Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ezt mondom én isGame90 írta:
Egyébként azt hittem, hogy a tavalyi Nelson szappanoperánál már nincs lejjebb, de Kasza Tibi szavaival élve: De van! Egy Mario Chalmers-ről van szó! Ismétlem, egy 8/3/5-ös Chalmers-ről nem tudtok megegyezni 1 hete. Kabaré
Óvatosan a jelzőkkel, mert gyorsan kifogysz belőlük és 2-3 hét múlva már nem fogsz tudni mit írni.Game90 írta:Kabaré
Bob mindig kiszemel valakit, akit nem is nagyon tud megszerezni, de ha igen, akkor is szappanopera lesz belőleGame90 írta: Egyébként azt hittem, hogy a tavalyi Nelson szappanoperánál már nincs lejjebb, de Kasza Tibi szavaival élve: De van! Egy Mario Chalmers-ről van szó! Ismétlem, egy 8/3/5-ös Chalmers-ről nem tudtok megegyezni 1 hete. Kabaré
Erre válaszoltam neked Kanty! Teljességgel kizárt. Csak azért, mert meg akarom enni amit főztem. Nekem ő volt az 1 pickem. Helyette Melot akartam, de mivel tavaly Bynum nagyon jó volt és a 76ers-nél ő lenne a húzó ember, gondoltam vele jobban járnék. Erre tessék. Sérülés...kanty írta:szerk:
Neo!
A Bynum-Amare cucc.
Igen, Chalmers hozza azt, amit vártam, csak annyi a bibi, hogy Parsons hozott pár elég jó meccset. Akkor is, azért nem mentem bele a cserébe, mert tartottam és tartok tőle, hogy ez a lendület meddig tart majd.Bob_Marley írta: Mondtam én hogy vissza fogsz te még sírni
Parsons előző héten nem kellett, azóta Chalmers beállt a megszokott dolgára Parsons meg továbbra is rohadt sokat játszik, s szépen termel, előző héten még Chalmers jobb volt mint Parsons szerinted
Akkor is mondtam hogy nemMegváltozott a felállás, továbbra sem adom 1-1ben Chalmersért csak is ha jobb picket kapok mint ami felajánlok
Gee meg továbbra is abszolút korrektnek érzem Chalmersért.
Ööööö annyira beindultak az ötletelgetések, hogy most nem tudom melyikről van szó. Sry.kanty írta:
Neo!
Semmi fantáziát nem látsz a dologban, vagy próbáljak meg egy több emberes csomagot összedobni?
Mondtam én hogy vissza fogsz te még sírnikanty írta:Chalmers nálam van.![]()
Egyezzünk meg valahogy na.![]()
Neo!
Semmi fantáziát nem látsz a dologban, vagy próbáljak meg egy több emberes csomagot összedobni?
Nekem van egy viszonylag használhatóan passzoló PG-m.Bob_Marley írta:Ezért nem is zaklatlak.Eazzy írta: Én bírom Ellist, jöhet ajánlat
Azt már írtam hogy ki a tabu.![]()
Nekem assistolós emberek kellenének, de Ellis 5 körüli átlagánál nem járok jobban csak 1 emberrel nevezetesen CP3, ő meg tabu, Mo Williams túl jó számokat hoz magához képest, meg ha csak a mostani tálagát veszem ad 7,4 assistot, Monta 5,8at így nincs nagyon emberke aki szóba jöhet.
Ezért nem is tudom elcserélni MontátKb 4-5 irányító van aki érdekelne s nem nagyon akaródzik senkinek cserélni
S mielőtt valaki gyanakodna, hogy én azért szeretném Ellist cserélni mert gyenge, megelőzném a gondolatmenetet, miszerint Monta előző héten is 22-4-7et átlagolt csupán rohadtul nem kell ennyi pontszerzőS tele vagyok pontszerzőkkel, assistolni meg nincs senki, Hinrich kb a legjobb assistolóm
Ezért kellene Chalmers is, hogy legalább akkor alsóbb kategóriájú, de passzolós PG-m legyen.
Ezért nem is zaklatlak.Eazzy írta: Én bírom Ellist, jöhet ajánlat
Azt már írtam hogy ki a tabu.
