Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyen Stadion nincs!MichaaBee írta:
Vámos FC – Kópháza FC (Estadion de ASC)

De viszont "n" nélkül van!Gondolom te is erre gondoltál.

Csak gondolom szólok!

Szerk.: A saját stadionodnak nem tudod a nevét

Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ilyen Stadion nincs!MichaaBee írta:
Vámos FC – Kópháza FC (Estadion de ASC)
MichaaBee írta:Nagycsapatnál szerintem gólszerzést eddz neki, mert akkor már alapból jó multiskillekkel indulna, jó átadás, megfelelő szélsőjáték csatárnál kitűnő. És középszerűről nem nehéz felhúzni a gólszerzését, ha felnyomod világklasszisra, akkor ez olyan milliós nagyságrendben fog elkelni.Ronaldinho&Barca írta:Védekezés: ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum középszerű)
Szélsőjáték: 6középszerű (maximum megfelelő)
Átadás: megfelelő (maximum jó)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
/color]
Köszzi, hogy szoltál majdnem elfelejtettem..huhh!MichaaBee írta: GAMPERESEK: kupaszabályokkal kössétek a meccset.[/color]
Nagycsapatnál szerintem gólszerzést eddz neki, mert akkor már alapból jó multiskillekkel indulna, jó átadás, megfelelő szélsőjáték csatárnál kitűnő. És középszerűről nem nehéz felhúzni a gólszerzését, ha felnyomod világklasszisra, akkor ez olyan milliós nagyságrendben fog elkelni.Ronaldinho&Barca írta:Védekezés: ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum középszerű)
Szélsőjáték: 6középszerű (maximum megfelelő)
Átadás: megfelelő (maximum jó)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
Huh grat neked, meg persze mindenkinek. Elég erős kis csoportunk volt, körbeveréssel, igazából úgy számoltam, h utolsó fordulóban kikapsz. Tudtam viszont, h tovább juthatok, emiatt csak félig cserecsapat volt a pályán. Na továbbiakban is hajrá mindenkinek, remélem nem lesz sok sérülés. Természetesen bocsánat mindenkinek akinek sérülést okoztam.ElBartimaeus írta:Ahogy elnéztem a csoportunkat elég szoros lett a vége: 3-n vagyunk 6 ponton és ebből kettőnknek egyezik a gólaránya.Kabekabe csapatának, meg csak 1-l jobb a gólaránya, mint a miénk. (És körbeverés is volt!) Hát, végül úgy néz ki, hogy 2. leszek, kérdésem az az, hogy ezzel kb mennyire lehet esélyem a továbbjutásra? Hogy alakult a többi csoport?
Amúgy ha már most véget érne a kupa a számomra (tudom, hogy lesz még meccs) már akkor is nagy élményt kaptam, köszönöm a szervezőknek!(Ritkán hordoz ilyen izgalmat egy barátságos meccs.
)
szerk: elszámoltam a gólarányokat, akkor mindegy, de a csoport azért szoros lett.![]()
igen tudom, hogy nem befolyásol semmit, de azért még is legyen csak precíz a csoportMichaaBee írta:Kösz hogy szóltál, bár igazából nem befolyásol semmit, csak elírás.![]()
csak úgy szólok, hogy ebben a csoportban nálam (blaugrana05) el van írva egy dolog. én nem két meccset nyertem, hanem csak egyet. gondoltam szólokMichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM![/size]
Most nyertem River Irsa ellen egy kis 4-2-s meccsen. A meccset köszönöm, de azt nehezen bocsájtom meg, hogy az egyik csatáromat 7MichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM!
Gyengébbek kedvéért szeretném ismételni magam, SENKI ne kössön le meccset jövőhétre, mert a kupa még tart! Úgy tervezzük, hogy még 2 forduló lesz, ahol a helyezéseket fogjuk eldönteni, ehhez a menetrendet ma este készítem el. A döntő várhatóan a 3. héten lesz, de abban már nem lesz csak 2 csapat érdekelt. (Értelemszerűen) Tehát: november 18-ra senki ne kössön le barimeccset!!!
Na ez az amire az én csapatom nem képes.Pozitív csalódásra..Ronaldinho&Barca írta:Fc. Catalunya - Buki FC 6:1
Háát.. győzelemről abszolút nem álmodtam, egy tisztes pár gólos vereséget jósoltam.. nem kicsit lepődtem meg.Persze Buki elég tartalékos volt, de kupa meccs kupa meccs, örülök a győzelemnek nagyon.
én most éppen a hatodban vagyok, de pikk-pakk ki fogok esni, ugyan is harmatgyenge a csapatom a hatodosztályhoz is. de nem baj, mert később "még visszatérek"Mu-drukker írta:Ti is heted osztályúak vagytok? Amúgy ha valaki az ifimre igényt tart az kérem szépen jelezze. Sok sikert mindenkinek!!
Háát sajnos az egyik a 2 közül a kapusom volt.Aki kezdő.Puyol05 írta:a sérüléseket meg sajnálom. remélem, hogy nem az alap kezdőid voltak...
köszönöm! és ahogy mondtad a visszavágás is sikerült.levproff írta:Na úgy látszik, hogy kikapok megint..![]()
Grat. puyol05, megérdemelted és sikerült a visszavágás.![]()
A sérülésekről meg nem is akarok nyilatkozni, inkább csak annyit, hogy "hoztam a formám".![]()
2 sérült.
Szerk.:Közben meg van a szépítő találat.![]()
Szerk2.:A vége elég szoros lett.Ahogy be állt a csatárom a 75.percben egyből vágott 2 gólt.