Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Engem alapból zavar egy kicsit az összegezés.lionel_messi írta:Miután a haveromnál letöltöttem a Patchet utána rájöttem hogy ezt a magyarok csinálták Ronaldo pl 85 volt összbe az nagyon tetszett
Miután a haveromnál letöltöttem a Patchet utána rájöttem hogy ezt a magyarok csinálták Ronaldo pl 85 volt összbe az nagyon tetszettVaratrix írta:Erre a válasz igen egyszerű.lionel_messi írta:Ebben csak azt nem értem hogy mért nem teszikbe alappból a Soproni Ligát hogyha ilyen erős
A Soproni ligát magyarok készítik, akik pedig igencsak elfogultak a saját játékosaikkal szemben.
Én is betettem egyszer ezt a Patchet, és volt olyan magyar élvonal játékos akit érdemes volt európai élcsapathoz igazolni.
Ez a valóságban nem igaz.
Inkább egy orosz bajnokságot csinálhatnának végre.
Erre a válasz igen egyszerű.lionel_messi írta:Ebben csak azt nem értem hogy mért nem teszikbe alappból a Soproni Ligát hogyha ilyen erős
LM10 írta:Bocs, hogy most nem küldök képet, de most nem tudokAm egész jók. 65-70 között vannad de pl Balajczának 75 van. A tartalékoknak 55-60 közt van.
az össz.-ökre vagyok kiváncsi valójábanLM10 írta:Én is pont az UTE keretét néztem. Teljesen u.a. mint a valóságban. Simek is ott van már.
Én ezt ugy gondoltam hogy egykeretet mondjuk az ujpestét képbe be tudnád rakni?LM10 írta:U.o. mint a rendes fifa meccs. Csak a mezek normálisak benne. Nagy grafikai változás nincs.
képet tudnál linkelni?LM10 írta:Kitelepítettem a NB1-es cuccot! Nagyon jó! És lehet kezdeni manager-mod-ot is.
Persze.Z.Chris írta:Minitorna:
Bármelyik csapatal lehet játszani?
Mert ha igen akkor én is szeretnék jelentkezni!
Socio! Ketten már megvagyunksocio66 írta:III. Eurobarca Minitorna!
Két sikeres sorozat után ismét megrendezésre kerül az Eurobarca Minitorna. Aki nem tudná,ez egy négycsapatos torna,amire bárki jelentkezhet,akinek van kedve játszania néhány éles meccset így a bajnokság közepette.
A szabályok azonosak a bajnokság szabályaival,azaz:
-6 perces félidők
-gyors játékmenet
-hamachi szükséges ( http://hamachi.en.softonic.com/ )
A torna most hétvégén kerül megrendezésre,várjuk a jelentkezőket!