Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.09.26. 16:49:40

fcbarcelona10 írta:Nem tudom én ugy hallottam hogy a Pc-sek a 10-nek az átíratát kapják! és csak a konzolosoknak újult meg a Karrier Mód! Vagy legalábbis én így hallottam.
Én a demót PC-n és Xbox360-on is kipróbáltam és teljesen ugyanaz volt benne minden.

Mondjuk én konzolon fogom tolni, mert PC-n nem is menne annyira full grafon, na meg boxon jobban szeretek játszani, de ahogy néztem, nekem teljesen ugyanolyannak tűnt PC-n is.

Kifejezetten azért töltöttem le PC-re is a demót, hogy megnézzem milyen a lett konzoloshoz képest és hát demó alapján azt kell mondanom a PC-sek is ki lettek szolgálva, akinek fullos gépe van az nagyon jól járt a nextgen fifával. :)

Mondjuk ehhez a fifához már igencsak ajánlott egy kontroller PC-hez is, billentyűvel sztem elveszik sok plusz a játékból.

Szerk.: Nincs egy fél éve sem, hogy van Xbox360-am, de már simán átszoktam arra, a FIFA11 demóban már billentyűvel alig tudtam játszani PC-n.

Ui.: Ez off, de haverom most akar venni zsír új gépet csak a fifa meg az f1 2010 miatt. Én enyhén szólva lehülyéztem, mert simán vehetne 40k-ért egy xbox360-at és sokkal jobban járna anyagilag, főleg, hogy van egy olyan PC-je, amin minden egyéb dolgot tud csinálni.

Nem érti meg, hogy jobban járna konzollal, főleg, hogy folyton játszik a gépén. Ja és a legnagyobb vicc, hogy nem asztali PC-t akar venni, hanem laptopot. Azon biztos élvezetes lehet játszani...

Na mindegy ezt csak azért írtam, hogy aki épp ezen gondolkozik, hogy mit vegyen, annak segítsek, hogy igenis hosszú távon megéri a konzol. :oops:
barca99
Llegenda del Barça

2010.09.26. 16:17:42

Tudja valaki, hogyan kell háttal a kapunak dekázni, majd ollózni? Múltkor tök véletlenül sikerült, csak akkor passzoltam ezzel a technikával. Azóta próbálgatom gyakorló módban, de se passz, se lövés.

Alapból ugye az kellene, hogy dekázás után magasabbra emeli a játékos a labdát, majd ollózva küldi tovább, háttal annak az iránynak, ahogyan állt. Nekem meg csak az sikerül, hogy dekázásnál fordul és úgy lő/passzol.
fcbarcelona10
Jugador del Barça

2010.09.26. 16:03:58

barca_bome írta:Előbb véletlen Forma-1 topikba írtam, ott leszedték a fejem, úgyhogy átraktam ide! :lol:

Üdv! Én már Xbox360-on tolom a magyar FIFA11-et. Mivel ugyanaz lesz a játék PC-n is, mint boxon, ezért megosztok veletek pár tapasztalatot, észrevételt.

Karrier módban először a klubbal kell megegyezni átigazolás előtt, majd ha ők rábólintanak, azután lehet ajánlatot tenni a játékosnak. Jók a hírek benne, főleg, hogy tavalyi csapatképekkel is felturbózták a manager módot.

Ja és ott vannak a csapatban a kölcsönadott játékosok, akiket bármikor vissza lehet hívni a kölcsönjátékból egy kis különbözeti összeg (vagy nem tudom milyen összeg) ellenében.

Ami nem tetszik, hogy pl a Barcával vagyok és a Barca B-ből is pénzért kell igazolnom. Igazán megcsinálhatták volna, hogy 'ingyé' fel lehessen hozni játékosokat a nagy csapatokhoz.

Első szezonomat tolom Barcával, eddig két igazolásom volt:

Vermaelen Arsenalból és Fernando Torres Liverpoolból.

Továbbá Cácerest visszahoztam Sevillából.

Nagyon király játék lett, a játékmenet és az egész szvsz. sokkal jobban tetszik, mint a FIFA10.

PC-seknek mondom, hogy nagyon megéri megvárni a magyar játékot, mert igen jó a játék így! :D

Bár azt bánom, hogy a magyar fifában nem választható az angol kommentátor, mert amit hajdú b és faragó ricsi levág az azért egy idő után elég idegesítő számomra! :D

Barcás észrevételeim: Iniestát nagyon jól megcsinálták benne, sokkal jobban hasonlít jelenlegi mivoltához, mind grafikailag, mind irányításilag.

Busquets papa is király lett, márt gólt is lőttem vele.

Ui: A gólörömök eszméletlenek lettek, de még be kell tanulnom melyikkel mit csinálok. 8)

Szvsz. nálam: 9/10 - Csak azért 9, hogy jövőre még jobb legyen! :D

Egyébként szerintem ami fent lesz PC-s verzió elsőként, abban szerintem már benne lesz a teljes magyar nyelv kommentárral és felirattal együtt, mert xbox36-on is így volt, csak párat kattintgatni kell és ott lesz az a magyar nyelv köztük...

