Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.11. 18:38:38

Gareth Tello írta:
MichaaBee írta:Ide jön még valaki?
Én jövök szívesen, ha valaki elmagyarázza, mi ez az egész és hogyan működik. :D
Ezen ne múljon. :) Gondolom nem a fantasy részét kell elmagyarázni, az ugyanúgy működik, mint a kosaras, csak más játékosok hoznak értelemszerűen más kategóriákban eredményeket. :D

A baseballhoz meg ezt olvasd el: http://hu.wikipedia.org/wiki/Baseball
Ha az egészet elolvasod, akkor nagyon profi leszel már, de kezdetnek ajánlanám csak a játékszabály részt. :)

Nagyon-nagyon-nagyon röviden: két csapat van, 9-9 játékos, 9 inningből (kvázi setből) áll egy meccs. Minden csapat 9-szer védekezik és 9-szer támad. A dobó a védőjátékos, az ütő a támadó, a dobónak a célja úgy dobni, hogy ne lehessen elütni (3 strike után kiesik az ütőjátékos), a támadó célja pedig elütni a labdát és a 3 bázist (1B,2B,3B) érintve, megkerülve visszaérni. Részletek wikipédián, de magyarázok még, ha kell. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.10. 20:00:35

kanty írta:Gratulálok Game! Csak behúztad. :) Bobnak mehet a pénz. Természetesen mindenkinek jár a pacsi, jó kis szezon volt.

Neoval végig jó kis csata volt. Bár így is csalódás volt számomra ez a rájátszás. Nem azért, mert nem nyertem, (persze ezért is) de főleg a sok sérülés miatt, és tudom, hogy nem csak nekem voltak hasonló gondjaim. Lehettek volna jóval nagyobb csaták is, na de nem nem baj.

Akkor összegezném a szezonomat. Csak a sajátomat, mert ez érdekel. :P Itt is csak a keepert, mert a sima az totális betli volt. :P

Viszonylag egy jó draftot tudtam összehozni. Nagyon sok jó játékosom volt már az elejétől kezdve, ennek az volt a hátulütője, hogy kevés volt igazi fantasy sztár. Éppen ezért egész szezonban FA-val nem igazán foglalkoztam csak a végén. Pont azért, mert olyanokat draftoltam, akiket nem mertem kitenni a szabadügynök piacra. Így ránézve a draftomra. Williams-et nem bántam meg, bár gyenge szezonja volt. Főleg az elején teljesített kritikán alul, szerencsére nem cseréltem el, aztán az AS után már kicsit sikerült megtalálnia a játékát. Ő már az elejétől keeper volt nálam, éppen ezért is nem igazán akartam eltrédelni. Legjobb húzásom messze Crawford volt, 12. körben sikerült megszerezni. :) Aztán őt elég bután elcseréltem Martinra, plusz még egy picket is adtam érte. Megköszönheted Eazzy. Thomas-t sajnálom még, akit elég korán húztam, de szezon elején szinte semmit sem játszott, így gyorsan kitettem FA-re, aztán szezon közepén, végén eléggé ment neki a szekér, Cumbee össze is kukázta. Még a szezon elején egy top5ös irányítót sikerült elcserélnem eléggé nehezen, bár akkor még Bobbal lehetett üzletelni. Jövőre inkább a minőségre menj rá, kevesebb ajánlatot küldj, de azok olyanok legyenek, amiket eltudok fogadni. :D
Cserélni cseréltem becsülettel, nem is bántam meg egyiket sem, talán kivéve a már említett Martin cserét. Picket is veszítettem, de ezt sem igazán bánom. Én nem tervezek évekre előre, mert ez nem az a játék, ahol biztosított, hogy 3-4 év múlva is játszani fogunk. Éppen ezért én minden évben a lehető legjobbat akarom teljesíteni. Most úgy éreztem, hogy nyerhetek, kockáztattam, nem jött össze, megesik.

