Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 mód van:Raulito írta:Senki se tud segíteni óriási problémámon?![]()
érdekes,mer nekem a kicsomagolás után van 1db 770398kb-os mdf fájl,meg 1db 3kb-os mds fájl.akko az mds-t mountoljam?Morminho írta:ááááááááááááááá
na rájöttem mi a problem Raulito!
nem azt a 788 megás mdf fájlt kell bemountolni hanem azt a 2810 bájtos mds fájlt!![]()
![]()
így márindulnia kell!!!!
Hát nem indulMorminho írta:akkor most azt próbáld meg...
... ugye a patch ez fenn van (?!) , és azt csináld vissza amit legelőször írtam! ha így nem indul akkor sorry de lövetem sincs
jahMorminho írta:teljesen mind1, be van mountolva, és még mindig ez írja ki?Raulito írta:Az Alcoholt használom..
teljesen mind1, be van mountolva, és még mindig ez írja ki?Raulito írta:Az Alcoholt használom..
Az Alcoholt használom..Morminho írta:és be van a cd mountolva a daemon toolsba? mert ehhez a game-hez kell cd!Raulito írta:H tegyem be a CD-t,és próbáljam újra...Morminho írta:ööö, izé, Raulito mit ír ki a game amikor elindítod?
és be van a cd mountolva a daemon toolsba? mert ehhez a game-hez kell cd!Raulito írta:H tegyem be a CD-t,és próbáljam újra...Morminho írta:ööö, izé, Raulito mit ír ki a game amikor elindítod?
H tegyem be a CD-t,és próbáljam újra...Morminho írta:ööö, izé, Raulito mit ír ki a game amikor elindítod?
Fent van a patch..de változatlanMorminho írta:http://www.fifahungary.com/modules.php? ... o&lid=4195
akkor tessék letölteni és feltelpíteni ezt a patch-et!
Nem megyMorminho írta:az asztalon az ikonra jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban és ott kiválasztod a Windows NT 4.0-t! és ha minden igaz indul a gameRaulito írta:Vkiiiiiiiiiiiii!!!! Sürgős segítség kellene..h a jóéletbe lehet elindítani az FM2006-t???Naggggyon megköszönném ha vki megmondaná..
az asztalon az ikonra jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban és ott kiválasztod a Windows NT 4.0-t! és ha minden igaz indul a gameRaulito írta:Vkiiiiiiiiiiiii!!!! Sürgős segítség kellene..h a jóéletbe lehet elindítani az FM2006-t???Naggggyon megköszönném ha vki megmondaná..
2.világháborús, és nagyonnagyonynagyon jó!!!Fernando írta:Az valami lövöldözQs játék?Raulito írta:Call of Duty.Call of Duty2Fernando írta:Mi az a CoD? Cod2?![]()
Call of Duty.Call of Duty2Fernando írta:Mi az a CoD? Cod2?
Kb..Theo írta:A profi azt jelenti h egy éve uO-zok és CoD2-be kumma jó klanom van???:D(lesz)Enrique írta:A héten játszottam vele életemben először, multit meg csak ma. Szal...Raulito írta:Rajtam kivül mindenki "profi" a CoD-ban..?![]()
![]()
![]()
![]()
A profi azt jelenti h egy éve uO-zok és CoD2-be kumma jó klanom van???:D(lesz)Enrique írta:A héten játszottam vele életemben először, multit meg csak ma. Szal...Raulito írta:Rajtam kivül mindenki "profi" a CoD-ban..?![]()
![]()