Game viccesen írta múltkor hogy majd utalja a pénzt, de azért hogy tegyük tisztába a dolgokat a legjobb kondíciókat ő ajánlotta.
Ellisért Slither majd MichaaBee jelentkezett be, Slither ajánlatta méltánytalan volt :d MichaBee meg 4ik körnél nem akart jobbat adni, Gamenek 1-3 körcserét küldtem, amire ő visszaküldött egy 2-4et, úgy gondoltam ez sem rossz nekem, miután a második kör eleje közepe fele lesz így 2 húzásom, elfogadtam.
Majd miután szorított a határidő próbálkoztam egy nagy pakkal kamajnál meg neobarcanal, de őket ez nem érdekelte, úgy voltam vele akkor a Mayo-Deng páros biztos érdekes lehet pár embernek akik szeretnének bajnokságot nyerni ugyanazokat a feltételeket elküldtem Slithernek majd kantynak, de mindkettő visszautasította, így megint csak maradt Game, aki meg elfogadta.
Parsonsért szotyit kaptam, de úgy voltam vele legalább ennyit kapok érte, meg Slithert úgyis érdekli mert Rockets játékos.
Ezt azért írtam le, mielőtt valakiben valamiféle összeesküvés elmélet lappangana hogy Game beerősített általam, ezt cáfolnám, mert a lehetőség mindenki előtt adott volt, de pl Slither ha jól emlékszem 7ik körnél nem adott volna jobbat Ellisért, ami azért számomra eléggé csekély ellenérték lett volna, Deng-Mayo meg nem volt annyira szimpi a többieknek mint Gamenek.
Az idei évemet röviden úgy értékelném, hogy amit elterveztünk maximálisan teljesítettük, nagyon jól sikerült a keeper liga idényem, simával nem nagyon tudtam foglalkozni ott is azért elég sokáig bejutó helyen voltam, aztán Parker kiesésével a szép búcsú maradt.
ESPN-n eléggé rosszul sikerült a draft így utólag 4ik körös Hibbert csak így szeuzon végére kezdte összekapni magát, 5-6 körös Thornton-Bogut óriási csalódás volt, Beasley is a 8ikban, de legalább DeRozan 9ik körben jó volt

Plusz ugye Rondo kidőlt, de legalább a Wall-Rondo-Aldridge trióra lehet alapozni, plusz ott is a szezon alakulása miatti B tervet sikerült teljesíteni, enyém az első választás joga

Úgyhogy összességében megvagyok elégedve ott is, volt 1-2 jó FA felvételem is, elpötyögtem abban a ligában, s még az alsóházban az első hetet meg is nyertem, pedig nem is állítottam csapatot ahogy mondjuk az ellenfél sem