Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xanthor írta:Matt Ryan a backup
top 3 WR
goal line carry
Sproles és Daryl jó flexbe
Saints offenseben
vannak olyan sleeperek akikben több az upside.
milyen lesz a Chiefs offense
lehetnek gondok a pass rushban
felveszek valami meglepetést az FA piacról.
nem futó QB
ott vannak a futott TD-k
Greene max kap pár goal line carryt
a legjobb WR-e a draft classnak
sokat célozzák a red zoneban
Schaub meg jó beugrónak Rodgers bye weekjén.
nem lett volna hülyeség Tate-el handcuffolni
kapni érte egy low-end RB3-at
aki west coast offenset fog játszatni
a Texansnak kevesebb targetje lesz
de azért ő egy korrekt TE lesz így is
NyáááhCumbee írta:Te meg ne sírjál, behúztad előlem Wilsont, Cobb-ot, Jacksont, Shortsot, Vereent és még Greene-en is gondolkodtam. Szóval csak egy fél csapattal nyúltál le...Eazzy írta:Nekem az első 5 kör után egy nagy hulladék volt a draftomSzóval idén is egy kis mákkal talán lesz remény valameddig a PO-ra, aztán mégse
Na majd jövőre (mint az Eagles minden évben)
Sajnos nem jon at a valasz ilyenkor...Cumbee írta: Slither elutasítottam és válaszoltam. Nézz rá, hogy megkaptad-e a szöveget, nem emlékszem már, hogy itt mi a helyzet az elutasított tradekhez való irkálással kapcsolatban.
Ha Peytont idén elkerülik a sérülések, ő lesz a legjobb fantasy QB. Írd le, én szóltam előre.Tocy írta:Bocs GT, van egy kis Saints-fétisem![]()
No problem, jó lesz ez.Tocy írta:Bocs GT, van egy kis Saints-fétisem![]()
Te meg ne sírjál, behúztad előlem Wilsont, Cobb-ot, Jacksont, Shortsot, Vereent és még Greene-en is gondolkodtam. Szóval csak egy fél csapattal nyúltál le...Eazzy írta:Nekem az első 5 kör után egy nagy hulladék volt a draftomSzóval idén is egy kis mákkal talán lesz remény valameddig a PO-ra, aztán mégse
Na majd jövőre (mint az Eagles minden évben)
Na akkor ugorjunk neki, nem lesz egyszerű.kanty írta:Abból is tanulok, szóval csak a szürke, kőkemény valóságot.Cumbee írta: Rossz híreket is ér hozni?
Kezdjuk ott, hogy 5 QB-d van, 3 TE-d, de csak 2 RB es nincs rugod. Azon kivul rendben van.kanty írta:Majd valaki(k) egy véleményt írhatna a draftomról. Egyrészt nagyon nem vagyok képben, másrészt a közepénél el kellett menjek, s autodraftoltam is párat. Köszi.
Abból is tanulok, szóval csak a szürke, kőkemény valóságot.Cumbee írta:Gareth Tello írta: Rossz híreket is ér hozni?
Az elején jól, aztán jöttek a Saint játékosok és onnantólGareth Tello írta:Tocy, hogy sikerült a draftunk?
Rossz híreket is ér hozni?kanty írta:Majd valaki(k) egy véleményt írhatna a draftomról. Egyrészt nagyon nem vagyok képben, másrészt a közepénél el kellett menjek, s autodraftoltam is párat. Köszi.
Csak így tudokSlither írta:Nem akar ez a f@s NFL.com rendesen működni (nem lehet GT-t kitörölni, csak téged az owner duóból), csatlakoz újra, aztán majd megoldjuk idény közben a dolgot.Tocy írta:Szóval most GT-vel közös csapatunk van?
Szuper, köszönöm a segítségeket.fcbarca0827 írta:A My Team-ben mutatja, visszaszámol. A Draftba meg elég egyértelműen fogod majd látni, ha már be lehet lépni (Ezt meg a League fül alatt).Bob_Marley írta:Én az NFL.com oldalon alapból nehezen tudok eligazodni, nem látom sehol, hogy jelezné mennyi van a draftig. Nem látok olyat, mint yahoo-n van, hogy visszaszámol, meg belehetne lépni egy kis programba. Látom 20:30ra módosult a dolog, de hol lehet belépni a "váróba" ?
Nem akar ez a f@s NFL.com rendesen működni (nem lehet GT-t kitörölni, csak téged az owner duóból), csatlakoz újra, aztán majd megoldjuk idény közben a dolgot.Tocy írta:Szóval most GT-vel közös csapatunk van?