Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 16:36:40

Miki :!: Nem mondtam, hogy nem volt benne a pakliban. Annyit mondtam szajkónak, hogy jó ötlet. :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
socio66

2009.01.21. 16:04:03

szajko írta:Ja és elsőnek az választhatna csapatot, aki otthon van!
Na,ez tényleg nem rossz,így gyakorlatilag eltűnnének a különbségek,és a játéktudás dönthet majd.Ez is egy életképes opció,nekem legalábbis megfelelne,ha már az 'egyencsapatok' nem életszerűek(egy játékban..).
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.21. 16:01:59

gekkodan írta:
szajko írta:Az lenne a legjobb megoldás, ha mindenki magának választhatna a mecs kezdetekor csapatot, remélem azért mindkettő ugyanazt nem választja. :D És nem a csapatot írjuk a bajnokságba be hanem a nevezett játékos nevét. Ja és a Barcát csak a kupa győztes használhatná. Asszem ennyi...
Na ez okos ötlet, eddig ez a nyerő :wink:

De messze van még ez a kérdés szvsz.

De amúgy én is erre sazvazok. Játékosok a csapatnevek helyett és azzal játszol amivel akarsz. A Barcát kivéve (persze a mostani győztes azt is viheti ugye).
ezt kb 3szor leírtam neked msnen már. de jó tudni,h ez is benne van a pakliban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szajko
Director del Fútbol

2009.01.21. 15:58:42

Ja és elsőnek az választhatna csapatot, aki otthol van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.01.21. 16:06:08-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 15:55:02

szajko írta:Az lenne a legjobb megoldás, ha mindenki magának választhatna a mecs kezdetekor csapatot, remélem azért mindkettő ugyanazt nem választja. :D És nem a csapatot írjuk a bajnokságba be hanem a nevezett játékos nevét. Ja és a Barcát csak a kupa győztes használhatná. Asszem ennyi...
Na ez okos ötlet, eddig ez a nyerő :wink:

De messze van még ez a kérdés szvsz.

De amúgy én is erre sazvazok. Játékosok a csapatnevek helyett és azzal játszol amivel akarsz. A Barcát kivéve (persze a mostani győztes azt is viheti ugye).

Yaya Touré - a szikla.

szajko
Director del Fútbol

2009.01.21. 15:52:26

Az lenne a legjobb megoldás, ha mindenki magának választhatna a mecs kezdetekor csapatot, remélem azért mindkettő ugyanazt nem választja. :D És nem a csapatot írjuk a bajnokságba be hanem a nevezett játékos nevét. Ja és a Barcát csak a kupa győztes használhatná. Asszem ennyi...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.21. 15:38:21

Egyrészről jó ötlet a draft, mert így lehetnének azok akiknek most kis csapat jutott, nagycsapattal...de annak sok értelmét nem látom,h akik
nagycsapattal voltak legyenek kicsivel.

mert ha az volt eddig csak a gond,h vki kicsivel volt,és ezért nem úgy teljesített mint tudott volna, akkor megoldódik,h ha naggyal van. és játszhat izgalmasabb meccseket a többiekkel, akik eddig is naggyal voltak.

de ez egy bajnokság, ahol vannak jobbak,és kevésbé jobbak, mint minden más bajnokságban, így azonos körülmények között (mindenki olyan csapattal lenne amivel akar) dőlne el,h ki a jobb.

szóval az valóban fair, hogy megadatik mindenkinek a nagy csapat lehetősége, viszont azt nem értem,h ezzel párhuzamosan miért kellene másoknak meg kicsivel lenni? az a cél elvégre is, hogy az aktuális bajnokságban, az győzzön aki azokon a meccseken jobb mint a többiek.

miért kellene 'büntetni' azokat akik nagy csapattal jól tolják, ha megadatik mindenkinek,h szintén bizonyíthatnak nagy csapattal?

