htgamper.lapunk.huBarcafan9 írta:Mi az a gamper kupa?
Barátságos HT-kupa eurobarcás tagoknak.

Teljesen nyugodt lehetsz, nem fogják törölni az elért eredményeket.Cumbee írta:Lenne egy viszonylag fontos kérdésem. ha az osztályomban(VII. osztály) 1 játékos elhagyja a csapatát és az bot csapattá válik, akkor az eredményekkel mi lesz? Számomra logikusnak tűnne, hogy az összes ellene elért eredmény törlődik, ám ez eddig nem következett be. Ha nem törlődik OK(mondjuk kicseszés azokkal szemben, akik még az igazi player ellen játszottak és mák a későbbi embereknek, akik már bot ellen tolják) de nem szeretnék olyan meglepetést év végén, hogy törlik az eredményt, mert akkor véletlen feljutok és nekem jelenleg a 3. hely a cél.
A stadion nem marad meg, a mez viszont igen. Azonban mivel nem láthatod a játékosaidat, így a mezüket sem látod, tehát csak annak marad látható, aki támogató.ElBartimaeus írta:Figyelem!
Van a Hattricken egy olyan akció, hogy annak, akit meghívtál küldhetsz 15 napos ingyen támogatói csomagot!
Én már megkaptam, ha gondoljátok ránézhettek a csapatomra, hogy mit ügyeskedtem össze mez és stadion néven.
Én személy szerint nagyon élvezem, szóval 15 napig elég jó. Aztán remélem, hogy legalább a stadionom, meg a mezem megmarad ilyennek, mert az tök állat lenne.
Tessék még jelentkezni! Minél hamarabb el kell indítani a bajnokságot. Ugyan először vasárnap 19:30-at írtam jelentkezési határidőnek, de ezt most meghosszabbítom KEDD 18:00-ig, hogy legalább 6 csapat összejöjjön. Aztán ha ez véget ér és lesznek többen, akkor lehet szó a kibővített 12-16 fős dologról.1. A.S.C. Mike :: ASC Juvenil :: Michaabee :: mikebrigade@yahoo.com
2. Newpest Ground :: Newpest Athletic :: AuronX :: zko@freemail.hu
3. Debrecen City :: Debrecen City Juniors :: Kamaj :: kamaj1@freemail.hu
De Michaabee már jóval hamarabb közölte hogy mivel támogató lett indítana egy 16 csapatos bajnokságot, csak most fogja tudni beindítani, ezért hívta fel megint mindenki figyelmétRinku írta:De jó, hogy vagy 2 hete én is feladtam egy felhívást, hogy ifibajnokságot indítanék, arra meg a kutya sem válaszolt...
Március 3-án lesz pótforduló, aztán március 10-én már egyenes kieséses szakasz MINDENKINEK. Benne van az elküldött emailben is.ultrasur írta:A jövő héten lesz e még pótforduló a Gamper K.ban?
Szerintem nagyjából jogos vereség.ElBartimaeus írta:Véleményetek a meccsemről?![]()
Jó lenne, ha összejönne.
Ifibajnokság!
Jelentkezés vasárnap (február 28.) 19:30-ig!
1. A.S.C. Mike :: ASC Juvenil :: Michaabee :: mikebrigade[kukac]yahoo.com
2.
Háhá, egy 4 egyessel sírva mentek haza.levproff írta:Ujj, de várom már a hétvégi bajnokit.(pedig még csak vasárnap van)![]()
Azzal a csapattal játszok, aki érdekese körülmények között vert meg engem -egyedüliként a csoportban-..![]()
És ahogy nézegetem elég jó meccseket játszik.
Ideje, hogy megmutassam Neki, hogy előzőleg milyen szerencséje volt.![]()
Szerintem meg pont, hogy most már ne. Fölösleges ezért a pár meccsért átállni. Jövőre a 3-5-2 használhatatlan lesz valszeg, a 3-4-3 1 fokkal jobb, de attól félek, hogy a változtatások miatt mindenki 4-4-2-őt, vagy 4-3-3-at fog játszani.katalunya írta:szerintem take itultrasur írta:A jövő héten lesz e még pótforduló a Gamper K.ban?
Én most akartam át állni a 3-4-3-ról a 3-5-2 szerintetek tegyem or not tegyem?![]()
biztosabb középpálya
szerintem take itultrasur írta:A jövő héten lesz e még pótforduló a Gamper K.ban?
Én most akartam át állni a 3-4-3-ról a 3-5-2 szerintetek tegyem or not tegyem?