PC-s demóban is úgy volt ha jól emlékszem, igaz ott csak a menü volt magyar, de az xbox36-as demóban is csak az volt magyar, tehát szerintem ugyanúgy lesz a teljes játéknál is!
Nem tudom én ugy hallottam hogy a Pc-sek a 10-nek az átíratát kapják! és csak a konzolosoknak újult meg a Karrier Mód! Vagy legalábbis én így hallottam.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.09.26. 15:47:28

Előbb véletlen Forma-1 topikba írtam, ott leszedték a fejem, úgyhogy átraktam ide! :lol:

Üdv! Én már Xbox360-on tolom a magyar FIFA11-et. Mivel ugyanaz lesz a játék PC-n is, mint boxon, ezért megosztok veletek pár tapasztalatot, észrevételt.

Karrier módban először a klubbal kell megegyezni átigazolás előtt, majd ha ők rábólintanak, azután lehet ajánlatot tenni a játékosnak. Jók a hírek benne, főleg, hogy tavalyi csapatképekkel is felturbózták a manager módot.

Ja és ott vannak a csapatban a kölcsönadott játékosok, akiket bármikor vissza lehet hívni a kölcsönjátékból egy kis különbözeti összeg (vagy nem tudom milyen összeg) ellenében.

Ami nem tetszik, hogy pl a Barcával vagyok és a Barca B-ből is pénzért kell igazolnom. Igazán megcsinálhatták volna, hogy 'ingyé' fel lehessen hozni játékosokat a nagy csapatokhoz.

Első szezonomat tolom Barcával, eddig két igazolásom volt:

Vermaelen Arsenalból és Fernando Torres Liverpoolból.

Továbbá Cácerest visszahoztam Sevillából.

Nagyon király játék lett, a játékmenet és az egész szvsz. sokkal jobban tetszik, mint a FIFA10.

PC-seknek mondom, hogy nagyon megéri megvárni a magyar játékot, mert igen jó a játék így! :D

Bár azt bánom, hogy a magyar fifában nem választható az angol kommentátor, mert amit hajdú b és faragó ricsi levág az azért egy idő után elég idegesítő számomra! :D

Barcás észrevételeim: Iniestát nagyon jól megcsinálták benne, sokkal jobban hasonlít jelenlegi mivoltához, mind grafikailag, mind irányításilag.

Busquets papa is király lett, márt gólt is lőttem vele.

Ui: A gólörömök eszméletlenek lettek, de még be kell tanulnom melyikkel mit csinálok. 8)

Szvsz. nálam: 9/10 - Csak azért 9, hogy jövőre még jobb legyen! :D

Egyébként szerintem ami fent lesz PC-s verzió elsőként, abban szerintem már benne lesz a teljes magyar nyelv kommentárral és felirattal együtt, mert xbox36-on is így volt, csak párat kattintgatni kell és ott lesz az a magyar nyelv köztük...

PC-s demóban is úgy volt ha jól emlékszem, igaz ott csak a menü volt magyar, de az xbox36-as demóban is csak az volt magyar, tehát szerintem ugyanúgy lesz a teljes játéknál is!
davi10
Llegenda del Barça

2010.09.26. 15:43:34

L.Messi 10 írta:
davi10 írta:Sziasztok!
A fifa 11 menedzser módját tolom, és érdekelne, hogy van-e benne játékosmegfigyelő és személyzet fejlesztés, mert én eddig nem találtam...
A FIFA10-ben az iroda opcióba volt. a 11-ben nincs olyasmi?
Nincs. Vagy ha van akkor nagyon eldugták.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.09.26. 15:40:06

davi10 írta:Sziasztok!
A fifa 11 menedzser módját tolom, és érdekelne, hogy van-e benne játékosmegfigyelő és személyzet fejlesztés, mert én eddig nem találtam...
A FIFA10-ben az iroda opcióba volt. a 11-ben nincs olyasmi?
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2010.09.26. 15:28:21

Sziasztok!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.09.26. 15:27:33

Európa:Október 1.
És épp ezaz,hogy az XBOX360 Fifa 11 ami fent Péntek óta torrenten,abba MAGYAR,Olasz,Német nyelvek vannak. Szóval.. :D
Akkor PC-re miért nem lehetne fenn annyival hamarabb mint a box-os változat magyarul?
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.09.26. 15:17:44

sjd írta:
Fernando írta: Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
Sztem lesz hozzá magyar patch, én az egyik Need for Speeddel voltam így, leszedtem az amcsit még a magyar megjelenés előtt, aztán két nap múlva egy néhány MB-os fájllal magyarrá varázsoltam
Gondolom akinek elöbb megjött az NFS magyarul, kiszedte a magyar nyelvet, és feltöltötte...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.26. 15:08:47

Fernando írta: Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
Sztem lesz hozzá magyar patch, én az egyik Need for Speeddel voltam így, leszedtem az amcsit még a magyar megjelenés előtt, aztán két nap múlva egy néhány MB-os fájllal magyarrá varázsoltam
messideco
Presidente del Barça