Tavalyhoz hasonlóan idén is volt szó a sajtóban a Showtime teamről. A teljesség igénye nélkül válogattam nektek pár dolgot.

Deron Williams:
A legjobbaknak a legjobb csapatban a helyük, éppen ezért természetes volt, hogy ebben a csapatban szeretnék játszani, szerencsére kanty GM is ezen a véleményen volt. Jövőre veretlenül leszünk bajnokok, ezt megígérhetem a csapatért szorító több tízmillió szurkolónak.

Dwayne Wade:
Te komolyan azt kérdezed, hogy LeBron vagy a Showtime team? Ember, hol élsz?Meguntam Jamesnek hazudni, mindig azt akarta hallani, hogy dús haja van. Egyértelmű volt, hogy kit választok, nagyon örülök, hogy sikerült és ide cseréltek el. Kanty GM-hez fogható emberrel még nem találkoztam, ez az ember a nagybetűs kosárlabda, javaslom, hogy jövőre róla nevezzék el a ligát.

Kobe Bryant:
Van-e olyan csapat, amiért elhagynám a Lakers? Egy van és az nem Bob csapata.

Adrian Wojnarowski:
A kosárlabda mérföldkőhöz érkezett. Egyetlen ember, egy ikon, egy kosárlabdafilizófus megváltoztatta az egész játékot. Tudása lexikális, de emellett megmaradt szerénynek, céltudatosnak. Ő egy ösztönös zseni.
Mi ez amit nyomtok?Van hozzá valami leírás?
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.10. 19:53:38

MichaaBee írta:Ide jön még valaki?
Én jövök szívesen, ha valaki elmagyarázza, mi ez az egész és hogyan működik. :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.10. 18:24:39

Slither írta:MLB liga:
ID#: 194241
pass: eurobarca
Ide jön még valaki?

NBA-ről jövök majd én is összegzéssel. Simában álomszerűen alakult a szezon, keeperben pedig rémesen. :)
H a t t r i c k
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.08. 22:32:52

Gratulálok Game! Csak behúztad. :) Bobnak mehet a pénz. Természetesen mindenkinek jár a pacsi, jó kis szezon volt.

Neoval végig jó kis csata volt. Bár így is csalódás volt számomra ez a rájátszás. Nem azért, mert nem nyertem, (persze ezért is) de főleg a sok sérülés miatt, és tudom, hogy nem csak nekem voltak hasonló gondjaim. Lehettek volna jóval nagyobb csaták is, na de nem nem baj.

Akkor összegezném a szezonomat. Csak a sajátomat, mert ez érdekel. :P Itt is csak a keepert, mert a sima az totális betli volt. :P

Viszonylag egy jó draftot tudtam összehozni. Nagyon sok jó játékosom volt már az elejétől kezdve, ennek az volt a hátulütője, hogy kevés volt igazi fantasy sztár. Éppen ezért egész szezonban FA-val nem igazán foglalkoztam csak a végén. Pont azért, mert olyanokat draftoltam, akiket nem mertem kitenni a szabadügynök piacra. Így ránézve a draftomra. Williams-et nem bántam meg, bár gyenge szezonja volt. Főleg az elején teljesített kritikán alul, szerencsére nem cseréltem el, aztán az AS után már kicsit sikerült megtalálnia a játékát. Ő már az elejétől keeper volt nálam, éppen ezért is nem igazán akartam eltrédelni. Legjobb húzásom messze Crawford volt, 12. körben sikerült megszerezni. :) Aztán őt elég bután elcseréltem Martinra, plusz még egy picket is adtam érte. Megköszönheted Eazzy. Thomas-t sajnálom még, akit elég korán húztam, de szezon elején szinte semmit sem játszott, így gyorsan kitettem FA-re, aztán szezon közepén, végén eléggé ment neki a szekér, Cumbee össze is kukázta. Még a szezon elején egy top5ös irányítót sikerült elcserélnem eléggé nehezen, bár akkor még Bobbal lehetett üzletelni. Jövőre inkább a minőségre menj rá, kevesebb ajánlatot küldj, de azok olyanok legyenek, amiket eltudok fogadni. :D
Cserélni cseréltem becsülettel, nem is bántam meg egyiket sem, talán kivéve a már említett Martin cserét. Picket is veszítettem, de ezt sem igazán bánom. Én nem tervezek évekre előre, mert ez nem az a játék, ahol biztosított, hogy 3-4 év múlva is játszani fogunk. Éppen ezért én minden évben a lehető legjobbat akarom teljesíteni. Most úgy éreztem, hogy nyerhetek, kockáztattam, nem jött össze, megesik.

