Fejo írta:Frappáns...lionel19 írta:Csapatnev (1645405)

látom te már IV. osztályban vagy... ezekszerint nem most kezdted

én még most kezdtem ezzel a csapattal sajnos már nincs mit tenni vár a VII. osztály..
Fejo írta:Frappáns...lionel19 írta:Csapatnev (1645405)
Fejo írta:Mi a csapatod neve?lionel19 írta:én most kezdtem vele el jáccani (ujra) ma reggel kaptam meg a csapatom...![]()
Az enyém (meglepő módon) Real Madrid C.de F.
én most kezdtem vele el jáccani (ujra) ma reggel kaptam meg a csapatom...
Ha nem érdekelt, s 360 fokos fordulatot vett az érdeklődésed, továbbra se érdekel, nem?Maxi írta:En is ez mondtam mikor elhozták.De azóta 360 fokos fordulatot vett az érdeklődésem eme játék iránt.Egyszerűen nem lehet megunni!Game90 írta:Szokott mindig magyarázni róla, de engem nem nagyon érdekel
Amúgy van fizetős is de vannak kisebb szerverek amik ingyenesek.
Ha megtudod szerezni feltétlen ajánlom.
En is ez mondtam mikor elhozták.De azóta 360 fokos fordulatot vett az érdeklődésem eme játék iránt.Egyszerűen nem lehet megunni!Game90 írta:Szokott mindig magyarázni róla, de engem nem nagyon érdekel
Na ha lennél msn-n akkor ezt megtudnám veled kommunikálni...Maxi írta:A szerver neve Nightmare...!Charlie írta:Valaki míveli egyébként rajtam kívül még a WoW-t?
Ha netán igen, akkor érdkelne hogy milyen szerveren stb...stb...
C.
Te milyenen nyomod?Milyen karakter stb...stb...?
Amúgy a játékról:sztem nagyon eltalalták egyszerűen nem tudom megunni...csak hát egydü nagyon nehéz.
A szerver neve Nightmare...!Charlie írta:Valaki míveli egyébként rajtam kívül még a WoW-t?
Ha netán igen, akkor érdkelne hogy milyen szerveren stb...stb...
C.
Charlie írta:Érdekes...hm...
Leszedtem a programot, csak nem jutok el odáig vele hogy a játékot instalálásra bírhassam, lehetséges ezzel a BlindWritettal? Mert ha igen, akkor valaki segíthetne a rejtélybe számomra.
Enrique???? H.E.L.P.
C.
A BlindWrite nevű CD-író progival.Charlie írta:Emberek! Vki segítsen hogy ezeket a fájlokat milyen programmal tudom megnyitni.
Köszönöm.
http://kepfeltoltes.hu/070203/game_www. ... es.hu_.jpg
C.
360-as boxom van. Karácsonyra vettük öcsémmel.Game90 írta:Barca99![]()
Nem tudod, hogy azért fognak PS2-re is játékokat csinálniMert egy idő után már PS1-re sem csináltak
Valakinek van XBox-a
köszi szépenbarca99 írta:Na, 'szal a Shader Model 3.0; nem tudom pontosan hogy mi lehet, de ha a következő videókártyád van akkor menni fog a játék, aminek a futtatásához szükséges az a SM 3.0:robertfcb, aki rossz helyre írt, de remélem itt is megtalálja írta: * Processzor: Pentium 4 3 GHz v. AMD Athlon 3000+
(A játék kétmagos processzorokra is optimalizált)
* Operációs rendszer: kizárólag Windows XP
* Memória: 1 GB
* Helyigény: 8 GB
* Grafikus kártya: 128 MB DirectX 9.0c kompatibilis, Shader Model 3.0-t támogató
(Támogatott videókártyákat lásd lejjebb)
* Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
* DirectX 9.0c
* Hálózat (multiplayerhez): 128 Kbps
bocs hogy ideírom de légyszi válaszoljatok , mi ez a Shader Model 3.0?
és mely videókártyákban található meg?
ATI? X1600/X1800/X1900 NVidia? 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
Legközelebb sztem ne offolj, hanem írj ide nyugodtan