Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnyugodhatsz!kamaj írta:És ezt, hogy hozták ki:
Szolnok TC Magyarország (2003095) Ő az ellenfelem a kupában és a szurkolók elvárása: Jobb, ha ki se állunk...
Erre válaszoljon valaki vagy mindenkinél így van?
Köszönöm salas9 a meccset nagyon jó volt
Ezzel kapcsolatban akartam kérdezni. Ti hogy állítjátok be a középső játékosaitokat? Pl ha 3 védőt játszatok, az 1 darab középső védőt azt szerintetek most már tehetem mértanilag is középre, vagy az továbbra is az extra játékosnak fenntartott hely és gyengíti az ott játszó játékost.bowlinggolyo írta:Basszus az új motorral h meg változott a felállás jelző![]()
Alig tudtam beállítani h kiknek kel játszani most szerdán
Megnéztem a csapatod és egyelőre azt látom, hogy még mindig sok a játékosod, ennél 13-mal kevesebb is bőven sok.FtcSikiHun írta:Nos, eladtam elég sok játékost, és vettem helyükre 23-26 éveseket elég jó áron, és nem is középszerűek...sőt![]()
Remélem nem rontottam el semmit, és most már megpróbálok nem túlzásokba esni![]()
Bízom benne, hogy meglesz az új játékosok hatása. Holnap edzőmeccs, igaz a "B" csapatomat küldöm pályára, de remélem nem kapok ki nagyon![]()
Jövőhéten indul a bajnokság. Sok sikert mindenkinek és a kupában résztvevőknek is
Én sem tudok többet tenni sajnos, max írok a kedves delikvensnek egy HT-mailt/E-mailt, de szerintem ez az én közbeavatkozásom nélkül is megoldható.ElBartimaeus írta:(Amúgy MichaaBee, ha esetleg legközelebb is ilyen lesz, akkor korábban szóljak, hogy esetleg legyen lehetőséged tenni ellene, vagy jó ez így?)
Most ez van, majd jövőre máshogy alakul.
Na jah! Már megint nem fogadta el a kihívásomat, pedig direkt korán (még csütörtökön) kihívtam.MichaaBee írta:Auto-győzelem neked. (Baromira nem bírom, amikor az utolsó fordulóra már tojnak nagyívben...bowlinggolyo írta:Csáó Michaabee!
A Htban köv ellenfelem (Gamper) lekötött meccset, lesz pótolva vagy h legyen?)
Egyáltalán nem mondtál rosszat, de azért íme a HT-fórumos guruk (ők a valódi gurukFtcSikiHun írta:Nem vagyok profi, lehet, hogy rosszat is mondok, de szerintem szombat, vasárnap, hétfő, kedd.Auron írta:Olyan kérdésem lenne, ha edzést akarok váltani, akkor melyik nap lenne a legcélszerűbb???
Javítson ki valaki ha rosszat mondtam
Auron írta:Olyan kérdésem lenne, ha edzést akarok váltani, akkor melyik nap lenne a legcélszerűbb???
Auto-győzelem neked. (Baromira nem bírom, amikor az utolsó fordulóra már tojnak nagyívben...bowlinggolyo írta:Csáó Michaabee!
A Htban köv ellenfelem (Gamper) lekötött meccset, lesz pótolva vagy h legyen?
Jajj rendben, értem, és köszönöm.MichaaBee írta:Mert ilyenkor a szezonok között mindig van egy hét pihi minden ifibajnokságban, de ez nem a bajnokság szünete, tehát nem lehet csak úgy lelépni a 11. forduló után.FtcSikiHun írta:De akkor a következő meccsem miért csak 25.-én lesz?![]()
Mert ilyenkor a szezonok között mindig van egy hét pihi minden ifibajnokságban, de ez nem a bajnokság szünete, tehát nem lehet csak úgy lelépni a 11. forduló után.FtcSikiHun írta:De akkor a következő meccsem miért csak 25.-én lesz?
MichaaBee írta:Nincs is szünet a bajnokságodban.FtcSikiHun írta:...
Nincs is szünet a bajnokságodban.FtcSikiHun írta:...
MichaaBee írta:Klub >> Ificsapat >> Áttekintés >> Jobboldalt ott van, hogy ifibajnokság megszüntetése.
AKI CSATLAKOZNI AKAR AZ EUROBARCA IFIBAJNOKSÁGBA, ANNAK MA VAN A HATÁRIDŐ!