Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.14. 11:58:24

Game, Cumbee, Michaabee!

Küldtem nektek ajánlatokat! Fontolgassátok, de ha tetszik nyomjatok az acceptre, mert vannak átfedések a 3 ajánlat k9z9tt rendesen.

Amúgy hihetetlen, hogy nem kell senkinek egy megbízható TOP30-as Dragic. :( Nem győzöm ismételni, hogy nekem azért nem kell, mert dugig vagyok irányítóval és rajta kívül még van 2 Suns-osom.

2X körül dobál, 5 fölötti FT, szed pattanót, 6-7 passzt ad, még labdát is szerez. Nincs sok jobb irányító nála aki összetettebb. Hajrá, vegyétek, vigyétek! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 05:00:49

Game90 írta:
Egyébként azt hittem, hogy a tavalyi Nelson szappanoperánál már nincs lejjebb, de Kasza Tibi szavaival élve: De van! Egy Mario Chalmers-ről van szó! Ismétlem, egy 8/3/5-ös Chalmers-ről nem tudtok megegyezni 1 hete. Kabaré :mrgreen:
Hát ezt mondom én is :D
Mario Chalmersről beszélünk.
Adtam volna Geet az nem volt jó (pedig jobb szerintem mint Chalmers) akkor adtam volna Gee-t +8ik körös picket Chalmers+9ikért, az sem volt jó, mert kantynak 2vel kellett volna jobb pick (hát hogyne :D )
Majd Parsonst adtam volna egy jobb pickért, az sem volt jó.

De akkor kanty majd térjünk rá vissza ha nem sikerül megegyezni MichaBeevel
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.14. 00:16:02

Game90 írta:Kabaré :mrgreen:
Óvatosan a jelzőkkel, mert gyorsan kifogysz belőlük és 2-3 hét múlva már nem fogsz tudni mit írni.:D
kamaj
Capitá del Barça

2012.11.14. 00:05:07

Game90 írta: Egyébként azt hittem, hogy a tavalyi Nelson szappanoperánál már nincs lejjebb, de Kasza Tibi szavaival élve: De van! Egy Mario Chalmers-ről van szó! Ismétlem, egy 8/3/5-ös Chalmers-ről nem tudtok megegyezni 1 hete. Kabaré :mrgreen:
Bob mindig kiszemel valakit, akit nem is nagyon tud megszerezni, de ha igen, akkor is szappanopera lesz belőle :D XD Bob tudod, drukkolok XD
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.11.13. 23:50:45

Eazzy, KillerZone, neobarca, MichaaBee, írtam nektek keeper-ben.

Amúgy továbbra is vihető Tyreke Evans, Beasley, Kirilenko, de George, Glen Davis, R. Anderson is jó ajánlat esetén.

Egyébként azt hittem, hogy a tavalyi Nelson szappanoperánál már nincs lejjebb, de Kasza Tibi szavaival élve: De van! Egy Mario Chalmers-ről van szó! Ismétlem, egy 8/3/5-ös Chalmers-ről nem tudtok megegyezni 1 hete. Kabaré :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.13. 23:29:22

kanty írta:szerk:

Neo!

A Bynum-Amare cucc.
Erre válaszoltam neked Kanty! Teljességgel kizárt. Csak azért, mert meg akarom enni amit főztem. Nekem ő volt az 1 pickem. Helyette Melot akartam, de mivel tavaly Bynum nagyon jó volt és a 76ers-nél ő lenne a húzó ember, gondoltam vele jobban járnék. Erre tessék. Sérülés...
Viszont akárhogy is bízom Amereban mint Knicks szurkoló, meg sem fogja közelíteni Bynumot fantasy szempontból. Nem mondom, hogy nem vihető Bynum, de nem Amare-ért. És ezt most nem bántásként írom vagy ilyesmi.
Kb. ott csesztem el az egész draftot, hogy 1 körben elhoztam.
:cry: :cry:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.13. 21:57:09

Meslijának is küldtem egy ajánlatot, csak sajnos eddig nem reagált. :? Szeretném egyszer azt megvárni, aztán ha az nem, akkor visszatérünk erre. Chalmers-től szeretnék megszabadulni, magasabb posztokra akarok gyúrni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 21:43:14

Effektíve lényegtelen, hogy most nagy lendületben van vagy sem, Parsons tavaly is jobb átlagokat hozott, meg idén is mint Chalmers, ezért nem értettem múltkor miről hadoválsz :D
Ennyiből meg jó fiatalokat foglalkoztatni, mert igaz hektikusak, de legalább fejlődőképes az összes, Parsonsban is van potenciál, jobb pick érdekelne, de részemről a biztosabb Gee-t tudom felajánlani továbbra is, aki amúgy szintén jobb min Chalmers a számok alapján :D , s Cavs játékosom 2 van.
Ezért írtam múltkor is hogy Mario Chalmersről beszélünk nem Magicről :D Nem éri meg nekem kockáztatnom hogy esetlegesen adok egy év végére jóval jobb játékost mint Chalmerst, persze te meg le akarsz húzni, ezt eddig is észre vettem :D
Gee ezt hozta tavaly, is ezt hozza idén is, a kérdés hogy most te mit akarsz?Ha Chalmerst akarod tartani, akkor ez megfeneklett tárgyalás továbbra is, nem nyerhetek annyit mint amennyit bukhatok ha nem Gee-t adom (a pick dolgot vetettem fel múltkor is amire most végül is lenne mód csak nyilván 2 ilyen meccs után meg látva hogy Parsons elég fontos láncszem s rohadt sokat játszik nem vagyok biztos)
Mert Mario kb ennyi, 10 pont 4-5 assist s akkor szerintem még fel is becsültem Allen miatt, de jelenlegi értékre Gee-t érzem továbbra is korrektnek érte.Nagyjából 1 szint fantasyra a kettő, mondom még egyszer olyan szintű emberek statok alapján akiknél nem fogok kockáztatni, egy esetleges kiugró idényt produkáló fiatalt adok egy Chalmersért.
Gee-nél ez a szint ezt hozza, nem kell, akkor sajnálom :D
Megnéztem csak assist átlagban jobb Chalmers, pont ami nekem kellene, minden másban jobb átlagokat hoz Gee, de rendben mondjuk azt nem bízol benne :D
Majd akkor jövő héten megkereslek megint
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.13. 21:11:44

Bob_Marley írta: Mondtam én hogy vissza fogsz te még sírni :mrgreen:
Parsons előző héten nem kellett, azóta Chalmers beállt a megszokott dolgára Parsons meg továbbra is rohadt sokat játszik, s szépen termel, előző héten még Chalmers jobb volt mint Parsons szerinted :lol:
Akkor is mondtam hogy nem :P Megváltozott a felállás, továbbra sem adom 1-1ben Chalmersért csak is ha jobb picket kapok mint ami felajánlok :wink:
Gee meg továbbra is abszolút korrektnek érzem Chalmersért.
Igen, Chalmers hozza azt, amit vártam, csak annyi a bibi, hogy Parsons hozott pár elég jó meccset. Akkor is, azért nem mentem bele a cserébe, mert tartottam és tartok tőle, hogy ez a lendület meddig tart majd.
Egy egy körrel jobb picket még bedobok, de azzal annyi.

szerk:

Neo!

A Bynum-Amare cucc.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.13. 21:09:22

kanty írta:
Neo!

Semmi fantáziát nem látsz a dologban, vagy próbáljak meg egy több emberes csomagot összedobni?
Ööööö annyira beindultak az ötletelgetések, hogy most nem tudom melyikről van szó. Sry. :oops:

Keeper vagy sima? Írd majd le nekem pickben vagy nemtom...

Az a baj, h most mobilról vagyok. 11kor fogom tudni megnézni fantasyt.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 20:54:48

kanty írta:Chalmers nálam van. 8)
Egyezzünk meg valahogy na. :P

Neo!

Semmi fantáziát nem látsz a dologban, vagy próbáljak meg egy több emberes csomagot összedobni?
Mondtam én hogy vissza fogsz te még sírni :mrgreen:
Parsons előző héten nem kellett, azóta Chalmers beállt a megszokott dolgára Parsons meg továbbra is rohadt sokat játszik, s szépen termel, előző héten még Chalmers jobb volt mint Parsons szerinted :lol:
Akkor is mondtam hogy nem :P Megváltozott a felállás, továbbra sem adom 1-1ben Chalmersért csak is ha jobb picket kapok mint ami felajánlok :wink:
Gee meg továbbra is abszolút korrektnek érzem Chalmersért.

