Még 2-3 évig Xavit aztán addigra teljesen kiöregszik és játszathatod felváltva az ifiket. De akkor is ha Xavi fáradt.
Lejátszottam az első szezonomat és egy kicsivel jobb voltam mint a valós Barca.
102 pontot értem el míg a többiek 20 ponttal le voltak maradva. 2x kaptam ki abból 1 gyors meccs volt

. A Real 12.-ik lett érthetetlen módon a második a Bilbao a harmadik a Mallorca a negyedik meg a Valencia. Megnyertem még a 2 spanyol kupát az egyiket könnyedén 4-1re a másikat csak a hosszabbításban az Espanyol ellen.
Messi lett a gólkirály 31 góllal Xavi a gólpasszkirály 10 gólpasszal és a spanyol kupában pedig Bojan lett a gólkirály 7 góllal.
A következő szezonban megint felhoztam 1-2 ifit és most kölcsönadtam vagy 10 játékost mert úgyse játszanának.
1 játékost vettem eddig az pedig Evertont aki egy Brazil 22 éves tehetség.
A keretem továbbra sem változott csak felépült Iniesta és az ő cseréje lett Maxwell mert nem volt rossz azon a poszton.
Egyébként azt nem értem hogy miért veszitek meg Villát mikor ott van Henry? Henry a fifában fontos szerepet tölt be az én Barcámban mert jól kezeli a labdát pontosak a beadásai és a lövései és hogyha a csapat rossz formában van akkor Henry a legjobb. Fabregas nekem nem fog kelleni mivel Iniesta meg Maxwell helyére nem hinném hogy beférne.
Busquets meg egyszerűen fantasztikus a játékban! Egyszerűen annyira jól lehet vele szerelni, becsúszni hogy azon gondolkodtam hogy nem lenne értelme megtartani Yayát mert nem jobb mint Busi. Nagyon fontos szerepet tölt be a védekezésnél mert a kontráknál szinte mindig ő marad hátul és vele veszem el a csatártól a labdát.
Ibra teljesen megjavult és sok játéklehetőséget kapott és sok gólt is lőtt(20). Bojan nem tündököl de vele is szoktam gólokat lőni. A védelemmel semmi gond sincs néha szoktam rotálni Piquét meg Csigával vagy Rafával. Milito most kölcsönben van az Almeiránál.
Szóval jól megy és most valamiért jobban szeretek a fifa10-el játszani mint eddig
Szerk: Kicsit sokat írtam

:D:D