2010.09.26. 15:03:54

Sohasem értettem hogyan lehet egy eredeti játékot feltölteni. Mit kell vele csinálni, hogy felmenjen. de ez már off
Szerintem PC-n senki sem fog magyarul csütörtök előtt játszani vele :P
Kép
"And my heart will leave you never."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.09.26. 15:02:17

Fernando írta:Amerikai, Kanada: szept. 28, valszeg 1-2 nappal előtte föntlesz
Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
Ha jól emlékszem tavaly keddi napon jött ki, hétfőn már nyomtam vele. Ha valaki elővétellel megveszi 1 nappal elöbb kapja meg, és ha rászánja magát fel is tölti :wink:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.09.26. 14:45:17

Amerikai, Kanada: szept. 28, valszeg 1-2 nappal előtte föntlesz
Európa: okt. 1., itt is 1-2 nap, érdemes várni a magyarra, mert érdekesebbé tették a karrier módot, jó lenne nem elveszni benne.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.09.26. 14:43:50

messideco írta:Szerintem még nem lesz megjelenve ma vagy holnap. Elseje az péntek, így szvsz. lehetetlen, hogy korábban felkerüljön. Max csütörtökön...
A PS3 és az XBOX360 verzió is hivatalosan október 1.-jén jelenik meg. Ehhez képest az XBOX verzió már fent volt péntek éjfél körül,PS3 meg ma.
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.09.26. 14:42:18

Szerintem még nem lesz megjelenve ma vagy holnap. Elseje az péntek, így szvsz. lehetetlen, hogy korábban felkerüljön. Max csütörtökön...
Kép
"And my heart will leave you never."
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.09.26. 14:21:31

Victor_Valdes írta:Mikor lesz PC-re teljes verzió?

Hosszú idő után az első FIFA amit várok... :)
Hivatalosan október 1.,nem hivatalosan nem tudom. Kedvenc torrent oldalunkon meg megjelent már PS3-ra is. :D Remélem ma vagy holnap fent lesz már a PC verzió is.
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.26. 14:01:50

Mikor lesz PC-re teljes verzió?

Hosszú idő után az első FIFA amit várok... :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messithebest
Director del Fútbol

2010.09.25. 17:59:45

Na kicsomagolta mindet. Probléma megoldva. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
daffy
Madridista

2010.09.25. 17:13:46

Messithebest írta:
csak a legelsővel csináljam vagy mindegyikkel?
csak az első
Messithebest
Director del Fútbol

2010.09.25. 17:12:28

Victor_Valdes írta:
Messithebest írta:Üdv! meggyűlt a bajom a fifa11 xbox verzió kicsomagolásával. ilyen 001 meg 002 fájlok vannak sorba,egészen 069ig.betallóztam mindet winrarra,de nem engedi 1xerre kicsomagolni,majd winrarból nagy nehezen sikerült és most egyesével csomagolja és azt írja hogy 8 óra van még hátra. Nem tudom hogy miért.....másnak is volt/van ilyen gondja?És ha igen hogy oldotta meg?
elvileg ha legelső csomagolt fájlba belelépsz, és azt átmásolod egy másik mappába, akkor az egészet át fogja.

Ha mégsem, akkor össze kell illeszteni őket, de elvileg mennie kell.

Bocs ha szaar a fogalmazás. Alig élek. :?
csak a legelsővel csináljam vagy mindegyikkel?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.25. 17:03:22

Messithebest írta:Üdv! meggyűlt a bajom a fifa11 xbox verzió kicsomagolásával. ilyen 001 meg 002 fájlok vannak sorba,egészen 069ig.betallóztam mindet winrarra,de nem engedi 1xerre kicsomagolni,majd winrarból nagy nehezen sikerült és most egyesével csomagolja és azt írja hogy 8 óra van még hátra. Nem tudom hogy miért.....másnak is volt/van ilyen gondja?És ha igen hogy oldotta meg?
elvileg ha legelső csomagolt fájlba belelépsz, és azt átmásolod egy másik mappába, akkor az egészet át fogja.

Ha mégsem, akkor össze kell illeszteni őket, de elvileg mennie kell.

Bocs ha szaar a fogalmazás. Alig élek. :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
daffy
Madridista

2010.09.25. 17:02:39

thepiratebay.org-ról letölthető
Messithebest
Director del Fútbol

2010.09.25. 16:55:57

Üdv! meggyűlt a bajom a fifa11 xbox verzió kicsomagolásával. ilyen 001 meg 002 fájlok vannak sorba,egészen 069ig.betallóztam mindet winrarra,de nem engedi 1xerre kicsomagolni,majd winrarból nagy nehezen sikerült és most egyesével csomagolja és azt írja hogy 8 óra van még hátra. Nem tudom hogy miért.....másnak is volt/van ilyen gondja?És ha igen hogy oldotta meg?
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.09.25. 15:36:02

Külföldi oldalakon sincs még más verzió csak ez, amiben magyar,német,olasz nyelv van. Angol nincs :)
Nekem mindjárt lejön. Remélem jó lesz :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.09.25. 15:32:29

gericule írta:Xboxra letölhető már a teljes játék?
Nem, nem ezt írják alább 1000-en. :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése