Gareth Tello írta:
Bob, kicsit belehúztál, úgy látom.

Mi ez a 11-1?!

Kedden megszaladt, s azóta tartják ezt a srácok.
Próbálok is csendben maradni, mert ég a pofámról a bőr, hogy minden nap van 2-3 eléggé kiemelkedőt hozó emberem, így meg persze nem nehéz

De azért szerintem változni fog a helyzet, bár több emberem is játszik mint meslijának (akinél azért Andersonnak megszaladt múltkor

)de pl büntetőszázalékot Howard-Griffin párossal a csapatban, hát hogy is mondjam mission impossible megnyernem, lsd D12 csodás homályát is pl tegnapról

Plusz nagyon esnek a hármasok is nálam, kijön ezen a héten a lépés, de már volt ilyen kamaj ellen (s pont jövő héten majd visszavágó

) aztán utána szépen visszaállt a rend.
De mondjuk jövő héten Anthonyék 4 meccset tolna, ezen a héten meg csak 1 volt nekik, s így 11-1, ez is mutatja eléggé megszaladt most na
S a legviccesebb hogy ESPN-n is jó hetem van (bár én is néha benézek egy Thortont 4ponttal a kezdőben a padon meg a 30asok a posztján

)s az egyértelműen legjobb csapat ellen tolom, s még szoros az állás, Péntek környékére 150-200 ponttal leszoktam maradni, de persze ott megint nem lesz babér, de picit ironikus, hogy pont a legjobb ellen van a legjobb hetem