Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 12:50:29

Cumbee írta: Nem. AZ az egy csere nem ment át miatta, utána még próbálkoztam tovább egy közepes játékosért, plusz próbálkoztam másnál is, de kb senki, még csak hallani sem akart róla az itt leírtak miatt. Egyébként eszemben sem lett volna kitenni, de mivel úgy éreztem, hogy megöltétek az összes lehetőségemet kitettem. Egy büdös mukkot nem szóltam, hogy az egyik legjobb játékosom full használhatatlan lett a negatív kampány miatt, de ha valaki fogja és hasznot húz belőle, az kiveri a biztosítékot. Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Velem szembe totál érthetetlen az ellenségeskedésed.
Előzőbe beleírtam lehet Howarddal együtt árulom, lehet Kembával még nem tudom, attól még hogy neked esetlegesen nem sikerült eladni, miért olyan lehetetlen, hogy nekem se sikerüljön egy nagy pakkban eladni.

Bármi legyen én felveszem, az meg hogy akkor majd te neki állsz vétózgatni, szíved joga, de akkor én ott hagyom abba ezt az egészet, ha valaki elkezd dafkéból, meg sértődöttségből neki állni vétózgatni direkt mindenki más ellen csak hogy neki jó legyen. (ezt fikcionálisan írom, én nagyon bízom benne te nem vagy ilyen meg más se)
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 12:42:53

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:
Bob_Marley írta:De kapni fog Varejaio személyében egy keepert majd tőlem :D
Ez meg nagyon remélem, hogy csak egy [auto_cenzúra] poén volt és Varejao FA-n marad, mert ha elkezditek most itt cserélgetni, miután amikor nálam volt lehúztátok mint a 'mit is' ?, ezzel megakadályozva bármilyen cserét, akkor rohadt nagy balhét csapok az tuti...
Nem poén volt.
Én nem húztam le, GT-nek akkor is kellett volna, val. majd ezután is kell neki. (vagy Rondoért becserélem :P )

Akkor szerintem amin megakadt a tárgyalás hogy túl értékesre becsülted és nagyon jó pickeket szerettél volna, legalábbis én így emlékszem.

neo trade-re én nem nyomtam vétót, én nem húznám meg, de az a csere nálam nem vétó csere.Értékre Knight értékesebb, 1 kört lehet érte adni.
Nem. AZ az egy csere nem ment át miatta, utána még próbálkoztam tovább egy közepes játékosért, plusz próbálkoztam másnál is, de kb senki, még csak hallani sem akart róla az itt leírtak miatt. Egyébként eszemben sem lett volna kitenni, de mivel úgy éreztem, hogy megöltétek az összes lehetőségemet kitettem. Egy büdös mukkot nem szóltam, hogy az egyik legjobb játékosom full használhatatlan lett a negatív kampány miatt, de ha valaki fogja és hasznot húz belőle, az kiveri a biztosítékot. Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 12:35:33

Cumbee írta:
Ez meg nagyon remélem, hogy csak egy [auto_cenzúra] poén volt és Varejao FA-n marad, mert ha elkezditek most itt cserélgetni, miután amikor nálam volt lehúztátok mint a 'mit is' ?, ezzel megakadályozva bármilyen cserét, akkor rohadt nagy balhét csapok az tuti...
Nem poén volt.
Én nem húztam le, GT-nek akkor is kellett volna, val. majd ezután is kell neki. (vagy Rondoért becserélem :P ) Vagy majd valamit kezdek vele :D
Nekem első körös celti nem kell érte, plusz lehet Howarddal együtt adom valakinek, szóval egyáltalán nem poén volt.

Akkor szerintem amin megakadt a tárgyalás hogy túl értékesre becsülted és nagyon jó pickeket szerettél volna, legalábbis én így emlékszem.

neo trade-re én nem nyomtam vétót, én nem húznám meg, de az a csere nálam nem vétó csere.Értékre Knight értékesebb, 1 kört lehet érte adni.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 12:34:49

Cumbee hozzászólásának mindkét részével egyetértek.
Azért nem kell a ló túloldalára sem átesni. Amúgy sem könnyű cserélni és ezt a folyamatos vétók még jobban megnehezítik.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 12:31:58