Tavalyhoz hasonlóan idén is volt szó a sajtóban a Showtime teamről. A teljesség igénye nélkül válogattam nektek pár dolgot.

Deron Williams:
A legjobbaknak a legjobb csapatban a helyük, éppen ezért természetes volt, hogy ebben a csapatban szeretnék játszani, szerencsére kanty GM is ezen a véleményen volt. Jövőre veretlenül leszünk bajnokok, ezt megígérhetem a csapatért szorító több tízmillió szurkolónak.

Dwayne Wade:
Te komolyan azt kérdezed, hogy LeBron vagy a Showtime team? Ember, hol élsz?Meguntam Jamesnek hazudni, mindig azt akarta hallani, hogy dús haja van. Egyértelmű volt, hogy kit választok, nagyon örülök, hogy sikerült és ide cseréltek el. Kanty GM-hez fogható emberrel még nem találkoztam, ez az ember a nagybetűs kosárlabda, javaslom, hogy jövőre róla nevezzék el a ligát.

Kobe Bryant:
Van-e olyan csapat, amiért elhagynám a Lakers? Egy van és az nem Bob csapata.

Adrian Wojnarowski:
A kosárlabda mérföldkőhöz érkezett. Egyetlen ember, egy ikon, egy kosárlabdafilizófus megváltoztatta az egész játékot. Tudása lexikális, de emellett megmaradt szerénynek, céltudatosnak. Ő egy ösztönös zseni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2013.04.08. 15:35:09

Sima: mi ez az 5. hely? :lol: Komolyan, ha keeper-ben neo-é a kukásválogatott, akkor simában az én csapatomat illeti ez a megtisztelő cím :D Hihetetlenül rossz csapatom volt (+ Rondo is lesérült), kész csoda, hogy egyáltalán PO-ba jutottam. MichaaBee-nek grat!

Keeper: neobarca és GT, köszi :) 3 upset csak összejött a PO-ban :D Döntőben mindkettőnknél voltak sérültek, Slither-nél talán egy kicsivel többen, de a kulcs szerintem a keddi és a csütörtöki játéknap volt. Amúgy grat mindenkinek, jó kis szezon volt ez!
neobarca írta:Ui: Remélem idén is lesz valaki, mint tavaly aki van olyan türelmes és összefoglalja a szezont, elemzi a csapatokat, teljesítményeket. Szívesen olvasnék róla.
Kanty-tól fog jönni valami, Bob meg tavaly is írt, szerintem most is számíthatunk tőle 387 sorra, de szerintem este felé én is írok majd pár sort még :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.08. 14:37:29

Finito.
Itt is gratulálok Game-nek elsősorban, egy remek draft után jól szervezte a csapatát, abszolút megérdemelt a győzelme szerintem. (Ráadásul még Holidayt is megkaptam tőle, szóval szeretlek, Game :mrgreen:)
Természetesen elismerésem a többieknek is, akik még a tűz közelében voltak, főleg neo kukásválogatottjának. :lol: (Illetve Eazzynek, aki meg olyan jól üzletelgetett a pickjeivel, hogy jövőre minimum PO-esélyesként kell vele számolni.)
Simában is grat a bajnoknak, MichaaBee-nek, és persze Cumbee-éknak is, akik közel jártak a végső sikerhez. :)

