Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FIFA10: http://globalgame.hu/news-img/GLOBALGAM ... ck_jpg.jpgValentino írta:Hali!!
Valaki tudna adni linket, ahonnan pontos méretű dvd borítót(műanyag dvd tokhoz) tudok lementeni a fifa 10-hez és wordl cup 2010-hez???
Előre is köszönet.
Okés, köszönöm!Somaa írta:
18Barca99: jobbhátvédnek Van Der Wielt ajánlom az Ajaxból, nálam nagyon bejött, illetve ha vársz néhány évet, a Manchesterből Rafael előbb-utóbb szabadúszó lesz.
Alex Smithies, Huddersfield (Coca Cola 1. liga), 4-5 szezon alatt felmegy 90 fölé is, és nagyon olcsó, őt ajánlom.Somaa írta:Kapust kell igazolnom és szerintetek kit érdemes megvenni Valdes mögé,hogy később első számú kapus legyen?
Nem is hasonlít Messire!barca6 írta:
Melyik jobb?fel lehet ismerni?
Ezt találtam,nem tudom,megfelel-e:zola8787 írta:Jajj bocsi, a legfontosabbat elfelejtettem: PC-reBarca_10 írta:zola8787 írta:Tudnátok, szép cseleket, meg comkókat, meg dekákat mondani a Fifa 10ből? Legjobban a dekázás érdekelne. De nem azt, hogy melyik gombbal, mert azt átállítottam. Előre is köszi szépen
PSre,Xboxra vagy PCre?
Jajj bocsi, a legfontosabbat elfelejtettem: PC-reBarca_10 írta:zola8787 írta:Tudnátok, szép cseleket, meg comkókat, meg dekákat mondani a Fifa 10ből? Legjobban a dekázás érdekelne. De nem azt, hogy melyik gombbal, mert azt átállítottam. Előre is köszi szépen
PSre,Xboxra vagy PCre?
zola8787 írta:Tudnátok, szép cseleket, meg comkókat, meg dekákat mondani a Fifa 10ből? Legjobban a dekázás érdekelne. De nem azt, hogy melyik gombbal, mert azt átállítottam. Előre is köszi szépen
konzolra(PS3,Xbox360)-ra nextgen-ek a fifák ,pc-re meg nem, úgyis lehetne mondani évek óta "[auto_cenzúra]" grafikával adják ki gépre. hogy miért? - konzolra többen vesznek játékot,kifizetődőbb. (legalábbis ha jól tudom:))Initom írta:ez a next gen ez mi?daffy írta:mert a next gen élethű,a pc meg nem. a next gen szebb,jobb és minden tekintetben a pc-s fölé emelkedik. nem is lehet összehasonlítani.barca6 írta:Miert szebb a Nextgen fifa mint a rendes pc-s?
mégegy kérdés:nekem nem nagyon mennek fel az árakpl.Messi 1.szezonban ért 44-et most meg 52misit a 4.szezonban
miért?
next gen
pc
egy külön játék,kiegészítő vagy olyan mint a PS?
Tessék: http://www.fifahungary.hu/letoltes/HSP_10_Lite_EditionDevid16 írta:Csáó! Az a kérdésem lenne, hogy a Fifa 10hez (pc) van-e esetleg valamilyen magyar bajnoki patch? Ha van akkor valaki tudna adni linket? Előre is köszi
ez a next gen ez mi?daffy írta:mert a next gen élethű,a pc meg nem. a next gen szebb,jobb és minden tekintetben a pc-s fölé emelkedik. nem is lehet összehasonlítani.barca6 írta:Miert szebb a Nextgen fifa mint a rendes pc-s?
mégegy kérdés:nekem nem nagyon mennek fel az árakpl.Messi 1.szezonban ért 44-et most meg 52misit a 4.szezonban
miért?
next gen
pc
én 3 támadóval játszanéksjay írta:Üdv mindenkinek!
Valaki nem tudna adni egy jó Brazil taktikát?