Köszi az elemzést, megteszek mindent a WR fejlesztésért, eddig sikertelenül.

FA-n is nézem őket, meg küldözgettem cseréket is, de azokra nem válaszolt senki jó pát napig. Romo-t én is úgy terveztem visszaveszem, de félek lefogok róla maradni, waiver-t meg rá nem fogok azért áldozni. Julius Thomasban meg igazad van, szerencsétlent olvastam szezon előtt, hogy a sok sérülés miatt nagyobb szerepet kaphat a piros zónában, gondoltam egy próbát megér egy 12ik kört rááldoztam, erre eddig bejön.

Első héten Fred Davisben bíztam nagyon, másodikon hittem a projection számokban, most meg ő volt végig a kezdőm a héten, de az utolsó pillanatban behúztam a Miami TE-jét bízva benne, hogy meglepheti a Falconst, nem jött be. Úgyhogy miközben az idei év egyik legkeresettebb játékosa az FA piacon Julius Thomas, nálam már kezdetektől fogva van, s nem játszatom, mert megtehetem.

Viccet félre téve ez lehet az egyik hibám, hogy nálam nincsenek fix helyek, csak Forte az egyedüli talán, akit minden héten kezdetnék, de szeretem cserélgetni az embereket, s utána olvasni az ellenfeleknek, s az alapján összeállítani a kezdőcsapatot, s néha ez nem jön be. Illetve sajnos igazad van, hogy hiába jó Colston meg Smith is, egyszerűen nem kapnak TD-t, Smith pl 92 yard, 85 yard most megint 92 yard és nem érek vele szinte semmit, mert az átkozott TD-k 6 pontot érnek, ami 60 yard....
Lehet ebből 1-2, ami jót tehet a ligának.

Mert eléggé összeállna a csoport, hárman nyeretlenek, mind feltudnánk zárkózni. Szerencsére Forte megmentett, bár még többet éreztem benne 60+ yard 1 TD-vel volt a szünetben, mikor elaludtam. Kár hogy kiment a bokája később. De nem panaszkodom, mert megúsztam szinte mindent a héten, Rodgers nem parádézott, Gore ahogyan tegnap kezdte az Indy ellen, nagyon megijedtem hogy egy-két TD-t csinál, szerencsére azt az egyet is Hunter futotta meg. Foster-t szerencsére megfogták a hollók, Nelson se csinált TD-t, már csak Welkert kellene túlélni.

Elég kevés, amit a héten összekapartam pontokban, de kis szerencsével, meg jó Denver védelemmel remélem sikerül megtartani ezt a 4 pontot.
szerk: Na mégis csak 0-3 Denver védelem nem parádézott, Welker azonban igen. Dolgozunk tovább.