Én a demót PC-n és Xbox360-on is kipróbáltam és teljesen ugyanaz volt benne minden.fcbarcelona10 írta:Nem tudom én ugy hallottam hogy a Pc-sek a 10-nek az átíratát kapják! és csak a konzolosoknak újult meg a Karrier Mód! Vagy legalábbis én így hallottam.
Mondjuk én konzolon fogom tolni, mert PC-n nem is menne annyira full grafon, na meg boxon jobban szeretek játszani, de ahogy néztem, nekem teljesen ugyanolyannak tűnt PC-n is.
Kifejezetten azért töltöttem le PC-re is a demót, hogy megnézzem milyen a lett konzoloshoz képest és hát demó alapján azt kell mondanom a PC-sek is ki lettek szolgálva, akinek fullos gépe van az nagyon jól járt a nextgen fifával.

Mondjuk ehhez a fifához már igencsak ajánlott egy kontroller PC-hez is, billentyűvel sztem elveszik sok plusz a játékból.
Szerk.: Nincs egy fél éve sem, hogy van Xbox360-am, de már simán átszoktam arra, a FIFA11 demóban már billentyűvel alig tudtam játszani PC-n.
Ui.: Ez off, de haverom most akar venni zsír új gépet csak a fifa meg az f1 2010 miatt. Én enyhén szólva lehülyéztem, mert simán vehetne 40k-ért egy xbox360-at és sokkal jobban járna anyagilag, főleg, hogy van egy olyan PC-je, amin minden egyéb dolgot tud csinálni.
Nem érti meg, hogy jobban járna konzollal, főleg, hogy folyton játszik a gépén. Ja és a legnagyobb vicc, hogy nem asztali PC-t akar venni, hanem laptopot. Azon biztos élvezetes lehet játszani...
Na mindegy ezt csak azért írtam, hogy aki épp ezen gondolkozik, hogy mit vegyen, annak segítsek, hogy igenis hosszú távon megéri a konzol.