Fifa, PES, FM
Xboxra letölhető már a teljes játék?
Tudna valaki segíteni, hogy a magyar változatot honnan tudom letölteni? Mindegy, hogy PC vagy Xbox360...
"Messi, Xavi és Iniesta hihetetlen dolgokra képesek a labdával...Még Play Station-on is lehetetlen megállítani őket"-Zidane
értékelném,ha dobnál egy linket róla(igaz,jobban örülnék az angol változatnak)

- Bobberto
- Capitá del Barça
Lehet igenLM10 írta:Már lehet szedni magyarul?szajko írta:X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D![]()
![]()

Még ami tetszik, hogy közbe ír statisztikákat vagy rá-rá fókuszál egy emberre mennyit futott lőtt stb

- Bobberto
- Capitá del Barça
Én is most tolom, sajna most délután csak egy barátságost tolok, de este.... óhhszajko írta:X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D

Egyébként nagyon bejövős! Főleg a passzok tetszenek és szerintem a grafika is jobb lett (legalábbis nekem így jobban tetszik). Az átvétel és a rögtönzött passz mozdulatok eddig szuperek!

- Messithebest
- Director del Fútbol
Én csak hétfőn kapok xboxot a szülinapomra,de a fifa11et már töltöm. CD-t is próbálok szerezni a hétvége folyamán,a biztos hogy ahogy meglesz az xbox már akarom kenni a fifátszajko írta:X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Rafael és Fabio a MU-bol. Elöbbi 97 utobbi 95 lesz (azthiszem 2014-be nálam annyik voltak).gygerike írta:Mondanátok nekem a 2010-be nagy tehetségeket ?Thiago , P.H , Neymar, Muni már a csapatban van
Még 1 pár jól jönne . köszi

hát még ők eléggé tehetségesek:Baxter, Pjanic, Wilshere, és Santon is elég jó
bence-barca írta:Mivel a demóból az jött le, h PC-n nem fogok nagyon cselezni, mert nincsen 3 kezem egy kontrolleren gondolkozok. De azt szeretném megkérdezni, h lehet venni olyan átalakítót ami PS2-es kontrollerből USB-be megy át? Mert mivel van PS2-es kontrollerem így egyszerűbb lenne, ha tudnék venni egy olyan átalakítót és olcsóbban jönnék ki. Létezik ilyen átalakító? Vagy csak az én képzeletemben?(ha van lehet venni Electro Worldben, Saturnban...stb. ilyen helyeken?)
+
szerintetek, ha a demo akadás nélkül, kifogástalanul megy, fog menni a full-játéék is? Csak mert 2.0 Ghz-m van
Media Markt-ban kb. 2ezer HUF

Vki jáccani?:)
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- Fernando
- Llegenda del Barça
Biztos, hogy van ilyen átalakító. Haverom is ilyennel játszik.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Llegenda del Barça
Mivel a demóból az jött le, h PC-n nem fogok nagyon cselezni, mert nincsen 3 kezem egy kontrolleren gondolkozok. De azt szeretném megkérdezni, h lehet venni olyan átalakítót ami PS2-es kontrollerből USB-be megy át? Mert mivel van PS2-es kontrollerem így egyszerűbb lenne, ha tudnék venni egy olyan átalakítót és olcsóbban jönnék ki. Létezik ilyen átalakító? Vagy csak az én képzeletemben?
(ha van lehet venni Electro Worldben, Saturnban...stb. ilyen helyeken?)
+
szerintetek, ha a demo akadás nélkül, kifogástalanul megy, fog menni a full-játéék is? Csak mert 2.0 Ghz-m van