Cumbee visszatérhetünk rá, csak 1 bajom van Nash-sel még pedig hogy öreg :? Öreg ember nem vénember, meg a tudás nem vész el, csak cseszhetem ha 3 meccset játszik majd 2őt kihagy.Meg limitálják a perceit.
Bár ha sikerülne Chalmerset bevadászni akkor Monta is maradna, az úgy nem lenne rossz nekem, lenne assistolóm is, megmaradna pontdobóm is :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.13. 20:35:02

Bob_Marley írta:
Eazzy írta: Én bírom Ellist, jöhet ajánlat :D
Azt már írtam hogy ki a tabu.
Ezért nem is zaklatlak. :D
Nekem assistolós emberek kellenének, de Ellis 5 körüli átlagánál nem járok jobban csak 1 emberrel nevezetesen CP3, ő meg tabu, Mo Williams túl jó számokat hoz magához képest, meg ha csak a mostani tálagát veszem ad 7,4 assistot, Monta 5,8at így nincs nagyon emberke aki szóba jöhet.
Ezért nem is tudom elcserélni Montát :D Kb 4-5 irányító van aki érdekelne s nem nagyon akaródzik senkinek cserélni :D

S mielőtt valaki gyanakodna, hogy én azért szeretném Ellist cserélni mert gyenge, megelőzném a gondolatmenetet, miszerint Monta előző héten is 22-4-7et átlagolt csupán rohadtul nem kell ennyi pontszerző :D S tele vagyok pontszerzőkkel, assistolni meg nincs senki, Hinrich kb a legjobb assistolóm :D Ezért kellene Chalmers is, hogy legalább akkor alsóbb kategóriájú, de passzolós PG-m legyen.
Nekem van egy viszonylag használhatóan passzoló PG-m.:D Ha 1-2 hétig még nem tudod elpasszolni Ellist, akkor beszélhetünk.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.13. 20:21:07

Chalmers nálam van. 8)
Egyezzünk meg valahogy na. :P

Neo!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 19:54:11

Eazzy írta: Én bírom Ellist, jöhet ajánlat :D
Ezért nem is zaklatlak. :D
Nekem assistolós emberek kellenének, de Ellis 5 körüli átlagánál nem járok jobban csak 1 emberrel nevezetesen CP3, ő meg tabu, Mo Williams túl jó számokat hoz magához képest, meg ha csak a mostani tálagát veszem ad 7,4 assistot, Monta 5,8at így nincs nagyon emberke aki szóba jöhet.
Ezért nem is tudom elcserélni Montát :D Kb 4-5 irányító van aki érdekelne s nem nagyon akaródzik senkinek cserélni :D

S mielőtt valaki gyanakodna, hogy én azért szeretném Ellist cserélni mert gyenge, megelőzném a gondolatmenetet, miszerint Monta előző héten is 22-4-7et átlagolt csupán rohadtul nem kell ennyi pontszerző :D S tele vagyok pontszerzőkkel, assistolni meg nincs senki, Hinrich kb a legjobb assistolóm :D Ezért kellene Chalmers is, hogy legalább akkor alsóbb kategóriájú, de passzolós PG-m legyen.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.13. 19:32:18

Game90 írta:
Eazzy írta:Game!

Már Mo Williams is sérült, szóval őt is rakhatjuk a listához :D Simán nyered.
Mo azért játszott :)

És már rögtön jinx-el.. :mrgreen:

Majd valami visszajelzést tolj a trade ajánlatomról!
Az még inkább csak érdeklődéses jellegű volt, hogy elindítsam a tárgyalásokat.
Amikor elutasítottam, írtam választ.
Sőt Mo 17/14-et tolt :D Bár úgyis lesz megint valami amiért kikapok (jinx :) )

Megnézem mi írtál ha megtalálom...
PCsabi
aka Game90

2012.11.13. 19:22:27

neobarca írta: Game! Küldtem neked egy ajánlatot! Gondold meg, sztem ez egy nagyon korrekt kis trade lenne. Te is jól járnál és a jövő tervezése szempontjából én is.
Ment a válasz!

Már Mo Williams is sérült, szóval őt is rakhatjuk a listához :D Simán nyered.
Mo azért játszott :)

És már rögtön jinx-el.. :mrgreen:

Amikor elutasítottam, írtam választ.

