Nos, két kérdésem, megjegyzésem lenne.
1. Játszik valaki a
Medieval Total War 2 Gold Edition-nel?
Szvsz, a valaha kiadott legjobb, legfenomenálisabb stratégia játék, egész egyszerűen zseniális, sőt..., jobb, nehéz jelzőket találni. Már az első rész, amelyben a római kort dolgozták fel is hihetetlen újdonságnak számított, a második rész azonban űberelhetetlen. Teljesen korhű, hatalmas csaták, érdekes történet, szép grafika, s ami legjobban tetszett: nagyon sokat adtak a korhoz megfelelő ruházat, harci eszközök, épületek, stb. kidolgozására.
Én még 11eHUF-ért vettem meg a boltban, benne az Alap játék, s hozzá az Amerikát magába foglaló kiegészítő, a keresztes hadjáratok, s a brit kampány. Most csupán 7eHUF-ba kerül,
aki szereti a történelmet, s szereti a stratégiát, vegye meg, nagyon nagyon megéri, s nem tudja majd letenni. EGyébként készül az újab verzió, talán már ki is adták, amelyben a napóleoni háborúkig tart a történet. Nagyon várom ,s tovább fognak dolgozni, egészen a világháborúkig, sőt..., ki tudja..., nah az lesz valami...
2.
Forma1-es játékkal ki játszik? Én nagyon szeretem a F1-et, azonban kellene egy új játék (F1 Challenge 99-02), s az rFactort találtam. Kérdés: megéri megvásárolni, vagy inkább szedjem le illegálisan. Találtam egy linekt, ahol le lehet tölteni a trial version-t, ami ugyanakkora méretű, mint a teljes játék, s gondolom, csupán crack kérdése, s próbaverzióból átvált... Kinek mi a tapasztalata, mit ajánl (PC), s tud valaki Crack-et az rFactor-hoz, mer' akkor letöltöm a trial-t