Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Továbbra is az elkapóidat érzem kicsit gyengének, Colston jó, de azért mint első számú elkapó kevésbé tetszik nekem, hiába van neki a legtöbb targetja a Saintsben Jimmy Graham után, így is 38-21 az arány (Graham a legtöbbet célbavett ember Cecil Shorts után). Egy ilyen TE azért sokat elvesz, a red zoneban meg pláne, Colstonnak 2 targetja volt eddig a red zoneban, abból egyet se kapott el. (Mondjuk ez csalóka is tud lenni, mert tavaly is elkapott 10-et, mert azért rá játszanak hosszút bőven, de azzal nyilván nehezebb konstans teljesíteni.) Edelmen meg azért szintén nem az a kaliber, aki hétről-hétre tudja hozni a rengeteg pontot, úgy hogy rá kell legjobban figyelnie az ellenfélnek. Torrey Smith a következő meccseken jó lehet WR2-nek, mert mint várható volt sokat veszik célba és a TD hiányon kívül jó volt eddig és nem is gyenge secondaryk ellen. Flexbe meg jó egy egészséges Daryl Richardson vagy Edelman, addig mindenképp, amíg Amendola nincs.Bob_Marley írta: de Xanthor vagy bárki, mondja már meg mi a baj a csapatommal?
Én soha nem zárkózom el cserétől, de futót irányítóért nem adok, akkor inkább Alex Smith meg hasonló emberekkel játszok azon a poszton.kanty írta:
Ezt a cserét csak tapogatózásnak szántam. De én is látom, hogy jelen helyzetben még nehezebben tudnánk cserélni, mint NBA-ben úgyhogy nem erőltetem tovább.
Ezt a cserét csak tapogatózásnak szántam. De én is látom, hogy jelen helyzetben még nehezebben tudnánk cserélni, mint NBA-ben úgyhogy nem erőltetem tovább.Bob_Marley írta: Irányítóért nem fogok cserélni, főleg futót nem adok érte.Az a baj, hogy ebben a szituációban nem tudok elképzelni olyat, hogy mi bármiféle cserét végrehajtsunk. Te rá vagy szorulva, hogy elcserélj QB-t, én viszont nem vagyok rászorulva, hogy szerezzek, mert 0-2 sőt 0-3 után valószínűleg, tisztes helytállás a cél. S miután neked van 4 irányítód, előbb-utóbb úgyis ki kell rakj valakit. S egyelőre (autócenzúra by sjd) Smith nekem tökéletes. Ráadásul az egyik legjobb futómat kérted volna.
Így van, csak mindig kicsit várni kell..Gareth Tello írta:Yahoo-s mock draftoknál nem úgy van, hogy a draft után kiküldik az általad draftolt játékosok listáját emailben?
Irányítóért nem fogok cserélni, főleg futót nem adok érte.kanty írta:Ha nincs irányítód tudod hova kell benézni.Bob_Marley írta:(kanty 125ik irányítónak? ) így normális QB nélkül fogok maradni...
Az mondjuk várható volt, hogy miután Soldado kezdett eddig az összes bajnokin, most Defoe megy majd a kezdőbe.visca el barca írta:tegnap én is betettem soldadot csknak aztán nem játszott.
Cumbee meg fogja nyerni a ligát, mert olyan pakkot ajánlok majd neki Curryért, amit lehetetlen visszautasítani.Bob_Marley írta:A draft keeperben rengeteg érdekességgel fog szolgálni úgy érzem, ahogy néztem Cumbee előtt hatalmas lehetőség van, hogy tuti PO csapata legyen (s rögtön meg is kapom hogy véletlenül se győzelemmel indítsam a szezont.). S Eazzynek is sok pickje van az elején. Rengeteg igazolás történt, sok meglepetés ember lehet, akik akár be is sülhetnek, szóval érdekességekre lehet számítani. Jelzem Jeff Green az enyém lesz, ha törik ha szakad.
Bob_Marley írta:NFL:
Miért szép a fantasy? Eazzy mesélhetne róla, felveszi azt a védelmet, ami kedvenc csapata ellen játszik, s a KC parádézott tegnap, öröm az ürümben.![]()
Ha nincs irányítód tudod hova kell benézni.Bob_Marley írta:(kanty 125ik irányítónak? ) így normális QB nélkül fogok maradni...
az a baj h hiába wildcardoztok, totál kiszámíthatatlan, hogy melyik csapat milyen kezdőt állít fel, az csak a meccsnapon derül ki, egy órával a kezdők előtt (ráadásul a meccsek egyik fele 7kor másik 9kor kezdődnek) akkor meg már nem tudsz variálni mert tulerhelt a rendszer. tegnap én is betettem soldadot csknak aztán nem játszott.Gareth Tello írta:Dettó.Bob_Marley írta:Én szerintem el fogom lőni a szabad kártyát már most, mert át kell alakítani a csapatot, meg jobban megnézni a csoportokat, csapatokat.
