Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó mint mondtam Ronaldo 3+1-nék sokan örülnek, akik ráköltöttek 13-at de nem fog ő minden meccsen mesterhármast rúgni, de tény bejött rendesen Alaba-Ronaldo. Én zsugori vagyok midnenben, számomra nem ér meg a pénzem több mint egy negyede 2 embert. Valaki ebben a taktikában bízik, hogy előre bikákat aztán hadd szóljon, én a kiegyensúlyozott s olcsóbb embereket választottam ki meg erős védelmet s középpályát mert ott lehet szerintem a legtöbb pontot gyűjteni (rendben ha egy csatár rúg hármat nyilván nem).Gareth Tello írta:Tessék, Bob, mondtam én.![]()
CR cséká + Alaba = 51 pont.![]()
És ma jön még hozzá Courtois, Cahill, Mangala, Draxler, Reus, Jackson Martínez és Messi.
Akciósként nem is fogod megtalálni, aukciósként viszont már több esélyed van.kamaj írta:Most kicsit megszeppenve, de mi is az az akciós draft?![]()
Sose hallottam róla, és nem igazán találok felvilágosítást hirtelen a neten. Esetleg elmagyaráznátok, vagy linkelnétek oldalt, ahol magyarul le van írva mi is ez![]()
Köszike
Igen először gondoltam erre is, de rájöttem, hogy ESPN-en ilyen rendszerünk van és abban a ligában is benne vagyunk innen fórumról minimum 6-an szerintem. Azért kerestem egy 3. fajtát, ami a roto lett és igazából tetszik is ebben, hogy teljesen más mint az eddig megszokott. Pl a játékosok értéke is más kicsit + a cserék lélektana meg aztán végképp. Mondjuk úgy tűnik, hogy eddig nem ez lesz a befutó, de nekem pl az is jó, hogy ha csak 4-5 embert érdekel, akkor csinálunk egy mini ligát tesztelés céljából,(a 2 emberes NFL-es Eurobarca Perfect Challenge ligánál úgysem lehetünk kevesebben.Slither írta: Viszont kategoriak helyett egy pontozos megoldasban benne lennek (hasonloan mint NFL-nel).
Ha figyelmesen nezitek a beallitasokat akkor lathatjatok hogy mar eleve aukcios draft volt beallitva.Cumbee írta:NBA Fantasy:
Keeperbe beléptem, talán már csak Bob hiányzik és teljes a létszám. A simával kapcsolatban viszont elgondolkodtam. Nem látom sok értelmét 2 tök ugyan olyan ligában is játszani, így a sima kb elveszti az értelmét. Emlékeim szerint tavaly is már inkább a keeper volt előtérben, a simában mindenki csak csapatot állított. Ráadásul sokan toljuk az ESPN-en is, ami nem teljesen ugyan ez, de akkor is hasonló. Arra gondoltam, hogy legalább egy teszt szezon erejéig kipróbálhatnánk valami újat. Az aukciós draftot NFL-ben és NBA-ben is rommá dicsérik a szakértők, olyat is hallottam már, hogy azt a ligát, ahol sima snake draft van, nem is lehet igazán komolyan venni. Én személy szerint nem próbáltam még, de iszonyatosan érdekelne, hogy milyen lehet, ez lesz a 3. idényünk, szerintem az egész társaság képben van már annyira, hogy bele merjünk vágni. A másik, amit ajánlok, az a H2H forma helyett a Roto liga lenne. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincsenek heti machupok, nincs rájátszás, az összes pont folyamatosan adódik össze az év során, az év végére pedig meglesz a győztes. Ez játékmód teljesen már taktikát és hozzáállást igényel, mint a H2H, aminek köszönhetően a játékélmény is különbözik a megszokottól. (Pl: máshogy kell bánni a sérülésekkel, nem számít a sorsolás, máshogy számít 1-1 negatív tulajdonság mértéke, stb..)
