Nem Slither engedi át a cseréket!!!!
Automatikus megy át, minden cserénél fent írja is, hogy melyik napra fogod tudni majd a játékost a kezdődbe betenni, reggel 9 kor van "zárás" yahoon, akkor nyílik az FA piac, s mennek át a tradek (lehet 9:30, már nem tudom :d )
Bayless meg érdekes sztori, Vasárnap vettem fel előző héten, hogy Ördög ellen legyen legalább még 1 emberem, ráadásul minőségbeli különbségek is voltak, kellett ember simában, úgy gondoltam, hogy miután elment Ellington, Bayless többet fogják kettesben is használni, s neki az inkább fekszik, aztán Hétfőn is socio ellen játszott persze hogy bent hagytam, erre elkezdődött a Grizz meccs Hétfőn, s Conley megsérült pár perc után

Ebből következett, hogy Bayless még többet játszott, ráadásul jól, rögtön fel is vettem másnap keeperben is, számítva, hogy Conley day-to-day lesz , s talán nem játszik, s így is lett

Erre olyan félidőt tolt le hogy 19-2-5 végére "csak" 21-5-9 lett de eléggé bejött, aztán még Gayt is elcserélte a Grizzlies, s így még előrébb jut Bayless.
Szóval ehhez gyakorlatilag az égvilágon semmi közöm nincsen, oltári nagy makk
Remélem megragad a kezdőben (bár nem hiszem, Allen lesz a kezdő kettes, Prince meg hármas), s tudja ezt hozni, mert igazából mondom én úgy vettem fel, játszik 15-20 percet 10 pontot összekapar, erre 20+os meccsek folyamat meg assist, meg pati meg minden.
Nem tudom meddig tart a lendület , persze örülök neki, de azért Bayless-t helyén kell kezelni, egy közepes játékos, de ha lehetőséget kap megszokta hálálni.
S most kap lehetőséget
Megelőzni megtudtál volna, de gyakorlatilag én akkor vettem fel, mikor 0 tere nem volt az embernek, tényleg hatalmas nagy szerencse, hogy 3 dolog is történt amitől szárnyra kapott

Most már persze mindenhol veszik fel yahoon

S jól is jött, miután Mo Williams is hasonló lenne nálam, csak ugye sérült, Bayless-szel pótlom, de attól még hogy most tényleg jó, egyáltalán nem biztos hogy így is marad, miután a Grizz majd játszatja az új embereit is, most azért foghíjas volt a keretük pár meccs erejéig.
Amúgy sociot szerintem nyomorba döntöm idegileg, a szutyok FA csapatommal próbálok egész évben evickélni, s ilyenekkel hogy Bayless meg Lance Stephenson PJ Tucker

S ezek az emberek tolnak igazi one hit wonder showkat, Stephenson is az első karrier dupla-dupláját, persze hogy akkor éri el mikor felvettem
FA húzásokkal tényleg nagy mákjaim vannak idén, átragadt az erő Gametől