Ami engem illet, összességében elégedett vagyok a szezonnal,
- keeperben sikerült korrekt keepereket szereznem (bár azt sajnálom, hogy a Curry-LBJ-Kobe big trade nem jött össze), és jó pickem is maradt,
- simában az utolsó helyen átvett csapatot majdnem PO-ig "repítettem",
- a yahoo-s public league-ben meg bajnok lettem. :D

Tanulságos, jó kis idény volt, a következő szezonnak valószínűleg felkészültebben, tapasztaltabban fogok nekivágni, de azért bajnoki címre ne számítsatok tőlem. :D

Grat mindenkinek, aki végig tudta nyomni a szezont, kösz a játékot, srácok, folytatása következik. 8) (Remélem, még jó pár évig egyben marad ez a csapat! :))
neobarca írta:Ui: Remélem idén is lesz valaki, mint tavaly aki van olyan türelmes és összefoglalja a szezont, elemzi a csapatokat, teljesítményeket. Szívesen olvasnék róla.
Támogatom.
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.08. 09:54:24

Hivatalosan is vége lett a Keeper Ligának :!:
Hatalmas gratuláció Game Papának! Teljesen megérdemeltnek tartom a bajnoki címét. Egész szezonban magabiztosan vezette a ligát, színte a végéig én voltam az egyetlen aki el tudta kaszálni... :P A vége felé rengeteg sérülés hátráltatta, de összességében kimagaslóan teljesített egész szezonban. :wink: Igazságos végeredmény született )még annak ellenére is, hogy Bob sokat segített... :lol: )

Nekem sajnos nem sikerült a bravúr, bár nem is számítottam rá. James nélkül is 6-6-tal zártam Kanty ellen, ami ettől az össze kukázott csapattól szerintem figyelemre méltó. Összességében a 4. helyet reálisnak tartom. Rengeteg sérültem volt (másnak is) és a legfontosabb pillanatokban nem tudtunk helyt állni. :(

Na majd jövőre! ;)

Köszi szépen srácok ezt a szezont! Mind a keeper, mind a sima nagyon élvezetes és tanulságos volt számomra. Sokat idegeskedtem de sokat nevettem. Voltak viták, voltak egyetértések. Összegezve elmondhatjuk, hogy ismételten sikerült egy színvonalas, izgalmas ligát összeraknunk nekünk eurobarcásoknak. =D>

Még egyszer szeretnék gratulálni mindenkinek a kitartásáért valamint Game-nek a győzelemért! Remélem jövőre folyt köv! :wink: =D> =D> =D>

Ui: Remélem idén is lesz valaki, mint tavaly aki van olyan türelmes és összefoglalja a szezont, elemzi a csapatokat, teljesítményeket. Szívesen olvasnék róla.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.04.07. 10:49:39

Na jó van, az utolsó picic esélyek is elúsztak, miután szombaton az atlantai különítményem nem játszott, a többiek meg mind gyengék voltak Hibberten kívül. Most már tényleg igazi csoda kéne (ha senki nem játszana Game csapatából) hogy megnyerjem a dolgot.

Csalódás volt ez az egész PO, túl sok volt a sérülés és kihagyott meccs. A három döntőből most már csak 1-ben van esélyem, de ott se sok, mert sokkal jobb játékosai lesznek ma este az ellenfélnek.

MLB liga:
ID#: 194241
pass: eurobarca
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.04.06. 19:56:10