Sőt Mo 17/14-et toltGame90 írta:Mo azért játszottEazzy írta:Game!
Már Mo Williams is sérült, szóval őt is rakhatjuk a listáhozSimán nyered.
![]()
És már rögtön jinx-el..![]()
Amikor elutasítottam, írtam választ.Eazzy írta:Game!
Majd valami visszajelzést tolj a trade ajánlatomról!
Az még inkább csak érdeklődéses jellegű volt, hogy elindítsam a tárgyalásokat.
Ment a válasz!neobarca írta: Game! Küldtem neked egy ajánlatot! Gondold meg, sztem ez egy nagyon korrekt kis trade lenne. Te is jól járnál és a jövő tervezése szempontjából én is.
Mo azért játszottEazzy írta:Game!
Már Mo Williams is sérült, szóval őt is rakhatjuk a listáhozSimán nyered.
Amikor elutasítottam, írtam választ.Eazzy írta:Game!
Majd valami visszajelzést tolj a trade ajánlatomról!
Az még inkább csak érdeklődéses jellegű volt, hogy elindítsam a tárgyalásokat.
Én bírom Ellist, jöhet ajánlatBob_Marley írta:Nekem spec nem kell pontdobó, csak valami PG-vel pótolnom kell Jenningset, így is csak ő van meg Parker (aki mellesleg eddig elég csalódás....) nálad meg Blake van meg Westbrook, én is úgy állok mint te, magas embereim vannak dögivel, csak mondjuk az a különbség hogy neked még azok is jobban teljesítenekOrdog írta:Ennek nem örülök, ha mindkettőnknek pont dobóra van szüksége, akkor itt nehéz lesz a megállapodás:)
A. Davissel amúgy mi a helyzet? hát nem úgy volt h nemrég visszatért? Már megint megsérült szegény pára?
keeperben meg, Ellist vigyétek már elWaiters-Beal-Anthony-Ellis-Hamilton mind scorer, ez meg rohadt sok....
Nekem spec nem kell pontdobó, csak valami PG-vel pótolnom kell Jenningset, így is csak ő van meg Parker (aki mellesleg eddig elég csalódás....) nálad meg Blake van meg Westbrook, én is úgy állok mint te, magas embereim vannak dögivel, csak mondjuk az a különbség hogy neked még azok is jobban teljesítenekOrdog írta:Ennek nem örülök, ha mindkettőnknek pont dobóra van szüksége, akkor itt nehéz lesz a megállapodás:)
A. Davissel amúgy mi a helyzet? hát nem úgy volt h nemrég visszatért? Már megint megsérült szegény pára?
Nem tudom én sem mi van vele, de jól jönne egy hír róla. Nekem nem feltétlen kell pontdobó, csak nem akarok visszaesni abban sem jelentősen. Ezért küldtem azt az ajánlatot. De ha Smith-t nem akarod, jó a Warriorsos is. na mindjárt nézek valamit...Ordog írta:Ennek nem örülök, ha mindkettőnknek pont dobóra van szüksége, akkor itt nehéz lesz a megállapodás:)
Az a baj, hogy én sem vagyok eleresztve pontdobókkal, és DeRózsi így nekem is fontos láncszem. Így tőle csak úgy válnék meg tűle, ha nekem is megéri és tudok belőle építkezni. Bynum és Davis kiesése akkora probléma nekem, hogy DeRózsi elvesztésével, kb ennyi volt az évem. Így se fog sok babér teremni nekem idén, de januártól, ha mindenki felépül, majd pirítok.Ordog írta:Neo!
Gortat <--> Derozan??? 1-1-ben?
Uuuh most nézem, neked nincs is irányítódOrdog írta:Vevő vagyok rád is Bob!!
Küldj egy ajánlatot, Jennings érdekel engem!
Jelzem hogy ez nem rajtam múlik, modnogattad Parsons gyengébb mint Chalmers meg még én adjak picket, meg is bosszulja a kicsi Parsons eztkanty írta:Jennings engem is érdekel.
Az a bibi, hogy egy részt nincs kit adnom, másrészt pedig Bob-al én az életbe nem tudok megegyezni.