Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 3. hely is továbbjutást jelent mégPerrero írta:5 meccsen tul vok, 3 pontom van, rszergej, mennyire vagy korrupt![]()
szivesen továbbjutnék
Perrero, ma játszuk le a meccsünke, Misi veled is, rendben? Fönt leszek ma msn-en 16:30-tól. És akkor be is lenne ma fejezve a csoportunk.Perrero írta:5 meccsen tul vok, 3 pontom van, rszergej, mennyire vagy korrupt![]()
szivesen továbbjutnék
pontosan, de meg ne kérdezd,h melyikLionel86 írta:Milyen vezérlés beállítási gondra gondolsz?? A vezérlő billentyűk nem passzolnak össze?? Valamelyik össze veszik a másikkal?
nem ez nincs így alapból, elején nekem is volt hasonló, vmit vezérlésnél csesztél el te is...állítsd máshogyLionel86 írta:Hali!!!
Annak ellenére,hogy már jó ideje megy a 09 es játék én csak most kezdtem el vele játszani!! De nem értek egy valamit, ha passzolok pl puyollal marqueznek és nyomom hogy passzolja tovább abidalnak akkor nem azt teszi hanem vissza passzolja marqeznek kényszerítőbe?? Ez ebben a játékban így van alapba, vagy ki lehet ezt kapcsolni?
Segítséget előre is kössz!!!
Köszönöm, már az angolban is megtaláltam, de mihelyt meglesz a magyar verzió, kipróbálom.ozsimiki írta:
Hali!
Magyar fifasaját fifa
vezérlés, és teljesen egyértelmű lesz,h mit hol találsz, ill oda teszed ahova akarod.
Apukám! Már csak ezért is megcsináljuk. Ozsival nem vagyunk az a típus, aki feladná.socio66 írta:Nem akarom elvenni senki kedvét a játéktól és a bajnokságtól,de annak ellenére hogy a torna szervezése és lebonyolítása tökéletes,a játékosok hozzáállása miatt mégis komolytalan. Napokig kell vadászni ellenfelem egy nyamvadt 10 perces meccsért,rosszabb esetben nem is jelentkezik,legtöbben nem képesek semmiféle üzenetet küldeni a szervezőknek,hogy mi van..vicc
Már játszanám a következő meccsem,de az ellenfelem még az előző fordulóbelijét sem abszolválta.Erre nem tudok mit mondani..
Sajnálom az olyan embereket,akik becsületesen lejátszanák a meccsüket,de a megbízhatatlan,jellemtelen emberek miatt nem tudják.
Pedig végre valaki(k) megszerveztek egy ilyet is..Kár érte,na..
a crackelés a megoldás.SINCE 1899 írta:Sziasztok! Egy kérdésem lenne a 09-el kapcsolatban! Felraktam a játékot,de kér egy bizonyos regisztrációs kódot:( Ezt hol találom? Nem gyári a játék,szóval nem kaptam kódot...