Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.18. 22:44:02

hát Bob a védő taktika egyelőre nagyon bukó :D bár alaba, garay, meg mangala jol muzsikált de a többi nullázik rendesen.

mint ahogy lewandowski is :lol: tavaly fosta a gólokat orrvérzésig, most meg egyelőre nulla.

nagyon gondolkodom h vagy őt vagy ibrát visszacsrélem ronaldora, 2 hét mulva dánokkal játszanak otthon, mészárszék lesz :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.18. 22:10:03

Gareth Tello írta:Tessék, Bob, mondtam én. :mrgreen:
CR cséká + Alaba = 51 pont. :lol:

És ma jön még hozzá Courtois, Cahill, Mangala, Draxler, Reus, Jackson Martínez és Messi. :lol:
Jó mint mondtam Ronaldo 3+1-nék sokan örülnek, akik ráköltöttek 13-at de nem fog ő minden meccsen mesterhármast rúgni, de tény bejött rendesen Alaba-Ronaldo. Én zsugori vagyok midnenben, számomra nem ér meg a pénzem több mint egy negyede 2 embert. Valaki ebben a taktikában bízik, hogy előre bikákat aztán hadd szóljon, én a kiegyensúlyozott s olcsóbb embereket választottam ki meg erős védelmet s középpályát mert ott lehet szerintem a legtöbb pontot gyűjteni (rendben ha egy csatár rúg hármat nyilván nem).
Én nem panaszkodom Messi hozza a csatárpontokat, s máshol is rendben van a csapat bőven. T.Silva-Tevez-Markovic a három emberem, akik "csak" az alap 2 pontot hozzák, illetve hozták idáig. Mondjuk ebből kettő elég drága is volt, fáj is a fogam Thiago Silva meg Tevezért, főleg utóbbiért, aki azt hittem a Kobenhavn ellen befog találgatni, 10,5 zsetont nem ér, le is fogom cserélni a következő fordulóra. :D

szerk: Jól elkiabáltam, a Chelsea benyelt egyet. :D Sőt a Chelsea ki fog kapni. :D Hát nem jött be Cech meg Ivanovic, egyem a szívüket. :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2013.09.18. 21:37:25

Cumbee köszönöm a hosszas és kimerítő válaszodat, így legalább már értem azt, amit eddig még nem. Részemről benne vagyok tetszik ez is, ahogy a régi rendszer is.
Engem vegyetek úgy, hogy minden NBA-s módban benne vagyok, csak szóljatok időben, és csatlakozok (ja és az NFL-es challenge módban is benne lettem volna, de sehogyse töltötte be a böngészőm, így azt kihagytam.)
Bob amit Te írsz, az is érdekes, de az már roppant nehézkes, így abba max csak úgy vagyok benne, ha azt külön valósítjuk meg, mivel az már a legnehezebb mód :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.18. 20:24:16

Aukciósban én is benne lennék, megspékelve, amit már tavaly is pedzegettünk, csak még nem mertünk belevágni, illetve nem veséztük ki, miszerint totális rendes NBA. Azaz a szerződéseket megcsinálni, lenne 58-59 kredit keret, s hadd szóljon. Persze ez nagyobb meló, meg itt aztán tényleg iszonyat fel kell készülni, viszont szerintem iszonyat jó feelingje lenne. Lehetne amnesztiálni egyet stb. Szívesen felveszem a kapcsolatot olyan emberrel, aki ilyet már csinált, s játszanak, hogy pontosan milyen beállítások kellenek. Ilyen liga nagyon jó lenne szerintem, abszolút GM-ként lehetne dolgozni, ráadásul ez "hard cap" lenne, nem lennének kivételek, s akkor a roto is még jobban működhetne. Egyébként nekem nincs bajom a roto-s ligával sem, annak is remek hangulata van. De rendes NBA-t csináljunk, mert az a tuti. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.18. 17:53:04

