Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most már mindegy...Cumbee írta:viszont meg kéne beszélni, hogy a draft mikor lesz, valamint, hogy milyen beállításokkal játszunk.
+1: A tavalyi Just 4 Fun liga legyen idén is?Fantasy Scoring
Count All Games: Yes
Scoring: Cumulative Totals
Per Point: 1.0
Per Rebound: 1.5
Per Assist: 1.5
Per Steal: 2.0
Per Block: 2.0
Per Turnover: -1.0
Bonus Scoring
Per 3PT: 1.0
Double Double: 3.0
Triple Double: 8.0
30+ Points: 5.0
FG >= 50%: 1.5
Per Round Scoring Multipliers:
Round One: 1.0
Round Two: 1.0
Conference Finals: 1.0
Finals: 1.0
Jöttem én is, így már hatan vagyunk.Slither írta:http://www.fantasypostseason.com/league/28516
League Name: EuroBarca PO
League Id: 28516
League Password: eurobarca
Max 8 játékos lehet.
Csatlakoztam én is ehhez, újfentSlither írta:http://www.fantasypostseason.com/league/28516
Max 8 játékos lehet.
Bent vagyok (Curry), valaki összefoglalná pár sorban a játék lényegét?Slither írta:http://www.fantasypostseason.com/league/28516
Max 8 játékos lehet.
Pontosan így, valahogy összeállítok majd egy pre-draft rankingot, aztán az alapján nyomom a draftot.Xanthor írta:Ha tudok időt szakítani rá lehet én is átfutom a szabályokat és megpróbálkozom veleA játékosokkal viszont más is úgy van, mint én, hogy nem ismer igazából senkit (illetve Alex Rodrigezt igen, azért mert most sérült
) és max az elmúlt évek statisztikáira tud támaszkodni a drafton?
Az milyen?Slither írta:Amugy a tavalyi NBA post-season fantasyt iden is megcsinaljuk?
Slither írta: En abszolut nem ismerek senkit se, majd vmelyik ranking alapjan lenyomon a draftot.![]()
Amugy a tavalyi NBA post-season fantasyt iden is megcsinaljuk?
Rajtam kívül szerintem igen.Xanthor írta:Ha tudok időt szakítani rá lehet én is átfutom a szabályokat és megpróbálkozom veleA játékosokkal viszont más is úgy van, mint én, hogy nem ismer igazából senkit (illetve Alex Rodrigezt igen, azért mert most sérült
En abszolut nem ismerek senkit se, majd vmelyik ranking alapjan lenyomon a draftot.Xanthor írta:Ha tudok időt szakítani rá lehet én is átfutom a szabályokat és megpróbálkozom veleA játékosokkal viszont más is úgy van, mint én, hogy nem ismer igazából senkit (illetve Alex Rodrigezt igen, azért mert most sérült
Slither írta:Még min 1 ember kellene. Ha csatlakozol, akkor átteszem a draftot jövő hétvégére.kanty írta:
Ha még egy-két ember kell, akkor én beszállok. Csak ezen a héten abszolút nem tudok foglalkozni vele. Ja és a szabályokat sem ismerem, de már régóta érdekel az MLB.
Én is csak a baseball alapjait ismerem, a fantasy részéből semmit se tudok. Csak ismerkedős évnek szánom ezt, majd idény közben elkezdem követni és tanulgatni a dolgokat.
Még min 1 ember kellene. Ha csatlakozol, akkor átteszem a draftot jövő hétvégére.kanty írta:
Ha még egy-két ember kell, akkor én beszállok. Csak ezen a héten abszolút nem tudok foglalkozni vele. Ja és a szabályokat sem ismerem, de már régóta érdekel az MLB.
Ha még egy-két ember kell, akkor én beszállok. Csak ezen a héten abszolút nem tudok foglalkozni vele. Ja és a szabályokat sem ismerem, de már régóta érdekel az MLB.Slither írta:Sztem hagyjuk a dolgot, nincs igazán érdeklődés erre.MichaaBee írta:Épp ezt akartam én ia kérdezni Slithertől.
MichaaBee, MLB-ligában leszünk elegen?![]()
Épp ezt akartam én ia kérdezni Slithertől.
MichaaBee, MLB-ligában leszünk elegen?![]()
Az jó lett volna, én kit keepeltem volna ez esetben? Bryant, Bynum, Lopez, Gordon, MWP?Game90 írta:(Bár mennyivel jobb lett volna 5 keeper, ez a hármas mellé még Holiday és George...![]()