsenalban nincs ott, sem sehol. Tárgyalási előzményekben sem, sőt még ha rákeresek a nevére, akkor sem hozza ki, de még akkor sem, ha kilistázom a csatárokat. Pedig előtte láttam, hogy CS a posztja, de még sincs köztük.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Igéretemhez híven beszámolok a menedzser módomról. Első lépésként kölcsönadtam Jds-t, Muniesat meg Jeffrent, majd igazoltam egy fiatal támadót T.Menezt a tehetségkutatóm segítségével. A csapatot a szájam íze szerint alakítottam, így a télen érkezett Deco és Marquez, valamint távozott Milito, de Keita és Abidal távozását is lehet kalkulálni.
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Nem azzal van a problémám, hogy nem fogadja el a szerződést, hanem nem tudom beállítani a szerződésnél, hogy ne vásárlás, hanem kölcsönszerződés legyen!Fernando írta:Úgy tudsz kölcsönözni ha nem fukarkodsz a fizetésével.

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Én Xbox360-on játszom, és a B a lövés, az X a becsúszás, beadás, stb..., tehát a régi klasszikus fifa irányítás alapján a B (box) = D (bill), az X (box) = A (bill).Perrero írta:klasszikus fifás irányítás: http://kepfeltoltes.hu/101008/fifa_www. ... es.hu_.png csak a lövés, passz, szöktetés, beadásra figyeltem
Egyik havernak msn-en már leírtam a boxos irányítást, bemásolom ide is, hátha valakinek hasznára lesz.
"B - lövés, A - passzolás, X - becsúszás, beadás, stb... Y - kapus kihozatala, lapos indítás, stb..., LT - folyamatosan nyomva + irány gombok, akkor cselez, RT - sprintelés, LB - ha ezt nyomod folyamatosan és hozzá nyomod az Y-ont, akkor tudsz ívelgetni, de szimplán az A-val is tudsz ívelgetni, RB - ezzel meg helyezni tudsz, ha lövés közben folyamatosan nyomod, persze hamarabb kell megnyomni, mint a lövés gombot
ja és LB-vel tudod átemelni a kapus felett a labdát, ha folyamatosan nyomod és hozzá nyomod a lövés gombot ( a B-t )
kb ennyi"
Lehet, hogy vannak benne kisebb hiányosságok, csak felületesen, nagy vonalakban írtam még ezt neki kb 1 hete...
Persze cselezésnél nem csak irányt kell nyomni boxon, hanem jobb analóg kart is, de nekem nincs meg PC-n a FIFA11, csak Xbox360-on, ezért nem tudok bővebb segítséget nyújtani.
Remélem hasznára lesz pár embernek ez az írásom.
Ui.: Barcával kezdtem manager módot, 1x már kirúgtak, ezért újra kellet kezdenem. Profi szinten tolom, 4 perces félidőkkel, és a vezetőség szintje is profi, tehát nem nagyon férnek bele a vereségek.
Az előző próbálkozásomkor elvesztettem a szuperkupát a Sevilla ellen, aztán hiába nyertem a bajnokságban 4-0-ra, simán elzavartak.
Mondjuk az a szuperkupa érdekes volt! Otthon 1-1, idegenben 6-1-es vereség!
Most már tapasztaltabban vágtam neki a dolognak.
Egyedül arra nem jöttem még rá, hogy lehet kölcsönözni úgy játékost, hogy nincs átadólistán. Xbox360-on akármit nyomok, nem tudom kölcsönszerződésre állítani.
Ja és tegnap meg akartam venni Chamakh-ot a Barcába, de valamit nyomtam és eltűnt a játékoslistáról. Sem az Arsenalban nincs ott, sem sehol. Tárgyalási előzményekben sem, sőt még ha rákeresek a nevére, akkor sem hozza ki, de még akkor sem, ha kilistázom a csatárokat. Pedig előtte láttam, hogy CS a posztja, de még sincs köztük.
Kalou árában sikerült megegyeznem a Chelsea-vel, de a játékosnak már nem tudtam ajánlatot tenni, mert lejárt az átigazolási időszak.
Villa és Valdés van most eladó listán.
Mindketten a nyakamon maradtak, talán majd télen...
Mondjuk Villa lehet maradni fog még, mert elég jó a szezon elején.
Abidal-t megvette a Chelsea.
Kezdőm:
---------------------Hugo Lloris
Daniel Alves--------Puyol-------Piqué---------Clichy
-------------------------Busquets
---------------Xavi-----------------Iniesta
----Messi-----------------Villa------------------Pedro
Átigazolási időszakban eléggé bealudtam: A Rooney, Torres, Chamakh hármas között filóztam, végül egyiket sem sikerült megszerezni.
A végén még Kalou-ról is lecsúsztam.
A fiatalokat egyébként egytől-egyig kölcsönadtam teljes idényre, kivéve Thiago-t és Jonathan-t.
Chamakh-ot akarom a legjobban megszerezni, de egyszerűen eltűnt az adatbázisból, vagy nem tudom én vagyok-e a béna, de mikor eltűnt a listáról, azután megjelent egy hír, hogy Chamakh örül a Barcelona érdeklődésének.
Pedig télen ismét meg akarnám őt szerezni...