MichaaBee írta:Simában elég szerencsésen alakulnak a dolgok ismét. Tegnap nagyon jó napom volt, még úgy is rengeteget sikerült hoznom Cumbee-n, hogy PP nem játszott sérülés miatt. Enyhe szépséghiba, hogy nálam meg James pihizett eddig egész héten, így talán nincs akkora értéke a mostani 9-3-as állásnak. Ma nálam csak 4-en játszanak, Cumbee-nál 8-an, úgyhogy az lesz a vízválasztó, hogy mennyire tud ma felzárkózni. Igazából egészen eddig fel sem merült bennem, hogy én ezt a ligát megnyerhetem, de mostmár egész jó pozícióból várhatom az utolsó két napot. :)
Grat neked, gyakorlatilag megnyerted már a ligát. Rendesen felcseszett ez a hét, gyakorlatilag a játékosaim nagyobb része igen gyenge volt és olyan nagyon sok kiemelkedő teljesítményem sem volt. Összességében talán ez volt az egyik leggyengébb hetem. Ezt tetézi még az is, hogy James úgy döntött, hogy elmegy nyaralni több mint egy hétre, így nélküle pedig esélyem sem volt.:/
Neked viszont elég jól játszottak az emberkéid, ráadásul az FA húzásaid is jobban ültek ahogy elnéztem mint nálam, szal grat még1*, megérdemelt a győzelmed.
ESPN még kérdéses, lehet meglesz a döntő, ami viszont nagyon húzós lesz, nem én leszek az esélyes, az biztos. Összességében így csalódás ez a szezon, az ESPN izgat legkevésbé, legalább az egyik Yahoo ligában szerettem volna alakítani.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.06. 19:25:00

Slither írta:Most hogy vége lesz az NBA fantasynak, arra gondoltam hogy nekivágok egy MLB fantasynak. MichaBee-n kívül érdekelne még vkit egy baseball EuroBarca liga? Semmit nem tudok erről, de akarok vmi fantasyt játszani így az NBA és az NFL szezon között. :)
Zseniális! :D Buzdítanék mindenkit, hogy csapjon bele, nem olyan félelmetesen érthetetlen sportág ez a baseball, mint ahogy az Európában sokan vélik. Az alapok pofonegyszerűek, ráadásul fantasyhez nem kell érteni minden apró kis szabályt.

Pár éve minden áprilisban ment tőlem a lobbi, hátha valakit érdekel, de sikerélmény híján idén nem próbálkoztam, úgyhogy örülök Slither, hogy felvetetted most. Akár 4-6 csapatos liga is mehet tőlem, idén csak 2 MLB ligában vagyok benne, úgyhogy egy 3. gond nélkül belefér.

Egyébként úgy emlékszem, hogy visca_el_barca is követi a baseball-t, beszállhatna akár fantasybe is. :)
H a t t r i c k
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.04.06. 13:02:07

Nem sok változott, még mindig szívok a sérültekkel. Az egyetlen esélyem most már az, hogy vhogy 6-6-ra kihozom, és azzal nyerem meg, mert sajnos nincs esélyem 6-nál több kategóriát hozni.

Most hogy vége lesz az NBA fantasynak, arra gondoltam hogy nekivágok egy MLB fantasynak. MichaBee-n kívül érdekelne még vkit egy baseball EuroBarca liga? Semmit nem tudok erről, de akarok vmi fantasyt játszani így az NBA és az NFL szezon között. :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.06. 10:32:34

Simában elég szerencsésen alakulnak a dolgok ismét. Tegnap nagyon jó napom volt, még úgy is rengeteget sikerült hoznom Cumbee-n, hogy PP nem játszott sérülés miatt. Enyhe szépséghiba, hogy nálam meg James pihizett eddig egész héten, így talán nincs akkora értéke a mostani 9-3-as állásnak. Ma nálam csak 4-en játszanak, Cumbee-nál 8-an, úgyhogy az lesz a vízválasztó, hogy mennyire tud ma felzárkózni. Igazából egészen eddig fel sem merült bennem, hogy én ezt a ligát megnyerhetem, de mostmár egész jó pozícióból várhatom az utolsó két napot. :)
H a t t r i c k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.05. 16:26:53

kanty írta:Jó is, hogy nem jutottam döntőbe. :P Most kivételesen Gallinari dőlt ki. Persze mindkét ligában nálam van.
Így a harmadik hely megszerzése sem lesz könnyű, bár elég szoros egyelőre a bronzmeccs. :)

Én meg közben döntőzöm egy yahoo-s public league-ben, ahol ilyen csapatom van jelenleg:
Teague, Harden, Gordon, Tobias Harris, Kirilenko, Jeff Green, Pekovic, Pau Gasol, George, Harkless, Mayo, Udrih, Batum. :)
Jó lenne, ha legalább itt meglenne a győzelem.
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.05. 16:01:08

Jó is, hogy nem jutottam döntőbe. :P Most kivételesen Gallinari dőlt ki. Persze mindkét ligában nálam van.
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.04. 18:32:43

Na mi a helyzet? Nagyon nagy a csönd! Pedig izgalmakban nincs hiány... 8) :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.01. 18:39:41

Ordog írta:Jimmy Butler 5 labdaszerzéés..... Ééééééééédes istenem... :shock: :x

37-37 a steal arány... 6-5-tel NBAiley team ment tovább

Grat májsztró, mégha ezekkel a százalék statokkal [auto_cenzúra]ál is meg:DD

Bíztam pedig benne, hogy idén sikerül megnyernem ezt a ligát, nade majd jövőre! A bronz azért remélem meglesz.

Grat mégegyszer! Nem gondoltam vna hogy ennyi szabad helyed maradt még ucsó napra és behúztál jópár játékost :/
Huh, mekkora mákom volt Butlerrel. :D Köszi amúgy. :wink:

Igyekeztem az FA-kkal jól sáfárkodni, a hét közepétől elég jó pozícióban voltam, úgy éreztem, meglehet a továbbjutás, aztán egy gyengére sikeredett szombat miatt elszálltak az esélyek. 6-6 volt, reálisan csak stealben tudtalak már megközelíteni, úgyhogy mindent egy lapra feltéve behúztam FA-ról mindenkit, akiből kinéztem, hogy elcsen egy-két labdát vasárnap este. :)

@Game: természetesen megy a pacsi Butlernek, de Bradleynek is, aki helyett majdnem Lee-t húztam be, úgy már nem lett volna meg a 6-5. :)

A döntőben pedig jön Cumbee, remélem nem kapok ki nagyon. :D Győzelemben már nem is nagyon reménykedem, esetleg úgy, ha LBJ kiülne még pár meccset. :P Egyébként ha gondolod, akkor leadom neked keeperben a 9. helyért folyó küzdelmet, cserébe leülteted mondjuk Wallt meg LBJ-t simában. :D
H a t t r i c k
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.01. 16:33:08

Slither írta:Keeperben jó húzás volt Ellington, valszeg akkor is meglett volna a továbbjutás ha LBJ is játszik.
Jó párharc volt, gratulálok! Sajnálom, hogy James nem játszott, mert bármi lehetett volna. Sztem 6-6ra jó lettem volna, mondjuk úgy is te mész tovább. DE nagyon izgalmas volt, élveztem az egész hetet.

A 3. hely annyira nem mozgat, viszont büszke vagyok a csapatomra. Ahogy Game is leírta, 8-9 játékosom is FA töltelék volt. Ehhez képest szerintem igencsak szép helyen zártunk. :wink:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.04.01. 14:16:50

Cumbee írta:
Slither írta:Draft helyezés alapszakasz eredmény alapján lesz, ahogy az NBA-ben is van.
Hát ezt nem lett volna rossz előre tudni, akkor lehet beléptem keeperbe is csapatot állítani.:D
Sztem ez le volt írva vhol, de ha nem volt egyértelmű hogy az alapszakasz számít, akkor rákérdezhettetek volna. Bennem fel s merül hogy a PO eredménye számítson. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.04.01. 13:41:45

