FtcSikiHun írta:Nos, eladtam elég sok játékost, és vettem helyükre 23-26 éveseket elég jó áron, és nem is középszerűek...sőt
Remélem nem rontottam el semmit, és most már megpróbálok nem túlzásokba esni
Bízom benne, hogy meglesz az új játékosok hatása. Holnap edzőmeccs, igaz a "B" csapatomat küldöm pályára, de remélem nem kapok ki nagyon
Jövőhéten indul a bajnokság. Sok sikert mindenkinek és a kupában résztvevőknek is

Megnéztem a csapatod és egyelőre azt látom, hogy még mindig sok a játékosod, ennél 13-mal kevesebb is bőven sok.

A másik, hogy iszonyat milyen erőnlét és forma átlagod van! Az majd idővel javul, ha 10-12%-ra rakod az erőnlétet.
A harmadik, hogy így a TSI-k alapján nem vettél túl erős játékosokat, bár nehéz megállapítani, mert rossz formában vannak.
A negyedik: nem értem, hogy miért B csapatot küldesz fel? Úgyse lesz másik edzésed a héten, akkor meg inkább az A csapatodnak adj lehetőséget az erőnlét és forma javulásra.
És végül egy tanács, ha van még egy pici pénzed (2hét alatt bónuszba jössz ki és most is legalább plusz 20000 környékén vagy): keress 29-33 éves játékosokat, csak egy főskillet megadva, mondjuk csak játékszervezést kötsz ki, ami legyen legalább jó és max kiemelkedő, akkor nagyon sok találatot dob ki, neked ebből az olcsóbbak kellenek majd, (pár ezer) és egy, max két idényig nagyon jó erősítést jelentenek, aztán akár edzőt is képezhetsz belőlük, ha úgy adódik. Ezekből se vegyél sokat, maximum 4-t, és tényleg csak akkor, ha van rá pénzed. (Én amúgy ilyen módszerrel szereztem 10000-ért kiemelkedő játékszervezésű, középszerű átadású és védekezésű játékost, tehát nagyon olcsón nagyon jót, csak maximum 2 idény van a lábában...)
Ha nincs pénzed, akkor meg eddzegesd a csatáraidat és később add el őket!

És szórj ki 10 embert még gyorsan!