G-Jay írta: "kiegyenlítettebb lenne a dolog, és nem az lenne, hogy a legjobbak simán nyerik a csopit a többiek meg szenvedik az 5-6 gólos verést (én is hihi). Szerintem mindenkinek izgalmasabb lenne úgy."

hát ha ugyanolyan csapattal is ekkora lenne a difi, akkor vki ennyivel jobb a másiknál, most ez egy bajnokságban miért gáz? Forma egyben se kapnak plussz súlyt a gyorsabbak, meg pl valós bajnokságokban sem ad oda pl a BARCA egy két sztárt ,h köv meccsen ne legyen ekkora a különbség.

socio írta: " Elvégre ne azon múljon egy meccs hogy kinél vannak a jobb játékosok,hanem hogy ki hogyan tud játszani."

ezzel értek egyet, már a jövőre nézve,mert az első már úgy alakult ahogy.

ebben a játékban így lehet megoldani az egyenlő feltételeket, máshogy nem. szerintem
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.21. 13:56:35

Mint a draft feltalálója (hihi) azért gondoltam ezt így, mert akkor kiegyenlítettebb lenne a dolog, és nem az lenne, hogy a legjobbak simán nyerik a csopit a többiek meg szenvedik az 5-6 gólos verést (én is hihi). Szerintem mindenkinek izgalmasabb lenne úgy...valamint szerintem is fura lenne ugyanazzal a csapattal meccselni.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
socio66

2009.01.21. 13:53:56

Én az 'egyencsapatos' dolgot sem tartom rossz ötletnek.. Elvégre ne azon múljon egy meccs hogy kinél vannak a jobb játékosok,hanem hogy ki hogyan tud játszani. Ha mindenki ugyanazon csapattal lenne, akkor elkerülhetőek lennének az elégedetlenkedések, magyarázkodások is.
rszergej
Capitá del Barça

2009.01.21. 13:45:21

Nekem ez a draftos rendszer jobban tetszene :!: Valahogy nem lenne meg az a jó érzés, hogy ha ugyan olyan csapat ellen kéne játszani. Mind1 ez csak egy vélemény
Döntsétek el, majd látjuk mi sűl ki belőle. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.21. 13:41:15

Sőt még azt is fontolgatjuk, ami szintén kérés volt, hogy lehessen mindenki ugyanolyan csapattal, tehát nem csapatnevek lennének, csak simán user nevek a csoportokban. így elkerülhetjük a sok mellébeszélést, és panaszkodás, hogy de csak azért kapok ki, mert rossz a csapatom, stb, stb, stb...

Bár a mezőny egyes tagjaira jó nehéz volt ráerőltetni , hogy igyekezzenek már, belekerült pár órába :D de végülis befejeztük. bajnokság oldalán szervezzétek le akkor a meccseket, vagy msnen.

sok sikert a kieséses rendszerben is annak aki érintett!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.21. 12:10:41

Sikeresen véget értek a csoportkörök :!: :!:

Bár sok problémánk volt, a szervezők elég sokat szívtak mire sikerült mindenkit rábírni, hogy a meccsek menjenek le, végül sikeresen lezárhattuk a csoportkört. Egy meccs még hiányzik a "D" csoportból, amely a 3-4. helyezésről dönt. Így természetesen a bajnoki címért zajló küzdelem sorsolása már elkészült, a vígaszág sem sokat várat magára.

Megkérem Roniee21 és norbert55 kollégát, hogy 2 napon belül pótolja a mérkőzését. Amennyiben nem sikerül, úgy a szervezők döntése határozza majd meg a 3. hely sorsát (természetesen beleszámít, hogy kit sikerült elérni és kit nem...).

Mivel a "C" csoportban FCBmessi19 nem volt elérhető hosszú napokig, kizárásra került és így a 4. helyen végzett.

Köszönjük mindenkinek a részvételt eddig is, akivel gondok voltak, a következő eurobarca-szervezésben kizárólag "B" várólistán kapnak helyet. Gondolkozunk a következő szervezés "draft-jellegű" kialakításán (by: G-Jay), ami segíthet majd a hátrébb végző játékosoknak a jobb csapathoz jutásban. Ez még a jövő zenéje, legyünk túl az első bajnokságon.

A negyeddöntő párosítása tehát:

1. ág (A-B):

Bayern München (Szajko) - Inter Milan (katalán88)
Liverpool (rszergej)- Chelsea (Ozsi)

2. ág (C-D):

AS Roma ( Varga Ákos) - Manchester United (dan)
Real Mallorca (maxyyy) - Olympique Lyon (Tominho)

Értelemszerűen a csoportok első helyezettjei kezdenek idegenben, a második helyezett csapatok hazai pályán. Megkérek minden résztvevőt, hogy kezdje el lejátszani a meccseket. Mivel itt már komoly tétre megy a játék, a két mérkőzést csak abban az esetben szabad egymás után rögtön letolni, ha ebbe mindkét fél beleegyezik. Minden játékosnak lehetősége van a rendelkezésre álló 5 NAPOT KIKÉRNI A VISSZAVÁGÓRA!!!!

