Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
thanxSlither írta:Torrent: http://www.torrentz.com/search?q=nba07&x=0&y=0VictorValdes19 írta:az NBA07-et honnan tudném letölteni
Torrent: http://www.torrentz.com/search?q=nba07&x=0&y=0VictorValdes19 írta:az NBA07-et honnan tudném letölteni
A játék jól néz ki nagyon,de nem sok mindent mutattak meg belőle a fejlesztők...barca99 írta:ÁÁÁÁ, GTA IV trailer! Nagyon jól néz ki a játék! csak kéne hozzá egy PS3...vagy egy durvább gép. Nagyon kíváncsi vagyok már a játékra, tuti ez is eszméletlen jó lesz. a trailer már letölthető az 1.24 perces videó 70 mega.
Igen eredetim van..Charlie írta:Per pillanat 34-es vokEvilgrim írta:Jó ez a World of Warcraft!Már 6os vagyok.Warlock..
Charlie te hányas vagy/voltál?Most valami szerver probléma van..
![]()
Törp paladin. Warlock vagy? Az nem egyszerű dolog. Tudni kell használni.
Megvásároltad végül? Eredetin nyomod akkor?
C.
Per pillanat 34-es vokEvilgrim írta:Jó ez a World of Warcraft!Már 6os vagyok.Warlock..
Charlie te hányas vagy/voltál?Most valami szerver probléma van..
![]()
Nem fogadja el az elnökség ezt az igazolást, ha ennyivel magasabb a fizuja, mint a többi játékosnak a keretben.merx írta:csá mindenkinek
nem rég kezdtem el játszani a fifa manager 07-tel
de némely jobbnak igérkező igazolás esetén amikor már a szerződést kellene csak elfogadtatnom ezt írja ki :
"The board will not accept the signing of this player if you offer remains so far above the salaries of the other players on the team."
annyi segítséget kérnék hogy mit jelent ez és hogy mi az orvoslása ennek a gondnak???
előre is köszönöm
1., pü-ben küldjem a bankszámlaszámom?Game90 írta:Adjak kölcsön?![]()
![]()
Vagy menj el pl. a Saturnba/Media Marktba és játszhatsz majd rajta
![]()
Kiváncsi leszek, hogy mennyivel lesz jobb a PS2-nél. Sztem nem tudhat majd sokkal többet nála
Adjak kölcsön?barca99 írta:Holnaptól hivatalosan is lehet kapni Európában a PS3-at... kár, hogy nincs most felesleges 150e forintom