Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Velem szembe totál érthetetlen az ellenségeskedésed.Cumbee írta: Nem. AZ az egy csere nem ment át miatta, utána még próbálkoztam tovább egy közepes játékosért, plusz próbálkoztam másnál is, de kb senki, még csak hallani sem akart róla az itt leírtak miatt. Egyébként eszemben sem lett volna kitenni, de mivel úgy éreztem, hogy megöltétek az összes lehetőségemet kitettem. Egy büdös mukkot nem szóltam, hogy az egyik legjobb játékosom full használhatatlan lett a negatív kampány miatt, de ha valaki fogja és hasznot húz belőle, az kiveri a biztosítékot. Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...
Nem. AZ az egy csere nem ment át miatta, utána még próbálkoztam tovább egy közepes játékosért, plusz próbálkoztam másnál is, de kb senki, még csak hallani sem akart róla az itt leírtak miatt. Egyébként eszemben sem lett volna kitenni, de mivel úgy éreztem, hogy megöltétek az összes lehetőségemet kitettem. Egy büdös mukkot nem szóltam, hogy az egyik legjobb játékosom full használhatatlan lett a negatív kampány miatt, de ha valaki fogja és hasznot húz belőle, az kiveri a biztosítékot. Ezentúl akkor én is minden cserét megvétózok, meg minden játékosról fél oldalakat fogok írni, hogy miért [auto_cenzúra] (nem sok olyan van, akiről ne lehetne) és akkor majd ha senki sem bír semmit cserélni, mindenki ül majd a seggén, akkor biztosan iszonyatosan izgalmas lesz a játék...Bob_Marley írta:Nem poén volt.Cumbee írta:Ez meg nagyon remélem, hogy csak egy [auto_cenzúra] poén volt és Varejao FA-n marad, mert ha elkezditek most itt cserélgetni, miután amikor nálam volt lehúztátok mint a 'mit is' ?, ezzel megakadályozva bármilyen cserét, akkor rohadt nagy balhét csapok az tuti...Bob_Marley írta:De kapni fog Varejaio személyében egy keepert majd tőlem
Én nem húztam le, GT-nek akkor is kellett volna, val. majd ezután is kell neki. (vagy Rondoért becserélem)
Akkor szerintem amin megakadt a tárgyalás hogy túl értékesre becsülted és nagyon jó pickeket szerettél volna, legalábbis én így emlékszem.
neo trade-re én nem nyomtam vétót, én nem húznám meg, de az a csere nálam nem vétó csere.Értékre Knight értékesebb, 1 kört lehet érte adni.
Nem poén volt.Cumbee írta:Ez meg nagyon remélem, hogy csak egy [auto_cenzúra] poén volt és Varejao FA-n marad, mert ha elkezditek most itt cserélgetni, miután amikor nálam volt lehúztátok mint a 'mit is' ?, ezzel megakadályozva bármilyen cserét, akkor rohadt nagy balhét csapok az tuti...Bob_Marley írta:De kapni fog Varejaio személyében egy keepert majd tőlem
Ez meg nagyon remélem, hogy csak egy [auto_cenzúra] poén volt és Varejao FA-n marad, mert ha elkezditek most itt cserélgetni, miután amikor nálam volt lehúztátok mint a 'mit is' ?, ezzel megakadályozva bármilyen cserét, akkor rohadt nagy balhét csapok az tuti...Bob_Marley írta:De kapni fog Varejaio személyében egy keepert majd tőlem
Bobbal kötött üzletben meg sztam GT jár jobban. Gee-Bayi nem kérdés, hogy Bayi az értékesebb jelenleg, Fari-Raptot-nál meg nagyon hasonlóak a számok.[/quote]neobarca írta:szerk.: GT, én esküszöm nem értem a trédjeidet.Bosh szerintem laza keeper nálad, de holmi Faried félékért már odaadod.
Calderon jövetelével Knight a "kedvenc helyére kerül. Sztem sokkal hasznosabb lesz a csapatban. Előző meccsen is erős dupla dupla. Collison meg hullámzik mint a Csendes óceán. Nehogy már az a cirka 6 hely annyit számítson... :Slijacska írta:Vétóztam, Calderon jövetelével a pickeket ki lehet szedni.MichaaBee írta:Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van?![]()
Pont emiatt vétóztam én is. Ha nem jött volna Calderon, még akkor is erős lett volna a pick csere.lijacska írta:Vétóztam, Calderon jövetelével a pickeket ki lehet szedni.MichaaBee írta:Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van?![]()
Vétóztam, Calderon jövetelével a pickeket ki lehet szedni.MichaaBee írta:Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van?![]()
Sztem meg nincs vele baj, Knightban sokkal nagyobb a potenciál. És a pickek között minimális az eltérés.MichaaBee írta:Ez a Collison-Kinght csere mindenki szerint rendben van?Nem küldtem vétót, de főleg így pickkel erősnek tartom.
szerk.: GT, én esküszöm nem értem a trédjeidet.Bosh szerintem laza keeper nálad, de holmi Faried félékért már odaadod.
