Én Xbox360-on játszom, és a B a lövés, az X a becsúszás, beadás, stb..., tehát a régi klasszikus fifa irányítás alapján a B (box) = D (bill), az X (box) = A (bill).
Egyik havernak msn-en már leírtam a boxos irányítást, bemásolom ide is, hátha valakinek hasznára lesz.
"B - lövés, A - passzolás, X - becsúszás, beadás, stb... Y - kapus kihozatala, lapos indítás, stb..., LT - folyamatosan nyomva + irány gombok, akkor cselez, RT - sprintelés, LB - ha ezt nyomod folyamatosan és hozzá nyomod az Y-ont, akkor tudsz ívelgetni, de szimplán az A-val is tudsz ívelgetni, RB - ezzel meg helyezni tudsz, ha lövés közben folyamatosan nyomod, persze hamarabb kell megnyomni, mint a lövés gombot
ja és LB-vel tudod átemelni a kapus felett a labdát, ha folyamatosan nyomod és hozzá nyomod a lövés gombot ( a B-t )
kb ennyi"
Lehet, hogy vannak benne kisebb hiányosságok, csak felületesen, nagy vonalakban írtam még ezt neki kb 1 hete...
Persze cselezésnél nem csak irányt kell nyomni boxon, hanem jobb analóg kart is, de nekem nincs meg PC-n a FIFA11, csak Xbox360-on, ezért nem tudok bővebb segítséget nyújtani.
Remélem hasznára lesz pár embernek ez az írásom.
Ui.: Barcával kezdtem manager módot, 1x már kirúgtak, ezért újra kellet kezdenem. Profi szinten tolom, 4 perces félidőkkel, és a vezetőség szintje is profi, tehát nem nagyon férnek bele a vereségek.
Az előző próbálkozásomkor elvesztettem a szuperkupát a Sevilla ellen, aztán hiába nyertem a bajnokságban 4-0-ra, simán elzavartak.
Mondjuk az a szuperkupa érdekes volt! Otthon 1-1, idegenben 6-1-es vereség!
Most már tapasztaltabban vágtam neki a dolognak.
Egyedül arra nem jöttem még rá, hogy lehet kölcsönözni úgy játékost, hogy nincs átadólistán. Xbox360-on akármit nyomok, nem tudom kölcsönszerződésre állítani.
Ja és tegnap meg akartam venni Chamakh-ot a Barcába, de valamit nyomtam és eltűnt a játékoslistáról. Sem az Arsenalban nincs ott, sem sehol. Tárgyalási előzményekben sem, sőt még ha rákeresek a nevére, akkor sem hozza ki, de még akkor sem, ha kilistázom a csatárokat. Pedig előtte láttam, hogy CS a posztja, de még sincs köztük.
Kalou árában sikerült megegyeznem a Chelsea-vel, de a játékosnak már nem tudtam ajánlatot tenni, mert lejárt az átigazolási időszak.
Villa és Valdés van most eladó listán.
Mindketten a nyakamon maradtak, talán majd télen...
Mondjuk Villa lehet maradni fog még, mert elég jó a szezon elején.
Abidal-t megvette a Chelsea.
Kezdőm:
---------------------Hugo Lloris
Daniel Alves--------Puyol-------Piqué---------Clichy
-------------------------Busquets
---------------Xavi-----------------Iniesta
----Messi-----------------Villa------------------Pedro
Átigazolási időszakban eléggé bealudtam: A Rooney, Torres, Chamakh hármas között filóztam, végül egyiket sem sikerült megszerezni.
A végén még Kalou-ról is lecsúsztam.
A fiatalokat egyébként egytől-egyig kölcsönadtam teljes idényre, kivéve Thiago-t és Jonathan-t.
Chamakh-ot akarom a legjobban megszerezni, de egyszerűen eltűnt az adatbázisból, vagy nem tudom én vagyok-e a béna, de mikor eltűnt a listáról, azután megjelent egy hír, hogy Chamakh örül a Barcelona érdeklődésének.
Pedig télen ismét meg akarnám őt szerezni...
Arshavint is el tudnám képzelni, csak ő meg már túl öreg. Mármint fifás viszonylatban.
Ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen meghallgatom!
Szerk.: Ami rettentően tetszik a játékban, az a Manager mód, azon belül is például az, hogy először a klubbal kell megegyezni, na meg, hogy riválisoktól is lehet igazolni és nem kell minden esetben jóval több pénzt fizetni.