kamaj írta:Most kicsit megszeppenve, de mi is az az akciós draft? :oops:
Sose hallottam róla, és nem igazán találok felvilágosítást hirtelen a neten. Esetleg elmagyaráznátok, vagy linkelnétek oldalt, ahol magyarul le van írva mi is ez :oops:
Köszike :)
Akciósként nem is fogod megtalálni, aukciósként viszont már több esélyed van.:D De leírom a lényeget, egyáltalán nem bonyolult.
Szóóóval röviden arról van szó, hogy ebben a verzióban mindenki kap a draft előtt egy bizonyos összeget, amiből lecitálhatnak a játékosokra.
Kicsit hosszabban: Legyen ez az összeg 200 kredit. Ebből a 200 kreditből gazdálkodhat mindenki. Kezdődik a draft, az 1/1 Durantot választja. Normál draftnál ő kapná meg, most viszont ezzel nem kerül hozzá, ő csak azt válsztotta ki, hogy kire licitáljon a társaság elsőnek. Elindul a licit, mindenki addig megy ameddig szeretne és a végén a legtöbbet fizető kapja meg.(Tegyük fel, hogy az 1/10-es helyen lévő csapat fizet érte 120 kreditet, így az övé lesz.) Az 1/2 ezek után Jamest választja, így Jamesre megy a licit. Mindenkinek van 200 kreditje, kivéve az 1/10-esnek, mert ő 120-at már elköltött, így már csak 80-ból gazdálkodhat. Elviszik Jameset, majd megy tovább az egész, míg mindenkinek be nem telik a kerete. (Itt fontos megjegyezni, hogy ha még kell 5 ember, a full csapathoz, akkor a rendszer nem engedi mind a 200 kreditet elkölteni, megtart 5 kreditet. Ezek után már csak 1-1 kreditet tudsz majd fizetni 1-1 játékosért. )
Ennek a lényege, hogy egyáltalán nem a szerencsén múlik, hogy kihez milyen játékos kerül, hanem mindenki számára elérhető az összes játékos és mindenki a saját preferenciájának és a taktikájának megfelelő csapatot rakhat össze. Magyarán nem kell 1/1-nek lenned, hogy megszerezd Durantot, de ha olyan beállítottságú vagy, akkor azt is megcsinálhatod, hogy senkire nem licitálsz az első 3 körben mondjuk, viszont elviszed a 4. kört szinte teljesen, mert annyi pénzed marad addigra. (Csak példa volt.)
Slither írta: Viszont kategoriak helyett egy pontozos megoldasban benne lennek (hasonloan mint NFL-nel).
Igen először gondoltam erre is, de rájöttem, hogy ESPN-en ilyen rendszerünk van és abban a ligában is benne vagyunk innen fórumról minimum 6-an szerintem. Azért kerestem egy 3. fajtát, ami a roto lett és igazából tetszik is ebben, hogy teljesen más mint az eddig megszokott. Pl a játékosok értéke is más kicsit + a cserék lélektana meg aztán végképp. Mondjuk úgy tűnik, hogy eddig nem ez lesz a befutó, de nekem pl az is jó, hogy ha csak 4-5 embert érdekel, akkor csinálunk egy mini ligát tesztelés céljából,(a 2 emberes NFL-es Eurobarca Perfect Challenge ligánál úgysem lehetünk kevesebben.:D:D) itt úgyis mindegy a létszám és még párosan sem kell lenni. Aki nem akar belevágni az is figyelheti év közben, aztán meglátjuk, hogy milyenek lesznek a tapasztalatok.
kamaj
Capitá del Barça

2013.09.18. 16:58:23

Most kicsit megszeppenve, de mi is az az akciós draft? :oops:
Sose hallottam róla, és nem igazán találok felvilágosítást hirtelen a neten. Esetleg elmagyaráznátok, vagy linkelnétek oldalt, ahol magyarul le van írva mi is ez :oops:
Köszike :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.18. 16:48:00

Cumbee írta:NBA Fantasy:

