2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mosquito írta:A koreai béta(2003) óta szinte(volt 1 hónap archlord islopakodo írta:ki szokott lineage 2-ni?) csak azzal játszottam.
![]()
Ti(lopakodo, Zokneenho) off-on játszátok?
A koreai béta(2003) óta szinte(volt 1 hónap archlord islopakodo írta:ki szokott lineage 2-ni?
Nekem legjobban a San Andreas tetszett,a Vice City se rossz,mostanában sokat játszottam vele.A negyedik részre már nagyon kíváncsi vagyok.Los Banditos írta:Azóta már megvan. Hát...Nekem bejön, de ez sem jobb, mint a Vice City. Szerintem azt a játékot már egyik GTA széria sem fogja überelni az én toplistámon.
Elég ritkán vagyok a fórumon,így csak most fedeztem fel a hsz-tLos Banditos írta:GTA IVet valaki próbálgatta már? Dagoth úr?
Holnap veszem meg PS3-ra. Remélem jó lesz.
Nah, mire eljut majd MO.-ra...(2009-re ígérik a játék befejezését), lesz belőle 2009 vége, vagy 2010. Én a Challenge-t már 4-5 éve használom, de elavult, bár még így is meglepően jó grafikával bír. Megvan a 2008-as MOD, és az előzőek is, de mégiscsak jó lenne egy új. Így találtam az rFactor-ra, amelynek egészen jó F1 MOD-jai vannak (mások véleménye szerint), s az mégiscsak 2005-ös. Ellenben az 1999-es EA-s társával.barca99 írta:Szvsz töltsd le nyugodatan az F1 Challenge 99-02-t, ha jól tudom a Codemasters megvette az F1 licenset, ők pedig már gondolkoznak PC verzióban... tehát év végére vagy jövőre lesz normális F1 szimulátor, ráérsz azt megvenni.
Ez egy MOD, az F1 Challenge-hez?