Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gondolom alapszakasz eredmeny alapjan MichaBee jut a dontobe.Gareth Tello írta:Slither, 5-5-re végeztetek MichaaBee-vel, ilyenkor mi van?
Nem tudom mar megnezni, mert sehol sincs kiirva. Csak ranyomtam a liga megujitasa gombra, illetve a jatekosok visszahivasara... de gondolom a yahoo-s cimre (amivel a yahooba be tudsz lepni) ment ki a meghivo.Bob_Marley írta: NBA-ben meg Slither eltudnád küldeni milyen e-mail címre küldted a meghívót, mert már nem tudom melyikkel regisztráltam.
Nah, ne jinxelj ittCumbee írta:Grat Eazzy a győzelemhez. Én kiszálltam erre a hétre.Lacy-t kezdettem Spiller helyett, az első játéknál kifejelték a vérbe, agyrázkódás, nem jön már vissza. S. Jackson is lesérült, belőle is ennyit láttunk. Thompkinstól elvettek egy TD-t csütörtökön, ráadásul a szünetben el is kezdett esni az eső, utána már nem volt elkapása. Összegezve, ez (s)nem az én hetem.
Ha minden igaz, beléptem mind a 2-be. Kérnék majd egy megerősítést!Slither írta:Beújítottam az NBA fantasy ligákat, kiküldtem a meghívókat, szóval lassan majd csatlakozzatok, főleg a keeper ligába.
Majd ha mindenki csatlakozott, és szavazott a draft időpontra, utána fixálhatjuk a keeperek kijelölésének a határidejét.Bob_Marley írta: NBA-ben meg határozzunk meg egy időpontot mikorra kell leadni a keepereket. Lehetőleg ne a draft előtti utolsó pillanatokra, mert úgy tud számolni az ember, hogy kik maradtak. Szóval szerintem minimum 1 héttel előtte le kellene adni a megtartandó hármast. Addig még úgyis van 5-6 hét mindenki kényelmesen átgondolhatja.
az hagyján de én most már annyira belelendültem h lew4andowskit vagy zlatant is betuszkolom melléjükBob_Marley írta:Ronaldo-Messi ketten együtt iszonyat drágák.
nem hinni kell, hanem meg kell nézni a tavalyi eredményeket. védőből 25-en voltak 30 pont felett, csatárból meg 11-en. az eb-n a nézegettem az összesített rangsorban a top 50 csapatot, legalább a 3/4-ben a védők vitték be az csapatot az 50-be...csababarca írta: Nem hiszek a védelmekben, amennyi pontra szükségem lesz,azt ez a 3as is tudja hozni.
Csatlakoztam mindkettőbe, de a sima ligában ugye csak véletlenül van egyelőre autopick draft beállítva?Slither írta:Beújítottam az NBA fantasy ligákat, kiküldtem a meghívókat, szóval lassan majd csatlakozzatok, főleg a keeper ligába.
Ola John-t én láttam, csak azt hiszem simán John néven. Salvio-t viszont én sem láttam.visca el barca írta:amugy észrevettétek h egy csomo jatekos hiányzik?a benfica két legjobb jatekosa salvio, meg ola john a kanyarban sincs
Igen, de azért van melléjük egy Reus-Vidal-Draxler-Lucas középpálya, akik szintén nagy eséllyel szállítanak gólokat-gólpasszokat, meg a védőket is úgy válogattam össze, hogy minél több clean sheetre legyen esély.Bob_Marley írta:Ez nem bekkelős taktika, itt lehet cserélgetni Kedd-Szerda között, hiába van nálad Ronaldo-Messi akik mondjuk hoznak 20 pontot összesen egy jó játéknapon, összelehet cserélgetni úgy a csapatot, hogy totálban több pont legyen. CR+Messi ketten együtt baromi drágák.Elviszi a keret 25%-át két ember.
Csatlakoztam, már alig várom az újabb szezont, főleg, hogy végre nem teljesen kezdőként fogok belevágni a dologba.Slither írta:Beújítottam az NBA fantasy ligákat, kiküldtem a meghívókat, szóval lassan majd csatlakozzatok, főleg a keeper ligába.
ezen én is gondolkodtam, de inkább kiadok 13-at ronaldért, aki tuti lő minden meccsen legalabb egy golt, mint hogy kifizessek giroud, agüero félékre 10-11-et akik lehet nem is kezdenek, vagy sokkal kisebb eséllyel lőnek gólt, ergo ha megnézed jóval drágábbak...Bob_Marley írta: CR+Messi ketten együtt baromi drágák.Elviszi a keret 25%-át két ember.