Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.24. 10:39:44

@Cumbee: Visszutasitottam, mert nem akarom a legjobb formaban levo elkapomat elcserelni, foleg hogy Roddy es Vincent is serulessel bajlodnak, es Nicks is megszenvedi a Giants hullagyenge jatekat. Raadasul most nincs is nagyon olyan embered aki erdekelne, es realis csereertek lenne. Ha vhogy belevisszuk a cserebe egy Ridley-Spiller/MJD-t, akkor lehet szo rola.

Na megvan a szezon elso gyozelme, es egybol feljebb leptem. :)
Remelem a 2 sztar WR-em lassan beindul, es Ridleyt is elkezdik rendesen jatszatni Gri=onk visszateresevel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.23. 23:52:44

Köszi az elemzést, megteszek mindent a WR fejlesztésért, eddig sikertelenül. :D FA-n is nézem őket, meg küldözgettem cseréket is, de azokra nem válaszolt senki jó pát napig. Romo-t én is úgy terveztem visszaveszem, de félek lefogok róla maradni, waiver-t meg rá nem fogok azért áldozni. Julius Thomasban meg igazad van, szerencsétlent olvastam szezon előtt, hogy a sok sérülés miatt nagyobb szerepet kaphat a piros zónában, gondoltam egy próbát megér egy 12ik kört rááldoztam, erre eddig bejön. :D Első héten Fred Davisben bíztam nagyon, másodikon hittem a projection számokban, most meg ő volt végig a kezdőm a héten, de az utolsó pillanatban behúztam a Miami TE-jét bízva benne, hogy meglepheti a Falconst, nem jött be. Úgyhogy miközben az idei év egyik legkeresettebb játékosa az FA piacon Julius Thomas, nálam már kezdetektől fogva van, s nem játszatom, mert megtehetem. :D Viccet félre téve ez lehet az egyik hibám, hogy nálam nincsenek fix helyek, csak Forte az egyedüli talán, akit minden héten kezdetnék, de szeretem cserélgetni az embereket, s utána olvasni az ellenfeleknek, s az alapján összeállítani a kezdőcsapatot, s néha ez nem jön be. Illetve sajnos igazad van, hogy hiába jó Colston meg Smith is, egyszerűen nem kapnak TD-t, Smith pl 92 yard, 85 yard most megint 92 yard és nem érek vele szinte semmit, mert az átkozott TD-k 6 pontot érnek, ami 60 yard....:?

Lehet ebből 1-2, ami jót tehet a ligának. :D Mert eléggé összeállna a csoport, hárman nyeretlenek, mind feltudnánk zárkózni. Szerencsére Forte megmentett, bár még többet éreztem benne 60+ yard 1 TD-vel volt a szünetben, mikor elaludtam. Kár hogy kiment a bokája később. De nem panaszkodom, mert megúsztam szinte mindent a héten, Rodgers nem parádézott, Gore ahogyan tegnap kezdte az Indy ellen, nagyon megijedtem hogy egy-két TD-t csinál, szerencsére azt az egyet is Hunter futotta meg. Foster-t szerencsére megfogták a hollók, Nelson se csinált TD-t, már csak Welkert kellene túlélni. :D Elég kevés, amit a héten összekapartam pontokban, de kis szerencsével, meg jó Denver védelemmel remélem sikerül megtartani ezt a 4 pontot.

szerk: Na mégis csak 0-3 Denver védelem nem parádézott, Welker azonban igen. Dolgozunk tovább. :D
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.23. 21:51:06

Bob_Marley írta: de Xanthor vagy bárki, mondja már meg mi a baj a csapatommal?
Továbbra is az elkapóidat érzem kicsit gyengének, Colston jó, de azért mint első számú elkapó kevésbé tetszik nekem, hiába van neki a legtöbb targetja a Saintsben Jimmy Graham után, így is 38-21 az arány (Graham a legtöbbet célbavett ember Cecil Shorts után). Egy ilyen TE azért sokat elvesz, a red zoneban meg pláne, Colstonnak 2 targetja volt eddig a red zoneban, abból egyet se kapott el. (Mondjuk ez csalóka is tud lenni, mert tavaly is elkapott 10-et, mert azért rá játszanak hosszút bőven, de azzal nyilván nehezebb konstans teljesíteni.) Edelmen meg azért szintén nem az a kaliber, aki hétről-hétre tudja hozni a rengeteg pontot, úgy hogy rá kell legjobban figyelnie az ellenfélnek. Torrey Smith a következő meccseken jó lehet WR2-nek, mert mint várható volt sokat veszik célba és a TD hiányon kívül jó volt eddig és nem is gyenge secondaryk ellen. Flexbe meg jó egy egészséges Daryl Richardson vagy Edelman, addig mindenképp, amíg Amendola nincs.
Hosszú távon a futóidban bíznék, mert Forte eddig jó, Trent 1-2 héten belül simán jó lesz (kérdés a goal line carryket mennyire fogják megosztani Bradshaw-val), nem hiszem, hogy hosszú távon ez egy 50-50 backfield lesz.
TE-nek nem értem most miért nem Julius Thomas kezd, eddig elég jól termelt a gyerek.
Irányítónak meg helyedben azért inkább felvenném Romot, én is csak azért nem őt vettem fel múlthéten, mert Rivers Stafford bye weekjén a Redskins-el játszik. Romo viszont a kövi 3 hétből 2-szer a 2 irányítóknak legtöbb pontot engedő csapattal játszik (SD, WAS).
Szóval nem reménytelen a csapat, de az biztos, hogy egyik elkapó se megbízható TD gyár.
Sajnos nincs egy igazán upside-al rendelkező 3. futód, pedig akkor elcserélhetnéd akár Fortet vagy Trent Richardsont egy top elkapóra. (Erre a tradere amúgy én lennék alkalmas Amendola visszatérése után :D )

Amúgy én a helyedben még ezt a hetet se temetném, max 4-el kevesebb pont kell a Broncos D-től, mint Welkertől, ami nem lehetetlen ha Welkernek nem lesz nagy napja. Szerintem a Raiders ellen hozhat a Broncos D olyan 12 körül simán, és akkor még egy Welker 100 yard, TD-vel is te nyersz.
djibril
Barça B

2013.09.23. 11:32:41

Jövök helyzetet jelenteni!

3. Forduló.
127,54 - 66,88-ra vezetek, bár az ellenfelem nem sokat törődik a csapatával, és ez meg is látszik.
Nálam már lement mindenkinek a meccse, nála még Decker és Denveri Def pontjai hiányoznak.

QB: Vicknek most nem ment annyira, megdobta az első INT-ket, pedig azok nélkül nem lett volna olyan rossz. RG3 cseréje viszont nagyon érik.

RB: Gore egy fokkal jobb volt, mint múlthéten, de azért Hunter helyett igazán bevihette volna azt az 1 szem TD-t. McCoy megint állat volt, a csapat 2. legjobbja lett 21,8 ponttal.

WR: Az első 2 meccsen eltiltott Gordon bekerült a kezdőmbe, és mindjárt ő lett a brigád legjobbja 22,8 ponttal. Boldin megint betli (és még így is ő volt a legjobb elkapó a 49ers-ben), és most Jordy Nelson se tudott 10 pont fölé jutni.

TE: Witten 6,7 pontja picit kevés, de azért nem panaszkodom. :)

K: Gostkowski és Tucker is 14 ponton zárt.

Def: A lesajnált Ravens DEF kezd összeállni, 21 pontot hoztak a konyhára a múltkori 15 után.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.22. 22:40:00

kanty írta:
Ezt a cserét csak tapogatózásnak szántam. De én is látom, hogy jelen helyzetben még nehezebben tudnánk cserélni, mint NBA-ben úgyhogy nem erőltetem tovább.
Én soha nem zárkózom el cserétől, de futót irányítóért nem adok, akkor inkább Alex Smith meg hasonló emberekkel játszok azon a poszton.

Viszont nagy problémám van, egyszerűen nem tudom kit tegyek be, kit hagyjak ki. :D
Rb: Forte biztos, viszont T-Richardson mégiscsak most igazolt a Coltshoz, a játékokat se ismeri és a Frisco az ellenfél, D. Richarson a futás ellen jó Cowboys-szal játszik, Felix Jones a Bears ellen, Starks és Sproles marad, utóbbit választottam, mert jó formában van (mondjuk Starks is) s eddig mindig padra tettem. TE az Julius Thomas azzal nincsen gond, s akkor jönnek az elkapók, ahol megint gondban vagyok, Colston hol egészséges hol nem, Edelmanra nagyon készülnek, Torrey Smith remekel, csak TD-ket nem kap. A kérdés a következő, kit tegyek R/W/T helyre?
RB:Forte-Sproles, WR: Edelman-Colston s Starks vagy Smith a R/W/T emberem, valami guru ajánlhatna, hogy kit tegyek be, s kit hagyjak ki, Smith vagy Starks.

Smith jó volt, Starks meg megsérült, s alapvetően az egész csapatom nem tud egyszerűen TD-t csinálni, hihetetlen. Még a rugóm is 1 pontot hozott, csak az ment meg, hogy Debrecen Jets csapata sem sziporkázik, sőt nála sincs TD.
Ezért undorító egy játék ez. :D Itt van T-Rich, aki állítom még eltévedne Indianapolisban, meg hány napja van ott 2-3, s 1 yard 1 TD-vel több pontot hozna mint bármelyik futóm, mert az átkozott TD 6 pont. 0-3 lesz, meg kell próbálnom cserélni, mert egyszerűen el vagyok átkozva, 4 meccset nyertem tavaly is, úgy néz ki idén se sikerül többet, ha egyáltalán ez a 4 meglesz, pedig egyáltalán nem érzem rossznak a csapatom, de Xanthor vagy bárki, mondja már meg mi a baj a csapatommal?
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.21. 12:03:39

Bob_Marley írta: Irányítóért nem fogok cserélni, főleg futót nem adok érte. :D Az a baj, hogy ebben a szituációban nem tudok elképzelni olyat, hogy mi bármiféle cserét végrehajtsunk. Te rá vagy szorulva, hogy elcserélj QB-t, én viszont nem vagyok rászorulva, hogy szerezzek, mert 0-2 sőt 0-3 után valószínűleg, tisztes helytállás a cél. S miután neked van 4 irányítód, előbb-utóbb úgyis ki kell rakj valakit. S egyelőre (autócenzúra by sjd) Smith nekem tökéletes. Ráadásul az egyik legjobb futómat kérted volna. :D
Ezt a cserét csak tapogatózásnak szántam. De én is látom, hogy jelen helyzetben még nehezebben tudnánk cserélni, mint NBA-ben úgyhogy nem erőltetem tovább.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.21. 10:59:36

Gareth Tello írta:Yahoo-s mock draftoknál nem úgy van, hogy a draft után kiküldik az általad draftolt játékosok listáját emailben?
Így van, csak mindig kicsit várni kell..
kanty írta:
Bob_Marley írta:(kanty 125ik irányítónak? ) így normális QB nélkül fogok maradni...
Ha nincs irányítód tudod hova kell benézni. 8)
Irányítóért nem fogok cserélni, főleg futót nem adok érte. :D Az a baj, hogy ebben a szituációban nem tudok elképzelni olyat, hogy mi bármiféle cserét végrehajtsunk. Te rá vagy szorulva, hogy elcserélj QB-t, én viszont nem vagyok rászorulva, hogy szerezzek, mert 0-2 sőt 0-3 után valószínűleg, tisztes helytállás a cél. S miután neked van 4 irányítód, előbb-utóbb úgyis ki kell rakj valakit. S egyelőre (autócenzúra by sjd) Smith nekem tökéletes. Ráadásul az egyik legjobb futómat kérted volna. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.21. 10:52:00

Yahoo-s mock draftoknál nem úgy van, hogy a draft után kiküldik az általad draftolt játékosok listáját emailben?
PCsabi
aka Game90

2013.09.20. 17:11:32

BL és EL Fantasy-ről lemaradtam, mondjuk annyira nem sajnálom, valahogy nem érdekelt egyik sem.

NFL Fantasy: 1-1, most NewDominance ellen tolom, Charles hozott egy jó meccset, majd később meglátjuk, hogy ez mire lesz elég (remélem a többiek is szállítják majd a TD-ket, nem úgy, mint a 2. fordulóban).

PL Fantasy: múlt héten kihasználtam a wildcard-ot, most már nálam van Mignolet, Coleman, Ben Arfa, Özil, Giroud stb.

Sima NBA Fantasy: itt tényleg muszáj lenne változtatni, már tavaly is "untam", meg a többség főleg a keeper-re koncentrált. És ha már változtatunk, akkor nálam a sorrend: 1. Hard Cap, 2. Aukciós, 3. Roto.

Keeper NBA Fantasy: itt a célomat elértem már (1x megnyerjem a bajnokságot), jövőre meg az a célkitűzésem, hogy PO helyen végezzek. Mondjuk két dologban bízok:
1. Love nem lesz sokat sérült és ilyen 70 meccset tud majd játszani.
2. Hiába nincs 1. körös pickem, azért bízok a draftomban is, például tavaly az 55. helyen választottam ki Holiday-t, aztán hasonló számokat hozott, mint a 3. Chris Paul :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.20. 14:08:56

visca el barca írta:tegnap én is betettem soldadot csknak aztán nem játszott.
Az mondjuk várható volt, hogy miután Soldado kezdett eddig az összes bajnokin, most Defoe megy majd a kezdőbe. :D Amúgy kezdett az összes emberem, kivéve Dragovic, aki tavaly alapember volt, most meg nem tudom, miért nem játszik.
Michu, Soriano, Karadeniz... Van azért pár ember, aki szinte biztos, hogy játszani fog a legtöbb meccsen.

szerk.: Kész is, nagyjából a teljes középpályámat meghagytam, ez a Karadeniz-Hernanes-Yarmolekno-Konoplyanka négyes szerintem király lesz, a védelmen és a csatársoron viszont rengeteget variáltam, végül kijött egy egészen jónak tűnő kis csapat, de magamat ismerve ez még korántsem nevezhető végleges verziónak. :D
Bob_Marley írta:A draft keeperben rengeteg érdekességgel fog szolgálni úgy érzem, ahogy néztem Cumbee előtt hatalmas lehetőség van, hogy tuti PO csapata legyen (s rögtön meg is kapom hogy véletlenül se győzelemmel indítsam a szezont. :D ). S Eazzynek is sok pickje van az elején. Rengeteg igazolás történt, sok meglepetés ember lehet, akik akár be is sülhetnek, szóval érdekességekre lehet számítani. Jelzem Jeff Green az enyém lesz, ha törik ha szakad. :P
Cumbee meg fogja nyerni a ligát, mert olyan pakkot ajánlok majd neki Curryért, amit lehetetlen visszautasítani. :D
Eazzy ott lesz Rose-zal, na meg Game a Harden-Love duóval, és még sorolhatnám... Elég komoly verseny lesz, én meg azt hiszem, kénytelen leszek gyúrni a jövő utáni idényre, mert a keeperállományom nem a legerősebb. :D Mondjuk ha jól draftolok (ami nehéz lesz a sok NBA-szakértő mellett), akkor talán lehet minimális esélyem a PO-ra. De így elsőre úgy saccolom, hogy megint én leszek az, akit mindenki el fog verni. :mrgreen:

Jeff Green nálam is az egyik fő célpont, gondoltam, jelzem feléd. :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.20. 13:44:43

Bob_Marley írta:NFL:
Miért szép a fantasy? Eazzy mesélhetne róla, felveszi azt a védelmet, ami kedvenc csapata ellen játszik, s a KC parádézott tegnap, öröm az ürümben. :D
:D
Kb egy jó 30 pontra számítottam a D-Jax - KC Def párostól. Na de nem ilyen arányban :D Egyébként eddig felemás a waiver és FA cserélgetésem, első héten Tampa def és Akers is jó húzás volt, másodikon se Celek, se a Dolphins Def nem jött be, most KC def bejött. Még lőni kéne egy jó TE-t...
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.20. 12:38:56

Bob_Marley írta:(kanty 125ik irányítónak? ) így normális QB nélkül fogok maradni...
Ha nincs irányítód tudod hova kell benézni. 8)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.20. 12:21:05

Gareth Tello írta:
Bob_Marley írta:Én szerintem el fogom lőni a szabad kártyát már most, mert át kell alakítani a csapatot, meg jobban megnézni a csoportokat, csapatokat.
Dettó.
Pedig én direkt jól megnéztem a csoportokat, azért vettem meg két PSV-st, mert halálgyenge csoportjuk van, be is tettem ezt a Matavz gyereket csékának, mondván, úgyis megszórják majd ezt a noname Ludogoretset, erre 0-2. :lol: Ramit kiállították, de a legjobb az, hogy az egyik védőm nem játszott, de persze a padról sem a 8, sem a 6 pontos játékosom nem tudott bejönni a helyére, mert egyik sem védő. :lol:

Szóval jöhet a wildcard, de gyorsan.
az a baj h hiába wildcardoztok, totál kiszámíthatatlan, hogy melyik csapat milyen kezdőt állít fel, az csak a meccsnapon derül ki, egy órával a kezdők előtt (ráadásul a meccsek egyik fele 7kor másik 9kor kezdődnek) akkor meg már nem tudsz variálni mert tulerhelt a rendszer. tegnap én is betettem soldadot csknak aztán nem játszott.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.20. 11:45:23

Nagy nehezen betudtam lépni, a yahoo-t imádom, hogy olyan jelszó kell, hogy még a nagy betű is fontos, tuti elfogom felejteni. :D

Hard cap ligát sajnos 10 ember alatt valóban nem érdemes elindítani, rengeteg ember maradna FA-n. Viszont ha belegondoltok nem sokkal tér el az aukciós drafttól, mert hasonlóan kereted lenne, csupán annyi a különbség, hogy meghatározott értékek lennének. Esetleg fellehetne emelni a valódi hard cap-re a keretet, ami 71, 748 millió, kerekítve 72. Sok utána olvasást nem igényel, szívesen segítek ha van szükség rá, átnyálazni a szerződéseket (tervezek alapból készíteni egy excelt, amiben csapatokra lebontva benne vannak a szerződések, s osztályozva kinek jó, kinek rossz a szerződése), azért is lenne ez jó, mert lehetne tanulni.
Jó lenne ha keeperben meg simában is bevezetnénk ehhez kapcsolódóan az FA aukciót is, miszerint az FA játékosokra ugyanúgy licitálni kellene. Újabb stratégiai pont, illetve egyenlőséget hozna véleményem szerint.

Én annyira nem várom a fantasy szezont még, hiszen rengeteg van hátra, de ahogy jönnek a preseason meccsek, edzőtábor rendes meccsek, tuti belelkesülök. :D A draft keeperben rengeteg érdekességgel fog szolgálni úgy érzem, ahogy néztem Cumbee előtt hatalmas lehetőség van, hogy tuti PO csapata legyen (s rögtön meg is kapom hogy véletlenül se győzelemmel indítsam a szezont. :D ). S Eazzynek is sok pickje van az elején. Rengeteg igazolás történt, sok meglepetés ember lehet, akik akár be is sülhetnek, szóval érdekességekre lehet számítani. Jelzem Jeff Green az enyém lesz, ha törik ha szakad. :P

NFL:
Miért szép a fantasy? Eazzy mesélhetne róla, felveszi azt a védelmet, ami kedvenc csapata ellen játszik, s a KC parádézott tegnap, öröm az ürümben. :D Én viszont úgy érzem a második nagy ajándékot adtam, miután Romo-t kitettem, bízva Smithben, hát nem jött be, s Romot gondolom elviszi valaki (kanty 125ik irányítónak? ) így normális QB nélkül fogok maradni, Riverst jól benéztem már. Na mindegy, NFL tényleg nem fekszik, eddig minden héten top3ban voltam előrejelzett pontokban, erre 0-2 s meglehet a 0-3 is. TD nélkül ez a játék továbbra sem vicces. :D Megnyílhatna már a TD csap, mert eddig talán a legkevesebb TD-m nekem volt.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.20. 10:48:58

Hard cap liga engem is érdekelne. Viszont Slithernek igaza van, nem hiszem, hogy annyi ember összegyűlne innen. Max., ha itt van 3-4-5 ember, akit komolyan érdekel, akkor pl. nba1 fórumáról összeszednénk még néhány embert, és akkor mehetne.
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.20. 10:10:07

Slither írta:Sztem itt nem tul eselyes a hard cap liga, nincs eleg ember aki ilyen komoly szinten nyomatna. 10 jatekos alatt meg nem nagyon latom ertelmet... :roll:
Osztom a véleményed. Többek között én sem vagyok ez a nagy CAP tudós. Időm meg sajnos nem nagyon van ezzel foglalkozni. Szal szerintem ha lehet, ezt dobjuk. ;) Viszont az Akciós-Aukciós draftban én is benne vagyok. :lol:
Keeper sztem úgy jó ahogyan van. Húúúú srácok, én már nagyon nagyon várom, hogy elkezdődjön a szezon. Bár első héten nem lesz klasszikus rangadó, ahogy nézem. 8) :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.20. 09:10:37

Na Bobnak is sikerult vegre csatlakozni az NBA keeper ligahoz, igy meg is vagyunk. Megneztem a keeper beallitasokat, es probakeppen beallitottam a varhato keepereket. Aki nem szavazott meg a draft idopontra az plz tegye meg, hogy a keeper veglegesitesi hataridot is fixalni tudjuk.