Slither írta:Draft helyezés alapszakasz eredmény alapján lesz, ahogy az NBA-ben is van.
Hát ezt nem lett volna rossz előre tudni, akkor lehet beléptem keeperbe is csapatot állítani.:D
kanty írta:Ahogy látom ebben a ligában az összes itteninek ez volt a végállomás. Cumbee és neo is kiesett. Pedig előbbit legalább a döntőbe vártam.
Nana! Nem úgy van az. Én 0.8 ponttal betúrtam magam a következő körbe!:D:D
Remélem nem lesz semmilyen statjavítás, mert ennél kevesebb pontot nem lehet nyerni és bukni sem, szal bármi történik, ha az engem negatívan érint, akkor kiesek.:D Mondjuk kemény volt az éjszaka, 2,3 ponttal vezettem, Shumpert meg beállt az utolsó 5 percre. Akkor azt hittem, hogy ennyi volt, de szerencsére csak egy TO-t hozott össze, aztán 2 büntetőt bedobott. Volt még 2 perc hátra, de már nem alkotott semmit, szal így maradt a 0.8 pont előny.:D A cél itt is a végső győzelem, bár sajnos elég sok jó játékosomat be kellett áldoznom a héten, hogy tele tudjam pakolni a csapatot FA játékosokkal.

Sima: 2. év, 2. döntő. Jó lenne ezt is megnyerni, de eléggé necces lesz azért. Ha James kihagy egy meccset is, akkor pedig végképp gondban lehetek.

Keeper: Volt egy bajnokesélyes csapatom, erre elbohóckodtam az alapszakaszt és túl későn kaptam észbe ahhoz, hogy még be tudjak csúszni a PO-ba. Iszonyatosan idegesítő, mert tényleg csak magamat okolhatom, hogy nem vagyok ott, de tanultam belőle. Ha a másik 2 ligát meg tudnám nyerni, akkor nem lenne hiányérzetem az idénnyel kapcsolatban. (Mondjuk ez a másik fail, hogy tankoló üzemmódba váltok, hogy valamit legalább ki tudjak hozni a dologból, erre kiderül, hogy nem is a szezon végeredménye számít...)
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.01. 12:39:05

Nyugi, nem kell védd magad és Game-t sem. Senki sem gondolja, hogy összeesküvés történt volna, s ha az is történt volna az sem érdekelne, mert ez egy játék.
A "ti" alatt arra utaltam, hogy Te (GM), az edzői stáb, a tulaj stb. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.01. 12:22:18

kanty írta:
Bob_Marley írta:
Az idei évemet röviden úgy értékelném, hogy amit elterveztünk maximálisan teljesítettük...
Így már minden érthető. Mi szegény, mezei fantasy játékosok vagyunk, Ti viszont komoly teammel dolgoztok az egész ügyön. 8)
A csapatomra értettem, te :D Miután az "enyémek" a játékosok ezért a T/1.

Az nem titok/nyílt, hogy mi Game-el elég sokat elemezgettünk dolgokat, még szezon előtt is majd közben is, de összejátszás soha nem történt és nem is fog történni.
Miután ő jobb játékos, felkarolt engem, hogy ne legyek annyira szerencsétlen :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.01. 11:59:53

Bob_Marley írta:
Az idei évemet röviden úgy értékelném, hogy amit elterveztünk maximálisan teljesítettük...
Így már minden érthető. Mi szegény, mezei fantasy játékosok vagyunk, Ti viszont komoly teammel dolgoztok az egész ügyön. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.01. 11:50:39

Game viccesen írta múltkor hogy majd utalja a pénzt, de azért hogy tegyük tisztába a dolgokat a legjobb kondíciókat ő ajánlotta.
Ellisért Slither majd MichaaBee jelentkezett be, Slither ajánlatta méltánytalan volt :d MichaBee meg 4ik körnél nem akart jobbat adni, Gamenek 1-3 körcserét küldtem, amire ő visszaküldött egy 2-4et, úgy gondoltam ez sem rossz nekem, miután a második kör eleje közepe fele lesz így 2 húzásom, elfogadtam.
Majd miután szorított a határidő próbálkoztam egy nagy pakkal kamajnál meg neobarcanal, de őket ez nem érdekelte, úgy voltam vele akkor a Mayo-Deng páros biztos érdekes lehet pár embernek akik szeretnének bajnokságot nyerni ugyanazokat a feltételeket elküldtem Slithernek majd kantynak, de mindkettő visszautasította, így megint csak maradt Game, aki meg elfogadta.
Parsonsért szotyit kaptam, de úgy voltam vele legalább ennyit kapok érte, meg Slithert úgyis érdekli mert Rockets játékos.