Kicsit kezdünk vétópartyba átmenni nem? Szerintem hagyni kéne, hogy mindenki azt csináljon amit akar. Volt idén 2, max 3 csere ami tényleg megért egy vétót (Nekem azokra sem kellett nyomnom, gyorsan elintéztétek nélkülem is) de szerintem nem kéne ennyire lekorlátozni, hogy ki kit cserélhet és kit nem. Ennyi erővel összedughatnánk itt is a fejünket és megbeszélhetnénk, hogy ki, kit cseréljen, kivel, kire.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 12:12:46

De kapni fog Varejaio személyében egy keepert majd tőlem :D
Plusz ahogy írtad is rendben vannak itt a dolgok, főleg miután Bayless 30 perc körüli emberke lesz ha nem több, s jó all around ember.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 12:33:18-kor.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.02.03. 12:04:31

neobarca írta:szerk.: GT, én esküszöm nem értem a trédjeidet. :D Bosh szerintem laza keeper nálad, de holmi Faried félékért már odaadod. :D
Bobbal kötött üzletben meg sztam GT jár jobban. Gee-Bayi nem kérdés, hogy Bayi az értékesebb jelenleg, Fari-Raptot-nál meg nagyon hasonlóak a számok.[/quote]
Annyira nem hasonlóak Bosh és Faried számai. Jó, az egész csere számok alapján erre a szezonra egy NEM keeper ligában teljesen korrekt lenne. De komolyan értem, hogy GT-t mi viszi rá, hogy az egyik keeperétől megszabaduljon úgy, hogy közben semmi jelentőset nem nyer, csak egyenlőek a számok. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.03. 11:51:45

lijacska írta:
MichaaBee írta:Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van? :)
Vétóztam, Calderon jövetelével a pickeket ki lehet szedni.
Calderon jövetelével Knight a "kedvenc helyére kerül. Sztem sokkal hasznosabb lesz a csapatban. Előző meccsen is erős dupla dupla. Collison meg hullámzik mint a Csendes óceán. Nehogy már az a cirka 6 hely annyit számítson... :S
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.02.03. 11:50:01

lijacska írta:
Pont emiatt vétóztam én is. Ha nem jött volna Calderon, még akkor is erős lett volna a pick csere.
lijacska
Jugador del Barça

2013.02.03. 11:44:39

neobarca
Director del Fútbol

2013.02.03. 11:13:50

MichaaBee írta:Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van? :) Nem küldtem vétót, de főleg így pickkel erősnek tartom.

szerk.: GT, én esküszöm nem értem a trédjeidet. :D Bosh szerintem laza keeper nálad, de holmi Faried félékért már odaadod. :D
Sztem meg nincs vele baj, Knightban sokkal nagyobb a potenciál. És a pickek között minimális az eltérés.

Bobbal kötött üzletben meg sztam GT jár jobban. Gee-Bayi nem kérdés, hogy Bayi az értékesebb jelenleg, Fari-Raptot-nál meg nagyon hasonlóak a számok.

SZERK: Valaki elmagyarázná aki vétózott, hogy mi volt a baj a cserével???

Azért nem egy lényegesen neccesebb ment már át... Ha a jelenlegi helyzetet nézzük, itt nem volt semmi kivetnivaló. De kíváncsi vagyok...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.02.03. 00:22:56

Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van? :) Nem küldtem vétót, de főleg így pickkel erősnek tartom.

szerk.: GT, én esküszöm nem értem a trédjeidet. :D Bosh szerintem laza keeper nálad, de holmi Faried félékért már odaadod. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.02. 21:03:51

Bob_Marley írta:Ezen azért kacagtam egy jót :lol:
Gray's minutes should decline, and he'll eventually find himself back on the bench again. If you haven't picked him up yet, don't be the sucker who grabs him now.
Ettől függetlenül kívánom hogy bejöjjön neobarcanak, de ezen szakadok, hogy ilyet írnak le.
:oops: Én ezt nem olvastam, de igazából nem oszt nem szoroz. Blatch percei minimalizálódtak. Nem csinál szinte semmit. Szal majd ha nem jön be ez a pick, keresek mást... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 20:24:34

Game90 írta:
Amúgy valami chat ablak jó lenne, kicsit könnyebb lenne megdumálni a cseréket, mert így, hogy mindenki Jrue-t akarja, kicsit nagy a káosz.
Csak kérdezem, hogy a yahoos fórum végül is mire is van akkor ha nem erre?De nem akarok beleszólni, úgy látom kicsit kómás vagy mostanában :mrgreen:

Yahoos adott név alatti topikba, lerendezhetnétek a Holiday dolgot (lassan Nelsonnal vetekszik :D ) s akkor tényleg megoldódna egy régóta tartó folyamat, ami valóban jó lenne, mert ahogy kanty is írta eléggé áll emiatt pár dolog.

