Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GT csak vészmegoldás volt, nem ismeri a játékot, szóval gyere! Eurobarcában megadott freemailes címedre küldtem meghívót.Tocy írta:Ha beférek, akkor játszanék, de miattam senki senkit ne rúgjon ki, a saját hülyeségem voltSzóval ahogy látom megvagytok, csapassátok!
Mondom, helyettem jöhetnél nyugodtan, úgysem tudok semmit erről az egészről.Tocy írta:Ha beférek, akkor játszanék, de miattam senki senkit ne rúgjon ki, a saját hülyeségem voltSzóval ahogy látom megvagytok, csapassátok!
GT csak kisegíteni akart minket, mert nem voltunk meg. Nem nézi a sportot, nem tud róla semmit, szóval alapból szerintem jobban járunk veled.Tocy írta:Ha beférek, akkor játszanék, de miattam senki senkit ne rúgjon ki, a saját hülyeségem voltSzóval ahogy látom megvagytok, csapassátok!
A My Team-ben mutatja, visszaszámol. A Draftba meg elég egyértelműen fogod majd látni, ha már be lehet lépni (Ezt meg a League fül alatt).Bob_Marley írta:Én az NFL.com oldalon alapból nehezen tudok eligazodni, nem látom sehol, hogy jelezné mennyi van a draftig. Nem látok olyat, mint yahoo-n van, hogy visszaszámol, meg belehetne lépni egy kis programba. Látom 20:30ra módosult a dolog, de hol lehet belépni a "váróba" ?
My Team-nél számol vissza.Bob_Marley írta:Én az NFL.com oldalon alapból nehezen tudok eligazodni, nem látom sehol, hogy jelezné mennyi van a draftig. Nem látok olyat, mint yahoo-n van, hogy visszaszámol, meg belehetne lépni egy kis programba. Látom 20:30ra módosult a dolog, de hol lehet belépni a "váróba" ?
tegnap a pats.hu-s fantasy liga 10 emberrel lement 45 perc alatt. Szerintem mi is végzünk 1 óra alatt.Cumbee írta:Na nagyon jó, akkor már sokan is vagyunk.Hogy legyen?
Szerencsére ahogy nézem még pont idejében sikerült eltolni a kezdést, szal van időnk megbeszélni a dolgokat, de van kavar rendesen ahogy nézem.
Nem gáz szerintem. Az utolsó körök amúgy sem túl stresszesek már, simán lehet közben meccset nézni.Slither írta:népművészeti cserépedény NFL.com nem engedi beállítani a draftot 8:30 előttre.
Még nem biztos, hogy lemaradsz róla, csak figyeld a dolgokat. Még bowlhun is írtam neked...Tocy írta:Vazze most nézem, hogy kiraktatok. Tudom én voltam a hülye, hogy nem írtam ide, meg nem is olvastam, de láttam a ligát, gondoltam maradt a tavalyi mindenben.Eazzy írta:Tocyról azon kívül, hogy nem jelentkezett tudunk valamit?
bowl.hu-n küldtem neki most egy pm-et, meglássuk.
Cumbee írta:Viszont lassan tolni kellene, nehogy elkezdődjön úgy, hogy még nem tudtunk belépni. :/mademan írta:még jó hogy fél órával korábbra hoztuk az egészet mert így tényleg nem végzünk a meccsig
Zsír a buli.Gareth Tello írta:Elvileg regeltem és beléptem a ligába.Bocs a késésért.
Vazze most nézem, hogy kiraktatok. Tudom én voltam a hülye, hogy nem írtam ide, meg nem is olvastam, de láttam a ligát, gondoltam maradt a tavalyi mindenben.Eazzy írta:Tocyról azon kívül, hogy nem jelentkezett tudunk valamit?
bowl.hu-n küldtem neki most egy pm-et, meglássuk.
én láttak, akkor elvileg megvagyunk 12-en??? mindenki itt van???Gareth Tello írta:Elvileg regeltem és beléptem a ligába.Bocs a késésért.
Viszont lassan tolni kellene, nehogy elkezdődjön úgy, hogy még nem tudtunk belépni. :/mademan írta:még jó hogy fél órával korábbra hoztuk az egészet mert így tényleg nem végzünk a meccsig