Keeperbe beléptem, talán már csak Bob hiányzik és teljes a létszám. A simával kapcsolatban viszont elgondolkodtam. Nem látom sok értelmét 2 tök ugyan olyan ligában is játszani, így a sima kb elveszti az értelmét. Emlékeim szerint tavaly is már inkább a keeper volt előtérben, a simában mindenki csak csapatot állított. Ráadásul sokan toljuk az ESPN-en is, ami nem teljesen ugyan ez, de akkor is hasonló. Arra gondoltam, hogy legalább egy teszt szezon erejéig kipróbálhatnánk valami újat. Az aukciós draftot NFL-ben és NBA-ben is rommá dicsérik a szakértők, olyat is hallottam már, hogy azt a ligát, ahol sima snake draft van, nem is lehet igazán komolyan venni. Én személy szerint nem próbáltam még, de iszonyatosan érdekelne, hogy milyen lehet, ez lesz a 3. idényünk, szerintem az egész társaság képben van már annyira, hogy bele merjünk vágni. A másik, amit ajánlok, az a H2H forma helyett a Roto liga lenne. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincsenek heti machupok, nincs rájátszás, az összes pont folyamatosan adódik össze az év során, az év végére pedig meglesz a győztes. Ez játékmód teljesen már taktikát és hozzáállást igényel, mint a H2H, aminek köszönhetően a játékélmény is különbözik a megszokottól. (Pl: máshogy kell bánni a sérülésekkel, nem számít a sorsolás, máshogy számít 1-1 negatív tulajdonság mértéke, stb..)

Ez gyakorlatilag 2 változtatás lenne mindössze, viszont ennek köszönhetően egy teljesen újfajta NBA fantasyt tudnánk kipróbálni.
Ha figyelmesen nezitek a beallitasokat akkor lathatjatok hogy mar eleve aukcios draft volt beallitva. :wink: (amugy tenyleg sokkal jobb az aukcios, foleg NFL-nel).

Roto ligat en nem szeretnek, mindenkeppen maradnek a H2H rendszerbe. Viszont kategoriak helyett egy pontozos megoldasban benne lennek (hasonloan mint NFL-nel).
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.18. 16:47:08

amugy tegnap mekkora mákja volt már annak a sok embernek aki betette diego lopezt annak ellenére h carlo megmondta h casillas játszik. ennél már csak az lett volna szebb ha golt sem kap :lol:

tegnap zlatan bemutatta a nap betlijét, remélem ma a lew4ndowski odateszi magát minimum egy mesterhármassal :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.18. 16:25:56

visca el barca írta:europa liga fantasyban mennyien vagyunk?
Kemény hatan. :lol:
Jó is, hogy megkérdezted, most ránéztem a csapatomra, és látom, hogy Gomez sérült. :lol:
Cumbee írta:NBA Fantasy:

Keeperbe beléptem, talán már csak Bob hiányzik és teljes a létszám. A simával kapcsolatban viszont elgondolkodtam. Nem látom sok értelmét 2 tök ugyan olyan ligában is játszani, így a sima kb elveszti az értelmét. Emlékeim szerint tavaly is már inkább a keeper volt előtérben, a simában mindenki csak csapatot állított. Ráadásul sokan toljuk az ESPN-en is, ami nem teljesen ugyan ez, de akkor is hasonló. Arra gondoltam, hogy legalább egy teszt szezon erejéig kipróbálhatnánk valami újat. Az aukciós draftot NFL-ben és NBA-ben is rommá dicsérik a szakértők, olyat is hallottam már, hogy azt a ligát, ahol sima snake draft van, nem is lehet igazán komolyan venni. Én személy szerint nem próbáltam még, de iszonyatosan érdekelne, hogy milyen lehet, ez lesz a 3. idényünk, szerintem az egész társaság képben van már annyira, hogy bele merjünk vágni. A másik, amit ajánlok, az a H2H forma helyett a Roto liga lenne. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincsenek heti machupok, nincs rájátszás, az összes pont folyamatosan adódik össze az év során, az év végére pedig meglesz a győztes. Ez játékmód teljesen már taktikát és hozzáállást igényel, mint a H2H, aminek köszönhetően a játékélmény is különbözik a megszokottól. (Pl: máshogy kell bánni a sérülésekkel, nem számít a sorsolás, máshogy számít 1-1 negatív tulajdonság mértéke, stb..)

