Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg elégnek kell lennie. http://www.hwcompare.com/1163/radeon-hd ... n-hd-5770/neobarca írta:Radeon 4870 HD 1GB
neobarca írta:Radeon 4870 HD 1GBDaweed írta:Szerintem a videokártyád lesz gyenge, de le tudnád irni pontosan hogy milyen?
Radeon 4870 HD 1GBDaweed írta:Szerintem a videokártyád lesz gyenge, de le tudnád irni pontosan hogy milyen?
13-hoz z a baj, hogy már 1 éve nincs új patch ezen az oldalon se..ZBarca írta:@palesz77
Ha esetleg sikerülne megoldani a problémákat és patchelni szeretnéd a játékot, akkor ajánlom neked ezt az oldalt:
http://www.fifa-infinity.com/category/f ... s-fifa-13/
Én speciel még nem töltöttem le erről az oldalról, de szerintem tök jó modok vannak rajta!
neobarca írta:Hát a franc se tudja. Gondolom kevés neki a Ram-om? Vagy a Vidikártyám?palesz77 írta:[
Itt nézd meg, hogy mi nem felel meg neki. Ha minden stimmel, akkor lehet, hogy csak a demo szarakodik, elméletileg optimalizálás után jobb szokott lenni.
Én is onnan szedtem le, és ugyn azt. Újrarakás előtt tökéletesen működött is, de most rámegyek, hogy Launc Game, aztán tölt egy kicsit és utána semmi..daffy írta: Rendes crack?
Nekem ezzel megy,a tudod melyik oldalról van(nem a magyar).
FIFA 14 Crack Only V5 FINAL 3DM
Rendes crack?palesz77 írta:Van egy olyan rész ott kicsit lejjebb, hogy "CAN I RUNFIFA 15", arra gondoltam én. Ott meg tudod adni a géped paramétereit, és kikalkulálja, hogy elfut-e rajta.neobarca írta:Hát a franc se tudja. Gondolom kevés neki a Ram-om? Vagy a Vidikártyám?
Más: Mivel nem jött válasz a 13-as kérdésemhez, ezért gondoltam kipróbálom a 14-et felpatchelve. De most meg valamiért nem indul el..Most raktam újra a gépet, win 8 pro van rajta, és valamiért nem indul el a 14 úgy, ahogy eddig.. Valakinek valami tip, hogy mit felejtettem el az újrarakás után feltenni, ami miatt ez van?
Van egy olyan rész ott kicsit lejjebb, hogy "CAN I RUNFIFA 15", arra gondoltam én. Ott meg tudod adni a géped paramétereit, és kikalkulálja, hogy elfut-e rajta.neobarca írta:Hát a franc se tudja. Gondolom kevés neki a Ram-om? Vagy a Vidikártyám?
Hát a franc se tudja. Gondolom kevés neki a Ram-om? Vagy a Vidikártyám?palesz77 írta:[
Itt nézd meg, hogy mi nem felel meg neki. Ha minden stimmel, akkor lehet, hogy csak a demo szarakodik, elméletileg optimalizálás után jobb szokott lenni.
Itt nézd meg, hogy mi nem felel meg neki. Ha minden stimmel, akkor lehet, hogy csak a demo szarakodik, elméletileg optimalizálás után jobb szokott lenni.neobarca írta:Mit kellene fejlesztenem mindenképpen a gépemen, hogy tűrhetően elfusson rajta?
Nah ezzel sikerült elindítanom a DEMO-t. Nagyon szépen köszönöm daffy a segítséget!ZBarca írta:Itt a megoldás a problémákra!![]()
Én nem tudok róla de szerintem megéri beregisztrálni originre .Vannak néha jó akciójuk pl én onnan szedtem le ingyen a BF3-at.zola8787 írta:Lelehet tölteni a demót pc-re valahol, ami elindul úgy, hogy sehova se regelek be, meg az az origin sem kell?
Na, a jó hír az, hogy ennek segítségével sikerült orvosolni a problémát, és elindult a játék! A rossz hír az, hogy a menünél tovább nem jutottam, annyira laggolt..daffy írta:...
Ha bírjátok az angolt,akkor az EA forumán keresgéljetek: ITTLM10 írta:Nekem igen.daffy írta:64bites a Windows?
Nem tudtad még megoldani esetleg? Ugyanez a problémám nekem is..neobarca írta:Na leszedtem a demo-t de problémába ütköztem: Microsoft.NET Framework
"Unhandled exception has occurred in your application..."
Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?![]()
Nem. Sajnos ennek a programnak a beállításaihoz nem értek.neobarca írta:Nem megy így sem sajnos. Pedig repair-eltem. Mondjuk nekem Famework 4.5.1 van fent a linkben meg 3.5 Servicepack van. Lehet az a baj?