Ez gyakorlatilag 2 változtatás lenne mindössze, viszont ennek köszönhetően egy teljesen újfajta NBA fantasyt tudnánk kipróbálni.
Kemény hatan.visca el barca írta:europa liga fantasyban mennyien vagyunk?
Az aukciós draftról már én is olvasgattam, és teljes mértékben támogatom.Cumbee írta:NBA Fantasy:
Keeperbe beléptem, talán már csak Bob hiányzik és teljes a létszám. A simával kapcsolatban viszont elgondolkodtam. Nem látom sok értelmét 2 tök ugyan olyan ligában is játszani, így a sima kb elveszti az értelmét. Emlékeim szerint tavaly is már inkább a keeper volt előtérben, a simában mindenki csak csapatot állított. Ráadásul sokan toljuk az ESPN-en is, ami nem teljesen ugyan ez, de akkor is hasonló. Arra gondoltam, hogy legalább egy teszt szezon erejéig kipróbálhatnánk valami újat. Az aukciós draftot NFL-ben és NBA-ben is rommá dicsérik a szakértők, olyat is hallottam már, hogy azt a ligát, ahol sima snake draft van, nem is lehet igazán komolyan venni. Én személy szerint nem próbáltam még, de iszonyatosan érdekelne, hogy milyen lehet, ez lesz a 3. idényünk, szerintem az egész társaság képben van már annyira, hogy bele merjünk vágni. A másik, amit ajánlok, az a H2H forma helyett a Roto liga lenne. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincsenek heti machupok, nincs rájátszás, az összes pont folyamatosan adódik össze az év során, az év végére pedig meglesz a győztes. Ez játékmód teljesen már taktikát és hozzáállást igényel, mint a H2H, aminek köszönhetően a játékélmény is különbözik a megszokottól. (Pl: máshogy kell bánni a sérülésekkel, nem számít a sorsolás, máshogy számít 1-1 negatív tulajdonság mértéke, stb..)
Ez gyakorlatilag 2 változtatás lenne mindössze, viszont ennek köszönhetően egy teljesen újfajta NBA fantasyt tudnánk kipróbálni.
Ennek a 3+1nek én se nagyon örülök, akik Ronaldo-Messi párosra koncentráltak ott biztos nagy az öröm.visca el barca írta:a nap döntése volt ronaldot lecserélni zlatanraelőbb 3 gol+assist, utóbbi, ugy hogy 4 golt is lőtt a psg 0+0 ráadásul még egy 11-est is kihagyott
Akkor csak ezt értettem félre, megnéztem a csapatod, bőven fogsz tudni cserélni.visca el barca írta: hát aza pogba-vidal duóm csak ugy hasít. ráadásul az 1. meccsnap pont hülyén jön ki, mert akik a padon vannak azok is ma játszanak, ergó cserélni sem tudok
![]()
hát azBob_Marley írta:Na Isco meg Alaba is betalált már, viszont a Juventus elég gyatra Koppenhágában.
Ó, jó is lenne egy 5-5...MichaaBee írta:GT, itt az utolsó hét, megint valami 5-5-szerűt várok (jó esetben). Nagyon nem pörögnek a játékosaim mostanság...
Így van, az alapszakaszbeli eredményekkel megmenekültem egy csúnya kieséstől a héten.Slither írta:Gondolom alapszakasz eredmeny alapjan MichaBee jut a dontobe.Gareth Tello írta:Slither, 5-5-re végeztetek MichaaBee-vel, ilyenkor mi van?
Így utólag is persze, gratulálok.kanty írta:Na a szutyok csapatom összehozott egy győzelmet. Bár a Bob elleni meccs mindig presztízs legyen szó akármilyen ligáról.
Ez a szép a fantasyban, Eddie Royal több TD-t szerzett, mint Andre Johnson, Roddy White, Dez Bryant, Vincent Jackson, Steve Smith és Julio Jones összesen.Bob_Marley írta:Colstonon múlt a dolog, átkozott TD kellett volna tőle