2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én idén szívesen kipróbálnék más ligát is, a keeperben úgyis lejtmenet jön nekem idén.Bob_Marley írta:ESPN-n most olvasom megszűnik a Woky liga, nagyon sajnálom, én rendkívül szerettem azt a ligát. Nem pontliga volt, sokkal inkább misc. Lejjebb valaki írta, hogy szívesen játszana, van esetleg másnak is igénye még ligára? Hasonlóra mint a woky volt?
Ez volt a pontozás, természetesen nem kell ehhez ragaszkodni.
Points (PTS) 1 Blocks (BLK) 3
Steals (STL) 3 Assists (AST) 2
Rebounds (REB) 1.5 Turnovers (TO) -1
Field Goals Made (FGM) 1 Field Goals Attempted (FGA) -0.5
Free Throws Made (FTM) 1 Free Throws Attempted (FTA) -0.75
Three Pointers Made (3PM) 2 Three Pointers Attempted (3PA) -0.5
1 hettel a draft elott, de minel hamarabb legadja mindenki, annal hamarabb lathatoak lesznek a pontos draft poziciok az egyes korokben.neobarca írta:Sziasztok! NBA Keeper leadásokat emddig kell megtenni?
Köszi
Szuper!!! Éltem is a lehetőseggel.divadka írta:Üdv, UCL Fantasy-ban készítettem egy ligát.
A kódja: 4553659E.
Mindenkit várok szeretettel.
Csak egy sok eves keeper ligank van most, simaban nem volt tul nagy aktivitas, ezert nem is iditottam ujra.Faxe írta:Engem nagyon érdekelne az NBA Fantasy liga, lehet csatlakozni még?
Hetvegen megcsinalom, most azt se tudom kik erintettek benne.Bob_Marley írta:Ehhez kapcsolódóan, lottery esedékes mostanában? Tűkön ülök
Nem szemrehányás volt, nem láttam szavazást oldalt. Draftra pár perccel kezdés előtt érkeztem, tavaly 0,5 volt, nem is gondoltam volna, hogy ez változik, hiszen így is elég előkelő helyen voltak az elkapók. Ehhez kell alkalmazkodni, ez van. Rohadt sok pontot kapnak az elkapások, de majd figyelek. Utolsó napokban kerültem be, ez mentségemre szolgáljon, de magam felé volt ez kritika.Cumbee írta:Nem tudom, hogy tudott meglepni, amikor volt kint szavazás, a liga ki is írta, hogy megváltoztattam egy beállítást, ami alá kommentbe kiírtam, hogy full PPR lett, aztán a draftszobában is minimum háromszor beírtuk az indítás előtti 2-3 percben, hogy mindenki figyeljen, mert 2 qb, 3 wr, full PPR idén.Bob_Marley írta:Tyűha idén nagy gondjaim lesznek az elkapókkal.És már most kicsit eltaktikázásnak tűnik a dolog, mert most vettem észre, hogy a 0,5 pont helyett már 1 pont jár az elkapásokértm baromira meglepett, elég sok ez így. Én meg húztam a futókat az elején.
![]()
Hosszú még azért a szezon, nézem a Bears-Falconst, törpe kis golyó Cohen nagyon megy.
Nem tudom, hogy tudott meglepni, amikor volt kint szavazás, a liga ki is írta, hogy megváltoztattam egy beállítást, ami alá kommentbe kiírtam, hogy full PPR lett, aztán a draftszobában is minimum háromszor beírtuk az indítás előtti 2-3 percben, hogy mindenki figyeljen, mert 2 qb, 3 wr, full PPR idén.Bob_Marley írta:Tyűha idén nagy gondjaim lesznek az elkapókkal.És már most kicsit eltaktikázásnak tűnik a dolog, mert most vettem észre, hogy a 0,5 pont helyett már 1 pont jár az elkapásokértm baromira meglepett, elég sok ez így. Én meg húztam a futókat az elején.
![]()
Hosszú még azért a szezon, nézem a Bears-Falconst, törpe kis golyó Cohen nagyon megy.
https://www.youtube.com/watch?v=l1dnqKGuezo" target="_blankXanthor írta:Ez a kőkemény valóság.mademan írta: Ez most egy próba volt, vagy erre készüljünk 19:30-kor?