Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem olyan sok idő 1-2 játékos felvétele FA-ról. Ha volt időd a csapatelemzés elolvasására és tudtál is rá válaszolni a fórumban, akkor az a + pár perc nem hiszem hogy gondot okozott volna.kanty írta: Nyilván, ha lett volna időm ezzel foglalkozni, akkor csináltam volna valamit.
Nyilván, ha lett volna időm ezzel foglalkozni, akkor csináltam volna valamit.Slither írta: Ha mar vegigolvastad, akkor legyszives csinalj vmit a csapatoddal. Legalabb az egyik QB-t dobd ki es vagyel fel egy rugot ha mar nem cserelted ki Flaccot egy jobb kezdore.![]()
Az ilyenekkel nem igazán lehet számolni. "Peyton Manning couldn't hit Julius Thomas in practice all week..." Nem sanszos, de még lehet az idei év Ogletreeje.Bob_Marley írta:110 yard 2 TD, Welker több labdát kapott, de Thomas azért nem volt rossz.Xanthor írta:
TE: Fred Davis, Julius Thomas: Egyiket se szeretem igazán, ha Davis egészséges marad most, akkor talán produkál valami értékelhetőt, de nem bíznék benne igazán. Thomas pedig nem hiszem, hogy sok labdát fog látni Demaryius, Welker és Decker mellett.
Kezdődik, hogy a padon lévők hoznak nagy pontokat. Fred Davis meg majd 15 yard 0 TD
Hehh, így is megalázóan szét fogsz verni, de ha még Ő is lett volna bent, akkor sírva elbújok a sarokbaBob_Marley írta:110 yard 2 TD, Welker több labdát kapott, de Thomas azért nem volt rossz.Xanthor írta:
TE: Fred Davis, Julius Thomas: Egyiket se szeretem igazán, ha Davis egészséges marad most, akkor talán produkál valami értékelhetőt, de nem bíznék benne igazán. Thomas pedig nem hiszem, hogy sok labdát fog látni Demaryius, Welker és Decker mellett.
Kezdődik, hogy a padon lévők hoznak nagy pontokat. Fred Davis meg majd 15 yard 0 TD
Ha mar vegigolvastad, akkor legyszives csinalj vmit a csapatoddal. Legalabb az egyik QB-t dobd ki es vagyel fel egy rugot ha mar nem cserelted ki Flaccot egy jobb kezdore.kanty írta:Cumbee!
Megkésve, de köszi a tanácsokat, elemzést. Hasznos volt nagyon.
110 yard 2 TD, Welker több labdát kapott, de Thomas azért nem volt rossz.Xanthor írta:
Nem igazán, Bernardot hagyni akarom, és elkapókból amúgy is jobban állok, mint futókból.Eazzy írta: Xanthor neked semmiképp nem mozgatta meg a fantáziád a trade?
Jah hát igen, eddig nem volt sok jelentkező.Cumbee írta: Ezzel mi a helyzet? A Perfect Challenge-be beléptem, de keményen ketten tolongunk, így azért nem sok értelme van.
Ezzel mi a helyzet? A Perfect Challenge-be beléptem, de keményen ketten tolongunk, így azért nem sok értelme van.Xanthor írta:Csináltam egy Perfect Challenge, Weekly Pick'Em és Thursday Night Football Challenge csoportot is, akinek van kedve csatlakozzon. Az összesben Eurobarca a csoportnév és eurobarca a pass.
http://perfectchallenge.fantasy.nfl.com/" target="_blank
http://weeklypickem.fantasy.nfl.com/" target="_blank
http://challengegames.nfl.com/thursdaynightchallenge" target="_blank
Ha valaki nem ismerné őket, röviden a lényegek:
Perfect Challenge: Az összes játékos közül kell kiválasztani azt a QB-t, 2 RB-t, 2 WR-t, TE-t, K-t és DEF-et, akik szerinted a legtöbb pontot fogják hozni az adott héten.
Weekly Pick'Em: Ez egyszerűen csak annyi, hogy melyik meccset melyik csapat nyeri.
Thursday Night Football Challenge: Meg kell jósolni a meccs eredményét, a legjobb QB-t, RB-t, WR-t, K-t a meccsen és egy változó kérdést, ami az első meccsen (ami csak a 2. héten lesz) az, hogy hány pont lesz a 4. negyedben.
Sajnos rohadt jó.Game90 írta:Amúgy vasárnap délután csomót készültem a draftra, fórumokat olvasgattam meg állítottam pre-draft ranking-ot is. Ja, nem.Cumbee írta: u.i.: Game tuti haxolt valamit, olyan nincs, hogy az autodraft ilyen jó csapatot rakjon össze...
Valakitől jöhetne egy elemzés az én csapatomról is, köszi!
Amúgy vasárnap délután csomót készültem a draftra, fórumokat olvasgattam meg állítottam pre-draft ranking-ot is. Ja, nem.Cumbee írta: u.i.: Game tuti haxolt valamit, olyan nincs, hogy az autodraft ilyen jó csapatot rakjon össze...
Ők azért jobban, szinte csak én voltam full kezdő a műfajban!Slither írta: Hu... hat ha a tobbi ember is hasonloan draftolt, akkor eleg kezdo ligarol van szo vagy nagyon egyedi a pontozas nalatok.
1. 2. 5. es 8. mind elegge rossz pick volt. Ha mar elso korben WR-t valasztasz akkor csak Megatron johet szoba, masodik korben QB-k kozul meg csak Brees vagy Rodgers elfogadhato sztem. Rugot teljesen felesleges olyan koran draftolni, abbol barmikor lehet az FA-n talalni. Utolso par korben is siman lett volna meg jo K. A vedelmet is koran huztad, de ha legalabb egy top D lett volna akkor elfogadhatobb. Maradekbol sztem a Rams vedelem jobb lesz a Ravensnel, de valszeg nem sokkal. A szabad RB-k kozul talan Vick Ballard lehet jo csere.
Hu... hat ha a tobbi ember is hasonloan draftolt, akkor eleg kezdo ligarol van szo vagy nagyon egyedi a pontozas nalatok.djibril írta: Ez volt a sorrend:
1.Roddy White WR - PICK 4
2.Robert Griffin III QB - PICK 17
3.Frank Gore RB - PICK 24
4.Reggie Bush RB - PICK 37
5.Stephen Gostkowski K - PICK 44
6.Hakeem Nicks WR - PICK 57
7.Jason Witten TE - PICK 64
8.Baltimore Ravens DEF - PICK 77
9.Jordy Nelson WR - PICK 84
10.Michael Vick QB - PICK 97
11.DeAngelo Williams RB - PICK 104
12.Anquan Boldin WR - PICK 117
13.Heath Miller TE - PICK 124
14.Josh Gordon WR - PICK 137
15.Sebastian Janikowski K - PICK 144
A cserékre még ránézek, bár futókból nem maradt sok értelmes, de majd a szezon előrehaladtával cserélgetek!
Ami védelmek maradtak: Chargers, Rams, Giants, Titans, Redskins, Vikings, Panthers, Browns, Jets, Saints, Colts, Cowboys, Eagles + 1-2 gyengébb csapat.
És köszönöm!
Edit pedig a csere TE-t lecserélte Shonn Greene-re + ha Tucker ideér, közölük tudok még RB poszton válogatni: Mikel Leshoure, Vick Ballard, Joique Bell, Andre Brown, Felix Jones, Bernard Pierce, Mike Tolbert, Michael Bush
Ez volt a sorrend:Slither írta: A tobbi csapat keretet nem ismerve nehez beloni az eroviszonyokat, de egy 10 fos ligahoz kepest sztem ez egy eros kozepmezonyos csapat. Elso korben kit draftoltal, mert nem latom az elit RB/WR/QB-k kozul egyet se?
QB: RG3 kerdeses milyen lesz a serulese utan, de valszeg jo lesz. Vick jo csere QB lesz mogotte (bar a schedule-t meg kene neznem).
RB: Gore es Bush is jok, de egyik se top10 nalam. DW jo RB3, de kene meg egy csere ide.
WR/TE/K: ezek teljesen rendben vannak, bar feleslegesnek tartom a csere TE/K-t, helyettuk inkabb csere futokat tartanek.
DEF: Ravens nem tetszik annyira, de lehetne rosszabb is.
A tobbi csapat keretet nem ismerve nehez beloni az eroviszonyokat, de egy 10 fos ligahoz kepest sztem ez egy eros kozepmezonyos csapat. Elso korben kit draftoltal, mert nem latom az elit RB/WR/QB-k kozul egyet se?djibril írta:Sziasztok!
Én egy másik, 10 fős bajnokságban játszom a haverokkal, és ahogy eddig olvasgattam az elemzéseket, annyira nem sikerült elrontanom a draftot, de azért ha valaki egybe véleményezné a keretet, azt nagyon megköszönném!![]()
Szóval:
QB: RG3, Vick
RB: Gore, Bush, DeAngelo Williams
WR: Boldin, White, Jordy Nelson, Gordon, Hakeem Nicks
TE: Witten, Heath Miller
K: Gostkowski , Tucker (Janikowski-t cseréltem el, mert szépen kérték)
DEF: Ravens
Szerintem NFL-MLB-NBA-NHL. Olyan szempontból nehéz összehasonlítani az NFL-t és a baseballt, hogy az NFL-ben van 8 hazai meccs top csapatoknál 70-80 ezer körüli nézővel, baseballban 81 hazai meccs top csapatoknál kb 40 ezer nézővel. Viszont a TV-s nézettségek alapján egyértelműen az NFL, a 21 valahova volt legnézettebb műsör Amerikában Super Bowl, a legutóbbi 164,1 milliós nézettséggel, míg a legutóbbi Wolrd Series 12.6 milliót átlagolt a 4 meccsre.neobarca írta: Más: Tudom, hogy nem ebbe a topickba tartozik, de most itt van a legnagyobb aktivitás. Kérdésem: Nézettség/kedveltség szempontjából hogy van a ranglista a sportokat tekintve Amcsiban? Baseball-NFL-NHL-NBA?
Na akkor biztos Rivers fog több pontot hozni.Bob_Marley írta:Az meg hogy Rivers volt a kezdőben betudható a projection-nek, de kivettem, hiszek Xanthornak.
Fákk. Legközelebb majd ellenajánlatot küldök. Szerintem amúgy egyelőre hagyjuk. Elég tiszta elképzeléseim vannak, hogy mit szeretnék érte cserébe és szerintem amit én kérnék és amit te adnál az jelenleg köszönő viszonyban sincs egymással. Év közben viszont még visszatérhetünk rá, ha addig még aktuális lesz.Slither írta:Sajnos nem jon at a valasz ilyenkor...Cumbee írta: Slither elutasítottam és válaszoltam. Nézz rá, hogy megkaptad-e a szöveget, nem emlékszem már, hogy itt mi a helyzet az elutasított tradekhez való irkálással kapcsolatban.
Van esely a cserere vagy ne is probalkozzaK?
Köszi az elemzést! Úgy döntöttem, hogy saját hosszú elemzést nem írok magamról, neked reagálok, 1-2 dolgot megmagyarázok és ezzel kb meg is van az elemzés.Slither írta:Cumbee Lamantines: az RB gyujto, ennek megfeleloen neki a legerosebb ez a szekcioja. Mondjuk 7 darab kicsit tulzas, foleg hogy csak 3 WR-je van, amibol egyik se elit. En mindenkeppen cserelnek egy RB-t WR-ert. Vick sem tetszik, nalam nem kezdo QB, a tobbi teljesen jo. Ha QB/WR poszton lesz upgrade akkor PO csapat, kulonben meg kozepmezony.
Gareth Tello írta:Csak hogy érezzétek, milyen lehet egy NFL-analfabétának olvasni az elemző hsz-eket...![]()
Xanthor írta:Matt Ryan a backup
Matt Ryan a csereirányítója
top 3 WR
WR=Wide Receiver, ami konkrétan az elkapókat jelenti. (Nekik passzol az irányító azaz a QB)
goal line carry
Az NFL-ben sokszor van az, hogy a gólvonaltól 1-2-3-4-5, azaz kevés yardra indul a támadás ilyenkor a legtöbb csapat futóval próbálja meg betuszkolni a labdát, ezekhez a futásokhoz különleges képesség kell. Van olyan csapat, akinél az első számú futó(RB) végzi ezt a munkát is, de van ahol külön embert tartanak a kevés yardos futásokhoz. A goal line carry ezeket a futásokat jelüli és a futók fantasy pontjainál nem mind1, hogy megkapják-e ezt a lehetőséget.
Sproles és Daryl jó flexbe
Fantasyban vannak voziciók, ahova a pakolhatod az embereidet: A 4 alap: QB, RB, WR, TE. A FLEX egy jolly joker pozició, ide RB-t, WR-t és TE-t is tehetsz.
Saints offenseben
A Saints egy csapat, az offense meg a támadó szekció
vannak olyan sleeperek akikben több az upside.
A sleeperek azok, akik eddig ismeretlenek voltak a felületes szemlélők számára, de aki utánnuk néz és meglátja bennük a lehetőséget, az nagyot nyerhet velük, mert nagy esély van rá, hogy az év folyamán valamikor berobbannak.
milyen lesz a Chiefs offense
Lásd Saints offense. A Chiefs támadása/támadó szekciója mennyire lesz jó
lehetnek gondok a pass rushban
Na ezt [auto_cenzúra] elmagyarzni.Amikor NFl-ben azt látod, hogy 2 sor egymással szemben gugol, aztán egyszer csak elkezdik taszigálni egymást, az (leegyszerűsítve) a támadó fal és a védő fal. A védő falnak az egyik feladata, hogy odaérjenek és lenyomják az irányítót, mielőtt az eldobja a labdát. (A támadó fal megpróbálja megakadályozni) Ezt a folyamatot, amikor a védőfal rohan az irányító felé hívják pass rushnak. Ha jó, akkor az ellenfél irányítója és az elkapoó, valamint a TE-k is rosszabb számokat hoznak majd fantasyban, szimplán mert az életben nem lesz ideje az irányítónak pontosan és nyugodtan dobni.
felveszek valami meglepetést az FA piacról.
FA=Free Agent
Draftnál nem húzzuk be az összes játékost, jó részük, álltalában a gyengébbek ott maradnak FA- piacon. Innen bárki bármikor felvehet játékost, ha egy embert kidob cserébe a csapatából. Év közben illik használni, mert mindig lehet gyöngyszemeket találni.
nem futó QB
2 fajta irányító van. Van aki csak passzolgat, de van aki szaladgál is időnként. Ez az első fajta.
ott vannak a futott TD-k
Az NFL-ben a TD olyan mint a fociban a gól. Lehet paszsolt TD, amikor az irányító eldobja, valaki pedig a pontot érő zónában elkapja és van a futott TD, amikor egy ember megfogja a labdát és befut vele.
Greene max kap pár goal line carryt
Lásd feljebb a goal line carrynél.
a legjobb WR-e a draft classnak
Az idén draftoltak közül a legjobb elkapó.
sokat célozzák a red zoneban
A red zone a gólvonal előtti terület. Van end zone, az meg a már fentebb is említett pontot érő terület.
Schaub meg jó beugrónak Rodgers bye weekjén.
Minden csapatnak van egy hete, amikor nem játszik. Ez a Bye week. Ilyenkor az abban a csapatban játszó játékosain nem kapnak fantasy pontot, ilyenkor kell betenni helyettük egy cserét. Jelen esetben egy másik irányítót.
nem lett volna hülyeség Tate-el handcuffolni
Foster egy igen jó, futó, de sérülés veszélyes. A való életben Tate a cseréje. Le kellett volna draftolni Tate-et, mert ha Foster megsérül, akkor bukta a top futóját, viszont akkor a való életben Tate fog beállni a helyére és ő lesz az első számú futó. Így, hogy nincs nála, ha Foster megsérül, nincs első számú futója. Ha nála lenne, akkor nem lenne gond, betenne Tate-et és ő menne tovább első számú futóként.
kapni érte egy low-end RB3-at
Low end RB3= gynege 3. számú futó
aki west coast offenset fog játszatni
Ez egy támadás fajta. Bővebben tán nem mennék bele.
a Texansnak kevesebb targetje lesz
Az irányítónak kevesebb jó célponja van, akinek dobhatja a labdát.
de azért ő egy korrekt TE lesz így is
TE=tight end. Ez egy pozició, nincs rá magyar szó. Olyanok, kicsit mint az elkapók, csak sokkal nagyobbak és erősebbek. Ők alapvetően blokkolni vannak fent a pályán, ez mostanában lett divat, hogy már nem blokkolnak minden játékban, néha elindulnak és akkor nekik is lehet passzolni. Minél kevesebbet blokkol valaki és minél több passz megy felé, fantasyban annál többet ér.