Kalap1988 írta:És számítógépen, sima klaviatúrán milyen cselek vannak még a Fifa09-ben? Mert nem igazán találtam. Na meg a lövőcselt sem csinálja úgy,mint a 08-ban,h a lövés gombhoz épphogy hozzáérek. A másik a már említett kérdésem, NBA09-ben,h kell zsákolni? Nincs dunk gomb. Előre is köszönöm!
Lövőcsel: D nyomvatartva+S, vagy A nyomvatartva+S (szerintem ez a jobb)
Kapus fölött átemelés: Y+D
Belsővel lövés: Q+D
Hosszú indítás: Q+W
Labdával megállás: C (az ellenfél kapuja irányába áll), E (amerre vezeti a labdát)
"Játszadozás, incselkedés": C+kurzorgombok
Különböző cselek (bicikli, Zidane-csel, stb.): bal Shift+különböző kurzorvariációk (előre-hátra, hátra-le-előre, le-fel, stb.)
Kapus mozgatása az ellenfél szögleténél, szabadrúgásánál: jobb Shift (08-ban bal shift volt)
Szögletnél, szabadrúgásnál csavarás: D vagy A+kurzorgombok
Rádtámadó ellenfél fölött flegma átemelés: C vagy E (hogy álljon meg a labdával)+röviden A
Egyedi cselek (Flip-flap: csak Ronaldinho, F. Torres és Ibrahimovic, Nagy biciklicsel: csak Figo, Robinho, C. Ronaldo, plusz még talán pár ember, a többit nem tudom): bal Shift+előre-le-le vagy bal Shift+előre-fel-fel
Van egy rabonna is, de azt már elfelejtettem.
Nyilván ezek akkor érvényesek, ha nálad is:
D=lövés
A=ívelés
S=passz
Q=beindítás
W=szöktetés
C=iramvezérlés
Y=most nem jut eszembe a megnevezése

E=sprint
De ha felmész a fifahungary fórumára ott megvan ez a leírás valahol (még a 08-ból lestem ezeket, de mükszik a 09-ben is), én most emlékezetből toltam le ezt.