Ezen azért kacagtam egy jót :lol:
Gray's minutes should decline, and he'll eventually find himself back on the bench again. If you haven't picked him up yet, don't be the sucker who grabs him now.
Ettől függetlenül kívánom hogy bejöjjön neobarcanak, de ezen szakadok, hogy ilyet írnak le.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.02. 20:23:35

Game, GT! Sosem fogtok megegyezni igaz? Már rég megbeszéltétek, hogy csak az idegeinken táncoltok... :lol:

GT! Mi meg már egyezzünk meg arról a szerencsétlen Collisonról. Rejta kívül senki más nem érdekel... Nem 1-2 pickekről van szó, nehogy már azon múljon... :oops: :P

SZERK: Közben látom elfogadtad! Nehéz szülés volt, de csak összejött. :lol:
Na már csak Game-mel jussatok dűlőre! Kezd ez a szappanopera már olyan lenni mint anno Bob és köztem Nelsonról... :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.02.02. 20:25:24-kor.

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.02. 20:06:10

Bob_Marley írta:bocs hogy ezt írom de ellened kötelező győzelmen vagyok, vagyis inkább győzelmi kényszerben, mert jövő héten val már nem leszek a 6ik még bejutó helyen, miután NBAiley beelőz :D

Amúgy GT majd beszéljünk :mrgreen:
1. Ez egyértelmű, nem is számítok semmi jóra. :D
Amúgy a héten a néhány máktól eltekintve nem annyira megy, tegnapi nap is kuka volt Collison, Lopez meg Derrick kivételével.
2. Ment egy ajánlat, nem sok változtatással.

Holiday-sagát pedig igyekszünk mihamarabb lezárni.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.02. 19:57:58

Bob_Marley írta:
kanty írta:
Én Thompson-t nem akartam Rád sózni. Csak a JR-Klay és pick vonalra utaltam :P. Thompson-t, Te akartad betenni, egy Gay cserébe. Aki az elmúlt időben egyre érdesebb számodra. :P
Beletettem, mert úgy voltam vele 3-3ban "kénytelen" vagyok benyelni, de aztán látod vissza is vontam azt az ajánlatot, mert továbbra is úgy vagyok vele, nem szeretnék Thompsonért cserélni.
Előtte is érdekelt Gay, meg te is megkerestél vele párszor, most megint jövök, mi ezzel a gondod? :D
Semmi gondom. A bakancslistámon úgyis szerepel, hogy év végéig összehozok Veled még egy cserét. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 19:51:56

kanty írta:
Én Thompson-t nem akartam Rád sózni. Csak a JR-Klay és pick vonalra utaltam :P. Thompson-t, Te akartad betenni, egy Gay cserébe. Aki az elmúlt időben egyre érdesebb számodra. :P
Beletettem, mert úgy voltam vele 3-3ban "kénytelen" vagyok benyelni, de aztán látod vissza is vontam azt az ajánlatot, mert továbbra is úgy vagyok vele, nem szeretnék Thompsonért cserélni.
Előtte is érdekelt Gay, meg te is megkerestél vele párszor, most megint jövök, mi ezzel a gondod? :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.02. 19:48:37

Bob_Marley írta:
kanty írta:Bob!

Tudod ugye, hogy miért nem győzhetsz le? 8) Amúgy ajánlom figyelembe Thompson számait. :mrgreen:

Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet. :D
Mindketten tudjuk miért akarod rám "sózni" Thompsont vagy Millsapet :lol: Pont emiatt nem kell, nem érdekelnek a számai, mert nincs szükségem rá :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 19:45:12

kanty írta:Bob!

Tudod ugye, hogy miért nem győzhetsz le? 8) Amúgy ajánlom figyelembe Thompson számait. :mrgreen:

Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet. :D
Mindketten tudjuk miért akarod rám "sózni" Thompsont vagy Millsapet :lol: Pont emiatt nem kell, nem érdekelnek a számai, mert nincs szükségem rá :P
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.02. 19:38:18

Bob!

