Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem jönnek, akkor 4-5 hét múlva indulna egy 16 csapatos bajnokság.kamaj írta:Összeomlás szélére került az első "hivatalos" Eurobarcás ifibajnokság. Ha ificsapatod most épp nincs bajnokságban akkor gyertek ide nyugodtan különben megszüntetem amit sajnálnék nagyon. Jöhetnek nem csak Barca drukkerek
Eurobarca ifibajnokság (277563)
FtcSikiHun írta:Ha a GM-nek akarok írni, akkor hova kell írnom?
13l4cks!d3 írta:Én is ilyen cipőben jártam, de egy két meccs bevétellel és játékos eladással visszatértem...
Vegyél fiatal, edzhető játékosokat akik szintlépés előtt vannak és gyorsan eltudnád őket passzolni min. 10x annyiért !
Szerk.: Ajánlom ezt a két segédprogramot, amit Firefoxra tudsz telepíteni !
FoxTrick, PsicoTSI 1.0.21
Használatuk egyszerű, szvsz nem kell semmit sem hozzá írnom...
Cumbee írta:Mennyi pénzed van?FtcSikiHun írta:nem tudom mi van a játékoseladással, mert én elkezdtem ezt a 7hétig nem nézek rá programotCFirpo3 írta:Még mindig -50 000-nél vagy?![]()
Pedig ha jól látom, most jutottál majd' 80 000-hez játékoseladásból..
Szerk.: Na ránéztem, tényleg már pluszban vagyok, csak hát 15-en vagyunk, és mindegyik középszerű, azaz nagyon gyenge csapat, mit csináljak?Folytassam a 7 hétig nem nézem-et?
Mennyi pénzed van?FtcSikiHun írta:nem tudom mi van a játékoseladással, mert én elkezdtem ezt a 7hétig nem nézek rá programotCFirpo3 írta:Még mindig -50 000-nél vagy?FtcSikiHun írta:Újra akarom kezdeni a játékot, mert -50.000-el egyszerűen nem tudok normálisan játszani. Valahol azt olvastam, hogy ha 7 hétig nem nézem a csapatot akkor megszűnik és újra kezdhetem. Ez igaz? Vagy van valami módszer ami szerint hamarabb megtudnám ezt a csapatot szüntetni?![]()
Szerk.: Na ránéztem, tényleg már pluszban vagyok, csak hát 15-en vagyunk, és mindegyik középszerű, azaz nagyon gyenge csapat, mit csináljak?Folytassam a 7 hétig nem nézem-et?
nem tudom mi van a játékoseladással, mert én elkezdtem ezt a 7hétig nem nézek rá programotCFirpo3 írta:Még mindig -50 000-nél vagy?FtcSikiHun írta:Újra akarom kezdeni a játékot, mert -50.000-el egyszerűen nem tudok normálisan játszani. Valahol azt olvastam, hogy ha 7 hétig nem nézem a csapatot akkor megszűnik és újra kezdhetem. Ez igaz? Vagy van valami módszer ami szerint hamarabb megtudnám ezt a csapatot szüntetni?![]()
Még mindig -50 000-nél vagy?FtcSikiHun írta:Újra akarom kezdeni a játékot, mert -50.000-el egyszerűen nem tudok normálisan játszani. Valahol azt olvastam, hogy ha 7 hétig nem nézem a csapatot akkor megszűnik és újra kezdhetem. Ez igaz? Vagy van valami módszer ami szerint hamarabb megtudnám ezt a csapatot szüntetni?
Nehogy elfogadd egy tapasztaltabb véleményét...levproff írta:Az is hiba volt, hogy neki volt erősebb középpályája.
Nem hiszem, hogy lenne neki egy remek-lenyűgöző-nagyszerű középpályája.![]()
Akármit is mondasz hiba volt.
Hazai pályán volt, lehet magasabb csapatösszhanggal, mint ami neked van (nekem is csak ezért volt gyenge átlagos a kp-m), tehát a középpálya az így igazságos lehetett.levproff írta:Az is hiba volt, hogy neki volt erősebb középpályája.
Nem hiszem, hogy lenne neki egy remek-lenyűgöző-nagyszerű középpályája.![]()
Akármit is mondasz hiba volt.
Nem hiba, hanem szervertúlterheltség... Amúgy ha véletlenül meghibásodott volna a tabella-frissítés, akkor sem lenne hatással az eredményedre, úgyhogy nem tudom, hogy mi a bajod vele. Amúgy is neki volt erősebb a középpályája, úgyhogy ez az eredmény még teljesen reális is...levproff írta:Egyszer sem késett sem a meccs (max 5-10 percet), sem a tabella.
Akkor ez hiba, nem?