Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen ne múljon.Gareth Tello írta:Én jövök szívesen, ha valaki elmagyarázza, mi ez az egész és hogyan működik.MichaaBee írta:Ide jön még valaki?
Mi ez amit nyomtok?Van hozzá valami leírás?kanty írta:Gratulálok Game! Csak behúztad.Bobnak mehet a pénz. Természetesen mindenkinek jár a pacsi, jó kis szezon volt.
Neoval végig jó kis csata volt. Bár így is csalódás volt számomra ez a rájátszás. Nem azért, mert nem nyertem, (persze ezért is) de főleg a sok sérülés miatt, és tudom, hogy nem csak nekem voltak hasonló gondjaim. Lehettek volna jóval nagyobb csaták is, na de nem nem baj.
Akkor összegezném a szezonomat. Csak a sajátomat, mert ez érdekel.Itt is csak a keepert, mert a sima az totális betli volt.
![]()
Viszonylag egy jó draftot tudtam összehozni. Nagyon sok jó játékosom volt már az elejétől kezdve, ennek az volt a hátulütője, hogy kevés volt igazi fantasy sztár. Éppen ezért egész szezonban FA-val nem igazán foglalkoztam csak a végén. Pont azért, mert olyanokat draftoltam, akiket nem mertem kitenni a szabadügynök piacra. Így ránézve a draftomra. Williams-et nem bántam meg, bár gyenge szezonja volt. Főleg az elején teljesített kritikán alul, szerencsére nem cseréltem el, aztán az AS után már kicsit sikerült megtalálnia a játékát. Ő már az elejétől keeper volt nálam, éppen ezért is nem igazán akartam eltrédelni. Legjobb húzásom messze Crawford volt, 12. körben sikerült megszerezni.Aztán őt elég bután elcseréltem Martinra, plusz még egy picket is adtam érte. Megköszönheted Eazzy. Thomas-t sajnálom még, akit elég korán húztam, de szezon elején szinte semmit sem játszott, így gyorsan kitettem FA-re, aztán szezon közepén, végén eléggé ment neki a szekér, Cumbee össze is kukázta. Még a szezon elején egy top5ös irányítót sikerült elcserélnem eléggé nehezen, bár akkor még Bobbal lehetett üzletelni. Jövőre inkább a minőségre menj rá, kevesebb ajánlatot küldj, de azok olyanok legyenek, amiket eltudok fogadni.
Cserélni cseréltem becsülettel, nem is bántam meg egyiket sem, talán kivéve a már említett Martin cserét. Picket is veszítettem, de ezt sem igazán bánom. Én nem tervezek évekre előre, mert ez nem az a játék, ahol biztosított, hogy 3-4 év múlva is játszani fogunk. Éppen ezért én minden évben a lehető legjobbat akarom teljesíteni. Most úgy éreztem, hogy nyerhetek, kockáztattam, nem jött össze, megesik.
Tavalyhoz hasonlóan idén is volt szó a sajtóban a Showtime teamről. A teljesség igénye nélkül válogattam nektek pár dolgot.
Deron Williams:
A legjobbaknak a legjobb csapatban a helyük, éppen ezért természetes volt, hogy ebben a csapatban szeretnék játszani, szerencsére kanty GM is ezen a véleményen volt. Jövőre veretlenül leszünk bajnokok, ezt megígérhetem a csapatért szorító több tízmillió szurkolónak.
Dwayne Wade:
Te komolyan azt kérdezed, hogy LeBron vagy a Showtime team? Ember, hol élsz?Meguntam Jamesnek hazudni, mindig azt akarta hallani, hogy dús haja van. Egyértelmű volt, hogy kit választok, nagyon örülök, hogy sikerült és ide cseréltek el. Kanty GM-hez fogható emberrel még nem találkoztam, ez az ember a nagybetűs kosárlabda, javaslom, hogy jövőre róla nevezzék el a ligát.
Kobe Bryant:
Van-e olyan csapat, amiért elhagynám a Lakers? Egy van és az nem Bob csapata.
Adrian Wojnarowski:
A kosárlabda mérföldkőhöz érkezett. Egyetlen ember, egy ikon, egy kosárlabdafilizófus megváltoztatta az egész játékot. Tudása lexikális, de emellett megmaradt szerénynek, céltudatosnak. Ő egy ösztönös zseni.
Én jövök szívesen, ha valaki elmagyarázza, mi ez az egész és hogyan működik.MichaaBee írta:Ide jön még valaki?
Ide jön még valaki?Slither írta:MLB liga:
ID#: 194241
pass: eurobarca
Kanty-tól fog jönni valami, Bob meg tavaly is írt, szerintem most is számíthatunk tőle 387 sorra, de szerintem este felé én is írok majd pár sort mégneobarca írta:Ui: Remélem idén is lesz valaki, mint tavaly aki van olyan türelmes és összefoglalja a szezont, elemzi a csapatokat, teljesítményeket. Szívesen olvasnék róla.