Ezt azért írtam le, mielőtt valakiben valamiféle összeesküvés elmélet lappangana hogy Game beerősített általam, ezt cáfolnám, mert a lehetőség mindenki előtt adott volt, de pl Slither ha jól emlékszem 7ik körnél nem adott volna jobbat Ellisért, ami azért számomra eléggé csekély ellenérték lett volna, Deng-Mayo meg nem volt annyira szimpi a többieknek mint Gamenek.

Az idei évemet röviden úgy értékelném, hogy amit elterveztünk maximálisan teljesítettük, nagyon jól sikerült a keeper liga idényem, simával nem nagyon tudtam foglalkozni ott is azért elég sokáig bejutó helyen voltam, aztán Parker kiesésével a szép búcsú maradt.
ESPN-n eléggé rosszul sikerült a draft így utólag 4ik körös Hibbert csak így szeuzon végére kezdte összekapni magát, 5-6 körös Thornton-Bogut óriási csalódás volt, Beasley is a 8ikban, de legalább DeRozan 9ik körben jó volt :D
Plusz ugye Rondo kidőlt, de legalább a Wall-Rondo-Aldridge trióra lehet alapozni, plusz ott is a szezon alakulása miatti B tervet sikerült teljesíteni, enyém az első választás joga :D Úgyhogy összességében megvagyok elégedve ott is, volt 1-2 jó FA felvételem is, elpötyögtem abban a ligában, s még az alsóházban az első hetet meg is nyertem, pedig nem is állítottam csapatot ahogy mondjuk az ellenfél sem :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.01. 10:25:35

Gratulálok Gamenek és Slithernek. És persze azoknak is, akik a rendesben döntőznek, csak azt már nem követem. :)

Hatalmas szívás volt ez a hetem mindkét ligában.

Keeper:
Direkt PO-ra cseréltem Nenét, aki egész héten egy centit sem játszott, plusz Chandler-t is korábban, aki szintén nem lépett pályára ezen a héten sem. Ezek kicsit (nagyon) idegesítő, mert az ilyen játékosok lettek volna a kulcs. Na, de ilyen a popszakma. Ja és akkor ott volt Garnett, akik szintén erre a két hétre cseréltem, de ő úgy döntött, hogy lesérül.
Igazából már hét közben tudtam, hogy ebből nem lesz győzelem. Tegnap még próbálkoztam, betettem Novákot és Arizát, hogy a hárompontos statokat javítsák, de a százalékos kategóriát így sem tudtam megfordítani. Mondjuk, ha egál lett volna, akkor is Game ment volna tovább.
Arról nem is beszélek, hogy ha Wade nyer, akkor a FTM agy valószínűséggel meg lett volna. Na, de ez már csak történelem.
Kb. két hete azt hittem, hogy legalább a döntő meglesz, de a Game-Bob aktus gyümölcse után éreztem, hogy necces lesz.
Most jön neo a harmadik helyért. Ez már nem motivál annyira, de remélem azért meglesz.
Egész éves összegzéssel, ami nagyon hosszú lesz és úgysem olvassátok el, majd csak jövőhéten jövök.

ESPN:
Itt is reménykedtem, hogy lehet esélyem egy kört menni, de aztán elég sima volt. Sessions, Vucevic, Pekovic egész héten IR listán volt, plusz bejött Horfordnak is egy DTD, ha jól emlékszem, így sok esélyem nem volt. Bár itt az elején még a PO-t is elérhetetlennek tartottam, de az alapszakasz harmadik hely után azért egy kört mindenképp szerettem volna menni.
Ahogy látom ebben a ligában az összes itteninek ez volt a végállomás. Cumbee és neo is kiesett. Pedig előbbit legalább a döntőbe vártam.
Válasz küldése