Indítsd már el még1x a tárgyalásokat, mert pontosan nem emlékszem, hogy ki érdekelt (J. Green volt az egyik, aki azóta FA-n van már, a másik játékosra nem emlékszem).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.13. 19:16:04

Bob_Marley írta:
Ordog írta:Ennek nem örülök, ha mindkettőnknek pont dobóra van szüksége, akkor itt nehéz lesz a megállapodás:)

A. Davissel amúgy mi a helyzet? hát nem úgy volt h nemrég visszatért? Már megint megsérült szegény pára?
Nekem spec nem kell pontdobó, csak valami PG-vel pótolnom kell Jenningset, így is csak ő van meg Parker (aki mellesleg eddig elég csalódás....) nálad meg Blake van meg Westbrook, én is úgy állok mint te, magas embereim vannak dögivel, csak mondjuk az a különbség hogy neked még azok is jobban teljesítenek :D

keeperben meg, Ellist vigyétek már el :D Waiters-Beal-Anthony-Ellis-Hamilton mind scorer, ez meg rohadt sok....
Én bírom Ellist, jöhet ajánlat :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 18:45:57

Ordog írta:Ennek nem örülök, ha mindkettőnknek pont dobóra van szüksége, akkor itt nehéz lesz a megállapodás:)

A. Davissel amúgy mi a helyzet? hát nem úgy volt h nemrég visszatért? Már megint megsérült szegény pára?
Nekem spec nem kell pontdobó, csak valami PG-vel pótolnom kell Jenningset, így is csak ő van meg Parker (aki mellesleg eddig elég csalódás....) nálad meg Blake van meg Westbrook, én is úgy állok mint te, magas embereim vannak dögivel, csak mondjuk az a különbség hogy neked még azok is jobban teljesítenek :D

keeperben meg, Ellist vigyétek már el :D Waiters-Beal-Anthony-Ellis-Hamilton mind scorer, ez meg rohadt sok....
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.13. 18:43:52

Nem tudom én sem mi van vele, de jól jönne egy hír róla. Nekem nem feltétlen kell pontdobó, csak nem akarok visszaesni abban sem jelentősen. Ezért küldtem azt az ajánlatot. De ha Smith-t nem akarod, jó a Warriorsos is. na mindjárt nézek valamit... :wink:

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.13. 18:31:38

Ennek nem örülök, ha mindkettőnknek pont dobóra van szüksége, akkor itt nehéz lesz a megállapodás:)

neobarca
Director del Fútbol

2012.11.13. 18:16:37

Ordog írta:Neo!

Gortat <--> Derozan??? 1-1-ben?
Az a baj, hogy én sem vagyok eleresztve pontdobókkal, és DeRózsi így nekem is fontos láncszem. Így tőle csak úgy válnék meg tűle, ha nekem is megéri és tudok belőle építkezni. Bynum és Davis kiesése akkora probléma nekem, hogy DeRózsi elvesztésével, kb ennyi volt az évem. Így se fog sok babér teremni nekem idén, de januártól, ha mindenki felépül, majd pirítok. :lol:

Egyszóval 1-1ben nem megy. 2-3 fős cserében okés. Stuckey is mehet bele ha gondolod, bár talán ő is kezdi összekapni magát. És ha beindul ő sem gyenge... 8)

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.13. 17:15:02

Game!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.13. 17:13:48

Ordog írta:Vevő vagyok rád is Bob!!

Küldj egy ajánlatot, Jennings érdekel engem!
Uuuh most nézem, neked nincs is irányítód :D
Mármint van, de Blake annyira nem mozgatja meg a fantáziámat, Westbrook meg jobb mint Jennings, s nekem is csak 2 irányítóm van :? Így ez nem fog működni.
Mondjuk most így ránézve a csapatomra, ritka birka egy gárda :D
2 PG és 2 SG-m van ráadásul mindannyian egy posztosok, valaki lesérül, nem is tudok embert berakni....
kanty írta:Jennings engem is érdekel.
Az a bibi, hogy egy részt nincs kit adnom, másrészt pedig Bob-al én az életbe nem tudok megegyezni. :lol:
Jelzem hogy ez nem rajtam múlik, modnogattad Parsons gyengébb mint Chalmers meg még én adjak picket, meg is bosszulja a kicsi Parsons ezt :D Tegnap egy 25össel jelezte neked, hogy jó nagy hülye vagy mikor nem fogadtad el amit ajánlottam :D Win-win lett volna, nekem túl sok a pontdobóm és kellett volna assistos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.13. 17:15:38-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.13. 17:12:43

Jennings engem is érdekel.
Az a bibi, hogy egy részt nincs kit adnom, másrészt pedig Bob-al én az életbe nem tudok megegyezni. :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.13. 17:12:43

Jennings engem is érdekel.
Válasz küldése