Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Ha ne, akkor COD2Evilgrim írta:Ha net,akkor World of Warcraft!Atesz írta:Ha net, akkor Call of Duty 2.![]()
![]()
![]()
![]()
Pont most toltam végig a 4-t.Perrero írta:most vhogy rákattantam a Harry Potter játékokra, a III az nevetségesen egyszerü, a 4et most rakom fel, de az 5 naon jó
de a legjobb a HP Quidditch World Cupnagyon oltás
Miért, tetöltött anyaggal nem megy? Nem játszom vele szóval nem tom pontosan mi a helyzet ennél, de biztos orvosolható a probléma.Charlie írta:Roppantul érdekelne, most mire is gondolsz.
C.
Engem nem igazán izgat, de manpság hány ember van még aki nem tölti le inkább?Charlie írta:WoW akció.
C.
Nem írtam,h csak bírkákat kell verni....de voltam havernál,akkor kb 3órán keresztül sétálgatott,és voltak apróbb harcok,de az se volt izgalmas,persze mondta,h majd komolyabb ellenfelek is lesznek,de amíg oda eljut vki ebben a játékban,szal szntem az a dög unalom...ENGEM nem kötne le..ennyi...Charlie írta:Na most minek magyarázzam, hogy ez miért jó, amikor szerinted csak birkákat kell verni ebben a játékban? Valami lehet benne, mert szerintem nem hiába köt le több tízmillió embert! Aztán itt nem a fiatal korosztályra kell gondolni csak.
C.
Ejh,ebben nem találunk majd közös nevezőtCharlie írta:Amíg nem volt keményebben tanulásos időszak az egyetemen, addig rengeteget kockultam a wow előtt nap mint nap. Minimum 6óra naponta, max 14. Most per pill hanyagolom, mert nem vezetne túl sok jóhoz, de amint vége a tanulásnak, visszatérek.
C.