+

Aki szeretne most vagy a közeljövőben a 09-en játszani velem akkor az vegyen fel msn-re: akb30@windowslive.com
De akivel 1 csoportba vagyok az is felvehetne a biztonság kedvéért.
Szerk: Van egy kis gond a 09-emmel.
Ha elkezdek játszani mind1 hogy online vagy barátságos akkor az összes játékos úgy néz ki mint 1 bábú felemelt kezekkel és nem mozdulnak. Lehet velük játszani csak hülyén néz ki.
Van erre gyógyír?
De akivel 1 csoportba vagyok az is felvehetne a biztonság kedvéért.
Szerk: Van egy kis gond a 09-emmel.
Ha elkezdek játszani mind1 hogy online vagy barátságos akkor az összes játékos úgy néz ki mint 1 bábú felemelt kezekkel és nem mozdulnak. Lehet velük játszani csak hülyén néz ki.
Van erre gyógyír?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
radeon 3640-es kártyával lazán fut, full grafikával, mellette 2 GB ram, és dual core proci 2.6 GHz
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Leszedtem gépre a Fifa11 demóját. Az xbox360-as Fifa10-es motort rakták bele úgy ahogy van. 
Szóval nem sokat foglalkoztak vele...
tibi18!
Ha celeron a proci akkor nem biztos,hogy menni fog sajnos...
Osztálytársamnak 1 magos 3.4Ghz-es Pentium-ja van és megy neki a Mafia 2 és a Modern Warfare 2,viszont a 11 demója neki is akadozik.

Szóval nem sokat foglalkoztak vele...
tibi18!
Ha celeron a proci akkor nem biztos,hogy menni fog sajnos...
Osztálytársamnak 1 magos 3.4Ghz-es Pentium-ja van és megy neki a Mafia 2 és a Modern Warfare 2,viszont a 11 demója neki is akadozik.
köszönöm szépen!Ha jól sejtem ez egy laptop lesz! A videokártyával lesz a gond! A 4570 ilyen szempontból igencsak alapnak számít. Minimum kellene egy 4770-es vagy egy 4830-as ha ATI kártyáról van szó!!
De Mafia 2, Modern Warfare 2, Sniper Ghost Warrior minden simán megy...egy Fifa 11 meg nem?
Amúgy igen, laptop, azért még bízom, hogy a játék menni fog, a demót meg csak nem akarja vmiért..
Hala Madrid!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mindent leírtam már ide,és bajnokság oldalán is szerepel.
Légyszi ott nézzétek meg,vagy itt lapozzatok.
Légyszi ott nézzétek meg,vagy itt lapozzatok.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Felregisztráltam és felvettem az msn-t is.ozsimiki írta:Messifan, 30dani, raulmadrid !
sürgősen adjatok életjelet magatokról. a bajnokság mai nap elindult, adatok ebben a topikban,és a bajnokság oldalán is megtalálhatóak.
ami még fontos (bár ez is szerepel már mindenhol)
bajnokság msne: ebfifa@hotmail.com
bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
regeljetek oda,és írhatok ha van valami kérdés.
Egyébként hogy lesznek a csapatok? Mármint ki melyik csapattal lesz? Vagy ott választod?
Ha jól sejtem ez egy laptop lesz! A videokártyával lesz a gond! A 4570 ilyen szempontból igencsak alapnak számít. Minimum kellene egy 4770-es vagy egy 4830-as ha ATI kártyáról van szó!!tibi18 írta:Hello!
Látom itt rendszeresen foglalkoztok a Fifa témával, így ide írok.
Olyan problémám van, hogy akad a Fifa 11 demo. Az aréna még ok, de amikor elkezdem a meccset, lelassul és akad. A proci meg maxon pörög. Miért lehet ez?
AMD Athlon 64 X2 processzor QL 64 (2.1 GHz)
Ati Mobility Radeon HD 4570 512 VRAM
3 GB Memory
Mi kell még?![]()
Köszönöm a választ! (persze csak, ha van rá!)
Hello!
Olyan problémám van, hogy akad a Fifa 11 demo. Az aréna még ok, de amikor elkezdem a meccset, lelassul és akad. A proci meg maxon pörög. Miért lehet ez?
3 GB Memory
Mi kell még?
3 GB Memory
Mi kell még?

Hala Madrid!