10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.02.02. 18:38:11

Game90 írta: PL-ben kihasználtam a wildcard-ot:
- GK: Lloris, Gulácsi
- Def: A. Cole, Shawcross, Zabaleta, Demel, Chalobah
- Mid: Walcott, Bale, Michu, Sterling, Puncheon
- For: Suárez, Giroud, Papiss Cissé
És én is, a mostanában mutatott, maradandónak mutatkozó mélyrepülésem hatására. Kilenc átigazolást sikerült elkövetnem eddig, de még lehet, hogy változtatok majd. :D

- Jääskeläinen, Taylor
- Skrtel, Evra, Baines, Santon, Figueroa
- Gerrard, Michu, De Guzman, Fellaini, Sissoko
- Suárez, Lukaku, Schechter.
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.02. 18:01:50

Game90 írta:Amúgy valami chat ablak jó lenne, kicsit könnyebb lenne megdumálni a cseréket, mert így, hogy mindenki Jrue-t akarja, kicsit nagy a káosz.
Ezt én is támogatnám, már csak azért is mert közvetve érintett vagyok. :)

Bob! ESPN-ben nagy csatát vívunk! Nagyon szoros! Tényleg csak nüanszokon fog múlni... :lol:

Balylivel meg akárhogy is volt, nice... Am Nate-t köszönöm szépen! Őt drafton is el akartam hozni, csak megelőztek. Nem baj, ha nem egyenletes. Többet hoz mint T. Allen. :P

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.02. 17:20:25

Gareth Tello írta: Jövő héten ellened játszom, nagyon el fogsz verni ezekkel a mákokkal, mert rám most meg jó kis pechszéria köszöntött. :mrgreen:
Bradley Beal INJ
Eric Gordon INJ
Prince sem játszott, Seraphin nagyon visszaesett, satöbbi...
Az egyetlen reményem Beasley. :mrgreen:

Amúgy neo, ment egy ajánlat.
Nono azért volt nem egy húzásom ami nem mák kategória :P
Bayless az totál, jót tett a Grizz féle csereberélés :D

Amúgy meg nálam is van sérült, Nelson-Howard-Mo Williams, Griffin sérülten játszik meccsek óta, de bocs hogy ezt írom de ellened kötelező győzelmen vagyok, vagyis inkább győzelmi kényszerben, mert jövő héten val már nem leszek a 6ik még bejutó helyen, miután NBAiley beelőz :D

Ez a hét annyira érdekes, hogy hihetetlen, nagyot játszik keeperben a csapatom, ahogy néztem szinte mindenki ellen vezetnék, kivéve kanty :lol:
Tegnap rossziul jött, hogy Howard nem játszott, meg Nelson lesérült, de még a mai napra van egy kis remény, hogy feltudok jönni, pont pati nagyon szoros, illetve vasárnap Howardnak játszania KELL :D mert akkor a Howard-Griffin vs Wade-Gay párharcot talán ikszre lehet menteni :P És ma meg hozni valamit, de ez egyenlőre álom, előző héten is nagy hajrát toltam le, most is nagyon kellene, úgyhogy Kemba-Ellis-Anthony meg még párban bízhatok nagy meccsek kellenek ma :D
kanty a nagy mumusom, soha nem vertem még el semmilyen fantasyban, simában egy ikszet kihoztam :P Jó lenne ezt is legalább 6-6ra kihozni.
De nem siránkozok mert jó formában összességében a csapatom, ennek ki kell jönnie év végére, s beslicceni a PO-.ba, ott meg bármi lehet :D
Tipikus C's taktikán tolom, mozogni a bejutó határon, majd a PO-ban kell jó meccseket tolni.

Amúgy GT majd beszéljünk :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.02. 16:18:09

Game90 írta:Amúgy valami chat ablak jó lenne, kicsit könnyebb lenne megdumálni a cseréket, mert így, hogy mindenki Jrue-t akarja, kicsit nagy a káosz.

PL-ben kihasználtam a wildcard-ot:
- GK: Lloris, Gulácsi
- Def: A. Cole, Shawcross, Zabaleta, Demel, Chalobah
- Mid: Walcott, Bale, Michu, Sterling, Puncheon
- For: Suárez, Giroud, Papiss Cissé
1. Támogatom.
2. Ez nem lett rossz, Cissé szerintem hamarosan beindul, középpálya magáért beszél, Walcott-Bale-Michu hármas világklasszis, Sterlinget és Puncheont meg lehet cserélgetni. (Az meg mi, hogy több spursösöd van, mint nekem? :lol: )

Következő fordulóban te leszel az ellenfelem head-to-head-ben, hajrá. :mrgreen:
Válasz küldése