Pedig én direkt jól megnéztem a csoportokat, azért vettem meg két PSV-st, mert halálgyenge csoportjuk van, be is tettem ezt a Matavz gyereket csékának, mondván, úgyis megszórják majd ezt a noname Ludogoretset, erre 0-2.Ramit kiállították, de a legjobb az, hogy az egyik védőm nem játszott, de persze a padról sem a 8, sem a 6 pontos játékosom nem tudott bejönni a helyére, mert egyik sem védő.
![]()
Szóval jöhet a wildcard, de gyorsan.
Osztom a véleményed. Többek között én sem vagyok ez a nagy CAP tudós. Időm meg sajnos nem nagyon van ezzel foglalkozni. Szal szerintem ha lehet, ezt dobjuk.Slither írta:Sztem itt nem tul eselyes a hard cap liga, nincs eleg ember aki ilyen komoly szinten nyomatna. 10 jatekos alatt meg nem nagyon latom ertelmet...
Dettó.Bob_Marley írta:Én szerintem el fogom lőni a szabad kártyát már most, mert át kell alakítani a csapatot, meg jobban megnézni a csoportokat, csapatokat.
Na majd kiderül, van még bőven a szezon kezdetéig, át lehet gondolni még.Slither írta: Sztem itt nem tul eselyes a hard cap liga, nincs eleg ember aki ilyen komoly szinten nyomatna. 10 jatekos alatt meg nem nagyon latom ertelmet...
Huh, én is néztem, jobban rá kell feküdni a dologra, meg ráadásul itt azért más taktika szükséges miután csak 1 játéknap van. Én is elég gyengus voltam, Rami -2 pont kiállítás miatt az elég baráti. Én szerintem el fogom lőni a szabad kártyát már most, mert át kell alakítani a csapatot, meg jobban megnézni a csoportokat, csapatokat.visca el barca írta:ez EL fantasy szörnyűén azt hiszem be is fejeztem
megvettem mindehova legjobbakat, erre senki nem kezd
ennek igy nem sok értelme van...
Annyira én azért nem örülök neki, de majd kiderül mennyi labdát fog kapni, s milyen hamar fogja megtanulni a játékokat. Ezzel, hogy nem ismeri a csapatot tuti elmegy pár hét, úgyhogy hú de jó számokat nem várok tőle, ráadásul most rögtön a Friscoval játszanak, szóval szerintem ez összességében nekem inkább rossz hír mint jó.Xanthor írta: 2. Fantasy szempontból Bob jól jár vele úgy gondolom, mert sokkal jobban tud majd egy gördülékeny Indy offenseben érvényesülni (mondjuk a most hétvégi játéka az nem tudom milyen lesz, ha lesz
Sztem itt nem tul eselyes a hard cap liga, nincs eleg ember aki ilyen komoly szinten nyomatna. 10 jatekos alatt meg nem nagyon latom ertelmet...Bob_Marley írta:Aukciósban én is benne lennék, megspékelve, amit már tavaly is pedzegettünk, csak még nem mertünk belevágni, illetve nem veséztük ki, miszerint totális rendes NBA. Azaz a szerződéseket megcsinálni, lenne 58-59 kredit keret, s hadd szóljon. Persze ez nagyobb meló, meg itt aztán tényleg iszonyat fel kell készülni, viszont szerintem iszonyat jó feelingje lenne. Lehetne amnesztiálni egyet stb. Szívesen felveszem a kapcsolatot olyan emberrel, aki ilyet már csinált, s játszanak, hogy pontosan milyen beállítások kellenek. Ilyen liga nagyon jó lenne szerintem, abszolút GM-ként lehetne dolgozni, ráadásul ez "hard cap" lenne, nem lennének kivételek, s akkor a roto is még jobban működhetne. Egyébként nekem nincs bajom a roto-s ligával sem, annak is remek hangulata van. De rendes NBA-t csináljunk, mert az a tuti.
1. Adom. Nincs irányítójuk, alig van közepesnél jobb elkapójuk, az egyetlen jó játékosuk T.Rich volt. Állítólag rá akarnak menni egy FP irányítóra a jövő évi drafton. Ezek szerint rájöttek, hogy nem elég rosszak hozzá, hogy túlbénázzák a Jax-et, szóval most pánikolnak.Xanthor írta:Bréking: a Browns eltrade-elte Trent Richardsont a Coltshoz egy 2014-es 1. körös draftjogért.
1. Tiszta idióta a Browns, tavalyi 3. overall pick volt és a legjobb játékosuk az offenseben.
2. Fantasy szempontból Bob jól jár vele úgy gondolom, mert sokkal jobban tud majd egy gördülékeny Indy offenseben érvényesülni (mondjuk a most hétvégi játéka az nem tudom milyen lesz, ha lesz egyáltalán), mint a szenvedő Brownsban, akik így az 1/1-ért is lassan bejelentkeznek, bár nagy lesz a csata a Jaguarssal.
3. Komolyan számolni kell a Coltssal.
4. Állítólag a Browns Willis McGahee-t viszi a pótlásra, le is csaptam rá biztos, ami biztos.