Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.08. 11:18:39

kanty írta: Nyilván, ha lett volna időm ezzel foglalkozni, akkor csináltam volna valamit. :wink:
Azért nem olyan sok idő 1-2 játékos felvétele FA-ról. Ha volt időd a csapatelemzés elolvasására és tudtál is rá válaszolni a fórumban, akkor az a + pár perc nem hiszem hogy gondot okozott volna.
Most felvettél egy futót (mondjuk nem értem hogy a DEF közül miért a jobbikat raktad ki) de az üres rugó poszttal megint nem kezdtél semmit...

Pedig most még van esélyed nyerni, felszeded Randy Bullockot, meg Pettigrew helyett berakod Antonio Brownt és máris egész jól állnál.
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.07. 16:03:31

Slither írta: Ha mar vegigolvastad, akkor legyszives csinalj vmit a csapatoddal. Legalabb az egyik QB-t dobd ki es vagyel fel egy rugot ha mar nem cserelted ki Flaccot egy jobb kezdore. :wink:
Nyilván, ha lett volna időm ezzel foglalkozni, akkor csináltam volna valamit. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.06. 15:04:08

Kanty ment hozzad tapogatozos ajanlat, majd counter offer-el válaszolj már, hogy mit tudunk kihozni!
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.06. 12:42:53

Bob_Marley írta:
Xanthor írta:
TE: Fred Davis, Julius Thomas: Egyiket se szeretem igazán, ha Davis egészséges marad most, akkor talán produkál valami értékelhetőt, de nem bíznék benne igazán. Thomas pedig nem hiszem, hogy sok labdát fog látni Demaryius, Welker és Decker mellett.
110 yard 2 TD, Welker több labdát kapott, de Thomas azért nem volt rossz. :D Kezdődik, hogy a padon lévők hoznak nagy pontokat. Fred Davis meg majd 15 yard 0 TD :D
Az ilyenekkel nem igazán lehet számolni. "Peyton Manning couldn't hit Julius Thomas in practice all week..." Nem sanszos, de még lehet az idei év Ogletreeje. :D
Gondolom örülsz annak az okos gyereknek is, aki eldobta az interception returnt a gólvonal előtt. :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.06. 12:38:30

Bob_Marley írta:
Xanthor írta:
TE: Fred Davis, Julius Thomas: Egyiket se szeretem igazán, ha Davis egészséges marad most, akkor talán produkál valami értékelhetőt, de nem bíznék benne igazán. Thomas pedig nem hiszem, hogy sok labdát fog látni Demaryius, Welker és Decker mellett.
110 yard 2 TD, Welker több labdát kapott, de Thomas azért nem volt rossz. :D Kezdődik, hogy a padon lévők hoznak nagy pontokat. Fred Davis meg majd 15 yard 0 TD :D
Hehh, így is megalázóan szét fogsz verni, de ha még Ő is lett volna bent, akkor sírva elbújok a sarokba :D
Mondjuk minden meccsen Manning sem fog 7TD-t dobni, emlékszem tavaly is hogy ráugrott mindenki Ogletree-re vagy kire, mert volt egy komoly meccse a Cowgirlsnél, aztán egy nagy nulla volt. Most itt persze nem Manningről beszéltek, hanem Thomasról :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.06. 09:30:14

kanty írta:Cumbee!
Megkésve, de köszi a tanácsokat, elemzést. Hasznos volt nagyon. :)
Ha mar vegigolvastad, akkor legyszives csinalj vmit a csapatoddal. Legalabb az egyik QB-t dobd ki es vagyel fel egy rugot ha mar nem cserelted ki Flaccot egy jobb kezdore. :wink:

Peyton allatkodott egyet, gyakorlatilag megnyeri a csapatanak ezt a hetet (masik 2 ligamban szerencsere pont nalam van). :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.06. 09:12:36

Xanthor írta:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.05. 21:10:42

Cumbee!
Megkésve, de köszi a tanácsokat, elemzést. Hasznos volt nagyon. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.05. 17:00:54

Eazzy írta: Xanthor neked semmiképp nem mozgatta meg a fantáziád a trade?
Nem igazán, Bernardot hagyni akarom, és elkapókból amúgy is jobban állok, mint futókból.
Cumbee írta: Ezzel mi a helyzet? A Perfect Challenge-be beléptem, de keményen ketten tolongunk, így azért nem sok értelme van.:D
Jah hát igen, eddig nem volt sok jelentkező. :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.05. 16:57:34

Xanthor írta:Csináltam egy Perfect Challenge, Weekly Pick'Em és Thursday Night Football Challenge csoportot is, akinek van kedve csatlakozzon. Az összesben Eurobarca a csoportnév és eurobarca a pass.
http://perfectchallenge.fantasy.nfl.com/" target="_blank
http://weeklypickem.fantasy.nfl.com/" target="_blank
http://challengegames.nfl.com/thursdaynightchallenge" target="_blank

Ha valaki nem ismerné őket, röviden a lényegek:
Perfect Challenge: Az összes játékos közül kell kiválasztani azt a QB-t, 2 RB-t, 2 WR-t, TE-t, K-t és DEF-et, akik szerinted a legtöbb pontot fogják hozni az adott héten.
Weekly Pick'Em: Ez egyszerűen csak annyi, hogy melyik meccset melyik csapat nyeri.
Thursday Night Football Challenge: Meg kell jósolni a meccs eredményét, a legjobb QB-t, RB-t, WR-t, K-t a meccsen és egy változó kérdést, ami az első meccsen (ami csak a 2. héten lesz) az, hogy hány pont lesz a 4. negyedben.
Ezzel mi a helyzet? A Perfect Challenge-be beléptem, de keményen ketten tolongunk, így azért nem sok értelme van.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.09.05. 17:06:15-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.05. 16:30:59

Game90 írta:
Cumbee írta: u.i.: Game tuti haxolt valamit, olyan nincs, hogy az autodraft ilyen jó csapatot rakjon össze...
Amúgy vasárnap délután csomót készültem a draftra, fórumokat olvasgattam meg állítottam pre-draft ranking-ot is. Ja, nem.

Valakitől jöhetne egy elemzés az én csapatomról is, köszi!
Sajnos rohadt jó.:D Az első pár héten mindenképp, (persze, hogy veled kezdek :evil: ) utána pedig majd alakul. Kell majd dolgoznod rajta, de nálam sima PO csapat vagy már most.

QB: Griffin TOP10 QB, ennél többet nem is kell és nem is lehet mondani. Annyira együtt vannak az irányítók, hogy ember legyen a talpán, aki legalább 50%-ban eltalálja az év végi TOP10 pontos sorrendjét.

RB: Itt nagyon vékony vagy. Charles-t imádom, nagyon sokáig ő volt az 1/4-em, az utolsó héten álltam át Spillerre. Nagy évet várok tőle, TOP3 potenciál. ÉÉééés ennyi.
D. Williams a szezon első felében Stewart sérülése miatt kezdő RB, utána meg ugye már ki tudja mi lesz. Ettől függetlenül én nem bízom benne, nálam egy jó RB3, többre nem értékelem.
Redman dettó ugyan ez, Bell sérült, addig első számú, utána szerintem nem sok szerepe lesz. (Ő nem kezdő szintű futó.) Bell visszatérése kérdéses, szerintem Redman-re legjobb esetben is maximum 3-4 hétig számíthatsz.
Az első hetekben ez a 2 ember meg fogja oldani, az RB gondjaidat, de ha visszajönnek a kidőlt játékosok és elvesztik a kezdő helyüket, akkor sok jóra nem számíthatsz tőlük. Van még egy Brown-od, aki sérülés esetén előléphet, tavaly meg is villantotta, hogy mire képes, viszont ha továbbra is összehoz minden 2. meccsen ahol lehetőséget kap egy fumlet, akkor hamar Alaszkában találhatja magát. Már van használható 3. számú futó mögötte, sokáig nem fogják elnézni neki a sok hibát. Ettől függetlenül, ha játszik, akkor segíteni fog, kérdés, hogy lesz-e sérülés, ami a pályára juttatná.
Franklin tán újonc, eddig semmit nem mutatott, kérdés, hogy mennyit fejlődik a szezon során, egyelőre semmit ne várj tőle.

WR: TOP2-es WR corpod van szerintem. Dez nagyon jó, Larry is lehet [auto_cenzúra] idén, akárcsak Cruz. Van 3 elkapód, akikben minden héten benne lesz 1-1 nagy meccs.
A másik 2 WR-ed nem nagy szám.

TE: Gonzalez rohadt öreg már, szal benne van a bust esélye, de szerintem nem lesz vele gond. Ha nagyjából hozza amit várnak tőle, akkor TOP 3-5-ig lesz valahol. Ha Gronk. nonstop sérült lesz, akkor TOP 2-4, ő is jó pick.

K: A rúgók full kiszámíthatatlanok. Ettől függetlenül Gostowski tűnik a legbiztosabb picknak, hogy TOP3 rúgód legyen.

DEF: 49ers. Gondolom nem kell bemutatni. Meglepő lenne, ha nem végeznének a TOP3-ban.

Összességében azt tudom mondani, hogy fölösleges volt ennyit készülnöm a draftra, ha az autodraft is ilyen csapatot rak össze. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.09.05. 17:04:17-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.05. 16:18:57

Cumbee, ment vissza ajánlat, hogy beszélgessünk róla.

Xanthor neked semmiképp nem mozgatta meg a fantáziád a trade?
PCsabi
aka Game90

2013.09.04. 18:33:56

Cumbee írta: u.i.: Game tuti haxolt valamit, olyan nincs, hogy az autodraft ilyen jó csapatot rakjon össze...
Amúgy vasárnap délután csomót készültem a draftra, fórumokat olvasgattam meg állítottam pre-draft ranking-ot is. Ja, nem.

Valakitől jöhetne egy elemzés az én csapatomról is, köszi!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
djibril
Barça B

2013.09.04. 15:16:16

Slither írta: Hu... hat ha a tobbi ember is hasonloan draftolt, akkor eleg kezdo ligarol van szo vagy nagyon egyedi a pontozas nalatok.

1. 2. 5. es 8. mind elegge rossz pick volt. Ha mar elso korben WR-t valasztasz akkor csak Megatron johet szoba, masodik korben QB-k kozul meg csak Brees vagy Rodgers elfogadhato sztem. Rugot teljesen felesleges olyan koran draftolni, abbol barmikor lehet az FA-n talalni. Utolso par korben is siman lett volna meg jo K. A vedelmet is koran huztad, de ha legalabb egy top D lett volna akkor elfogadhatobb. Maradekbol sztem a Rams vedelem jobb lesz a Ravensnel, de valszeg nem sokkal. A szabad RB-k kozul talan Vick Ballard lehet jo csere.
Ők azért jobban, szinte csak én voltam full kezdő a műfajban! :)
QB-nál inkább arra mentem rá, hogy a kedvencek legyenek nálam, aztán imádkozok RG3 sérülésmentes szezonjáért. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.04. 14:46:36

djibril írta: Ez volt a sorrend:
1.Roddy White WR - PICK 4
2.Robert Griffin III QB - PICK 17
3.Frank Gore RB - PICK 24
4.Reggie Bush RB - PICK 37
5.Stephen Gostkowski K - PICK 44
6.Hakeem Nicks WR - PICK 57
7.Jason Witten TE - PICK 64
8.Baltimore Ravens DEF - PICK 77
9.Jordy Nelson WR - PICK 84
10.Michael Vick QB - PICK 97
11.DeAngelo Williams RB - PICK 104
12.Anquan Boldin WR - PICK 117
13.Heath Miller TE - PICK 124
14.Josh Gordon WR - PICK 137
15.Sebastian Janikowski K - PICK 144

A cserékre még ránézek, bár futókból nem maradt sok értelmes, de majd a szezon előrehaladtával cserélgetek!

Ami védelmek maradtak: Chargers, Rams, Giants, Titans, Redskins, Vikings, Panthers, Browns, Jets, Saints, Colts, Cowboys, Eagles + 1-2 gyengébb csapat.

És köszönöm! :)

Edit pedig a csere TE-t lecserélte Shonn Greene-re + ha Tucker ideér, közölük tudok még RB poszton válogatni: Mikel Leshoure, Vick Ballard, Joique Bell, Andre Brown, Felix Jones, Bernard Pierce, Mike Tolbert, Michael Bush
Hu... hat ha a tobbi ember is hasonloan draftolt, akkor eleg kezdo ligarol van szo vagy nagyon egyedi a pontozas nalatok.

1. 2. 5. es 8. mind elegge rossz pick volt. Ha mar elso korben WR-t valasztasz akkor csak Megatron johet szoba, masodik korben QB-k kozul meg csak Brees vagy Rodgers elfogadhato sztem. Rugot teljesen felesleges olyan koran draftolni, abbol barmikor lehet az FA-n talalni. Utolso par korben is siman lett volna meg jo K. A vedelmet is koran huztad, de ha legalabb egy top D lett volna akkor elfogadhatobb. Maradekbol sztem a Rams vedelem jobb lesz a Ravensnel, de valszeg nem sokkal. A szabad RB-k kozul talan Vick Ballard lehet jo csere.
djibril
Barça B

2013.09.04. 14:22:41

Slither írta: A tobbi csapat keretet nem ismerve nehez beloni az eroviszonyokat, de egy 10 fos ligahoz kepest sztem ez egy eros kozepmezonyos csapat. Elso korben kit draftoltal, mert nem latom az elit RB/WR/QB-k kozul egyet se?

QB: RG3 kerdeses milyen lesz a serulese utan, de valszeg jo lesz. Vick jo csere QB lesz mogotte (bar a schedule-t meg kene neznem).
RB: Gore es Bush is jok, de egyik se top10 nalam. DW jo RB3, de kene meg egy csere ide.
WR/TE/K: ezek teljesen rendben vannak, bar feleslegesnek tartom a csere TE/K-t, helyettuk inkabb csere futokat tartanek.
DEF: Ravens nem tetszik annyira, de lehetne rosszabb is.
Ez volt a sorrend:
1. Roddy White
WR - PICK 4
2.Robert Griffin III
QB - PICK 17
3.Frank Gore
Frank Gore
RB - PICK 24
4.Reggie Bush
RB - PICK 37
5.Stephen Gostkowski
K - PICK 44
6.Hakeem Nicks
WR - PICK 57
7.Jason Witten
TE - PICK 64
8.Baltimore Ravens
DEF - PICK 77
9.Jordy Nelson
WR - PICK 84
10.Michael Vick
QB - PICK 97
11.DeAngelo Williams
RB - PICK 104
12.Anquan Boldin
WR - PICK 117
13.Heath Miller
TE - PICK 124
14.Josh Gordon
WR - PICK 137
15.Sebastian Janikowski
K - PICK 144

A cserékre még ránézek, bár futókból nem maradt sok értelmes, de majd a szezon előrehaladtával cserélgetek!

Ami védelmek maradtak: Chargers, Rams, Giants, Titans, Redskins, Vikings, Panthers, Browns, Jets, Saints, Colts, Cowboys, Eagles + 1-2 gyengébb csapat.

És köszönöm! :)

Edit pedig a csere TE-t lecserélte Shonn Greene-re + ha Tucker ideér, közölük tudok még RB poszton válogatni: Mikel Leshoure, Vick Ballard, Joique Bell, Andre Brown, Felix Jones, Bernard Pierce, Mike Tolbert, Michael Bush
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.04. 12:54:06

djibril írta:Sziasztok!

Én egy másik, 10 fős bajnokságban játszom a haverokkal, és ahogy eddig olvasgattam az elemzéseket, annyira nem sikerült elrontanom a draftot, de azért ha valaki egybe véleményezné a keretet, azt nagyon megköszönném! :wink:

Szóval:

QB: RG3, Vick
RB: Gore, Bush, DeAngelo Williams
WR: Boldin, White, Jordy Nelson, Gordon, Hakeem Nicks
TE: Witten, Heath Miller
K: Gostkowski , Tucker (Janikowski-t cseréltem el, mert szépen kérték)
DEF: Ravens
A tobbi csapat keretet nem ismerve nehez beloni az eroviszonyokat, de egy 10 fos ligahoz kepest sztem ez egy eros kozepmezonyos csapat. Elso korben kit draftoltal, mert nem latom az elit RB/WR/QB-k kozul egyet se?

QB: RG3 kerdeses milyen lesz a serulese utan, de valszeg jo lesz. Vick jo csere QB lesz mogotte (bar a schedule-t meg kene neznem).
RB: Gore es Bush is jok, de egyik se top10 nalam. DW jo RB3, de kene meg egy csere ide.
WR/TE/K: ezek teljesen rendben vannak, bar feleslegesnek tartom a csere TE/K-t, helyettuk inkabb csere futokat tartanek.
DEF: Ravens nem tetszik annyira, de lehetne rosszabb is.

Amugy tegnap beleptem egy 10 fos ligaba, es az aukcios draftom eleg jol sikerult:
QB: Peyton Manning, Steve Smith
WR: Vincent Jackson, Dwayne Bowe, Antonio Brown, Torrey Smith, Hakeem Nicks, Steve Smith
RB: LeSean McCoy, Steven Jackson, Maurice Jones-Drew, DeMarco Murray
TE: Tony Gonzalez
K: Stephen Gostkowski
DEF: Seattle
(3WR-2RB a kezdo ezert van annyi elkapom.)
Jovore aukcios draft kene, szokkal szorakoztatobb. :D
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.04. 12:07:53

neobarca írta: Más: Tudom, hogy nem ebbe a topickba tartozik, de most itt van a legnagyobb aktivitás. Kérdésem: Nézettség/kedveltség szempontjából hogy van a ranglista a sportokat tekintve Amcsiban? Baseball-NFL-NHL-NBA?
Szerintem NFL-MLB-NBA-NHL. Olyan szempontból nehéz összehasonlítani az NFL-t és a baseballt, hogy az NFL-ben van 8 hazai meccs top csapatoknál 70-80 ezer körüli nézővel, baseballban 81 hazai meccs top csapatoknál kb 40 ezer nézővel. Viszont a TV-s nézettségek alapján egyértelműen az NFL, a 21 valahova volt legnézettebb műsör Amerikában Super Bowl, a legutóbbi 164,1 milliós nézettséggel, míg a legutóbbi Wolrd Series 12.6 milliót átlagolt a 4 meccsre.
djibril
Barça B

2013.09.04. 11:07:45

Sziasztok!

Én egy másik, 10 fős bajnokságban játszom a haverokkal, és ahogy eddig olvasgattam az elemzéseket, annyira nem sikerült elrontanom a draftot, de azért ha valaki egybe véleményezné a keretet, azt nagyon megköszönném! :wink:

Szóval:

QB: RG3, Vick
RB: Gore, Bush, DeAngelo Williams
WR: Boldin, White, Jordy Nelson, Gordon, Hakeem Nicks
TE: Witten, Heath Miller
K: Gostkowski , Tucker (Janikowski-t cseréltem el, mert szépen kérték)
DEF: Ravens
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.04. 10:28:37

Hali Skacok!

Látom nagyban zajlik az NFL fantasy. Sok sikert mindenkinek! Gondolkodtam egy ideig, hogy csatlakozom, de pont semmit sem értek az egészhez. Így csak kívülről szemlélem és készülök az NBA fantasy-re. :lol:

Viszont ha már ilyen szép számmal kedvelitek az NFL-t, had ajánljak egy filmet. Lehet páran ismerik is. Nekem gyerekkorom egyik leg meghatározó drámája volt. A Chicago Bears jogtalanul elfeledett példaértékű játékosáról szól, Brian Piccoloról. Bár a film nem egy filmtechnikai tökéletesség, nem is az a lényege. A kűzdés és a feltétel nélküli barátság példája.
http://www.port.hu/brian_eneke_brian_s_ ... m_id=52172" target="_blank
Nagyon sokáig kerestem, mert sehol sem lehetett letölteni. De végre fent van ncore-on! Akit érdekel, szedje le és nézze meg. Tényleg nem fogja megbánni. Rám iszonyat nagy hatással van, akárhányszor megnézem. Rem nektek is tetszeni fog, akik rászánják azt a 1.5 órát. ;)
Egyébként akit majd érdekel komolyabban is emberünk, ez sztem egy nagyon jó cikk:
http://espn.go.com/classic/biography/s/ ... Brian.html" target="_blank

Más: Tudom, hogy nem ebbe a topickba tartozik, de most itt van a legnagyobb aktivitás. Kérdésem: Nézettség/kedveltség szempontjából hogy van a ranglista a sportokat tekintve Amcsiban? Baseball-NFL-NHL-NBA?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.04. 09:31:07

Most nezem hogy yahooban tok jo kis draft ertekeles (szoveges es statisztikai ellemzesekkel) van generalva minden csapatnak. Meg egy ok amiert ott kellett volna jatszani. :D
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.03. 21:58:48

Bob_Marley írta:Az meg hogy Rivers volt a kezdőben betudható a projection-nek, de kivettem, hiszek Xanthornak.
Na akkor biztos Rivers fog több pontot hozni. :D Azért reméljük nem, tavaly a Giants több pontot is engedett az irányítóknak, mint a Texans, Romo jobb irányító és jobb elkapói vannak, szóval meglepődnék, ha Rivers hozna több pontot, persze mindig benne van. :)

Csináltam egy Perfect Challenge, Weekly Pick'Em és Thursday Night Football Challenge csoportot is, akinek van kedve csatlakozzon. Az összesben Eurobarca a csoportnév és eurobarca a pass.
http://perfectchallenge.fantasy.nfl.com/" target="_blank
http://weeklypickem.fantasy.nfl.com/" target="_blank
http://challengegames.nfl.com/thursdaynightchallenge" target="_blank

Ha valaki nem ismerné őket, röviden a lényegek:
Perfect Challenge: Az összes játékos közül kell kiválasztani azt a QB-t, 2 RB-t, 2 WR-t, TE-t, K-t és DEF-et, akik szerinted a legtöbb pontot fogják hozni az adott héten.
Weekly Pick'Em: Ez egyszerűen csak annyi, hogy melyik meccset melyik csapat nyeri.
Thursday Night Football Challenge: Meg kell jósolni a meccs eredményét, a legjobb QB-t, RB-t, WR-t, K-t a meccsen és egy változó kérdést, ami az első meccsen (ami csak a 2. héten lesz) az, hogy hány pont lesz a 4. negyedben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.03. 19:44:35

Én is köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket, 1-2 kifejezésen azért pislogtam rendesen, de azért a kis jelmagyarázat nekem is jól jött, úgyhogy köszönöm Cumbee én is.

Meglátjuk, hogy alakul a szezon, a futóimmal meg vagyok elégedve (Slither válaszoltam is, egyenlőre biztos, hogy nem cserélek, amíg nem kezdődik a szezon, ráadásul Richardson szerintem nagyon jó lehet) WR az olyan felemás, ott azért év közben könnyebb valakit találni, mert jóval nagyobb a választék mint futóból. Davisben én nagyon bízok TE poszton, irányító meg olyan, hogy Romo volt az elérhetők közül az egyik legjobb, Rivers meg csak úgy jött, de amúgy valóban én is úgy terveztem ha kanty kirak valakit, akkor azt rabolom is be. :D Az meg hogy Rivers volt a kezdőben betudható a projection-nek, de kivettem, hiszek Xanthornak. Az irányítók amúgy is a halálom, tavaly amit leszenvedtem velük az kabaré volt.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.03. 18:04:01

Hálás köszönetem, Cumbee. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.09.03. 15:57:23

Slither írta:
Cumbee írta: Slither elutasítottam és válaszoltam. Nézz rá, hogy megkaptad-e a szöveget, nem emlékszem már, hogy itt mi a helyzet az elutasított tradekhez való irkálással kapcsolatban.
Sajnos nem jon at a valasz ilyenkor...
Van esely a cserere vagy ne is probalkozzaK?
Fákk. Legközelebb majd ellenajánlatot küldök. Szerintem amúgy egyelőre hagyjuk. Elég tiszta elképzeléseim vannak, hogy mit szeretnék érte cserébe és szerintem amit én kérnék és amit te adnál az jelenleg köszönő viszonyban sincs egymással. Év közben viszont még visszatérhetünk rá, ha addig még aktuális lesz.
Slither írta:Cumbee Lamantines: az RB gyujto, ennek megfeleloen neki a legerosebb ez a szekcioja. Mondjuk 7 darab kicsit tulzas, foleg hogy csak 3 WR-je van, amibol egyik se elit. En mindenkeppen cserelnek egy RB-t WR-ert. Vick sem tetszik, nalam nem kezdo QB, a tobbi teljesen jo. Ha QB/WR poszton lesz upgrade akkor PO csapat, kulonben meg kozepmezony.
Köszi az elemzést! Úgy döntöttem, hogy saját hosszú elemzést nem írok magamról, neked reagálok, 1-2 dolgot megmagyarázok és ezzel kb meg is van az elemzés.
QB: Elnéztem a draftot, úgy láttam, hogy már csak Bob-nak nincs QB-je rajtam kívül, Stafford bent volt, volt egy dupla pickem és utánna jött csak Bob. Az első pickel mást húztam, a másodikkal akartam Staffordot, de kiderült, hogy Xanthornak is kell még QB és behúzta. Vickel egyébként nincs bajom, mindenképpen behúztam volna. Jackson miatt néztem Eagles preseason meccseket Vick rohadt nagy állat volt. Nála mindig ott a sérülésveszély, de idén nem fog ész nélkül futkorászni. HA egészséges marad, akkor nálam sima TOP10 idén, de egy TOP5-ön sem lepődnék meg. Az egészsége ami aggaszt, a teljesítménye nem.
WR: Bowe: Pánik pick volt, de nyugodt vagyok vele kapcsolatban. Legrosszabb esetben WR 2, viszont ahogy nézem, 2010-ben ő volt a 2. legjobb fantasy WR 210 ponttal. A tavalyi gyenge évet betudom az ocsmány csapatnak és a semmirekellő QB-nek. Idén QB upgrade volt, az új offense-t kb neki találták ki, ha neki nincs WR1 upside-ja, akkor keveseknek van.:D
Thompkins: Nagyon érzik egymást Bradyvel, több pedig nem is kell egy Pats elkapótól. Amendola üvegből van, ha ő lesérül, akkor Thompkinsból első számú elkapó lesz. Egy első/másod számú Pats elkapó drfatolását pedig még senki nem bánta meg.:D
Boldin: Ami a ravensnél Smith, az a friszkónál Boldin. Etetni fogják labdával, mert nincs más WR akinek dobhatnák. A Collin gyerek pedig szerencsére tud is dobni, szóval nem lesz itt nagy gond. Bár benne WR1 potenciál szerintem nincs, egy low end WR2 gond nélkül lehet. Az egyedüli bajom vele, hogy Davis is nálam van, egy csapatból 2 passz opciót tartani pedig nem okos dolog. Egyiküknek év közben valszeg mennie kell, meglátjuk majd milyen lehetőségeim lesznek.
Amúgy általánosságban a 3 WR tényleg kicsit kevés lenne, viszont nálam ez tudatos és nem is nagyon lesz több. Nálam idén nincs flex opció, 3 RB-s 2 WR-es felállással megyek és mivel olyan elkapóim vannak, akik mind első számú opciók, szal a feléjük dobott labdák számával nem lesz gond, nem kell majd sokat variálnom, így nem is kell több csere. Viszont az sem titok, hogy aktív leszek a piacon, próbálom majd ha nem is mennyiségben, de minőségben erősíteni ezt a szekciót (is) szóval még bármi lehet.:D Este lehet megy is szét 1-2 ötletelésféle.
Gareth Tello írta:Csak hogy érezzétek, milyen lehet egy NFL-analfabétának olvasni az elemző hsz-eket... :mrgreen:
Xanthor írta:Matt Ryan a backup
Matt Ryan a csereirányítója
top 3 WR
WR=Wide Receiver, ami konkrétan az elkapókat jelenti. (Nekik passzol az irányító azaz a QB)
goal line carry
Az NFL-ben sokszor van az, hogy a gólvonaltól 1-2-3-4-5, azaz kevés yardra indul a támadás ilyenkor a legtöbb csapat futóval próbálja meg betuszkolni a labdát, ezekhez a futásokhoz különleges képesség kell. Van olyan csapat, akinél az első számú futó(RB) végzi ezt a munkát is, de van ahol külön embert tartanak a kevés yardos futásokhoz. A goal line carry ezeket a futásokat jelüli és a futók fantasy pontjainál nem mind1, hogy megkapják-e ezt a lehetőséget.
Sproles és Daryl jó flexbe
Fantasyban vannak voziciók, ahova a pakolhatod az embereidet: A 4 alap: QB, RB, WR, TE. A FLEX egy jolly joker pozició, ide RB-t, WR-t és TE-t is tehetsz.
Saints offenseben
A Saints egy csapat, az offense meg a támadó szekció
vannak olyan sleeperek akikben több az upside.
A sleeperek azok, akik eddig ismeretlenek voltak a felületes szemlélők számára, de aki utánnuk néz és meglátja bennük a lehetőséget, az nagyot nyerhet velük, mert nagy esély van rá, hogy az év folyamán valamikor berobbannak.
milyen lesz a Chiefs offense
Lásd Saints offense. A Chiefs támadása/támadó szekciója mennyire lesz jó
lehetnek gondok a pass rushban
Na ezt [auto_cenzúra] elmagyarzni.:D Amikor NFl-ben azt látod, hogy 2 sor egymással szemben gugol, aztán egyszer csak elkezdik taszigálni egymást, az (leegyszerűsítve) a támadó fal és a védő fal. A védő falnak az egyik feladata, hogy odaérjenek és lenyomják az irányítót, mielőtt az eldobja a labdát. (A támadó fal megpróbálja megakadályozni) Ezt a folyamatot, amikor a védőfal rohan az irányító felé hívják pass rushnak. Ha jó, akkor az ellenfél irányítója és az elkapoó, valamint a TE-k is rosszabb számokat hoznak majd fantasyban, szimplán mert az életben nem lesz ideje az irányítónak pontosan és nyugodtan dobni.
felveszek valami meglepetést az FA piacról.
FA=Free Agent
Draftnál nem húzzuk be az összes játékost, jó részük, álltalában a gyengébbek ott maradnak FA- piacon. Innen bárki bármikor felvehet játékost, ha egy embert kidob cserébe a csapatából. Év közben illik használni, mert mindig lehet gyöngyszemeket találni.
nem futó QB
2 fajta irányító van. Van aki csak passzolgat, de van aki szaladgál is időnként. Ez az első fajta.
ott vannak a futott TD-k
Az NFL-ben a TD olyan mint a fociban a gól. Lehet paszsolt TD, amikor az irányító eldobja, valaki pedig a pontot érő zónában elkapja és van a futott TD, amikor egy ember megfogja a labdát és befut vele.
Greene max kap pár goal line carryt
Lásd feljebb a goal line carrynél.
a legjobb WR-e a draft classnak
Az idén draftoltak közül a legjobb elkapó.
sokat célozzák a red zoneban
A red zone a gólvonal előtti terület. Van end zone, az meg a már fentebb is említett pontot érő terület.
Schaub meg jó beugrónak Rodgers bye weekjén.
Minden csapatnak van egy hete, amikor nem játszik. Ez a Bye week. Ilyenkor az abban a csapatban játszó játékosain nem kapnak fantasy pontot, ilyenkor kell betenni helyettük egy cserét. Jelen esetben egy másik irányítót.
nem lett volna hülyeség Tate-el handcuffolni
Foster egy igen jó, futó, de sérülés veszélyes. A való életben Tate a cseréje. Le kellett volna draftolni Tate-et, mert ha Foster megsérül, akkor bukta a top futóját, viszont akkor a való életben Tate fog beállni a helyére és ő lesz az első számú futó. Így, hogy nincs nála, ha Foster megsérül, nincs első számú futója. Ha nála lenne, akkor nem lenne gond, betenne Tate-et és ő menne tovább első számú futóként.
kapni érte egy low-end RB3-at
Low end RB3= gynege 3. számú futó
aki west coast offenset fog játszatni
Ez egy támadás fajta. Bővebben tán nem mennék bele.:D
a Texansnak kevesebb targetje lesz
Az irányítónak kevesebb jó célponja van, akinek dobhatja a labdát.
de azért ő egy korrekt TE lesz így is
TE=tight end. Ez egy pozició, nincs rá magyar szó. Olyanok, kicsit mint az elkapók, csak sokkal nagyobbak és erősebbek. Ők alapvetően blokkolni vannak fent a pályán, ez mostanában lett divat, hogy már nem blokkolnak minden játékban, néha elindulnak és akkor nekik is lehet passzolni. Minél kevesebbet blokkol valaki és minél több passz megy felé, fantasyban annál többet ér.
Válasz küldése