A sima NBA ligaban most 10-en vagyunk, jo lenne ha meg par ember jonne, szoval akinek van kedve az csatlakozzon: http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... rca_league" target="_blank
Jelszo: eurobarca
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.20. 08:53:14

Bob_Marley írta:Én szerintem el fogom lőni a szabad kártyát már most, mert át kell alakítani a csapatot, meg jobban megnézni a csoportokat, csapatokat.
Dettó.
Pedig én direkt jól megnéztem a csoportokat, azért vettem meg két PSV-st, mert halálgyenge csoportjuk van, be is tettem ezt a Matavz gyereket csékának, mondván, úgyis megszórják majd ezt a noname Ludogoretset, erre 0-2. :lol: Ramit kiállították, de a legjobb az, hogy az egyik védőm nem játszott, de persze a padról sem a 8, sem a 6 pontos játékosom nem tudott bejönni a helyére, mert egyik sem védő. :lol:

Szóval jöhet a wildcard, de gyorsan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.19. 23:12:55

Slither írta: Sztem itt nem tul eselyes a hard cap liga, nincs eleg ember aki ilyen komoly szinten nyomatna. 10 jatekos alatt meg nem nagyon latom ertelmet... :roll:
Na majd kiderül, van még bőven a szezon kezdetéig, át lehet gondolni még.
Yahoo-n egyébként nem tudom mi a jelszavam, egyelőre nem tudok belépni. :D Ezért nem is csatlakoztam még, majd valahogy megpróbálom elővarázsolni a jelszót.
visca el barca írta:ez EL fantasy szörnyű :lol: én azt hiszem be is fejeztem :lol: megvettem mindehova legjobbakat, erre senki nem kezd :lol: ennek igy nem sok értelme van...
Huh, én is néztem, jobban rá kell feküdni a dologra, meg ráadásul itt azért más taktika szükséges miután csak 1 játéknap van. Én is elég gyengus voltam, Rami -2 pont kiállítás miatt az elég baráti. Én szerintem el fogom lőni a szabad kártyát már most, mert át kell alakítani a csapatot, meg jobban megnézni a csoportokat, csapatokat.
Xanthor írta: 2. Fantasy szempontból Bob jól jár vele úgy gondolom, mert sokkal jobban tud majd egy gördülékeny Indy offenseben érvényesülni (mondjuk a most hétvégi játéka az nem tudom milyen lesz, ha lesz
Annyira én azért nem örülök neki, de majd kiderül mennyi labdát fog kapni, s milyen hamar fogja megtanulni a játékokat. Ezzel, hogy nem ismeri a csapatot tuti elmegy pár hét, úgyhogy hú de jó számokat nem várok tőle, ráadásul most rögtön a Friscoval játszanak, szóval szerintem ez összességében nekem inkább rossz hír mint jó. :D Mondjuk totálisan meglepett, ahogy írtátok is Richardson volt a legjobb játékos Clevelandben.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.19. 23:07:23

az EL fantasy szörnyű :lol: én azt hiszem be is fejeztem :lol: megvettem mindenhova legjobbakat, erre senki nem kezd :lol: ennek igy nem sok értelme van...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.19. 09:44:04