Támogatom.neobarca írta:Ui: Remélem idén is lesz valaki, mint tavaly aki van olyan türelmes és összefoglalja a szezont, elemzi a csapatokat, teljesítményeket. Szívesen olvasnék róla.
Grat neked, gyakorlatilag megnyerted már a ligát. Rendesen felcseszett ez a hét, gyakorlatilag a játékosaim nagyobb része igen gyenge volt és olyan nagyon sok kiemelkedő teljesítményem sem volt. Összességében talán ez volt az egyik leggyengébb hetem. Ezt tetézi még az is, hogy James úgy döntött, hogy elmegy nyaralni több mint egy hétre, így nélküle pedig esélyem sem volt.:/MichaaBee írta:Simában elég szerencsésen alakulnak a dolgok ismét. Tegnap nagyon jó napom volt, még úgy is rengeteget sikerült hoznom Cumbee-n, hogy PP nem játszott sérülés miatt. Enyhe szépséghiba, hogy nálam meg James pihizett eddig egész héten, így talán nincs akkora értéke a mostani 9-3-as állásnak. Ma nálam csak 4-en játszanak, Cumbee-nál 8-an, úgyhogy az lesz a vízválasztó, hogy mennyire tud ma felzárkózni. Igazából egészen eddig fel sem merült bennem, hogy én ezt a ligát megnyerhetem, de mostmár egész jó pozícióból várhatom az utolsó két napot.
Zseniális!Slither írta:Most hogy vége lesz az NBA fantasynak, arra gondoltam hogy nekivágok egy MLB fantasynak. MichaBee-n kívül érdekelne még vkit egy baseball EuroBarca liga? Semmit nem tudok erről, de akarok vmi fantasyt játszani így az NBA és az NFL szezon között.
Így a harmadik hely megszerzése sem lesz könnyű, bár elég szoros egyelőre a bronzmeccs.kanty írta:Jó is, hogy nem jutottam döntőbe.Most kivételesen Gallinari dőlt ki. Persze mindkét ligában nálam van.
Huh, mekkora mákom volt Butlerrel.Ordog írta:Jimmy Butler 5 labdaszerzéés..... Ééééééééédes istenem...![]()
![]()
37-37 a steal arány... 6-5-tel NBAiley team ment tovább
Grat májsztró, mégha ezekkel a százalék statokkal [auto_cenzúra]ál is meg:DD
Bíztam pedig benne, hogy idén sikerül megnyernem ezt a ligát, nade majd jövőre! A bronz azért remélem meglesz.
Grat mégegyszer! Nem gondoltam vna hogy ennyi szabad helyed maradt még ucsó napra és behúztál jópár játékost :/
Jó párharc volt, gratulálok! Sajnálom, hogy James nem játszott, mert bármi lehetett volna. Sztem 6-6ra jó lettem volna, mondjuk úgy is te mész tovább. DE nagyon izgalmas volt, élveztem az egész hetet.Slither írta:Keeperben jó húzás volt Ellington, valszeg akkor is meglett volna a továbbjutás ha LBJ is játszik.
Sztem ez le volt írva vhol, de ha nem volt egyértelmű hogy az alapszakasz számít, akkor rákérdezhettetek volna. Bennem fel s merül hogy a PO eredménye számítson.Cumbee írta:Hát ezt nem lett volna rossz előre tudni, akkor lehet beléptem keeperbe is csapatot állítani.Slither írta:Draft helyezés alapszakasz eredmény alapján lesz, ahogy az NBA-ben is van.
Hát ezt nem lett volna rossz előre tudni, akkor lehet beléptem keeperbe is csapatot állítani.Slither írta:Draft helyezés alapszakasz eredmény alapján lesz, ahogy az NBA-ben is van.
Nana! Nem úgy van az. Én 0.8 ponttal betúrtam magam a következő körbe!:D:Dkanty írta:Ahogy látom ebben a ligában az összes itteninek ez volt a végállomás. Cumbee és neo is kiesett. Pedig előbbit legalább a döntőbe vártam.
A csapatomra értettem, tekanty írta:Így már minden érthető. Mi szegény, mezei fantasy játékosok vagyunk, Ti viszont komoly teammel dolgoztok az egész ügyön.Bob_Marley írta:
Az idei évemet röviden úgy értékelném, hogy amit elterveztünk maximálisan teljesítettük...
Így már minden érthető. Mi szegény, mezei fantasy játékosok vagyunk, Ti viszont komoly teammel dolgoztok az egész ügyön.Bob_Marley írta:
Az idei évemet röviden úgy értékelném, hogy amit elterveztünk maximálisan teljesítettük...