Gareth Tello írta:
Jövő héten ellened játszom, nagyon el fogsz verni ezekkel a mákokkal, mert rám most meg jó kis pechszéria köszöntött.

Bradley Beal INJ
Eric Gordon INJ
Prince sem játszott, Seraphin nagyon visszaesett, satöbbi...
Az egyetlen reményem Beasley.
Amúgy neo, ment egy ajánlat.
Nono azért volt nem egy húzásom ami nem mák kategória

Bayless az totál, jót tett a Grizz féle csereberélés
Amúgy meg nálam is van sérült, Nelson-Howard-Mo Williams, Griffin sérülten játszik meccsek óta, de bocs hogy ezt írom de ellened kötelező győzelmen vagyok, vagyis inkább győzelmi kényszerben, mert jövő héten val már nem leszek a 6ik még bejutó helyen, miután NBAiley beelőz
Ez a hét annyira érdekes, hogy hihetetlen, nagyot játszik keeperben a csapatom, ahogy néztem szinte mindenki ellen vezetnék, kivéve kanty

Tegnap rossziul jött, hogy Howard nem játszott, meg Nelson lesérült, de még a mai napra van egy kis remény, hogy feltudok jönni, pont pati nagyon szoros, illetve vasárnap Howardnak játszania KELL

mert akkor a Howard-Griffin vs Wade-Gay párharcot talán ikszre lehet menteni

És ma meg hozni valamit, de ez egyenlőre álom, előző héten is nagy hajrát toltam le, most is nagyon kellene, úgyhogy Kemba-Ellis-Anthony meg még párban bízhatok nagy meccsek kellenek ma

kanty a nagy mumusom, soha nem vertem még el semmilyen fantasyban, simában egy ikszet kihoztam

Jó lenne ezt is legalább 6-6ra kihozni.
De nem siránkozok mert jó formában összességében a csapatom, ennek ki kell jönnie év végére, s beslicceni a PO-.ba, ott meg bármi lehet

Tipikus C's taktikán tolom, mozogni a bejutó határon, majd a PO-ban kell jó meccseket tolni.
Amúgy GT majd beszéljünk