Jó játékot kívánok és bízom benne, hogy mostantól már nem kell kizárnunk senkit :!:

A vígaszág sorsolása rövidesen :!:

Yaya Touré - a szikla.

gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.19. 12:01:30

G-Jay írta:Dani!
Ha lennél msn-en megosztanék veled egy ötletet a banoksággal kapcsolatban!
Épp a síromat ásom testvérem, nem ragadnék le szívesen. Majd felnézek estefelé és akkor duma, de most lapátolom a földet.

písz bro'

Yaya Touré - a szikla.

G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.19. 11:58:57

Dani!
Ha lennél msn-en megosztanék veled egy ötletet a banoksággal kapcsolatban!

szerk.: okés, én is nemsoká szóbelizek anyagtudományból...szép lesz az is...neked is sok sikert :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2009.01.19. 12:02:45-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.19. 11:52:52

Holnap meglesznek (most perpill örülök, hogy élek...jó kis közigazgatási jogi szóbeli holnap), de utána már egyeztettem a meccseket.

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.19. 11:41:33

C csoport! nálatok van még a legtöbb meccs elmaradva, kapkodjátok magatokat :!:

A,B csoport kész van, D ből is csak egy meccs van hátra, szóval ne húzzátok tovább az időt, Kedd estig nem lesz meg, akkor lehet megválunk pár tagtól.
Kép
Valentino
Jugador del Barça

2009.01.18. 13:01:42

Saviola írta:A régi,08'-as fifában,ha q+d kombót nyomtál,akkor laposan elpasszolta a kapus mellett.Nem tudjátok,hogy a '09-ben ezt melyik bill. kombóval lehet ? :?
nekem most is úgy van ez a lövés!
állítsd át a vezérlést ugyan arra ami a 08-ban volt és neked is ismét Q+D-vel fogja bebelsőzni a lasztit a kapus melett a játékos :wink:
Kép
Hattrick: FCBalcsi
tomabence
Jugador d'estrella

2009.01.18. 13:01:13

Saviola írta:A régi,08'-as fifában,ha q+d kombót nyomtál,akkor laposan elpasszolta a kapus mellett.Nem tudjátok,hogy a '09-ben ezt melyik bill. kombóval lehet ? :?
Ha tovább tartottad lenyomva akkor nem gurította hanem belsővel helyezte olyan magasan mint ameddig nyomtad ( egyenes arányosság :lol: 8) )
De amúgy én is kérdezném hogy ezt a 09ben meg lehet csinálni valamivel???És ha igen akkor persze melyik kombinációval?
Danka00792
Director del Fútbol

2009.01.18. 12:58:55

davi10 írta:Szerintetek melyik a legjobb FIFA?
Szerintem a 99 és a 07
Az összes jó volt a 2006-os részig. :wink:
davi10
Llegenda del Barça

2009.01.18. 12:57:40

Szerintetek melyik a legjobb FIFA?
Szerintem a 99 és a 07
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.01.17. 14:59:14

A régi,08'-as fifában,ha q+d kombót nyomtál,akkor laposan elpasszolta a kapus mellett.Nem tudjátok,hogy a '09-ben ezt melyik bill. kombóval lehet ? :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.17. 14:11:15

A és B csoportnak az összes meccse teljesítve,

megkérnénk a C,és D csoportot,hogy a 7vége folyamán játszák le az összes még le nem játszott meccset a csoportjaikban. Jövő héttől szeretnénk indítani a kieséses rendszert.
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2009.01.14. 18:32:55

Perrero írta:B csoportból csak 1 meccs van hátra, L'Pool - Inter

ha Szergej elleni kb. 7 helyzetemből 1et belövök akkor tovább jutok... :? Grat
Na a B csoport összes meccse, lejátszva. Grat mindenkinek.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 11:47:59

nah inkább gyorsabban haladjunk,mint belassuljunk, szóval okés :D

norbert55 ,és fcbmessi meg sürgősen pótolja az ÖSSZES EDDIGI elmaradt meccsét :!: :!: :!:
Kép
Válasz küldése