Arshavint is el tudnám képzelni, csak ő meg már túl öreg. Mármint fifás viszonylatban.
Ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen meghallgatom!

Szerk.: Ami rettentően tetszik a játékban, az a Manager mód, azon belül is például az, hogy először a klubbal kell megegyezni, na meg, hogy riválisoktól is lehet igazolni és nem kell minden esetben jóval több pénzt fizetni.
köszi.igy már valahogy megoldom a dolgot
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Kell lennie valamelyik mappában egy FIFA11 icon-nak, meg egy dll fájlnak, és ha megvannak másold át a FIFA11 főkönyvtárába, és irj felül mindent. De én ezt nem tudom elmagyarázni, mert még nem szántam rá magam hogy leszedjem a FIFA-t. és nem tudom hogy néz ki! Valaki akinek innen megvan szerintem szivesen segit. De ha lefényképezed azt a meghajtót ahova megnyitottad a játékot Daemon Tool-al akkor talán tudok segiteni.Alonso írta:leirnád pontosan mit tegyek.köszönöm

leirnád pontosan mit tegyek.köszönöm
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Crack?Alonso írta:helo.segitenétek!letöltötem a fifa11 internetröl egy letöltő oldalról.eddigi összes játékot onnan szedtem és jók is voltak.na szolval telepítettem.minden okés és mikor inditani akarom kiirja hogy helyezem be az eredeti cd valaki tudja hogy hogyan tudnám inditani mert cd nincs.hogy kell telepíteni.köszi!

helo.segitenétek!letöltötem a fifa11 internetröl egy letöltő oldalról.eddigi összes játékot onnan szedtem és jók is voltak.na szolval telepítettem.minden okés és mikor inditani akarom kiirja hogy helyezem be az eredeti cd valaki tudja hogy hogyan tudnám inditani mert cd nincs.hogy kell telepíteni.köszi!
- Bobberto
- Capitá del Barça
A legrégebbi azaz: 2010-09-25 fifa-t szedtem le nekem tökéletesen megy, le is kopogom.FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Le szeretném tölteni ncoreról a Fifa11 magyart PC-re.
ISO-t vagy RIP-et kell tölteni?![]()
És ha kérhetem valaki adna egy linket, hogy a honlapról melyik torrentet ajánlja?
Előre is 1000 köszönet

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Sziasztok.
ISO-t vagy RIP-et kell tölteni?
És ha kérhetem valaki adna egy linket, hogy a honlapról melyik torrentet ajánlja?
Előre is 1000 köszönet
ISO-t vagy RIP-et kell tölteni?

Előre is 1000 köszönet

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'