Bob_Marley írta:Aukciósban én is benne lennék, megspékelve, amit már tavaly is pedzegettünk, csak még nem mertünk belevágni, illetve nem veséztük ki, miszerint totális rendes NBA. Azaz a szerződéseket megcsinálni, lenne 58-59 kredit keret, s hadd szóljon. Persze ez nagyobb meló, meg itt aztán tényleg iszonyat fel kell készülni, viszont szerintem iszonyat jó feelingje lenne. Lehetne amnesztiálni egyet stb. Szívesen felveszem a kapcsolatot olyan emberrel, aki ilyet már csinált, s játszanak, hogy pontosan milyen beállítások kellenek. Ilyen liga nagyon jó lenne szerintem, abszolút GM-ként lehetne dolgozni, ráadásul ez "hard cap" lenne, nem lennének kivételek, s akkor a roto is még jobban működhetne. Egyébként nekem nincs bajom a roto-s ligával sem, annak is remek hangulata van. De rendes NBA-t csináljunk, mert az a tuti. :D
Sztem itt nem tul eselyes a hard cap liga, nincs eleg ember aki ilyen komoly szinten nyomatna. 10 jatekos alatt meg nem nagyon latom ertelmet... :roll:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.19. 09:40:56

Második vagyok egyelőre, mert a végén még Draxler és Reus is hozott pár pontot. :D

Kezdésnek nem rossz, reménykedem a hasonló folytatásban.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.19. 01:46:53

Xanthor írta:Bréking: a Browns eltrade-elte Trent Richardsont a Coltshoz egy 2014-es 1. körös draftjogért.
1. Tiszta idióta a Browns, tavalyi 3. overall pick volt és a legjobb játékosuk az offenseben.
2. Fantasy szempontból Bob jól jár vele úgy gondolom, mert sokkal jobban tud majd egy gördülékeny Indy offenseben érvényesülni (mondjuk a most hétvégi játéka az nem tudom milyen lesz, ha lesz egyáltalán), mint a szenvedő Brownsban, akik így az 1/1-ért is lassan bejelentkeznek, bár nagy lesz a csata a Jaguarssal. :D
3. Komolyan számolni kell a Coltssal.
4. Állítólag a Browns Willis McGahee-t viszi a pótlásra, le is csaptam rá biztos, ami biztos. :D
1. Adom. Nincs irányítójuk, alig van közepesnél jobb elkapójuk, az egyetlen jó játékosuk T.Rich volt. Állítólag rá akarnak menni egy FP irányítóra a jövő évi drafton. Ezek szerint rájöttek, hogy nem elég rosszak hozzá, hogy túlbénázzák a Jax-et, szóval most pánikolnak.:D:D
2. MADE viszont rendesen megszívta. Ballard kiesésével egy hétig úgy nézett ki, hogy húzott egy nagyot a draft közepén. Erre jön ez. Holnap eléggé szíven ütheti majd a hír. (Egyébként meg a Colts inkább elindíthatta volna a szabadítsd ki MoJo-t projektet, mint hogy a Brownst rabolja le.)
3. Peyton után gyorsan újjáépültek.
4. Egy sorozat epizódnyival maradtam le. Shit.:D:D Rainey-t azért felvettem, vesztenivalóm nem nagyon van, hátha ő lesz az idei Morris, de sajnos sanszosabb, hogy 2 hét múlva már a nevére sem emlékszem majd.
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.19. 00:34:36

Bréking: a Browns eltrade-elte Trent Richardsont a Coltshoz egy 2014-es 1. körös draftjogért.
1. Tiszta idióta a Browns, tavalyi 3. overall pick volt és a legjobb játékosuk az offenseben.
2. Fantasy szempontból Bob jól jár vele úgy gondolom, mert sokkal jobban tud majd egy gördülékeny Indy offenseben érvényesülni (mondjuk a most hétvégi játéka az nem tudom milyen lesz, ha lesz egyáltalán), mint a szenvedő Brownsban, akik így az 1/1-ért is lassan bejelentkeznek, bár nagy lesz a csata a Jaguarssal. :D
3. Komolyan számolni kell a Coltssal.
4. Állítólag a Browns Willis McGahee-t viszi a pótlásra, le is csaptam rá biztos, ami biztos. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.18. 23:27:30

Előtted vagyok, úgyhogy nem rossz ez. :D A Chelsea megtréfált rendesen, Bwin-en illetve mindenhol, de kezdetnek nem rossz. BCE viszont nagyon szép (s Gündogan sérült), rögtön 100+ az első fordulóban. Én szerintem befogok áldozni mínusz pontokért, mert 1-2 embert lecserélek azt hiszem. :D Lopezt pl biztos behozom, bár ő elég kapós lesz gondolom mindenkinél, ennyiért ajándék egy kezdőkapus.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése