Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első 2 körben sztem min. 15RB elfog kelni. Aki nem szerez be legalább egy jó futót az elő 2 körben, azoknak nagyon nehéz lesz később. Sajnos pont olyan helyen draftolok, hogy az elit RB-k mind elkelnek majd előttem, szóval kénytelen leszek 1 jó RB mellé egy Megatront vagy A-Rodgot kihúzni, és reménykedhetek hogy hátha lecsúszik egy használható kezdő futó. (keeperben lehetne egy atom Foster-Martin kettősömEazzy írta: Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak menni a draftok, mi a stratégia, húzgálni fogja mindenki a nagynevű QB-kat, mint tavaly, vagy nálunk is RB run lesz az elején, mint a mockokban amiket csinálgatok? Érdekes lesz.
Nem árulok nagyon zsákbamacskát ha elmondom, hogy Petersont húzomXanthor írta:Hát igen, alapból vagy másodiknak vagy a végén szerettem volna húzni, szóval jó ez, csak sajna így el megy egy nagy favoritom akit nem mondok el, hogy ki hátha nem megy el.Eazzy írta:Az elso hely szinten eleg rossz, eldönteni h ki legyen, Foster vagy AP, megkönnyítve Xanthor dolgát, majd nagy sok jo játékos kimegy mire kettot huzhatok...meglassuk mi lesz...![]()
Hát igen, alapból vagy másodiknak vagy a végén szerettem volna húzni, szóval jó ez, csak sajna így el megy egy nagy favoritom akit nem mondok el, hogy ki hátha nem megy el.Eazzy írta:Az elso hely szinten eleg rossz, eldönteni h ki legyen, Foster vagy AP, megkönnyítve Xanthor dolgát, majd nagy sok jo játékos kimegy mire kettot huzhatok...meglassuk mi lesz...
Nekem is megfelel. Random volt, visszakövethető, az meg nem probléma, hogy nem lett előre bejelentve, ha szóltál volna, akkor is ugyan ez lett volna az eredmény, egyébként meg gondolom senki nem tervezte, hogy ott ül majd a gép előtt és figyeli ahogy rányomsz a random sorsolás gombra.Bob_Marley írta:Nekem megfelel, nem kell ezt túlbonyolítani lapokkal, meg húzunk, majd újrahúzunk dologgal szerintem.
A random azért random, mert véletlenszerű, de azért áldja meg a jó Isten a gépet, hogy a tavalyi utolsó hely után a draft sorrendbe is utolsónak tett be.Tavaly NBA-ben is így sikerült, utálok egymás után kettőt húzni majd 40 percig nézni a laptopot, s várni.
Csak, hogy hosszú idő után aktívkodjak picit: A tavalyi módszer tetszett. Szóval ahhoz +1. És az NFL-s oldalon játszanék szívesebben, bár ez lényegében eldöntött kérdés.Eazzy írta: Jelenleg három lehetőség van:
- a tavalyi módszer,
- sima randomizálás,
- illetve Bob módszere: PO-sok fordított sorrendben hátra, többiek között lottery szerű húzás
Ki melyiket szeretné? Nekem mindegy, úgy látom Xanthornak is, Bob gyakorlatilag a sajátját akarja nyilván.
Slither, Game, kanty, Made, Combee, menczel, Tocy, fcbarca, kamaj?
Tavalyi, vagy sima random. Mivel redraft liga, nem látom, hogy miért kéne figyelembe vennünk a tavalyi sorrendet.Eazzy írta:Na, 12-en megvagyunk akkor ugyi? Ha még valaki akar, persze jelentkezzen, 16-ig felérni nem lenne rossz azért![]()
Még várok kicsit draft sorrend eldöntésére ötleteket, aztán megcsinálom.
Jelenleg három lehetőség van:
- a tavalyi módszer,
- sima randomizálás,
- illetve Bob módszere: PO-sok fordított sorrendben hátra, többiek között lottery szerű húzás
Ki melyiket szeretné? Nekem mindegy, úgy látom Xanthornak is, Bob gyakorlatilag a sajátját akarja nyilván.
Slither, Game, kanty, Made, Combee, menczel, Tocy, fcbarca, kamaj?
Persze, úgyis vártunk még egy embert.kanty írta:NFL:
Még lehet csatlakozni? Ha jól látom, akkor végül maradt az nfl.com