Ez gyakorlatilag 2 változtatás lenne mindössze, viszont ennek köszönhetően egy teljesen újfajta NBA fantasyt tudnánk kipróbálni.
Az aukciós draftról már én is olvasgattam, és teljes mértékben támogatom. :)
A roto league már nem annyira tetszik, szerintem pont az (is) adja a dolog varázsát, hogy konkrétan egymás ellen játszunk hétről hétre, mindig van pár örökrangadó (Game-Bob például :D ), aztán lehet azzal büszkélkedni egy-egy győzelemmel. :D Persze ez a másik módszer is érdekes lehet, de én maradnék a H2H-nél, ha lehet.

Mondjuk ha a többségnek jobban tetszik a roto-módszer, akkor tolhatjuk úgy is, nem leszek semminek sem az elrontója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.18. 15:28:46

europa liga fantasyban mennyien vagyunk?
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.18. 14:15:19

NBA Fantasy:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.18. 08:48:54

Tessék, Bob, mondtam én. :mrgreen:
CR cséká + Alaba = 51 pont. :lol:

És ma jön még hozzá Courtois, Cahill, Mangala, Draxler, Reus, Jackson Martínez és Messi. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.17. 22:55:20

visca el barca írta:a nap döntése volt ronaldot lecserélni zlatanra :D előbb 3 gol+assist, utóbbi, ugy hogy 4 golt is lőtt a psg 0+0 ráadásul még egy 11-est is kihagyott =D>
Ennek a 3+1nek én se nagyon örülök, akik Ronaldo-Messi párosra koncentráltak ott biztos nagy az öröm. :D Na mindegy, egész jó kezdés volt, holnap remélem Messi is hoz valamicskét, meg Luchoban nagyon bizakodok, na meg a Chelsea védelemben. :D

Még visszatérve a múltkorihoz a sztárcsatárok értéke amúgy nem nagyon fog feljebb emelkedni, de 1-2 közepes játékos értéke feljebb mehet, s akkor többet ér a csapat, több pénzből lehet gazdálkodni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 22:47:35

a nap döntése volt ronaldot lecserélni zlatanra :D előbb 3 gol+assist, utóbbi, ugy hogy 4 golt is lőtt a psg 0+0 ráadásul még egy 11-est is kihagyott =D>
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.17. 22:21:24

visca el barca írta: hát az :lol: a pogba-vidal duóm csak ugy hasít. ráadásul az 1. meccsnap pont hülyén jön ki, mert akik a padon vannak azok is ma játszanak, ergó cserélni sem tudok :lol:
Akkor csak ezt értettem félre, megnéztem a csapatod, bőven fogsz tudni cserélni. :D

Picit sajnálom, hogy Alaba-t nem tettem CSK-nak a nap egyik legjobb embere, Rooney mellett.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 22:06:02

hát a kezdőm fele holnap tolja :D az ellentétes jateknapon amikor az e,f,g,h csapatok tolják onnan nagyon nehéz válogatni, mert tele van ilyen nokedli csapatokkal mnt s04, austria, ráadásul ott van a bvb-s halálcsoport ahonnan nem is nagyon mertem embert betenni mert ott olyan körbeverések lesznek h ihaj.

azért igy az is jo dontes volt zlatant meg lewat teszem be messi mellé és nem fanpörszit meg mandzukicot akik már golt is lőttek :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.17. 21:56:44

