Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na,ez tényleg nem rossz,így gyakorlatilag eltűnnének a különbségek,és a játéktudás dönthet majd.Ez is egy életképes opció,nekem legalábbis megfelelne,ha már az 'egyencsapatok' nem életszerűek(egy játékban..).szajko írta:Ja és elsőnek az választhatna csapatot, aki otthon van!
ezt kb 3szor leírtam neked msnen már. de jó tudni,h ez is benne van a pakliban.gekkodan írta:Na ez okos ötlet, eddig ez a nyerőszajko írta:Az lenne a legjobb megoldás, ha mindenki magának választhatna a mecs kezdetekor csapatot, remélem azért mindkettő ugyanazt nem választja.És nem a csapatot írjuk a bajnokságba be hanem a nevezett játékos nevét. Ja és a Barcát csak a kupa győztes használhatná. Asszem ennyi...
![]()
De messze van még ez a kérdés szvsz.
De amúgy én is erre sazvazok. Játékosok a csapatnevek helyett és azzal játszol amivel akarsz. A Barcát kivéve (persze a mostani győztes azt is viheti ugye).
Na ez okos ötlet, eddig ez a nyerőszajko írta:Az lenne a legjobb megoldás, ha mindenki magának választhatna a mecs kezdetekor csapatot, remélem azért mindkettő ugyanazt nem választja.És nem a csapatot írjuk a bajnokságba be hanem a nevezett játékos nevét. Ja és a Barcát csak a kupa győztes használhatná. Asszem ennyi...
Épp a síromat ásom testvérem, nem ragadnék le szívesen. Majd felnézek estefelé és akkor duma, de most lapátolom a földet.G-Jay írta:Dani!
Ha lennél msn-en megosztanék veled egy ötletet a banoksággal kapcsolatban!
nekem most is úgy van ez a lövés!Saviola írta:A régi,08'-as fifában,ha q+d kombót nyomtál,akkor laposan elpasszolta a kapus mellett.Nem tudjátok,hogy a '09-ben ezt melyik bill. kombóval lehet ?
Ha tovább tartottad lenyomva akkor nem gurította hanem belsővel helyezte olyan magasan mint ameddig nyomtad ( egyenes arányosságSaviola írta:A régi,08'-as fifában,ha q+d kombót nyomtál,akkor laposan elpasszolta a kapus mellett.Nem tudjátok,hogy a '09-ben ezt melyik bill. kombóval lehet ?
Az összes jó volt a 2006-os részig.davi10 írta:Szerintetek melyik a legjobb FIFA?
Szerintem a 99 és a 07
Na a B csoport összes meccse, lejátszva. Grat mindenkinek.Perrero írta:B csoportból csak 1 meccs van hátra, L'Pool - Inter
ha Szergej elleni kb. 7 helyzetemből 1et belövök akkor tovább jutok...Grat