Bob_Marley írta:Ezen azért kacagtam egy jót
Gray's minutes should decline, and he'll eventually find himself back on the bench again. If you haven't picked him up yet, don't be the sucker who grabs him now.
Ettől függetlenül kívánom hogy bejöjjön neobarcanak, de ezen szakadok, hogy ilyet írnak le.
Csak kérdezem, hogy a yahoos fórum végül is mire is van akkor ha nem erre?De nem akarok beleszólni, úgy látom kicsit kómás vagy mostanábanGame90 írta:
Amúgy valami chat ablak jó lenne, kicsit könnyebb lenne megdumálni a cseréket, mert így, hogy mindenki Jrue-t akarja, kicsit nagy a káosz.
1. Ez egyértelmű, nem is számítok semmi jóra.Bob_Marley írta:bocs hogy ezt írom de ellened kötelező győzelmen vagyok, vagyis inkább győzelmi kényszerben, mert jövő héten val már nem leszek a 6ik még bejutó helyen, miután NBAiley beelőz
Amúgy GT majd beszéljünk
Semmi gondom. A bakancslistámon úgyis szerepel, hogy év végéig összehozok Veled még egy cserét.Bob_Marley írta:Beletettem, mert úgy voltam vele 3-3ban "kénytelen" vagyok benyelni, de aztán látod vissza is vontam azt az ajánlatot, mert továbbra is úgy vagyok vele, nem szeretnék Thompsonért cserélni.kanty írta:
Én Thompson-t nem akartam Rád sózni. Csak a JR-Klay és pick vonalra utaltam. Thompson-t, Te akartad betenni, egy Gay cserébe. Aki az elmúlt időben egyre érdesebb számodra.
Előtte is érdekelt Gay, meg te is megkerestél vele párszor, most megint jövök, mi ezzel a gondod?
Beletettem, mert úgy voltam vele 3-3ban "kénytelen" vagyok benyelni, de aztán látod vissza is vontam azt az ajánlatot, mert továbbra is úgy vagyok vele, nem szeretnék Thompsonért cserélni.kanty írta:
Én Thompson-t nem akartam Rád sózni. Csak a JR-Klay és pick vonalra utaltam. Thompson-t, Te akartad betenni, egy Gay cserébe. Aki az elmúlt időben egyre érdesebb számodra.
Én Thompson-t nem akartam Rád sózni. Csak a JR-Klay és pick vonalra utaltamBob_Marley írta:Mindketten tudjuk miért akarod rám "sózni" Thompsont vagy Millsapetkanty írta:Bob!
Tudod ugye, hogy miért nem győzhetsz le?Amúgy ajánlom figyelembe Thompson számait.
![]()
Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet.Pont emiatt nem kell, nem érdekelnek a számai, mert nincs szükségem rá
Mindketten tudjuk miért akarod rám "sózni" Thompsont vagy Millsapetkanty írta:Bob!
Tudod ugye, hogy miért nem győzhetsz le?Amúgy ajánlom figyelembe Thompson számait.
![]()
Holiday cserélt meg tényleg bonyolítsátok már le. Mindenki ezt várja, szinte már emiatt cserélni sem lehet.
És én is, a mostanában mutatott, maradandónak mutatkozó mélyrepülésem hatására. Kilenc átigazolást sikerült elkövetnem eddig, de még lehet, hogy változtatok majd.Game90 írta: PL-ben kihasználtam a wildcard-ot:
- GK: Lloris, Gulácsi
- Def: A. Cole, Shawcross, Zabaleta, Demel, Chalobah
- Mid: Walcott, Bale, Michu, Sterling, Puncheon
- For: Suárez, Giroud, Papiss Cissé
Ezt én is támogatnám, már csak azért is mert közvetve érintett vagyok.Game90 írta:Amúgy valami chat ablak jó lenne, kicsit könnyebb lenne megdumálni a cseréket, mert így, hogy mindenki Jrue-t akarja, kicsit nagy a káosz.
Nono azért volt nem egy húzásom ami nem mák kategóriaGareth Tello írta: Jövő héten ellened játszom, nagyon el fogsz verni ezekkel a mákokkal, mert rám most meg jó kis pechszéria köszöntött.
Bradley Beal INJ
Eric Gordon INJ
Prince sem játszott, Seraphin nagyon visszaesett, satöbbi...
Az egyetlen reményem Beasley.
Amúgy neo, ment egy ajánlat.
1. Támogatom.Game90 írta:Amúgy valami chat ablak jó lenne, kicsit könnyebb lenne megdumálni a cseréket, mert így, hogy mindenki Jrue-t akarja, kicsit nagy a káosz.
PL-ben kihasználtam a wildcard-ot:
- GK: Lloris, Gulácsi
- Def: A. Cole, Shawcross, Zabaleta, Demel, Chalobah
- Mid: Walcott, Bale, Michu, Sterling, Puncheon
- For: Suárez, Giroud, Papiss Cissé