Én meg betettem Tevezt mert gondoltam Koppenhága ellen betalál egyszer-kétszer, s átalakítottam a csapatot, s még CSK-nak is megtettem, erre kemény 4 pont duplázva. :D Hülye assistant manager meg erősködött, hogy Alaba-t tegyem CSK-nak, nem ért hozzá. :mrgreen:
Mondjuk az picit butaság volt, hogy sok játékosod 1 napon van, nem fogsz tudni cserélgetni, én mondjuk erre direkt figyeltem, hogy 5-6 játékosom más napon szerepeljen. Na majd holnap Lucho Gonzalezzel aprítok. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 21:47:53

Bob_Marley írta:Na Isco meg Alaba is betalált már, viszont a Juventus elég gyatra Koppenhágában.
hát az :lol: a pogba-vidal duóm csak ugy hasít. ráadásul az 1. meccsnap pont hülyén jön ki, mert akik a padon vannak azok is ma játszanak, ergó cserélni sem tudok :lol:

de a legszebb az egészben, h mikor pakoltam a csapatot, 4.5 pontom maradt és egy kp-t kellett találni. fél óra keresgélés után találtam egy 20 éves gyereket, aki a szatyor donyeckben tolja, óriási tehetség, vmi 20 milla az ára, minden bajnokin kezdő volt, most meg a padon ül :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.17. 21:21:56

Na Isco meg Alaba is betalált már, viszont a Juventus elég gyatra Koppenhágában.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.17. 20:48:02

MichaaBee írta:GT, itt az utolsó hét, megint valami 5-5-szerűt várok (jó esetben). Nagyon nem pörögnek a játékosaim mostanság... :)
Ó, jó is lenne egy 5-5... :D Bár pár emberem elég jó formában van (Donaldson, Trumbo, Canó, Holliday...), meg felvettem FA-ról ezt az Altuve gyereket is, hogy javítsak a győzelmi esélyeimen. :D

Ja, amúgy Jim Johnson folyamatosan szállítja a jó statokat, amióta odaadtam érte Buster Posey-t, szóval jó kis trade volt. :mrgreen:

Na hajrá, győzzön a jobb!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.09.17. 20:24:51

Slither írta:
Gareth Tello írta:Slither, 5-5-re végeztetek MichaaBee-vel, ilyenkor mi van? :D
Gondolom alapszakasz eredmeny alapjan MichaBee jut a dontobe.
Így van, az alapszakaszbeli eredményekkel megmenekültem egy csúnya kieséstől a héten. :D Botrány, hogy mennyire nem ütnek a játékosaim így a a szezon vége felé, Slither pedig nagyon jól megérezte, hogy minél több dobóval simán elvihet még egy kategóriát, ami megpecsételte volna a sorsom.

GT, itt az utolsó hét, megint valami 5-5-szerűt várok (jó esetben). Nagyon nem pörögnek a játékosaim mostanság... :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.17. 19:45:25

kanty írta:Na a szutyok csapatom összehozott egy győzelmet. Bár a Bob elleni meccs mindig presztízs legyen szó akármilyen ligáról. 8)
Így utólag is persze, gratulálok.

Jó lesz az én csapatom, ha jönnek a TD-k, 1 mezőnyjátékosom sem csinált TD-t, s így 80+ pont, jó lesz ez. :D

Bajnokok Ligája nekem sem jön be, pedig még akartam egyet cserélni, de gondolom most picit kattintgatnak az oldalra. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 19:25:11

másnál is halott az uefa fantasy? nagyon lassan, hiányosan tölt(öget)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.16. 11:44:50

Na a szutyok csapatom összehozott egy győzelmet. Bár a Bob elleni meccs mindig presztízs legyen szó akármilyen ligáról. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.16. 11:22:43

Bob_Marley írta:Colstonon múlt a dolog, átkozott TD kellett volna tőle
Ez a szép a fantasyban, Eddie Royal több TD-t szerzett, mint Andre Johnson, Roddy White, Dez Bryant, Vincent Jackson, Steve Smith és Julio Jones összesen. :D

A Gore betli elég jól jött nekem, 9 pont kell A.J. Greentől és a Bengals védelemtől.
Válasz küldése