Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nem bekkelős taktika, itt lehet cserélgetni Kedd-Szerda között, hiába van nálad Ronaldo-Messi akik mondjuk hoznak 20 pontot összesen egy jó játéknapon, összelehet cserélgetni úgy a csapatot, hogy totálban több pont legyen. CR+Messi ketten együtt baromi drágák.Elviszi a keret 25%-át két ember.Gareth Tello írta:
Nem fog bejönni ez a bekkelős taktikátok, már most látom. A Messi-CR párossal szét fogok alázni mindenkit.
Ja ténylegvisca el barca írta:milyen jo h ancelotti megmondta h casilas kezd![]()
![]()
lehet meg kellene próbálnom az 5-2-3-as felállást. én Bobbal ellentétben amondó vagyok h a kp alig hoz pontot...
milyen jo h ancelotti megmondta h casilas kezdGareth Tello írta:Máris alakítottam egy kicsit a csapaton.![]()
Diego López - Mangala, Cahill, Alaba - Lucas Moura, Vidal, Draxler, Reus - Messi, Giroud, Ronaldo.
Nem emlékszem pontosan mi volt az EB-n, de az meg van, hogy erős középpályám volt, meg jó védelmem, elől meg akikre futotta azok voltak 1 jó csatár, többi olcsó. Arra emlékszem Benzemával jól befürödtem.Gareth Tello írta: Ez rád vall.Amúgy az Eb-n is hasonló volt a taktikád, nem?
Kiderül. Én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó támadósor többet hoz a konyhára, mint egy jó védelem.Bob_Marley írta: NonoEz majd kiderül, de igenis számít, emlékszem anno pl Visca el barca az EB-t Jordi Albaval nyerte meg, plusz az olasz védőkkel, akik nem kaptak gólokat az EB-n.
Én pl direkt 5 védőt tettem be jó csapatokból, hogy hozzanak pontokat ha kevés gólt kapnak. De minden úgyis majd kiderül.
Megnéztem, gyakorlatilag szerintem teljesen ugyanazok, de majd átbogarászom részletesebben is.visca el barca írta:azoktol kérdezném akik eb-n is tolták, hogy jol látom itt is ugyanazok a szabályok mint anno ott?
Ez rád vall.Bob_Marley írta:Én pl direkt 5 védőt tettem be jó csapatokból, hogy hozzanak pontokat ha kevés gólt kapnak. De minden úgyis majd kiderül.
Én már nem emlékszem az EB-re de a szabályok hasonlók lehetnek.visca el barca írta:
azoktol kérdezném akik eb-n is tolták, hogy jol látom itt is ugyanazok a szabályok mint anno ott?
Nonokanty írta: A hátsórész nem számít.
Gyere nyugodtan.Sipi24 írta:Én is jönnék játszani, ha lehet
Rám mindig számíthatsz.Xanthor írta:Akkor már mehet EL fantasy is.
Ha valakinek lenne kedve: http://en.uelfantasy.uefa.com/" target="_blank
CODE TO JOIN THIS LEAGUE IS: 1208655-505425
Én is jönnék játszani, ha lehetGareth Tello írta:Kész is.Bob_Marley írta:Gareth Tello megcsinálhatnád, te már úgy is csináltál ilyet. Vagyunk eddig hárman, azért remélhetőleg páran még befutnak, akik fantasy-val játszogatnak itt, fcbarca0827, kanty, Game90 de talán visca el barca is (aki EB-n nagyon aktív volt). Nem kell vele semmit foglalkozni egy héten 2 meccsnap, beállítani azt hadd szóljon.
Az alapoldal: http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15809/clienthome.do" target="_blank
Code to join this league is: 1563688-505186
Gyertek, gyertek.
Kész is.Bob_Marley írta:Gareth Tello megcsinálhatnád, te már úgy is csináltál ilyet. Vagyunk eddig hárman, azért remélhetőleg páran még befutnak, akik fantasy-val játszogatnak itt, fcbarca0827, kanty, Game90 de talán visca el barca is (aki EB-n nagyon aktív volt). Nem kell vele semmit foglalkozni egy héten 2 meccsnap, beállítani azt hadd szóljon.
Fantasyőrültként persze, hogy érdekel.Bob_Marley írta:Azon gondolkoztam, hogy mi is csinálhatnánk Bajnokok Ligás fantasy-t is ahogy PL-ben.
http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15809/clienthome.do" target="_blank
A módszer ugyanaz, meghatározott keret, abból összerakni csapatot stb.
Jövő héten kezdődnek a meccsek, lehetne vele addig barátkozni.
Érdekel egyáltalán valakit?
Engem igen, ha más is beszáll.Bob_Marley írta:Azon gondolkoztam, hogy mi is csinálhatnánk Bajnokok Ligás fantasy-t is ahogy PL-ben.
http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15809/clienthome.do" target="_blank
A módszer ugyanaz, meghatározott keret, abból összerakni csapatot stb.
Jövő héten kezdődnek a meccsek, lehetne vele addig barátkozni.
Érdekel egyáltalán valakit?
Roddy kisebb sérüléssel küzd, és az Atlantai Offens gyengébb idén.Cumbee írta: Most komolyan odaadod az első körösödet, csak mert Jacksonnak volt egy jó meccse egy nem túl izmos védelem ellen? Nicksnek nem vagyok nagy rajongója, rajta TALÁN elgondolkodnék, de a másik 2-őt én egyelőre nem áldoznám be. White elit WR és Nelson pedig egy elit offense egyik fő célpontja.