Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha minőségi szervereken akarod élvezni, hibák nélkül, és megengedheted amgadnak akkor érdemes fizetni igen. De ha megelégedsz napi 1-2-3-4-5-6 óra WoW-wal, akkor számtalan tört ingyenes szerver áll a rendelkezésére az embernek Magyarországon. Külföldi is persze.ilyan fantasy-s szerepjátékos game amennyire ismerem, de az benne a "Jó" hogy még fizetned kell azért hogy jácc, megvételen túl...
ilyan fantasy-s szerepjátékos game amennyire ismerem, de az benne a "Jó" hogy még fizetned kell azért hogy jácc, megvételen túl...Game90 írta: Egyébként mi a lényeg benne?![]()
Szeretem az ilyen típusú játékot mint a Wow!Charlie írta:Szereted az ilyen típusú játékot mint a WoW?
Nagyon jó játék, drog szinte. A gamecard vásárlása ami elrémísztő 1 kicsit, nem is a játék + kiegészítőjének ára.
C
Mindkettő igaz. Nagyon jó játék, el lehet vele szórakozni, de az öcsém tényleg függő lett! Mondjuk 3 hónap alatt meg is unta...Evilgrim írta:Valaki megmondaná,hogy érdemes lenne megvenni a World of Warcraft-ot?
-Valaki azt mondja,hogy függőséget okoz.
-Valaki meg azt mondja,hogy nagyon jó játék..
Szerintetek megvegyem?
én vagyok vagy 4 szerveren, de a laughung skull a legjobb eddig (sajnos az eredeti arathor szerveren állandóan telt ház van, sokszor belépni sem lehetett). LS pvp szerver horda oldal 70-es mágus és 60-as feral drood. gpci guild rulez belekezdtünk karazhanba az új 10-es instába.Charlie írta:Valaki míveli egyébként rajtam kívül még a WoW-t?
Ha netán igen, akkor érdkelne hogy milyen szerveren stb...stb...
C.
jah a VII. osztályban esélyes lehetek ha jól összerakom a csapatotFejo írta:Viszont nagy eséllyel bajnoki címet ünnepelhetsz a következő szezon végén!lionel19 írta:sajnos már nincs mit tenni vár a VII. osztály..